Zoofilija v Srbiji: V Beogradu ponujali seks z živalmi za 70 evrov!

Datum:

Glavno mesto Srbije, Beograd, naj bi bila vroča točka za “zoofile,” ki uživajo v seksu z živalmi, kot so koze, ovce, osli, psi, mačke, gosi in krave.

Britanci se srečujejo z naraščajočim številom turistov s seksualnimi simpatijami do živali, ki potujejo v Srbijo zaradi spolnosti z živalmi v “živalskih bordelih”. To vzhodno-evropsko mesto je mogoče doseči prek neposrednega leta iz Londona, vendar skupina za pravice živali navaja, da večina skupin prihaja z organiziranimi avtobusnimi izleti.

Živalski seks že od 70 evrov
Spletni oglasi ponujajo živalski seks že od 70 do 150 evrov, pri čemer obiskovalci plačajo dodatnih 50 evrov za to, da se posnamejo sami. Preiskavo grozljivega trenda je pred kratkim oddajala RTL TV, ki je vključevala podobo psa, oblečenega v najlonke in z obutimi visokimi petami.

Skupina proti mučenju živali: Levijatan
Pavle Bihal
, ki vodi skupino proti krutosti živali, imenovano Levijatan, zahteva, da klube zaprejo. Rekel je: “Imamo informacije o klubu, ki je pravzaprav stanovanje, kjer se vse to dogaja. Trenutno čakamo, da bo lokacija potrjena, da bomo lahko o vsem poročali policiji.”

Skupina proti krutosti živali Levijatan (Foto: facebook)

Bihalova skupina trdi, da največje število turistov prihaja iz Nemčije, Nizozemske, Švedske in Velike Britanije. Obstajajo številna specializirana posestva in hlevi na podeželju, ki poskrbijo za njihove okuse. “Kmetje, ki vodijo bordele, ne mislijo, da je s tem kaj narobe,” pravi skupina Levijatan.

V Srbiji na desetine zastrupljenih psov, katerih trupla ležijo kar na ulici
Veliko težav, vendar drugačnih, pa imajo tudi v sosednji državi Bosni in Hercegovini. Zenica ima, kot druga mesta v BiH, veliko brezdomnih psov. Januarja letos pa je prebivalce Zenice pričakal grozljiv prizor, kjer so na ulicah ležali mrtvi psi. Ugotovljeno je bilo, da je pse nekdo zastrupil, nakar so ti umirali v grozljivih bolečinah.

Bosanska javnost pa je na družbenih omrežjih razdeljena. Mnogi zastrupljevalcem delijo celo pohvale, saj naj bi psi “kazili podobo mesta in ogrožali ljudi”.

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Foto: YouTube

 

D. Š.

Sorodno

Zadnji prispevki

Zala Klopčič: Ljudje, ki spreminjajo spol, ne bi smeli biti zaposleni v šolstvu

S spletno komentatorko Zalo Klopčič smo se pogovarjali o...

Matjaž Han je novi predsednik SD

Matjaž Han je novi predsednik Socialnih demokratov. V drugem...

Vili Kovačič želi odpraviti neustavnosti referendumskega zakona

Vili Kovačič je na Ustavno sodišče RS vložil pobudo...

Tretjina azilantov v Avstriji je povsem nepismenih

Kar dve tretjini migrantov, ki so jim lani v...