ZZB NOB gradi novo mladinsko borčevsko organizacijo: Ali jim mlade člane novačijo nekatere osnovne šole?

Datum:

ZZB NOB Slovenije je sporočila, da v svoje vrste vabi nove člane, saj gradi novo mladinsko borčevsko organizacijo, pri novačenju članov pa jim očitno pomagajo kar učitelji in učiteljice v nekaterih osnovnih šolah po Sloveniji. Kot izgleda, nekateri še vedno živijo v času med 1941 in 1945, medtem ko se s problemi današnjega časa niso sposobni spopasti. Če torej gojite simpatije do terorističnih “vrednot”, veste, kje so vam odprta vrata, ne da bi za to odgovarjali. 

Pranje možganov v imenu komunistične revolucije se nadaljuje tudi v 21. stoletju, saj ZZB NOB išče nove pripadnike, s katerimi si delijo vrednote, kot so mučenje in ubijanje vseh nasprotno mislečih, požiganje njihovih domov, kraje in zaplembe tujega premoženja. Če se radi družite v trojkah in ste prepričani, da je “vse naše”, je to le še dodaten plus pri članstvu v omenjeni organizaciji.

In medtem ko bi vas zaradi pridružitve ostalim terorističnim skupinam obravnavala policija, boste verjetno pri pridružitvi k ZZB NOB naleteli še na kakšne ugodnosti, kot je borčevska penzija. Prav neverjetno je, da takšne organizacije sploh še delujejo leta 2020 in da poveličujejo Tita, ki se je zapisal v zgodovino kot eden največjih množičnih morilcev 20. stoletja. Tito ima namreč krvave roke za 570 tisoč življenj, predvsem političnih nasprotnikov, pod njegovim komunističnim režimom pa je umrlo več ljudi kot pod Mussolinijem, Castrom in Francom skupaj.

Foto: posnetek zaslona

ZZB NOB pri novačenju očitno pomagajo tudi nekatere slovenske šole, ki, kot vse kaže, med mladimi iščejo talente, kdo bo znal najbolje opisati svoje poveljevanje partizanski četi, medtem ko so jo obkolili sovražniki. Učencu osnovne šole je učitelj oz. učiteljica dal-a na voljo še, da napiše zgodbo o tem, kako je ušel iz sovražnikovega obroča in pri tem rešil tovariše, ne da bi prelili kapljo krvi. Določil-a je tudi naslov zgodbe: V sovražnikovem obroču. Franc Breznik, ki je tudi objavil fotodokaz tega učenja na daljavo, je razkril, da mu jo je poslal znan intelektualec, ki je zgrožen glede posiljevanja učencev s tematiko nekdanjega jugoslovanskega režima v eni izmed osnovnih šol v Mariboru.

Fotodokaz, kako v eni izmed osnovnih šol v Mariboru posiljujejo učence z nekdanjim komunističnim režimom v Jugoslaviji. Vir: twitter

Državni sekretar na notranjem ministrstvu Breznik je o domišljijskem spisu na Twitterju še zapisal: Takole poteka učenje na daljavo, ko nekatere družbene tovarišice posiljujejo tudi mlado generacijo z NOB iz l. 1945. Si predstavljate, da bi tej ‘učiteljici’ nekdo povedal, da živimo l. 2020 in da imamo Slovensko vojsko v demokratični državi Sloveniji, ki je zmagala v vojni l. 1991.”

Barbara Majdič

Sorodno

Zadnji prispevki

Ste videli njihove naslove? V Levici skoraj sami buržuji

Stranka Levica se svojim volivcem predstavlja kot "ekosocialistična" stranka....

Pasti evtanazije: Ubil se bo lahko vsak, ne samo na smrt bolni!

Je izčrpanje možnosti zdravljenja pogoj za evtanazijo? Ne. Po...

Drsimo: Slovenijo v 20 letih prehitele številne nekoč zaostale države

Od desetih držav, ki so leta 2004 vstopile v...

Zaton naše civilizacije je tik pred vrati

Vsaka civilizacija v zgodovini je doživela svoj vzpon, svoje...