Foto tedna: Zoran Janković in afera sendvič

Foto: STA

Afera sendvič očitno še dolgo časa ne bo šla v pozabo …

Vir: družbena omrežja

Utrip-ljubljane.si

 • Jožef

  Ljudje, zakaj je v Beli Ljubljani tako. Zato, ker je bila Ljubljana po drugi s.v. očiščena notranjih sovražnikov (inteligence). Prazna mesta izginutuh prebivalcdv Ljublane je naš še vedno čaščeni Josip nadomestil s prišleki iz juga. Zato, dragi sotrpini, je tako.

  • janezxy

   Ne samo z juga.Tudi slovenski podenj,beri banditi-partizani,ki so pridrveli z grmovja ,so onesnažili Ljubljano.To je bila ne izobražena banda,za vsakim se je vlekel debel dosje,ki se je vselila v naropane vili,jedla z rokami,spala v posteljah s čevlji in se napajala s francoskim konjakom……Beri Svetino od Osvobodilnega boja do banditizma.Šele potem so prišli indijanci z Balkana,da so to bando branili.Zato je danes Ljubljana cela baš čaršija.

  • Iztok Pušnik

   Bilo je 18.aprila, 1941, ko so dvanajst dni po napadu sil osi na suvereno državo Kraljevino Jugoslavijo in to, brez vojne napovedi… silili okupatorji sredi Lublane župana Ivana Hribarja, da nadaljuje z županovanjem. Župan Hribar se s tem ni strinjal in v znak protesta storil samomor. To je storil zato, ker je bil velik domoljub. Domoljub domovine, Kraljevine Jugoslavije. Lublana je seveda prišla v “roke” Balkana preje, predno se je godilo leto 1945. Prišla je v roke Balkana, uradno s podpisom Krfske deklaracije, leta 1917. Pot z Dunaja na Krf pa so tlakovali Slovenci iz vrst mladoslovencev. Ni zanemarljivo omenit, da je bilo glavno mesto naše okrnjene domovine, vsaj mesec dni v letu 1918, Zagreb. Torej smo Slovenci zamenjali Dunaj z Zagrebom in Zagreb z Belgradom. Le kje se je takrat skrival Kozlerjev zemlevid Zedinjene Slovenije??? Za koga so dali življenja borci 87. Celskega pešpolka na Škabrijelu, leta 1917???

   • učko

    Hribar ni bil noben domoljub “Kraljevine Jugoslavije”, bumbar ! Mogoče je domoljub SrboZlovenije “Sašo Hribar” ?!!!

    • Iztok Pušnik

     Ivan Hribar je bil neoslavist. V času Kraljevine Jugoslavije je bil šest let jugoslovanski senator.

 • učko

  Kwa nej bi tle komentiral ? Se vam še članka ne da napisat !

 • Franc Šink

  Zgleda da se je globalizacija začela na Balkanu.

 • piko8

  Usta ima tako velika, da komot sendvč pospravi z enim odpiranjem, kot povodni konj “zorangutan”!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!