Tobogan smrti: od Strasbourga (1975) do Marakeša (2018)

Jože Biščak

V četrtek, 27. oktobra 2005, zvečer je policija v pariškem predmestju Clichy-sous-Bois preiskovala rop. Ziad Benna (17) in Banou Traoré (15) sta pobegnila; preplezala sta trimetrsko ograjo transformatorske postaje in se skrila. Rezultat je bil predvidljiv: najstnika je ubila elektrika. Ko so prišli gasilci in policisti, so jih napadle migrantske tolpe. Divjanje, ko so gorele šole, restavracije in trgovine, se je razširilo na večino muslimanskih sosesk v večjih francoskih mestih. Francija je bila v plamenih. Takratni notranji minister Nicolas Sarkozy je napovedal prihod močnih policijskih enot, aretacije in boljše obveščevalne podatke. Povsem mogoče je, da kasnejši francoski predsednik sploh ni vedel, kako resno je ogrožena država. Če bi poslušal pariškega tožilca Yvesa Bota, da ni šlo za spontan izbruh jeze, ampak za skrbno načrtovano vojno, bi mogoče ravnal drugače in od ministrskih kolegov zahteval posredovanje vojske. Tako pa je deset let pozneje (že kot nekdanji predsednik) po islamskem pokolu v redakciji časnika Charlie Hebdo nemočno stal ob Françoisu Hollandu in skupaj z drugimi evropskimi politiki pel Kumbayo. Če ne prej, se je najbrž takrat zavedel, da je bitka za Francijo najbrž izgubljena.

Francija ni (bila) nobena izjema. Islamski priseljenci, ki so na prelomu tisočletja množično drli na staro celino, so se ravnali po doktrini Dyaba Abouja Jahjaha, vodje Evropske arabske lige iz Bruslja, ki je jasno povedal, da bi bila vključitev muslimanov v evropsko sekularizirano družbo “kulturno posilstvo” in da Evropa ne pripada samo Evropejcem, ampak tudi Arabcem. Tudi zato je v predmestju Bruslja nastal najbolj nasilen in radikaliziran geto v Evropi – Molenbeek. Župan Philippe Moureaux je policistom prepovedal, da bi med ramadanom na ulici pili kavo ali jedli sendviče, kasneje jim je dejal, da policijske patrulje v tem predmestju niso več primerne. In ravno iz Molenbeeka je izšla večina teroristov, ki so sejali smrt po Evropi. “Čiščenje predmestja”, kot je veliko akcijo po terorističnem napadu v Bruslju leta 2016 poimenoval belgijski notranji minister Jan Jambon, ni bilo uspešno.

Molenbeek je ostal cona “no go”, nekakšna mala Evrabija, kamor avtohtoni Evropejci ne stopajo, saj oblasti tiho pristajajo, da priseljenci živijo po svojih pravilih. Taki predeli so danes v Angliji in na Nizozemskem, so na Švedskem in Danskem, bitko izgublja tudi Nemčija. Žepi malih Evrabij so razpršeni po vsem zahodnem delu celine. In kadarkoli desni politiki poskušajo znova uveljaviti državno oblast nad svojimi ozemlji, sledijo nasilni nemiri. In napovedan decembrski podpis marakeške deklaracije, ki državam dokončno jemlje suvereno pravico odločanja o migracijskih tokovih na svojem ozemlju, utegne zapečatiti usodo Evrope, kot smo jo poznali. Zato bo podpis deklaracije, ne da bi za mnenje na referendumu vprašali ljudstvo, veleizdaja.

Pot k islamizaciji je tlakovala strasbourška resolucija
Da bi razumeli današnje dogodke v Evropi, se je treba vrniti v leto 1975, ko je bila podpisana strasbourška resolucija, ki je odprla pot islamizaciji Evrope in velja za rojstni dan Evrabije. Zanjo je v Strasbourgu glasovalo 200 poslancev iz zahodnoevropskih držav. Politiki so predstavljali celoten tedanji ideološki spekter (razen strank, ki jih danes prepoznamo kot domoljubne, saj v tistem času niso imele parlamentarnih predstavnikov), napisal pa jo je predstavnik levega krila belgijskih krščanskih demokratov Tijl Declercq. V besedilu je zapisano, da imajo arabski priseljenci, ki se naselijo v Evropi, pravico prenašati svojo kulturo, običaje, način življenja in religijo v Evropo. Podobno kot danes so tudi takrat politiki trdili, da Evropa potrebuje delovno silo, ki jo bodo pripeljali na staro celino. Staroselci so se sicer trudili, da bi ohranili svoje običaje in tradicijo, toda politični vrh od priseljencev ni zahteval, da se vključijo v zahodno družbo, ampak je dopustil, da si muslimanski priseljenci, ki so se jim pozneje pridružili še črnci iz Afrike, korak za korakom ustvarjajo svoja ozemlja (male Evrabije), kjer živijo po svojih pravilih. In marakeška deklaracija bo vse to legalizirala.

Foto: iStock

Žal mi je, kar bom zapisal, a ne vidim druge rešitve kot uporabo surove, brutalne moči. Male Evrabije bi morala obkoliti vojska in vse do zadnjega prebivalca prisilno izseliti iz države (magari na Luno), naselja porušiti do zadnjega zidaka. In evropska preteklost bo znova njena prihodnost.

Jože Biščak

 • VERRZIFIKATOR

  Homo Neander Tal

  ZBOR ODLOČA

  Pri plemenu majhnem in predalpskem
  zbral se zbor bo ljudskih odposlancev,
  mnogih zvitih karseda pregnancev,
  to v okolju bo neandertalskem.

  Zbor odločal se bo enostavno:
  Mara keš, ne mara gotovine?
  Ni vprašanje vsote, nje višine,
  da bo le legalno vse, postavno.

  Kakšen keš, ki zbor naj bi ga maral?
  Saj ga ni poznal neandertalec!
  Le kateri širi to butalec,
  kdo grdo bi pleme rad prevaral?

  Res absurdne tukaj so trditve,
  a samo zato, da se pokaže,
  koliko se v zgodovini laže
  in v kameno dobo pot vrnitve.

  Ko neandertalec se je strinjal,
  homo sapiens da se priséli,
  sprva so bili ga vsi veseli,
  rekli, se kot suženj bo udinjal.

  A je zrasel hitro jim čez glavo,
  njih, neandertalce, brž povozil,
  zarod svoj v Evropo k njim uvozil,
  zgodovinsko sam požel je slavo.

  Naj se vrnem zopet na začetek,
  zbor plemenski bo o kešu sklepal,
  zgodovini vrata s tem odklepal,
  sebi sam zadal gotov zadetek.

  Pri plemenu majhnem subalpinskem
  zbral se zbor bo ljudskih odposlancev,
  v njem preveč pokvarjenih pregnancev
  bo v usodnem hipu zgodovinskem.

 • večni srb

  Ne le Evropa, cel planet peipada vsem ljudem, in ob enem nikomur, ker nismo na tem sveru zato, da bi nesli kaj s seboj v grob. V isti sapi lahko zapišem tudi, da je vse nekogaršnja last, zato obstajajo določena etična in moralna pravila, ki načelno vsem zagotavljajo enake možnosti, čeprav je praksa seveda neskončno daleč od tega.
  Evropa je sekularna, to pomeni, da ne obstajajo nobena posebna verska pravila in običaji, ki bi jih morali brezpogojno spoštovati ali tolerirati, vera je stvar odločitve posametnika. Isto velja tudi za muslimane, eno je preprečevati osebi bogoslužje v intimi njegovega doma oziroma zasebnih prostorov, drugo je nerarumna politična korektnost, ki so jo obljubljali razni politiki in humanisti, odtujeni od realnega okolja oziroma stikov z civilnim prebivalstvom.
  Evropa je sodelovala v agresijah na bližnjem vzhodu in tudi na balkanu, izvedli so atentate na diktatorje in pahnili celo družbo v kaos, patetiko na stran, zmagali smo v vojni, o prihodnosri poraženih narodov pa odloča zmagovalec. In tukaj se dejansko začne cela zgodba, kaj bi zahod sploh rad?
  Velja omeniti še ekonomsko sliko, globalna trgovina temelji na principu izkoriščanja obstoječih naravnih virov in njihovih zalog na mednarodnem trgu, današnji premiki so zgolj način kako zavarovati industrijske centre in stabilizirati okolje, isto kot so naredili že v bosni, Srbiji in na Kosovu.

  Evropa je raj za prvorazredne državljane, domovina drugorazrednih in pekel za tretjerazredne, za domače fašiste nihče ne dvomi, da so največji drek kar ga obstaja, za migrante pa še ne moremo vedeti kaj so in kdo so, e.i so zagotovo gnoj, ampak velika večina so čisro v redu in jih ne moremo ločiti na ulici od staroselcev.
  Nikoli ni bilo drugače, v tem je problem, Slovenijo so uničile politične migracije iz balkana, medtem ko v Jogoslaviji takih problemov sploh nismo poznali, pa sploh ni bilo mej. Mar ni to zanimivo, za posametnike se ni nihče sekiral, organizirane horde pa so navadna norost in se ne,more končati dobro.
  Za konec še tole, kdo rabi delovno silo, kaj bodo z milijoni ljudi, mogoče mislijo zidati večje piramide od onih v Egiptu, še bolj verjetno jih uvaža vojska, ki jih je tudi ustvarila, povabila in spremljala vse do sem, kar bi bilo preprosto nezaslišano in izredno nevarno.

 • mona lisa

  Marakeška deklaracija je hudičevo delo za čimprejšno islamizacijo Evrope.

  • večni srb

   Ne gre se za islamizacijo, debele buče so si prišle gor, da ena sama religija pomeni fanatizem in terorizem, če sta dve in enakovredni, dasta pa obe mir.

 • Olga2345

  Bravo gospod Biščak! Zapreti in nato izgnati tudi levičarje, ki so to zakrivili! Gre za dve totalitarni idologiji, “kulturni” marksizem in islamizem, ki temeljita na kršenju človekovih pravic in nasilju!

 • Ryuk

  Levi župani bodo pripeljali k vam migrante. Volite desno.

 • Domus Lubus

  Gospod Biščak, ravno včeraj okrog treh popoldan sem vaju s Petkom videl, kako sta sedela v tistem kitajskem pajzlu in pila pivo in žganico. Hja je že potrebno naliti si malo korajže, preden pozivate na množične poboje.

  • soc

   Provokatorski primitivček, po temle sem šel malo pogledat še druge tvoje zadnje poste. Zakaj neki me v misli in besedi tako zelo spominjaš na samopercipiranega misleca, sicer pa omejeno “kulturno” budalo Igorja VIdmarja, ki sem ga imel priliko pred leti že spoznati na forumu Financ?

  • sodnikisozločinci

   Pozivati je treba le k temu, kar tolerira slovenska sodna praksa.

 • althar

  Rothschild plan. Kalergi plan.

 • soc

  Imam kanček upanja.

  Nekoč je bila zmaga sovjetskega komunizma neizbežna. Neuvrščenost in ostale krinke so bile le dimna zavesa za zmagoviti sovjetski marksizem. Pa je prišel kavboj Ronald Reagan, se pogovoril s sovražnico sindikatov in vsega levega Maggie Thatcher, klenim nemškim intelektualcem Kohlom in papežem, ki je iz lastnih izkušenj dobro vedel, kakšna pošast je Orwellov Novi red. Ostalo je zgodovina. Sovjetski komunizem – marksizem/leninizem je mrtev (razen pri bebavih čudakih tipa slovenske Levice).

  Danes kaže, da je novi marksizem, imenovan kulturni (ali frankfurtska šola), dobil svoj osvajalni pohod – s pomočjo Obame, Merkelce, Junckerja, Sorosa in številnih druzgih je vsilil Legebitra agendo in omogočil islamski osvajalni pohod v Evropo. Uničenje zahodne civilkizacije in krščanske cerkve se spet kaže kot neizbežno, tako kot sredi sedemdesetih.

  Pa je prišel robati in nespodobni Trump. Aroganten in slovenskim trajno komunističnim medijem enako zoprn kot Reagan v zgodnjih osemdesetih. Počasi se prižigajo podobne lučke po Evropi kot takrat. Manjka le ena močna evropska osebnost (Orban, Kurz, Salvini so premajhni) in končno menjava na čelu RKC. Danes je jasno, da šokantni odhod prejšnjega papeža ni bil naključje ali bolezen, temveč mogočna infiltracija neomarksistov ne le v klasično evropsko desnico, temveč v same vrhove RKC. Če lahko RKC počisti s plevelom v lastnih vrstah, če lahko Nemčija, Francija ali VB najdejo močno osebnost tipa Maggie ali Kohla, potem lahko naša civilizacija preživi zaroto izrodkov tipa Obama, Merkel, Hollande/Macron, Juncker, Kučan in ostalih.
  Upanje umira zadnje.

  • večni srb

   Frankfurtska šola je bila samo šala, neki hipiji so se norca delali, akademija jih je vzela pa resno, to sploh ni bila nobena resna ideologija.

   • soc

    Marcuse, Fromm, kasneje Habermas, danes Žižek so šala??? Hipiji v letu 1923… Povej to sociologom, filozofom, antropologinjam, sploh “naprednim intelektualcem” celega sveta. Žal ni v njihovi misli in naraščajočem vplivu, posebej v zadnjih dveh desetletjih, ko so se pobrali in reorganizirali, čisto nič šaljivega.

    • večni srb

     Ah, to je brez veze, Marx je bil povprečen filozof, ukvarjal se je z ekonomsko teorijo in je tudi jasno opisal probleme kapitalizma in družbene odnose, ki izhajajo tega. Seveda ekonomija vpliva na vse, ni pa odločilna za kulturo, ki je od nekdaj različna od naroda do naroda.
     Weimarjevi demokrati so preprosto vse zanikali in poskusili izdelati model, ki bi ustvaril drugačnega človeka, kar je bil tudi dolgoročni cilj komunizma, pa tudi nacizma, kjer se je kultrurni marksizem najbolj prijel in izkazal.
     Še več, cela norost modernega socializma izhaja prav iz frankfurtskih blodenj, ki so vplivale na nastanek masovnega gibanja proti socialističnim vrednotam oziroma ga številni šalabajzerji vidijo kor nujno evolucijo komunistične teorije, kar je seveda kompletna oslarija in popolnoma odtujena od ekonomske vsebine, brez katere marksizem ne obstaja, komunizem pa bi se brez ekonomije reduciral zgolj na obliko plemenske skupnosti.
     Žižek ni frankfurtska šola ampak je preprosto zblojen, poglej kaj dela, všeč mu je bilo kako zveni ljubič v našem jeziku in ga je razglasil za največjega nemškega režiserja, pa še sam ne ve kaj je na njegovih filmih tako posebnega, njegov priimek pač lepo zveni in se mu zato zdi pomemben. Nemci pa radi slišijo, da so uber rasa in ga potem vabijo na nerazumljiva predavanja, kjer lepo zasluži, sicer mu dol visi za izrojene nemške komuniste.

  • Felikss_AH

   Vidiš – omenil si Frankfurtsko Šolo – a veš da so vsi razen enega ali dveh bili Židje. Toliko zaradi tvojih dvomov ob tvojem prvem odgovoru meni

 • RATATA

  Jože Biščak,bravo,
  s tem prispevkom si doktoriral!!
  Predvsem zadnji stavek je perfekten, vse ostalo je pa res res!
  +

 • Felikss_AH

  PRVI DEL

  Nič žal… točno tako je – NI DRUGE REŠITVE KOT UPORABA MAXIMALNO SUROVE in BRUTALNE VOJAŠKE MOČI

  Tako je tudi v naravi, vrsta ki hoče preživeti uniči drugo vrsto, pa naj je to gost ali pa gostitelj. Dve diametralno nasprotne si zvrsti… pri tem še izrazito si različne in sovražne, ne moreta obstajati skupaj v istem času in prostoru. V Evropi so od kar pomnimo vojne bile način življenja, pa so se Evropski Narodi bojevali med sabo… zdaj bi pa naj kar cela Evropa pokleknila brez boja proti tuji zvrsti s katero nimamo ničesar skupnega, in ki nam še odkrito napoveduje da nas bo pospravila.

  Se pa Evropa sooča z nečem kar v celotni zgodovini človeštva nikjer in nikoli ni obstajalo – KOLEKTIVNA IZDAJA. EU je instrument take kolektivne izdaje, in njen nastanek pod pretvezo gospodarske skupnosti je bil navadna krinka, ker gospodarstvo se lahko razvija tudi med suverenimi državami, kar nenehno poudarja Nigel Farage v njegovih briljantnih nastopih v Brussels-u. Temeljni koncept EU je nastal na osnovi Coudenhove-Kalergi Plana iz leta 1924, in v ta namen je bil ustvarjen tudi institut nagrad za najbolj zaslužne pri temu – “Charlemagne Prize” ali “Internationaler Karlspreis der Stadt Aachen” – https://en.wikipedia.org/wiki/Charlemagne_Prize – Med številnimi prejemniki te hinavske nagrade so –

  1954 Germany Konrad Adenauer
  1956 United Kingdom Winston Churchill
  1959 United States George C. Marshall
  1969 European Union European Commission
  1976 Belgium Leo Tindemans
  1982 Spain Juan Carlos of Spain
  1987 United States Henry Kissinger
  1988 Germany Helmut Kohl and France François Mitterrand
  1996 Netherlands Beatrix of the Netherlands
  1999 United Kingdom Tony Blair
  2000 United States Bill Clinton
  2003 France Valéry Giscard d’Estaing
  2006 Luxembourg Jean-Claude Juncker
  2007 Spain Javier Solana
  2008 Germany Angela Merkel
  2010 Poland Donald Tusk
  2014 Belgium Herman Van Rompuy
  2015 Germany Martin Schulz[2]
  2016 Vatican City / Argentina Pope Francis
  2018 France Emmanuel Macron

  Kdor spremlja politično življenje Evrope ne rabi dodatnih pojasni kdo so ti ljudje!

  V skladu z Kalergijevo avtobiografijo ga je v začetku leta 1924 njegov prijatelj Baron Louis de Rothschild predstavil Maxu Warburgu, ki mu je v naslednjih treh letih ponudil 60.000 zlatih znamk. Louis de Rothschild je za preostanek svojega življenja služil kot posrednik Coudenhove-Kalergi-ja z vpletenimi Američani, kot sta bankir Paul Warburg in financier Bernard Baruch. Vsi trije bankirji predstavljajo sam vrh Globalistične piramide… in vsi trije so Ashkenazimi

  • Felikss_AH

   DRUGI DEL

   Prav Coudenhove-Kalergi je leta 1929 predlagal Beethovnovo “Odo radosti” kot himno Evrope, in ta danes tudi je.

   Kalergijev “Paneuropeizem” je ostro napadel že Hitler, in njegovega ustanovitelja ozmerjal za bastarda. Hitlerjev pogled na Coudenhove-Kalergija je bil, da je – “brezkoristni, kozmopolitski in elitistični Judovski bastard ki bo ponovil zgodovinske napake Coudenhove prednikov, ki so služili Habsburški hiši. O Kalergiju je Hitler to napisal leta 1928 v svojem Zweites Buch-u, da je – “Aller welts bastarden Coudenhove”

   V intervjuju na prvem Panevropskem kongresu leta 1926 je Richard Coudenhove-Kalergi poudaril Judovsko podporo takem Vseevropskem gibanju ki bi koristilo Judom za odpravo rasnega sovraštva in gospodarskega rivalstva, in prav to bi omogočile “Združene Države Evrope”. V svoji knjigi Praktischer Idealismus (praktični idealizem), napisan leta 1925, opisuje prihodnost judov v Evropi in evropsko Rasno sestavo z naslednjimi besedami:

   “Ljudje prihodnosti bodo MEŠANA RASA. Današnje Rase in Klase bodo postopoma izginile zaradi pomanjkanja prostora, časa in predsodkov. Eurazijsko-Negroidna Rasa prihodnosti bo po videzu podobna starim Egipčanom, in bo nadomestila RAZNOLIKOST NARODOV z RAZNOLIKOSTJO POSAMEZNIKOV”

   “Namesto uničenja Evropskega Judovstva, je Evropa skozi proces umetne selekcije in proti lastni volji, povzdignila in izobrazila TE LJUDI v BODOČE VODITELJE EVROPSKIH DRŽAV. Ni čudno, da so se TI LJUDJE, ki so se izognili ghetto izolaciji, razvili v DUHOVNO PLEMSTVO Evrope. Zato je MILOSTNA USODA Evropi prinesla novo PLEMENITO RASO po milosti Božji. To se je zgodilo v trenutku, ko je Evropska Fevdalna Aristokracija bila zrušena, zahvaljujoč prav Judovski emancipaciji”

   V teh dveh paragrafih je strnjena vsa resnica ZAKAJ je nastala EU, KDO jo je ustvaril, s KAKŠNIM NAMENOM in KDO so DANAŠNJI GOSPODARJI EU.

   • Felikss_AH

    TRETJI DEL

    “Milostna Božja Usoda” nam je podarila novo PLEMENITO RASO, in njeni predstavniki so:

    Gonilna Sila Multi-Rasne destrukcije Evrope je seveda Merklova, ki je po samem “naključju” 100% AshkeNAZI in povrhu še ex-STASI Komunist. Alarmi bi se morali že zdavnaj sprožiti med samimi Nemci… kako je STASI-Komunist sploh lahko prevzel Krščansko CDU in postal Kancler.

    Tu je lista Judovskih organizacij ki častijo in nagrajujejo Merklovo:

    • Light Unto the Nations Award in American Jewish Committee; 20.01.2011
    • Vision for Europe award by Edmond Israel Foundation; 14.11.2006
    • Prix Leo-Baeck, highest award of German Jewry; for work in favor of Jews and Israel; 06.11.2007
    • Honorary doctor of philosophy degree from the Hebrew University of Jerusalem; 01.04.2007
    • Gold Medal for Outstanding Services, the B’nai B’rith “Europe Award of Merit” (highest distinction of B’nai B’rith Europe);11.03.2008
    • Prix Eric M. Warburg of Atlantic Bridge, founded in honor of Jewish German banker Eric Warburg (1900-1990), in the USA since 1938; 25.06.2009
    • Leo Baeck Medaille, Leo-Baeck-Institut, New York; for helping to “reconcile Germans and Jews”; 21.09.2010
    • Doctorate honoris causa from Tel Aviv University; 01.02.2011
    • Respect and Tolerance Prize from Berlin Jewish Museum; 24.10.2011
    • Heinz Galinski Award; 27.11.2012
    • Prix Lord Jakobovits, from European Jewry for condemning any opposition to Jewish power in Europe; 22.05.2013
    • Honor Medal, from Israel’s president, for fighting against any opposition to alien invasion and Jewish power; 25.02.2014

    SOROS
    SARKOZY
    BARBARA ROUCHE – Blairov minister za imigracije
    SERGEY BRIN – Google
    ZUCKERBERG – Face Book

    V AMERIKI KI DIRIGIRA KAJ IN KAKO EU SME ALI NE SME –

    Trump gor ali dol, tudi on je v primežu Židovskih sil. V Njegovem ožjem kabinetu so:

    Goldman Sach-ov President – COHN
    Former Soros partner – MNUCHIN
    Former Rothschild leader – ROSS
    LBO (Leveraged buyout – PREVZEMI DRUŽB) king – ICAHN (zapustil Trump-a)
    Goldman Sach-ov biser in Trump-ov zet – KUSHNER

    AIPAC (American Israel Public Affairs Committee),
    ADL (Anti-Defamation League), Naslednik Dunajskega Wiesenthal Centra
    SPLC (Southern Poverty Law Center),
    RPC (Republican Jewish Coalition),
    NJDC (National Jewish Democratic Council)

    KAJ PA GOLDMAN SACHS – Velikanska Židovska Finančna Korporacija, ki ohranja EU v ujetništvu in jo molze v neskončnost. Ta je ključna komponenta Globalistov proti demokraciji in svobodi, z namenom zamenjave Ras, nadomestiti Belske Evropske Kristjane s politiko PROSTEGA priseljevanja iz Tretjega Sveta. Zdaj še na srečo pokojni Goldmanov napadalni pes Peter Sutherland (ni Žid) je več let bil stalno stalno prisoten v institucijah EU. Goldman je tudi poskušal ohraniti Britanijo ujeto v EU.

    GOLDMAN SACHS-ov Judovski gang:

    Lloyd Blankfein – Chairman and chief executive officer
    Gary D. Cohn – President and Chief Operating Officer
    John S. Weinberg – Vice Chairman
    Michael S. Sherwood – Vice Chairman
    David A. Viniar – Executive Vice President and Chief Financial Officer
    Esta E. Stecher – Executive Vice President, General Counsel and Secretary of the Corporation
    Alan M. Cohen – Executive Vice President and Global Head of Compliance
    Stephen Friedman – Director
    Lois D. Juliber – Director
    James J. Schiro – Director

    Tudi večina v Board of Directors so Ashkenazimi

    KAKŠNA PA JE VLOGA TEH ZDRUŽBIC v EU –

    EJC (European Jewish Congress),
    EJP (European Jewish Parliament) in
    IADL – International ADL (Anti-Defamation League)

    • Felikss_AH

     ČETRTI DEL

     Po Merklovi in njenem odhodu z EU scene čez dve leti se EU “imigrantska” kalvarija ne odpravlja, ker so se Gospodarji v Senci za to pravočasno pobrigali – v ospredje so porinili Macrona, novega Blaira, tokrat kar za celo EU. Macron je Rothschildov pajac… bil je – Investment Banker v Rothschild & Cie Banque. Poleg tega v ospredje ga je dobesedno lansiral Alain Minc, sin Poljskih Židov (oče Komunist) ki je postal Francoski poslovnež, POLITIČNI SVETOVALEC… med drugim tudi zloglasnem Sarkozy-ju, in avtor. V dirki za predsednika ga je Podprl tudi Anglež Peter Mandelson, nekdanji Britanski Državni Sekretar in nekdanji član tako imenovane Blair-ove Židovske Kabale.

     Če kdo še vedno dvomi da Kosher Nostra ne vlada na obeh straneh Atlantika… potem takim ni pomoči… točno tako kot je to že razložil Yuri Bezmenov. Primež Židovske Kabale je KONSTANTA… pravi stisk pa šele prihaja, in ko bo začelo ornk boleti bo že prepozno. Rešitev je lahko pričakovati samo če bo Trump tam preko ukrenil nekaj konkretnega v slogu njegove zadnje izjave ko je javno povedal da je Nacionalist.

   • RATATA

    in Slovenci:
    Laris Gajser, Brglez, Matevž Tomšič, Toplak, Ernest Petrič, Erik Kerševan, Jožef Horvat, Damir Črnčec, Z. Janković … tudi France Bučar veliki prijatelj Otta Von Habsburga….
    http://www.panevropa.si/index.php/fotogalerija

    • Felikss_AH

     Ja lepo kolekcijo si nametal v en kupček… hvala za to ker na ta del se na žalost ne spoznam dovolj, zaradi preokupacije na svetovne dogodke in vire… hebi ga, tako pač je, limitirani kapaciteti z leti

    • Warrior princess

     Evo ti tičke globalistične, smrdljivce!

  • soc

   Sorry, kaj imajo kleni nacionalisti Adenauer, Churchill in Kohl s Kalergijevo vizijo ne razumem. A za vse od vključno 1999 dalje – yes. Pa tudi Kissinger je bil mislec ene in edine svetovne sile in je iz povsem drugih razlogov z veseljem gledal bliskovit neomarksistični vzpon v Evropi po padcu železne zavese. Potencialno resni tekmec manj za to silo, ostane le Kitajska.

   Židovska zarota, ruska zarota… Zanimivo, da ravno o Kitajski kot objektivno najbolj zainteresiranemu globalnemu igralcu nihče ne razmišlja kot o možnem ključnem financerju uničenja Evrope z Eurabijo. Še stotič, Soros je veliko premajhen za ta projekt, usihajoči Rotschildi prav tako.

   • Felikss_AH

    Vedno mi ostaja uganka ko neka inteligentna oseba ki ni inficirana s kroničnim Levičarstvom se nekako apologetsko izmika sprejemu dejstva – KDO so Globalistični gospodarji. Tudi Slovenski Levičarji niso Židje pa sledijo ukazom gospodarjev. Kaj je zdaj njihov motiv pri temu je vprašanje za sebe, ali je podkupljivost, lastna ideološka pripadnost takem projektu, ali pa klinična usekanost.

    Postregel sem samo s fragmentom IMEN, teh je še za celo enciklopedijo. To so imena in ne ugibanja ali neke blodnje o svetovnih konspiracijah

    Omenjaš Kitajsko… KDO pa misliš da je Kitajsko spravil iz Maovega Srednjega Veka… Outsourcing je resda ekonomski motiv businessa… a Kitajsko je bilo treba najprej “odpreti” temu “businessu”… in kdo je že to opravil – KISSINGER za časa Nixona… Kissinger je bil gonilna sila Nixonove politike in ta še danes sedi v CFR, kjer sedijo vrhovi Globalistične piramide.

    Soros je samo Rothschildov Front Man, Rothschildi pa ni ONE MAN BAND ampak je Rothschilds- NETWORK… in ta NETWORK Centralnih Bank vodijo… Norveški Arijci mogoče?… ali pa folk iz Goldman Sachs-a in drugi kolegi… katerih imena so – katera že?

    • soc

     Preprosto vprašanje: kaj bi imeli sila praktični in že zdaj (v Izraelu in drugod) izjemno ogroženi Židje od islamske Eurabije? Tu padejo vsi apologeti židovske zarote, brez izjeme. I am all ears, now.

     • Felikss_AH

      BRAVO… točno tako vprašanje je potrebno… in za to ti bom podaril odgovor ki ga za čudo božje še nikjer drugje nisem uspel najti… zagotovo pa so morali tudi drugi to omenjati… samo mi ni še uspelo najti

      Daj mi malo časa da to v kup sklanfam

     • Felikss_AH

      Evo tole sem bolj na hitro spravil skupaj, in domnevam da sem zajel bistvo tistega kar sem imel v mislih. Že dalj časa itak pripravljam en kompleten tom poglavij vsega kar sem uspel zasledil in raziskati in bom to enkrat tudi ob kakšni priliki natrosil tu ali kje drugje. Za sestaviti tak text pa pomagajo prav vprašanja kot je na primer bilo tole tvoje… in takih vprašanj je zagotovo še.

      Ko rečem da je Sicilijanska Mafija kriminalna združba to ne pomeni da so vsi Italijani kriminalci
      Ko rečem da je Kolumbijska Mafija kriminalna združba to ne pomeni da so vsi Latinosi kriminalci
      Ko rečem da je Židovska Mafija kriminalna združba to ne pomeni da so vsi Židje kriminalci (Židovski Mafijci pa so za časa Prohibicije in kasneje bili močnejši od same Kosa Nostra-e, a malo ljudi to ve)
      Ko rečem da je Slovenska Levica Združba psihopatov in Sociopatov to ne pomeni da so vsi Slovenci taki … in tako naprej za druge podobne primere

      Dennis Prager je New York-ški Žid, je Ameriški kot tam pravijo – “Nationally syndicated radio talk show host and writer”… skratka je ugledna Republikanska oseba… in kar on pravi je za prisluhniti z veliko pozornosti. Naslednje so njegove misli – “Left-Wing Jews: A Jewish And American Tragedy”

      Verjetno je skoraj nemogoče pojasniti škodo ki jo Judovsko LEVIČARSTVO – NE Liberalno, ampak LEVIČARSKO – dela Judaizmu, Judom in Ameriki. Seveda enako se lahko reče o škodi, ki jo Katoličani Levičarji počnejo Katoličanstvu in Ameriki, in drugi Levičarski Kristjani Krščanstvu in Ameriki. Najbolj očitna pa je škoda ki jo POVZROČA Sekularna Levica. Toda ker je antisemitizem vedno ALARMANTNA NOVICA in glede na vidno mesto mnogih levičarskih Judov se je treba osredotočiti prav na to

      Škoda, ki jo je storila Judovska Levica Judom ni nič novega. Začelo se je na začetku levičarstva z Karlom Marxom, vnukom dveh ortodoksnih Rabinov (njegovi starši so šli skozi pro-forma konverzijo v Krščanstvo). Napisal je eno od najbolj antisemitskih razprav 19. stoletja – “O Judovskem Vprašanju”, ki je bila objavljena leta 1844. Med drugim je napisal:

      “Kaj je svetovna religija Judov? – PROPAGANDA…”
      “Kaj je Judovski Svetovni Bog? – DENAR”
      “Denar je prizadeven Bog Izraela, pred katerim noben drugi Bog ne more obstajati”
      “V končni analizi, emancipacija Judov je emancipacija Človeštva od Judaisma”

      V začetku 20. stoletja en drugi levičarski Žid Leon Trotsky, ki je skupaj z Leninom vodil Boljševiško stranko v Rusiji, je bil katastrofa za Jude in za človeštvo. Leta 1920, ko je Trocki bil vodja Rdeče Armade, ga je glavni Moskovski Rabin Jacob Mazeh prosil, naj uporabi vojsko za zaščito Judov pred pogromskimi napadi, v katerih je umrlo desetine tisoč Judov. Poročali so, da je Trotsky odgovoril: “Zakaj si prišel k meni? Jaz nisem Jud”, na kar je Rabin Mazeh odgovoril: “To je tragedija. Trotskisti delate revolucije, in Bronsteini so tisti ki plačujejo ceno”.

      To je zgodba ki jo pravijo mnogi Judovski Levičarji še danes – Judovski Levičarji delajo revolucije, ceno pa pol plačajo vsi Judje. Tudi danes Židovska Levica propagira Bojkot, Opustitev in Sankcije za Izrael – BDS movement – (Boycott, Divestment and Sanctions) – Pri tem moram omeniti moje lastno stališče do Izraela, do katerega gojim simpatije še od nastanka ko nisem o tem vedel praktično nič, in tudi kasneje ko sem spoznal RAZLIKE znotraj svetovnega Židovstva, in navzlic dubiozni uničujoči vlogi Sionistične Kabale (Globalisti), ob podpori Židov Marxistov (Kultur-Marxistov). Na koncu tudi Netanyahu in njegov Likud nimata niti 30% volivcev v samem Izraelu.

      Prominentni Levičarski Žid, MIT profesor Noam Chomsky, znan vsakomur, piše in govori proti dvema državama – Ameriki in Izraelu. Varnost edine Židovske Države Izraela je primarnega pomena za Žide po svetu. Vseeno pa Levičarski Židje napadajo Izrael in podpirajo mnoge ki želijo uničiti Izrael tak kot je. Za primer – mnoge Ne-Ortodoxne Sinagoge so sprožile shivo (sedem dnevno žalovanje za umrlim) ko je zmagal Trump. Židovski Demokratski Kongresmeni in Senatorji so fanatično sovražni do Trump-a. Enako vsi MSM-i ki so VSI po vrsti v rokah Židovskih Mogulov.

      Še en zanimiv podatek – Sodnik v primeru Rosenberg-ovi, je bil Žid, leta 1950 -1953

      Židovska Akademija v Ameriki je manijakalno proti Belcem kjer prednjači psihopat Noel Ignatiev ki dobesedno pridiga – “Opustitev Bele rase in mlatiti po mrtvih in živih belih moških, ter Belih žensk, dokler socialni konstrukt, znan kot “Bela Rasa”, ne bo uničen, NE samo “dekonstruiran”, ampak UNIČEN” – Tudi tale njegov biser je “močan” – “Če si Beli moški, si ne zaslužiš živeti. Ti si rak, ti si bolezen, Belci niso nikoli prispevali nič k pozitivnemu svetu”

      Torej kje je logika pri teh Levičarskih Židih da delujejo na uničenju Belcev in se temu veselijo, pripeljali bi v Ameriko in Evropo na milijone Muslimanov in Črnih. Kje je pa logika naših Levičarjev ki delajo in sanjajo isto. Vse to je ena stran Židov – Levičarskih Židov. Povsem druga zgodba pa so Sionistični Židje, Židovske Banksterske in Korporativne Elite, Politične Elite. To so elite o katerih je pisal Kalergi, ko jih je imenoval – DUHOVNO PLEMSTVO Evrope, ki jih je MILOSTNA USODA podarila Evropi kot novo PLEMENITO RASO po milosti Božji! Kako si pa oni zamišljajo da bodo vladali NOVI RJAVI Eurabijski Muslimanski Rasi v Eurabiji, pa se mora vprašati njih direktno.

      Ena kolosalna posebnost je Korporativni Hollywood in MSM-i ki so vsi v rokah Židov… in ti se obnašajo kot skrajni Levičarji… Korporativno Levičarstvo ??? … da ti pamet odpove.

      Tako se pride do zadnje enigme – A je Hitler res želel iztrebiti Žide že od samega začetka, ali je NEKAJ vplivalo na njega. Sam Netanyahu je izjavil da Hitler NI nameraval iztrebiti Žide – “Netanyahu says Hitler didn’t want to kill the Jews, but a Muslim convinced him to do it” – https://www.youtube.com/watch?v=f9HmkRYlVZw – in to je tudi res, ve se da je Hitlerja temu nagovarjal Jerusalemski Grand Mufti, kar je pa samo ena stran zadeve ki jo poznamo kot Holokavst.

      Posebej poglavje na to temo, kdo je še po LOGIKI zadev bil najverjetneje vpleten v to pa je treba iskati že z nastankom Balfour-ove Deklaracije, torej pogodbe o nastanku Izraela kjer je glavno besedo imela dinastija Rothschild. Ne prezreti da so vse vojne od Francoske Revolucije naprej Bankirske vojne, Rothschild vojne. Francoska veja Rothschild-ov je tako financirala Napoleona, Angleška veja pa Wellingtona. Hitlerja so financirali… he he le kdo neki… ? … ugibaj bi rekel največji Slovenistanski politik Šarac.

     • Felikss_AH

      Ni minilo niti 5 minut in je moj odgovor izginil kot spam. Ne vem ali to dela disqus “robot” ko zazna omenjanje židov ali pa… Bom probal razdeliti prvotni text na poglavja in ih postopoma nizati… če bo užgalo

     • večni srb

      Sem pravkar prebral, moram ti povedati, da pojma nimaš o svetovnih financah, židi so pič* dim proti imperialističnim buržuazijam, ki si lastijo več kot 90% vsega svetovnega kapitala in najemajo razne lobije, za svoje mračne ekonomske, kulturne in globalistične načrte. Ker lahko, židi so pa disciplinirani in ubogljivi, kot jih je opisoval že Nietsche, idealni sužnji, ampak isto velja za vse tretjerazredne rase, ki se jim od 2.sv naprej na tak način pomaga, da ne izumrejo.
      Enkrat si poglej koliko denarja obračajo največje svetovne korporacije, ki svoje letne dobičke merijo v TRILIJONIH dolarjev, vsi judi skupaj nimajo za burek, ampak dobesedno.

     • Felikss_AH

      Nisi mogel prebrati ker je v hipu izginilo… zdaj ponavljam v segmentih… razen če si čepel zraven in ujel v trenutku ko sem objavil

     • večni srb

      Nisme vedel, da je še, brez skrbi, mene zanima tvoje pisanje in vedno preberem.

     • Felikss_AH

      Poleg tega mešaš tematiko, jaz nisem pisal KOLIKO kdo ima denarja, ampak KAJ KDO počne, in ZAKAJ to počne

      PS
      Ker si pa že zatežil s tem “koliko kdo ima” – Rothschild je širok pojem, to ni več ena oseba, to je FINANČNA MREŽA Centralnih Bank, Wall Street, FED, Goldman Sachs in … Nekateri viri omenjajo bogastvo dinastije Rothschild-ov na nekih 500 TRILIJONOV U$… zagotovo pa nihče tega ne ve in tudi nima instrumentov nadzora. Pa Ameriška vlada nima nadzora niti nad Rothschild-ovim FED-om. Banksterji so vrh piramide, in ta ni dostopen hlapcem

     • soc

      Lepo te prosim za ime svetovne korporacije, ki svoje premoženje meri v trilijonih dolarjev. Ene same. Ne prodaje (največja proda za pol bilijona), kaj šele dobičkov. Vsako nakladanje ima svoje meje, piši o stvareh in številkah, ki jih poznaš in razumeš. (Pozicija: bivši regijski direktor v dveh multinacionalkah srednje velikosti.)

     • Felikss_AH

      DRUGI “ANTISPAM” SEGMENT

      Verjetno je skoraj nemogoče pojasniti škodo ki jo Judovsko LEVIČARSTVO – NE Liberalno, ampak LEVIČARSKO – dela Judaizmu, Judom in Ameriki. Seveda enako se lahko reče o škodi, ki jo Katoličani Levičarji počnejo Katoličanstvu in Ameriki, in drugi Levičarski Kristjani Krščanstvu in Ameriki. Najbolj očitna pa je škoda ki jo POVZROČA Sekularna Levica. Toda ker je antisemitizem vedno ALARMANTNA NOVICA in glede na vidno mesto mnogih levičarskih Judov se je treba osredotočiti prav na to

      Škoda, ki jo je storila Judovska Levica Judom ni nič novega. Začelo se je na začetku levičarstva z Karlom Marxom, vnukom dveh ortodoksnih Rabinov (njegovi starši so šli skozi pro-forma konverzijo v Krščanstvo). Napisal je eno od najbolj antisemitskih razprav 19. stoletja – “O Judovskem Vprašanju”, ki je bila objavljena leta 1844. Med drugim je napisal:

      “Kaj je svetovna religija Judov? – PROPAGANDA…”
      “Kaj je Judovski Svetovni Bog? – DENAR”
      “Denar je prizadeven Bog Izraela, pred katerim noben drugi Bog ne more obstajati”
      “V končni analizi, emancipacija Judov je emancipacija Človeštva od Judaisma”

      V začetku 20. stoletja en drugi levičarski Žid Leon Trotsky, ki je skupaj z Leninom vodil Boljševiško stranko v Rusiji, je bil katastrofa za Jude in za človeštvo. Leta 1920, ko je Trocki bil vodja Rdeče Armade, ga je glavni Moskovski Rabin Jacob Mazeh prosil, naj uporabi vojsko za zaščito Judov pred pogromskimi napadi, v katerih je umrlo desetine tisoč Judov. Poročali so, da je Trotsky odgovoril: “Zakaj si prišel k meni? Jaz nisem Jud”, na kar je Rabin Mazeh odgovoril: “To je tragedija. Trotskisti delate revolucije, in Bronsteini so tisti ki plačujejo ceno”.

      To je zgodba ki jo pravijo mnogi Judovski Levičarji še danes – Judovski Levičarji delajo revolucije, ceno pa pol plačajo vsi Judje. Tudi danes Židovska Levica propagira Bojkot, Opustitev in Sankcije za Izrael – BDS movement – (Boycott, Divestment and Sanctions) – Pri tem moram omeniti moje lastno stališče do Izraela, do katerega gojim simpatije še od nastanka ko nisem o tem vedel praktično nič, in tudi kasneje ko sem spoznal RAZLIKE znotraj svetovnega Židovstva, in navzlic dubiozni uničujoči vlogi Sionistične Kabale (Globalisti), ob podpori Židov Marxistov (Kultur-Marxistov). Na koncu tudi Netanyahu in njegov Likud nimata niti 30% volivcev v samem Izraelu.

     • Felikss_AH

      TRETJI “ANTISPAM” SEGMENT

      Prominentni Levičarski Žid, MIT profesor Noam Chomsky, znan vsakomur, piše in govori proti dvema državama – Ameriki in Izraelu. Varnost edine Židovske Države Izraela je primarnega pomena za Žide po svetu. Vseeno pa Levičarski Židje napadajo Izrael in podpirajo mnoge ki želijo uničiti Izrael tak kot je. Za primer – mnoge Ne-Ortodoxne Sinagoge so sprožile shivo (sedem dnevno žalovanje za umrlim) ko je zmagal Trump. Židovski Demokratski Kongresmeni in Senatorji so fanatično sovražni do Trump-a. Enako vsi MSM-i ki so VSI po vrsti v rokah Židovskih Mogulov.

      Še en zanimiv podatek – Sodnik v primeru Rosenberg-ovi, je bil Žid, leta 1950 -1953

      Židovska Akademija v Ameriki je manijakalno proti Belcem kjer prednjači psihopat Noel Ignatiev ki dobesedno pridiga – “Opustitev Bele rase in mlatiti po mrtvih in živih belih moških, ter Belih žensk, dokler socialni konstrukt, znan kot “Bela Rasa”, ne bo uničen, NE samo “dekonstruiran”, ampak UNIČEN” – Tudi tale njegov biser je “močan” – “Če si Beli moški, si ne zaslužiš živeti. Ti si rak, ti si bolezen, Belci niso nikoli prispevali nič k pozitivnemu svetu”

      Torej kje je logika pri teh Levičarskih Židih da delujejo na uničenju Belcev in se temu veselijo, pripeljali bi v Ameriko in Evropo na milijone Muslimanov in Črnih. Kje je pa logika naših Levičarjev ki delajo in sanjajo isto. Vse to je ena stran Židov – Levičarskih Židov. Povsem druga zgodba pa so Sionistični Židje, Židovske Banksterske in Korporativne Elite, Politične Elite. To so elite o katerih je pisal Kalergi, ko jih je imenoval – DUHOVNO PLEMSTVO Evrope, ki jih je MILOSTNA USODA podarila Evropi kot novo PLEMENITO RASO po milosti Božji! Kako si pa oni zamišljajo da bodo vladali NOVI RJAVI Eurabijski Muslimanski Rasi v Eurabiji, pa se mora vprašati njih direktno.

      Ena kolosalna posebnost je Korporativni Hollywood in MSM-i ki so vsi v rokah Židov… in ti se obnašajo kot skrajni Levičarji… Korporativno Levičarstvo ??? … da ti pamet odpove.

     • Felikss_AH

      ČETRTI “ANTISPAM” SEGMENT – ZADNJI “ANTSPAMER”

      Tako se pride do zadnje enigme – A je Hitler res želel iztrebiti Žide že od samega začetka, ali je NEKAJ vplivalo na njega. Sam Netanyahu je izjavil da Hitler NI nameraval iztrebiti Žide – “Netanyahu says Hitler didn’t want to kill the Jews, but a Muslim convinced him to do it” – https://www.youtube.com/watch?v=f9HmkRYlVZw – in to je tudi res, ve se da je Hitlerja temu nagovarjal Jerusalemski Grand Mufti, kar je pa samo ena stran zadeve ki jo poznamo kot Holokavst.

      Posebej poglavje na to temo, kdo je še po LOGIKI zadev bil najverjetneje vpleten v to pa je treba iskati že z nastankom Balfour-ove Deklaracije, torej pogodbe o nastanku Izraela kjer je glavno besedo imela dinastija Rothschild. Ne prezreti da so vse vojne od Francoske Revolucije naprej Bankirske vojne, Rothschild vojne. Francoska veja Rothschild-ov je tako financirala Napoleona, Angleška veja pa Wellingtona. Hitlerja so financirali… he he le kdo neki… ? … ugibaj bi rekel največji Slovenistanski politik Šarac.

     • večni srb

      A greva primerjati premoženje angleške kraljice in Rotschildov, si upaš?

     • Felikss_AH

      Si ne upam… ti si “pretežak kaliber” za moje skromne razmere… pa tudi ključa od obeh riznic nimam

     • večni srb

      Razmišljaj logično, banke ne morejo deliti kreditov, če ni zavarovanja, kaj lahko zastavijo judi, mogoče Mošejo na skali. Angleška kraljivca lahko zastavi pa celo Avstralijo, Novo Zelandijo in vsaj pol Indije.

 • RATATA
  • Warrior princess

   Vrhunski članek, hvala! Sama vidim globalizem, kot nevaren eksperiment, katerega posledica bo VELIKI POK, ki bo vodil v tretjo svetovno vojno. Vsekakor pa je očitno, da globalisti s svojim nevarnim početjem želijo točno to! Peščica (ne)ljudi je namreč zaradi prenaseljenosti in zaradi pomanjkanja različnih virov za preživetje, sprejela peklenski načrt s katerim se bo višek prebivalstva iztrebil sam med sabo, kajti že iz živalskega sveta je znano, da različne vrste ne morejo živeti v sožitju, človek pa je dokazal, da se v vseh teh tisočletjih ni zmogel potegniti na višji nivo v evoluciji, še vedno sadistično pobija svojo lastno vrsto, deluje egoistično in ne zmore sočutja ne do ljudi, kaj šele do živali za zakol katere živijo v peklenskih razmerah in trpijo.

 • največji ljuzer jjajo

  to zgoraj je članek, ki bi moral zanimati psihiatre : zadnji stavek recimo govori o Pujsoglavovi težnji k regresiji, in tja, v prihodnost, ko bo vekal v materinem naročju, bi nas želeli popeljati tile orbanovski pisuni z Nove. so pa medtem uredili taborišče za vse, ki bi se jim pridružili : to je purgatorij, ki se mu reče noriško kraljestvo in v katerem letijo sloni, tam komunisti se borijo proti nekdanjim strankarskim kolegom – s komunistom na čelu. narobe svet, ustvarjen po nori podobi njegovega stvarnika, kosovskega doktorja obramboslovnih znanosti z diplomo FDV

 • ludvig

  ..v tem trenutku je sestava Francoske vojske: kopenska vojska = 70% arabcev, črncev(muslimanov)…, v mornarici = 50% arabcev, črncev…, v letalstvu= 20% arabcev, črncev…. Francoske vojske praktično ni več….

 • Marija

  G. Biščak kar ste napisali v zadnjem odstavku,govorim že 50 let. Za vse priseljence kateri v popolnosti ne sprejemajo naših vrednot.Ampak očitno se bo zgodilo nasprotno,da bodo ti prišleki izselili nas in to bo še najbolj milostno.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!