V nekaj desetletjih bi lahko Evropa postala muslimanski kontinent.

Islam postaja najbolj dominantna vera sveta (Foto: iStock)

Na Nizozemskem je že 50 odstotkov novorojenih otrok muslimanske veroizpovedi, v Nemčiji pa že delujejo šeriatska sodišča. V nekaj desetletjih bo sedanja 50-milijonska populacija muslimanov Evropo spremenila v muslimanski kontinent.  

Še pred velikim migrantskim valom, ki ne bo imel zanemarljivih posledic na demografske spremembe Evrope in sveta, je Evropa že imela 50-milijonsko populacijo muslimanov, ki s svojo demografsko politiko rapidno vpliva na sestavo prebivalstva in prihodnost stare celine.

Če želimo preživeti, moramo povečati rodnost
Strokovnjaki opozarjajo, da je za dolgoročno ohranitev neke kulture potrebna minimalna rodnost 2,1 otroka na družino. Vse, kar je manj, resno ogroža obstoj družbe, zato je potrebnih naslednjih 80 do 100 let, da si populacija opomore – ob predpostavki, da se rodnost popravi. Predvsem pa ne obstaja ekonomsko vzdržen sistem, ki bi vzdrževal družbo v propadanju.

Rodnost v državah Evropske unije doseže komaj 1,38 otroka na družino. S takšno stopnjo rodnosti bo Evropa, kakršno poznamo danes, izumrla. Vendar pa število prebivalstva kljub nizki rodnosti ne upada, temveč se povečuje. Razlog za ta fenomen so migracije.

Muslimanska družina ima 8,1 otroka, evropska pa 1,8 otroka
Na račun priseljevanja muslimanov je prebivalstvo na evropskem kontinentu od začetka 90-ih let v porastu, saj ti predstavljajo 90 odstotkov vseh priseljencev. Že samo ob podatku, da je rodnost v Franciji 1,8 otroka na družino, v muslimanskih skupnostih pa kar 8,1 otrok, bi se moral prižgati rdeči alarm. Na jugu Francije, ki je tradicionalno krščanski, je že sedaj več mošej kot katoliških cerkva. V večjih mestih, kot so Pariz, Nica in Marseille, je že 45 odstotkov vseh otrok, mlajših od 20 let, muslimanskega porekla. Do leta 2027 bo musliman kar vsak peti Francoz.

Na Nizozemskem je več kot 50 odstotkov vseh novorojencev muslimanske veroizpovedi in samo petnajst let bo potrebnih, da bo muslimanska skupnost predstavljala polovico vsega prebivalstva.

Šeriatsko pravo že v vseh večjih nemških mestih
Iz nemškega statističnega urada so sporočili, da je rodnost v tej največji evropski državi v takšnem padanju, da ga ni več mogoče popraviti. Leta 2050 bo Nemčija ob takem trendu večinsko muslimanska država. Številni kritiki menijo, da je Nemčija popolnoma brezbrižna do dolgoročnih posledic, ki jih lahko pripelje brezglavo priseljevanje in nizka rodnost avtohtone populacije. Islam je najhitreje rastoča religija in številne cerkve v Nemčiji že postajajo mošeje ali molilnice za muslimane. Prav tako je že vseprisotno šeriatsko pravo, v vseh večjih nemških mestih pa že delujejo sodišča, ki po njem tudi sodijo. Kljub temu da je poligamija po nemškem pravu prepovedana, je v muslimanskih skupnostih tolerirana.

V Belgiji je že ta trenutek 25 odstotkov celotnega prebivalstva muslimanske veroizpovedi, 50 odstotkov vseh novorojenih otrok pa je iz muslimanskih družin. Po podatkih belgijske vlade bo do leta 2025 že tretjina vseh otrok muslimanov.

Islam postal dominantna religija na svetu
Skrb zbujajoče dejstvo je, da so vsi našteti podatki veljali še pred trenutno migrantsko krizo, zaradi katere bo do konca tega leta v Evropo prišlo skupno 800 tisoč migrantov. Še bolj nas mora skrbeti podatek, da je ta trenutek pripravljenih 20 milijonov ekonomskih migrantov, ki čakajo na vstop pred vrati Evrope – od tega sta samo 2 milijona nemuslimanske vere.

Že libijski diktator Moamer Gadafi je pred skupščino Združenih narodov preroško napovedal, da “obstajajo znaki, da bo Alah dosegel islamsko zmago v Evropi brez mečev, pušk in bojev. Ne potrebujejo teroristov in samomorilskih napadalcev. Več kot 50-milijonska muslimanska populacija bo v nekaj desetletjih Evropo spremenila v muslimanski kontinent.

Ob vseh podatkih in napovedih, ki nas čakajo, lahko napovemo, da svet, v katerem sedaj živimo, ne bo več svet, v katerem bodo živeli naši otroci in vnuki. Število muslimanov je v svetovnem merilu že preseglo število kristjanov, islam pa postaja najbolj dominantna religija na svetu. Vir informacij: tukaj.

M. P.

 • rubec

  V petnajsti vrsti vidim enega tipa kar s čevlji. Halo straža, ste spet po gostilnah???

 • vremnov

  Treba pa je dodati, da krščanstvo ne bo izumrlo, bodo pa izumrli levaki, prav tako bodo razne feministke, FDVjevci in podobni precej bolj tiho kot so sedaj saj muslimani prakticirajo svojo vero na precej bolj agresiven način kot katoličani in razne violete tomic bodo morale paziti kaj bodo govorile po TV ker jih bo zunaj počakal kakšen jezen islamski fundamentalist pa jim pokazal kako in kaj…. levaki vsekakor se vam obetajo težki časi, konec travce, popivanja, gay parad,…

  Glede na to da bodo francija, belgija in nizozemska prve me prav zanima kako bodo zagrizeni levičarji gledali ko bodo tam ukinili gay parade zaradi varnosti udeležencev…

  • JezusSlo

   Se strinjam. Mene bolj zanima kako bmo zaščitili meje. Že pri 10000 škripamo. Kaj šele pri 50 milijoni.

   Hvaljen bodi Jezus Kristus!

   • valentin

    Mesijo čakamo, a njega od nikoder…..

    • Multi27

     Naš Mesija, Kristus, se je učlovečil že pred 2000 leti!

 • 1xy

  Merklova je tudi prestopila v islam??
  Še danes ne razumem njenih dejanj in vprašanje, če jih bom kdaj. Mogoče pa glede na to, da izhaja iz trde komunistične države, ravno s temi dejanji kaže očitno sovraštvo do krščanstva, saj komunizem ni priznaval nobene druge vere razen verovanje v lastno, komunistično ideologijo.
  Vse ostalo je bilo prepovedano!

  • bojan

   Vsi ki odobravajo vse te begunce v EU morajo imet nekaj islamskega v krvi in očitno jih je že ogormno tukaj

  • mojadezela

   merklova deluje, kot ji je bilo ukazano……ona in van rumpoy sta dobila Coudenhove-Kalergi Prize….pozanimaj se malo kdo je ta možakar bil….

  • pokvarjeniSvet

   Merklova je zionistična vazalka ali pa se jih boji na smrt in ne upa nič. v Vsakem primeru dela škodo bodisi, če ve in nič ne naredi, če ne ve, če sodeluje, ali nima poguma se upreti. izgovorov ni !

 • 1xy

  Evo, 3 že imajo slovenski rojstni list…..

  V Sloveniji so bili rojeni trije otroci materam, ki so se noseče odpravile na pot. Dva otroka sta se rodila v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor, eden pa v brežiški porodnišnici.V javnosti je najbolj odmeval primer, ko so Hrvaške oblasti poslale v Slovenijo večjo skupino ljudi, med katerimi je bila tudi nosečnica tik pred porodom.

  PO ROJSTVU VPIS V MATIČNI REGISTER

  Po rojstvu otrok so se podatki o rojstvu vpisali v matični register na podlagi prijave bolnišnice oziroma porodnišnice, skupaj z osebnim imenom, ki gaje določila otrokova mati, datumom in krajem rojstva ter podatki o materi.

  • Ježek Teka Teka

   Visoke nosečnice bi moral obrniti na meji … ampak ne levaki, pa to …

  • mojadezela

   tega bomo še dosti videli….problem pa je če bomo samo nemo gledali in nič ukrenili

  • koza

   pa saj sem zadnjič vprašala, kaj to pomeni, tudi državljanstvo ne? sedaj bo otrok prosil za otroški dodatek, starši pa bodo takoj dobili papirje, malo bodo tu, pol pa dalje za svojimi, simple

  • karlina

   Mislim,da jih je bilo že več rojenih, ne samo trije.

 • Mihilus

  E to je tisto kar jaz pravim glede begunskega vala. Begunski val je kaplja v morje mnogo večjega problema in je samo odprl oči kaj se v Evropi že dogaja. Nasilje islama nad domačini je že sedaj bilo izjemno veliko, poteka že dolga leta in ni nič drugega kot genocid domačega avtohtonega prebivalstva. Zahvaljujoč begunskemu valu pa to dogajanje sedaj ne vidi le peščica analitikov ampak 90% Evropejcev.

  Iz tega vidika je begunski val nekaj najboljšega kar se nam je lahko zgodilo, ker nam je odprl oči. Ko pogledam prihodnost Evrope ne vidim druge možnosti kot vojna in genocid. Če bomo Evropejci samo mirno gledali in kot narodi ne bomo več obstajali čez 100 let potem bo to genocid nad nami. Če se bomo Evropejci zbudili, se postavili zase in obračunali z islamsko in nebelo invazijo Evrope potem bomo mi naredili genocid nad njimi. V vsakem primeru se Evropa pripravlja kot teater največjega genocida v zgodovini človeštva. Vprašanje je samo ali bomo mi njih ali oni nas.

  V luči tega razumem države V4+Romunije+Bolgarije, da so se od problema DOBESEDNO OGRADILE (pripravljeno imajo namreč tudi ograjo tudi proti SLO+AUT+DE). Njihove države so še vedno homogene z avtohtonim belim prebivalstvom in obroženi so z nacionalističnimi vladami, ki ne bodo dopustile spremembe tega.

 • Ježek Teka Teka

  Ne bo, ne bo … vojna jih bo iztrebila … preostanek pa bo prisiljen živeti tradicionalno z drobnico in kamelami v pesku … to jim je poslanstvo, pa to …

 • realnost

  Strogi nadzor meje vključno s ograjo je trenutno nujna za obstoj naše države. Glede na to da levaki niso zainteresirani zavarovati naroda je potrebna čimprejšnja zamenjava vlade! Če ni že prepozno………….

 • zag

  O, moj bog, kako smo naivni – vsi, mi in Evropa. Osho, modrec je dejal, da je še veliko bolj nevarno, če vladajo neumni, kot pa hudobni. in če poslušaš razprave levakov v parlamentu, npr. včeraj na kritični seji, si zaprepaden nad nevsebinskostjo in puhoglavostjo njihovih razprav, v stilu zgolj in samo lepe Barbike.

 • Duhec1

  Pravilno… krscanstvo vam je bilo trn v peti. To bo pac vzgojna kazen.

  • marta

   Naši že desetletja vladajoči, se na našo tradicijo in zavednost, ki so jo naši predniki gojili in čuvali, kot punčico svojega očesa “požvižgajo”…… Narod, ki ne spoštuje svojih korenin, je ŽAL – obsojen na propad. …. Bojijo se krščanstva, ne znajo, ali pa nočejo razmišljati, kaj nam prinaša islam. Švedi že plačujejo visoko kazen za to brezbrižnost in malomarnost……. Mi gradimo v SRCU DRŽAVE đamijo. …………… To me je spomnilo na Aškerčevega Janičarja, kjer si mlad slovenski janičar sam stori smrt ob poslednjih besedah: “Gorje ti, moja vas, gorje! … Zabode handžar si v srce.” …. ŽAL se iz naše krvave zgodovine, nismo ničesar naučili.

   • marta

    24ur OBVEŠČA, da Uprava za varno hrano POZIVA kmete, naj začasno živali ne pasejo na pašnikih, kjer so še, ali so se zadrževali migranti, ker so živali na teh področjih lahko izpostavljene povzročiteljem bolezni, ki se prenašajo preko živali na človeka. ….kakšne posledice tega se lahko, ali se bodo še pojavile pa niti ne vemo. Tega, kar nas mogoče vsled tega še čaka, nam z denarjem ne more nihče poplačat. ………………Dragi moji, to je prevelika cena za tako brezbrižno vodenje in ukrepanje vodilnih v državah EU – še zlasti Nemčije in tistih držav ob šengenski meji. STRAH ME JE – BOJIM SE ZA NAŠE OTROKE – ZA NJIHOVO PRIHODNOST !!!

  • Tomaž Majer

   Židje ste eni izmed glavnih krivcev za to, da muslimani bežijo v Evropo.

 • Verbena

  ..krščanstvo se je nekoč širilo z ognjem in mečem, danes se druge vere širijo na drugačen način…žalostno pri vsem je, da vsaka vera tako lepo govori o dobrotljivosti, ljubezni do bližnjega…a na koncu se izkaže, da so lahko ravno vere tisto, kar prinašajo največ zla med ljudi….

 • plamen100

  Levaki bodo postali muslimani feministke bodo pa koncno dobile tisto kar si zasluzijo. Ce jim ni bila nasa vsec nasa druzba jim bodo muslici pokazali kako se s taksnimi ravna v novi ureditvi.

 • plamen100

  Kdor misli da za 50 let krscanstvo ne bo izumrlo se bridko moti. Za koran so krscani neverniki popolnoma enako kot so ateisti in jih je treba iztrebiti. Niso oni tako naivni kot je danes Evropa ki pod plascem demokracije in clovekovih pravic dela samomor ampak bodo preprosto obrnili plosco ko postanejo vecinski prebivalci. Saj je bila na Kosovu popolnoma enaka zgodba mjer so albanci srbe s ticem premagali in ko so postali vecinsko prebivalstvo so jih pobili in izgnali. Tudi s pomocjo slovenske politike katere osnovni moto je “opletanje s tujim qurcem po koprivah”!

 • xtc

  Preje bo izbruhnila vojna,ki je v bistvu žetu,sedaj je le še vprašanje,kdaj in kje se bo začela,velika verjetnot je Nemčija,ko se bodo začele deportacikae ali Švedska,ki je zaprla meje od tam pa do razširitve spopada pa ni daleč in to nevi v letih ampak lahko cačate v par desetih mesecih.

  • valentin

   tudi jaz menim, da bo prišlo poleg že videnih demonstracij še do nemirov, nasilja in

   morda vojne, ki pa si jo nihče normalen ne želi, a opravka imamo z nehumano,

   nekulturno in nasilno ” necivilizacijo “

   • karlina

    Se tudi jaz že nekaj časa bojim, ja, da bo prišlo do 3. svetovne vojne.

 • kresnik

  Samo alternativen vir nafti bi morali dobit in bi se financiranje muslimanov in posledično širjenje islama, ustavilo.

  • Tom Yerry

   zelo dobro razmišljanje ampak, če so američani pobili vse ki so hoteli promovirati ta vir.

 • viktorh

  Zase in za svojo prihodnost pač moraš tudi sam kaj narediti. Slovenci pa smo zadnjih 70 let dokazovali, da delamo vse, kar nam določijo drugi. Nič nas ne izuči.

 • plamen100

  Saj po eni strani prav privoscim da se bo to zgodilo. Evropa je prenasicena z vsem in zadnji cas je da pride do neke vojne,da se to popravi. Vcerajsnje razprave rdecih zgubljencev v parlamentu ne zasluzijo polnoma nic drugega kot taksen druzbeni preobrat. Enako tisti ki obsojajo govor prekmurskega skofa, ki je povedal le to kar ze danes narod misli!

 • plamen100

  Nekje sem bral da bo konec sveta povzrocil lazni prerok. In ta Merklova mi cedalje bolj deluje kot ta lazni prerok, ki je s svojo politiko zabila prvi zebelj v EU krsto, drugega pa bo s sprejemom Turcije v evropsko skupnost!

 • usimoncic

  Za dolgoročno ohranitev neke kulture potrebna minimalna rodnost 2,1 otroka na na žensko, ne na družino. Vse ženske pač nimajo družine in tudi ne moremo pričakovati, da bi jo imele. Torej morajo družine imeti v povprečju več kot 2,1 otroka.

 • valentin

  nepreverjeno a vredno razmišljanja !

  ALARMANTNO
  PISMO ZDRAVNICE ODKRILO STRAŠNO RESNICO? ‘Na pomoč, migranti niso
  ljudje ampak živali, širijo AIDS in sifilis, okužen urin nam mečejo v
  glavo, pretepajo nas in mi moramo molčati!’

  Alarmantno stanje v nemških bolnišnicah o katerem je prepovedano pisati!

  Češka zdravnica je z odprtim pismom spregovorila o hudih izkušnjah iz klinike
  v Munchnu, ki sprejema migrante iz celega sveta. Policija pazi klinike,
  bolnišnice in lekarne, ker so ti ljudje zelo nepredvidljivi. Neverjetno je, kaj
  morajo češki zdravniki početi v nemških klinikah in dodaja, kako so
  muslimanski in afriški migranti zastrašujoče težki ljudje s katerimi ni
  lahko delati. Ćeška zdravnica je z migranti tako posledično
  prenehala delati, ker tega enostavno ni zdržala.

  V pismu, ki je bilo v skrajšani obliki prebrano na češki televiziji,
  zdravnica, ki so jo poimenovali “žvižgač iz migrantske krize” je
  opozorila na strašen kaos v bolnišnicah.
  Mnogi migranti v Evropo prinašajo AIDS in sifilis, s sabo nosijo
  ogromno eksotičnih bolezni, s katerimi se ne znamo boriti.

  Ne znamo še zdraviti teh bolezni, opozarja.

  Včeraj smo imeli sestanek tukaj v munchenski bolnišnici, ker je situacija
  preprosto nevzdržna. Mnogi muslimani preprost odbijajo zdravljenje, če
  jih
  zdravijo žene, ženske pa odbijamo delo s temi “živalmi”, posebno
  tistimi iz Afrike. Odnos med zdravstvenimi delavci in migranti se zelo
  poslabšuje in nedavno so
  begunci začeli po bolnišnici hoditi v spremstvu policije s psmi, potem
  vam
  je jasno, kakšna je situacija. Mnogi migranti imajo AIDS, sifilis in
  mnoge eksotične bolezni, s katerimi se sploh še nismo srečali v Evropi
  in če slučajno dobijo zdravilo na recept, ki ga je treba plačati, to
  pripelje do kričanja, pretepana in nasilja na
  sploh, sploh če gre za zdravilo za otroka.

  Ti ljudje kar pustijo otroka v lekarni in rečejo: “tukaj se otroka zdravi
  brezplačno” in če se jim ne da zdravilo so zato pripravljeni ubijati.
  Zato policija poleg bolnišnic in azilov sedaj nadzira tudi lekarne.

  O tem je prepovedano govoriti in pisati, ampak, ti ljudje so živali.

  Trenutno je v Nmečiji 2.2 milijona brezposelnih. Zdaj bo brezposelnih vsaj 3.2
  milijona. In večina teh ljudi je popolnoma nesposobnih za delo. Nekateri
  so popolnoma brez izobrazbe. Njihove žene sploh ne delajo. Ocenjujem, da je ena od
  desetih žensk noseča. Stotisoči so s sabo pripeljali otroke in dojenčke,
  mnogi so suhi, lačni. Če se bo tako nadaljevalo bom odšla domov, pa
  četudi bom morala v pokoj. Tukaj ne bi več delala
  niti za dvojno plačo. Zelo so nevljudni in neugodni do žensk.

  Tudi naš vodja izmene je dejal, da mu je hudo videti delavko, ki leta in
  leta dela v tej bolnišnici za 800 eur mesečno in da sedaj mora delati
  zraven mladeničev, ki jo seksualno nadlegujejo, ji govorijo vse ali nič in so agresivni do
  prihoda policije. Do sedaj se je osebje uspelo izogniti posilstvom in
  okužbam, ampak predvsem zaradi velike prisotnosti policije. Ne
  predstavljam si, kaj bi bilo, če policija ne bi bila
  prisotna. Kar se okužb tiče je samo vprašanje dni, ko se bodo
  okužbe začele širiti po Evropi. Pred nekaj tedni so z noži napadli
  zdravnike v bližini Rajne, ampak o tem vsi molčijo. Malo dete staro 8
  mesecev so prevažali s sabo 3 mesece po Evropi. Otrok
  je umrl kljub temu, da je dobil medicinsko oskrbo v eni izmed najboljši
  bolnišnic v Nemčiji. Ti ljudje so takrat napadli zdravnika in dve
  sestri. Zdravnik je bil operiran in obe sestri sta na intenzivni negi in
  se ne ve, če bosta preživeli. Nihče za ta zločin
  ni bil kaznovan. Vsi so bili oproščeni pod izgovorm kulturnih razlik???

  Lokalnim
  medijem je prepovedano pisati o takšnih incidentih, ki so vsakodnevni.
  Ti ljudje svoj urin okužen s sifilisom in AIDSOM mečejo v glavo
  zdravstvenemu osebju
  in nikomur se nič ne zgodi. Nihče ni procesiran
  ali zaprt. Kaj bi se zgodilo, da je situacija obratna? Da nekdo ubije
  migranta, da okužen urin mečemo po ljudeh? Migrantom se nič ne sme
  zgoditi. Oni lahko vse. Ubijati, klati kljub temu, da jim nihče
  nič noče. Nihče jim ne upa dejati, da je to napačno, kar počnejo. Vi ne
  razumete, da so ti ljudje oprani, da sploh niso humani in da ne
  sprejemajo ničesar kot samo zakon Allaha ali Muhameda, ampak oni so
  strašni, neljudski.

  Pomislite, kako je biti v službi obkrožen s policisti in policijskimi psmi pod
  konstantnim strahom za svoje življenje. Samo, nejasno je, zakaj se njim
  vse dopušča, to mi pravi, da mora obstajati nek večji načrt, kot si ga mi lahko
  zamislimo, je dejala šokirana zdravnica, ki od začetka te krize dela z
  migranti in ki sedaj želi na vso silo pobegniti zaradi strahu za lastno
  življenje, s katerim kocka vsak dan.

  Dr. Drago Smiljanić

 • sevenx

  Gre za čipiranje ljudi… “Goste” nam spuščajo noter z namenom da ustvarijo strah med nami in da bomo prosili za čip…

  • Bilderberg

   Potem ti bo pa nekdo čip izrezal da ti prevzame identiteto.

  • d8888

   Podobno stanje imajo tudi ZDA na južni meji,kjer se migranti sprehodijo preko meje in dobivajo vse bonitete od vrlih demokratov (beri socialistov).
   Ordo ad chao.

   • dob

    Sem sanjal, da mi je na vrata potrkal musliman in mi rekel: Pojdi na banko, vzemi kredit, denar je moj, kredit pa vračaj ti.
    Ker sem ga debelo gledal, mi je rekel: Če vam to dela kučan, zakaj vam ne bi še jaz?!

  • pokvarjeniSvet

   Res je ! prvo ustvariti problem in pol ponuditi “rešitev”. To je moto zionistov.

 • Bilderberg

  Sedaj bo pa treba štepat reveže samo zato da nas bo več kot muslimanov? Dvomim da bosta dobra dva otroka po ženski dovolj. Pa to nekako ne sovpada s priporočilom Papeža, da naj se nehamo razplajat kot zajci, ker tako na svet spravljamo samo nove reveže. Bo treba prej najt način, kako lahko tako število potomcev dostojno preživi. Sicer bodo same vojne.

 • j52

  tole se bo razširilo hitrje kot kuga

 • južnificirana_si

  da je situacija še slabša lahko povem, da obstajajo ljudje, ki hodijo vsako nedeljo maši na volitvah pa volijo za levico, ki sovraži katolike

 • Orglice

  nakladači lajajo…karavana gre dalje….za njimi ostanejo le polne plenice

  • Antonius

   Če bi na portalu ne bilo “nakladačev, bi vas pobralo od dolgočasja.
   Z vašim “orgličarjenjem” niti na ulici ne bi zaslužili za prgišče beličev. Vaša karavana koalicijskih gre sicer mimo pameti dalje, mi se samo trudimo, da ji dopovemo, da gre v napačno smer. Tudi družinski referendum ji bo “priložil” marsikaj k spoznanju na njihovi, vaši, naši skupni poti v maloro.

 • 1xy

  »Živali na območjih, kjer so se zadrževali migranti, so lahko izpostavljene povzročiteljem bolezni, ki se prenašajo z ljudi na živali. Zlasti to velja za živali na pašnikih ter živali, ki se krmijo s krmo s teh območij (travniki in polja),« so sporočili iz uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin (UVHVVR). Po nekaterih neuradnih podatkih naj bi se prek slame, ki so jo uporabljali migranti, v okolici Brežic okužil hlev govedi okoliškega kmeta.

  Uprava je zato pripravila priporočila, ki jih bodo veterinarji, ki na teh območjih izvajajo veterinarske preglede gospodarstev, razdelili imetnikom živali.

  Uprava svetuje vsem lastnikom živali, naj bodo pozorni na pojav kakršnih koli znakov bolezni, ki bi lahko bili posledica trenutne situacije. Če znake opazite, to takoj sporočite veterinarju, če se le da, pa pse, mačke in perutnino zadržite na dvorišču. »Živali začasno ne pasite na pašnikih, kjer so se zadrževali migranti,« še svarijo pri upravi.

  • karlina

   Aha, živali, kaj pa ljudje, ki živijo ob tam kaosu, a o tem pa se molči in niti ene samcate besedice?????

 • Bostjan

  Zelo nekorektno je širiti laži in strah pod pretvezo novinarstva. Stvari, ki jih navajate v članku niso dejstva, venda dezinformacije iz spletnih virov vprašljivega porekla.

  Že prva izjava, da je na Nizozemskem 50% novorojenih otrok muslimanske vere je netočna in zavajanje, saj statistično ni mogoče, da 5% procentov populacije rodi 50% otrok. Če pretvorimo to v konkretne številke rojstev in demografsko sliko, bi to pomenilo, da je vsaka 3-ja muslimanka na Nizozemskem v lanskem letu rodila otroka, kar je izredno neverjetno.

  Podrobnejša statistična analiza je na voljo na:

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/more_or_less/8189434.stm

  • 1xy

   zakaj bi bilo to nemogoče…….tudi v Sloveniji se to lahko kaj hitro zgodi……vedno več mladih se odloča za življenje brez otrok, medtem ko nekatere skupnosti še vedno ne omejujejo rojstev, v Sloveniji npr. trenutno Romi……in če še upoštevaš dejstvo, da te manjšinjske populacije prično z rojevanjem pri 15 letih, avtohtone pa pri 30-tih, potem je več kot očitno, da je v isti generaciji za 2 otroka razlike……

   • Bostjan

    Govorimo o trenutnem stanju.

    Na Nizozemskem je 252,946 muslimank v plodnih letih, ki bi po tem podatku morale lani roditi 92,317 otrok. To je vec kot vsaka tretja muslimanka v enem letu! Ce pogledamo demografsko sliko, bi morala biti rodnost muslimanov na Nizozemskem 112,5 otrok/1000 ljudi. Najvisja rodnost na svet je v Nigru, kjer je 54,1 rojestev/100 ljudi.

    Najvec muslimanov na Nizozemskem je turskega in maroskega izvora, kjer je rodnost nekje 20 otrok/1000 ljudi.

    Na drugi strani bi naj po teh podatkih Nizozemke (3,5 M zensk v plodnih letih) rodila enako stevilo otrok 92,317. V koncnih stevilkah, bi naj nemuslimani na nizozemskem imeli nizjo rodnost kot Bosna in Herzegovina, ki ima najnizo rodnost na svetu.

    Znotraj ene drzave bi torej imeli manjsino, ki ima visjo rodnost kot je bilo kje nasvetu, vecinsko prebivalstvo pa bi naj imelo nizjo rodnost kot bilo kje. Socasno pa naj bi bila rodnost imigrantov na Nizozemskem 5x visja kot v drzavah v katerih izvirajo.

    Toliko je podatkov, ki dokazujejo nasprotno, ni pa enega konkretnega podatka, ki bi podpiral izjave.

    • 1xy

     saj pa maš podatek……njihove družine 8,1 otroka na družino, evropske 1,8 otroka na družino…….in njihove družine so vse številčnejše, saj se poročajo in rojevajo pri 15. letih…….kaj ti ni jasno, saj je govora o pripadnosti na število rojstev in ne na število prebivalcev……

     • Bostjan

      Eden izmed glavnih argumentov je, da je ze danes 50% novorjenih otrok na Nizozemskem muslimano, kar je enostavno laz – se enkrat preglej podatke…

      Te stevilke 8,1 so pa ena velika spekulacija, po kaksni metodoligiji in iz katerih podatkov, si prisel do 8,1?

     • zag

      Bostjan, lahko v nedogled navajaš eksaktne izračune in se igraš s statistiko (ta je polna zank), a zdravi pameti so dejstva dokaj jasna. Ja, prav mogoče gre tudi za zavajajoče podatke, pa vendar bi vse to kar spremljamo zadnje dni moral biti ALARM za Evropo, mi pa nič.

     • karlina

      Zato, ker jih njihova vera uči,da se morajo razmnoževati in roditi toliko otrok, da bodo prevladali po veri in kulturi, to vendar ve vsak pameten človek, le vodilni v svetu in EU očitno ne.

   • karlina

    In zakaj je temu tako, zato je kriva naša vlada. Mladi, če nimajo vez in poznanstev ne dobijo služb, odhajajo v tujino, nimajo kje živeti, oz. živijo pri starših, ker si ne morejo privoščiti lastnega stanovanja.

 • Antonius

  Ves zahodni svet ima težave z nataliteto, ker je ženskam naložena prevelika obremenitev. Materinstvu bi morala biti priznana pokojninska doba in ustrezno plačilo za vzgojo otrok do končanja osnovnega izobraževanja. “Uvoženo” muslimanstvo bo zagotovo za družbo v vseh razsežnostih mnogo dražji projekt.
  Merklova je z “dobrim” namenom vsej združeni Evropi storila medvedjo uslugo. Otrok v Evropi bo na pretek, vrnili se bomo pa v 15. stoletje muslimanskega verskega dogajanja.

 • pokvarjeniSvet

  kot vidite….Skozi dobivamo informacije kako izdajalsko vodstvo, birokrati EU in fašističnih medijev. Ampak nihče nič ne stori VEMO da bomo propadli ampak mi še kar gledamo in čakamo. Vlado ki sledi genocidnim napotkom je treba vrečti dol in zdaj je prilika ! Ali veste kaj je človeška največja neumnost….to je to da človek skozi dela eno in isto vsaki dan, ničesar ne spremeni, ampak resno upa in pričakuje na spremembe !

 • Bilderberg

  Prejemnik
  socialne pomoči ali nadomestila za brezposelnost, bi moral trdo delat za državo
  če bi želel prejemat to pomoč. Tega bi lahko bili oproščeni samo starci in
  invalidi. Rešitev vseh teh “strahov” okoli priseljencev je v socialni
  politiki evropskih držav. Da bo nek priseljenec, ki se je asimiliral z domačini
  in ki dela po cele dneve v podjetju, imel en kup otrok, je malo verjetno. Druga
  in tretja generacija pa gotovo ne. Asimilacija pa ni možna če se prejema znatno
  denarno nadomestilo za nezaposlenost (in revščino) pa je tak človek potem doma
  v brezdelju, po možnosti še v kakem getu. Verjetno se vsi strinjamo da država
  mora omogočit dovolj kakovostnih delovnih mest preko ustrezne makroekonomske
  regulacije (indirektni vpliv na poslovno okolje). Naša država se očitno tega ne
  zaveda in omenjeno zamenjuje z dogovorno ekonomijo kjer imajo določeni
  privilegije vsi ostali pa so ali revni ali morajo služit za privilegirane.
  Presežek kakovostnih delovnih mest je predpogoj za vse. Da do česa takega pride
  je pa naloga države. Da ustvari ustrezno okolje za razrast podjetij vseh tipov.
  Naloga države ni da upravlja dobičkonosna
  podjetja razen e gre za podjetja ki so nujno potrebna za skupnost (takih
  je malo, gre pa predvsem za infrastrukturo). Da se vrnem k temi. Država ima na volj kupo delovnih mest za
  katera že plačuje, opravlja jih pa nihče ali premalo. Čiščenje mest in parkov,
  čiščenje snega, gašenje požarov, čiščenje obcestnih jaškov, urejanje vodotokov,
  kanalizacije, skrb za invalide, v domovih ostarelih, delo na državnih
  posestvih, urejanje vrtov okoli javnih objektov, prevozi ostarelih, pomoč
  inštrukcije mladini itd itd. Zakaj se dovoli d nekdo sedi doma in se dolgočasi
  ko bi lahko za prejem socialne pomoči trdo delal. Če nebi delal pa ostane brez.
  Da je za tako delo tako plačilo prenizko je pa nujni predpogoj, da si bo sploh
  nekdo zaželel poiskat bolje plačano službo. Če bi se pristopalo k imigrantom na
  tak način, bi se stvari hitro sanirale.

  • stajerc5

   Zelo zanimivo, da nisi prejel nobene reakcije na tvoj izvrstno napisan clanek!? Si mogoce prizadel doloceno klientelo foruma?

  • dob

   Bilderberg, prjatu….
   Po mojem mnenju problem ni več rešljiv, a če bi bil, bi bil na način, kot ga tukaj opisuješ.
   Sam vidim našo civilizacijo kot gnil stolp brez pravih temeljev, ki se nam podira. Vzdrževanje takega stolpa je nesmiselna, ta zadnja stvar, ki si je želim je, da bi se nekaj, kar ni v redu, ohranjalo za vsako ceno.
   Ne želim, da bi stvar nekako “poštimali”, samo da je, češ saj boljšega ne poznamo…. To je kučanovsko usegliharjenje. Tudi kučana prenašamo, ker “kva pa čmo, saj je kučan še najbolš od vseh….”. Naši možgani iščejo rešitve izključno le v naboru obstoječih modelov, s katerimi smo se že zajebali. Ne le enkrat, temveč vsakokrat.
   Vzdrževanje stolpa, ki se ruši, bi bila ponovitev starega, meni pa ni do tega. Torej – naj propade.
   Ponavadi Parazit, ki mu gori pod ritjo, straši ljudi z: ja, kva bi pa radi?! A bi radi kaos?

   Ma ko ga jebe.
   S tem, ko islamist in komunist iztrebita drug drugega, le dokazujeta pravilnost svoje teorije.

   • Bilderberg

    Prišel bo čas ko se bo marsikdo raje odločil za kaos kot za tole kar imamo.

    • dob

     Kaosa se bojijo tisti, ki ga niso navajeni. Mi smo navajeni.

 • črnaovca

  Kar ni uspelo Turkom pred 500 leti z janičarji jim bo sedaj z migranti

 • koza

  če to sliko zgoraj najdeš na netu v živo, slišiš samo zujanje, ko hodijo v objekt, se premikajo v krogu; ko pa sem začela brati članek, sem se spomnila te Gadafijeve izjave, da bodo Evropo zavzeli brez orožja, ja to eni že dolgo vemo, je pa Orban za Bloomberg povedal, kdo je to premikanje pripravil in zahteva, da migrante moramo sprejeti, zato je on to dodobra preučil in se odločil reči ne; mama Frau pa je prestrašena, to se ji vidi že na daleč

 • Svobodnjak

  Vabilo na vseslovenski shod – za ograjo, proti Cerarjevi izdajalski vladi, za našo bodočnost

  http://www.rtvslo.si/blog/marjan_1/vabilo-na-samoiniciativni-vseslovenski-shod/103405

  • Svobodnjak

   .

 • karlina

  Zelo zastrašujoče in strahotno, pa se nobeden iz EU očitno ne zamisli in prekine tok migrantov , ki vsak dan znova prihajajo, na tisoče, že včeraj, ne jutri bi morali zajeziti te pretoke emigrantov v Evropo. Itak pa smo že zamudili vlak, oz. vlaki še vedno prihajajo prenatrpani z begunci.

 • pokvarjeniSvet

  in kaj boste zdaj naredili, ko vse to veste dragi ljudi, sonarodnjaki, sonarodnjakinje, sodržavljanke in sodržavljani ?

  • stajerc5

   Kako dolgo bi trajal referendum za: Postavimo zico! ?

  • Svobodnjak

   Prvo mora narod prevzet oblast od levičarjev, socialistov, marksistov in podobne abotne družbene sfere torej izdajalcev domovine. Šele potem lahko narod, z normalno nelevičarsko neizdajalsko vlado lahko nekaj naredi. Država ne bo poskrbela za nas, sami bomo morali. Verjetno lokalne organizacije a la vaške straže in podobno. Ima že kdo kakšen podatek, kje na internetu se take stvari že organizirajo? Prosim za info.

   • viktorh

    Težka bo.

    • karlina

     Se strinjam, na našo veliko žalost.

  • karlina

   Nič, kaj pa lahko, enostavno nič, moramo trpeti in gledati.

 • karlina

  Ob tem branju sem se spomnila na deklamacijo: Samo milijon nas je, milijon………če sploh, pravih Slovencev. Že dolgo časa niso naredili popis prebivalcev, pa bi lahko.

 • koza

  če to sliko zgoraj najdeš na netu v živo, slišiš samo zujanje, ko hodijo v objekt, se premikajo v krogu; ko pa sem začela brati članek, sem se spomnila te Gadafijeve izjave, da bodo Evropo zavzeli brez orožja, ja to eni že dolgo vemo, je pa Orban za Bloomberg povedal, kdo je to premikanje pripravil in zahteva, da migrante moramo sprejeti, zato je on to dodobra preučil in se odločil reči ne; mama Frau pa je prestrašena, to se ji vidi že na daleč

 • karlina

  Ravnokar sem poslušala poročila na tvs1, še vedno prihajajo tisoči in tisoči migrantov , v enem mesecu jih je Slovenija sprejela že 170.000????

  • koza

   do konca 2016 EU, ja EU pričakuje še 3 miljone migrantov, prebrala na Indipendent, torej če pričakuješ, kaj to pomeni, da ne boš nič naredil, samo pričakuješ, ampak kaj? Ravno po TV – Švedska ne more več zagotoviti nastanitev

 • Feriss.H

  “Če želimo preživeti, moramo povečati rodnost” – Ne bo držalo, ker z Muslimansko “produkcijo” ne morejo tekmovati niti ščurki. Za preživetje je prva poteza osvoboditi se liberalne retardiranosti, ne glede na metode. Neke vrste Pan-Evropska državljanska vojna, Desno-Tradicionalnih sil proti Levo-“progresivnim” je neizogibna. Temu ni alternative, ker “progresivno” odštekane Levičarje ne moreta prebuditi iz multi-kulti kome, ne Bog, ne Lucifer, niti Mati Narava. Poskus dialoga z njimi je zguba časa.

  Druga ali istočasna poteza bi bila takojšnja zajezitev poplave iz Tretjega Sveta in masovne repatriacije vseh, razen tistih nekaj prilagojenih na našo civilizacijo. Črni Afričani bi morali vsi nazaj, brez izjeme, ker tako kontrastna kultura ne more deliti Evropski prostor z nami. Afrika je njihovo naravno okolje in tam morajo ostati. Še Arabci jih nočejo, zakaj bi jih potem mi. Za vzor vzemimo Japonce.

  Kot tretje, čas je da se že enkrat neha z to Ponci Shemo neskončnega rasta, ker nobena stvar ne more rasti neskončno. Še za vesolje pravijo da bo na višku ekspanzije spet implodiralo. Koncept ekonomije nekakšnega vzdrževanja stabilnega statusa bi bilo pač treba razviti in vcepiti v glave vseh akademskih teoretikov gospodarskih balonov, ker baloni rado počijo.

  Da bi se vse to lahko izvedlo bi pa bilo nujno spodnesti vladavino Svetovnega Finančnega Kartela, jih razlastiti do gat in jim pobrati vse kar so nagrabili. Nikoli več Finančne Sisteme v privatne roke, ker to je tako kot bi nekomu dovolili nadzor in krmiljenje našega krvožilnega obtoka.

  Tole zadnje je praktično utopija ker Banksterska Mafija ima v krempljih Ameriko in njeno svetovno vojaško moč. Po tej logiki torej ni veliko upanja na rešitev, ker če multi-kulti norost ne bo zaustavljena bomo itak izginili kot vrsta in kot civilizacija. Pri tem mi ni jasno kako misli Banksterska Mafija obstati sama v morju Islama in ostalih naplavin iz Tretjega Sveta na eni strani in Rusko-Kitajskim nasprotnikom na drugi.

  Neka teoretična alternativa bi bila zmagovalna Rusko-Kitajska koalicija ki bi odstranila prevlado Washingtonskega Monstruma na planeti. Tretja svetovna vojna, če nič drugega, bi nas vsaj vrnila na neko izhodiščno točko, kjer bi ostanki vrste ki je ustvarjala Evropsko civilizacijo, imeli priložnost se znova izkazati. Do eventualne ponovitve masovne liberalne retardacije bi bilo vsaj nekaj tisoč let mira pred naslednjo multi-kulti degradacijo.

 • Ježek Teka Teka

  Nesposobni levaki znajo vedno poskrbeti, da se narod počuti ogroženo, pa to …

 • Pavel Zajc

  Lahko damo še mal denarja za nabavo kontracepcije za muslije, ki nas tudi ogrožajo, pa še marsikaj bi se našlo.
  Sicer bi pa jaz vsekakor prispeval za protipedrovske napade, to je za napade
  proti bolnikom, ki hočejo, da je njihova bolezen infiltrirana v zakonih
  nebolanih oz. zdravih ljudi.

  odv.Pavel Zajc,Lj

  • Nova24TV Mod 1

   Komentarji so namenjeni komentiranju teme, debatiranju, ne pa žaljenju, zmerjanju, poniževanju ipd.
   Nestrinjanje lahko izražamo tudi brez psovk in s tem vzpostavljamo kulturni nivo komentiranja. #pedri #bolniki

 • Tomaž Majer

  Narava dela svoje. Evropa bo postala srečna skupnost družin muslimanskih očetov in krščanskih mater. Istopolni in pedofili pač ne morejo imeti otrok.

 • Duhec1

  Ja no….. baje je v svaki stvari neki dobrega…. mogoče pa proti takim zberete pogum. Če pa ne, se pa tko ve…. čas bo pokazal.

  • hibernacija

   …gotovi smo!?

   • Duhec1

    Vsak zase ve…. kako se bo odločil, ko bo moral izbirat.

 • hibernacija

  Iz zgodovine se ve, da neka prevladujoča kultura nekega časa ni večna, ampak gre za permanentno spreminjanje, včasih so te spremembe nevidne, so pa tudi hitre in precej nerodne, še posebej za konzevativnejši del, in še bolj za vodilne in oblastne sloje neke družbe!? Nič ni večno, večne so le spremembe!? A si kdo predstavlja, da, bi obtičali razvojno v temačnem srednjem veku, lova na čarovnice in časa inkvizicije. Iz današnje perspektive grozna misel, kot je bla grozna misel omenjenega časa, da je svet heliocentričen , da se Zemlja, kot geoid vrti okoli Sonca!?

  • Duhec1

   Hvala Alahu, da je islam napreden a ne???

  • goldhorn

   Problem je v temu, da nas bodo te spremembe vodile nazaj v srednji vek.

   • Novakec

    Kmalu bomo kolo izuml.

 • goldhorn

  Tole so pa “dosežki” (magisteriji, doktorati) članov Mirovnega inštituta:
  Dr.Ana Frank – raziskovalka: Vpliv konteksta evropeizacije na religijske diskurze v javnih politikah enakosti spolov in intimnega državljanstva v Turčiji

  Mag.Brankica Petković – raziskovalka: Javna govorica, družbeno izključevanje in stigmatizacija

  Mag.Franja Arlič – upravna direktorica: magistrirala s področja politike storitev s poudarkom na politiki komuniciranja

  Dr. Iztok Šori – raziskovalec: doktoriral je s temo družbeni in individualni konteksti oblikovanja samskosti kot življenjskega stila v Sloveniji

  Mag.Jasna Babić – spl.urednica – diplomirala iz kulturologije na FDV

  Dr.Lana Zdravković – raziskovalka: Politika emancipacije: misel-praksa militantnega subjekta

  Dr.Maja Breznik – raziskovalka: doktorirala iz sociologije na FF

  Maja Ladić – raziskovalka: družbena vključenost/izključenost Romov s poudarkom na izobraževanju prekmurskih Romov

  Mag.Marko Ribać – raziskovalec: Politologija – politična teorija

  Mag.Mojca Frelih – raziskovalka: sociologija s poudarkom na feministični teoriji, fenomeni integracije načela enakih možnosti, (ne)enakost med spoloma, enake možnosti in odnosi med spoloma

  Dr.Mojca Pajnik – raziskovalka: Raziskovalno se ukvarja z vprašanji državljanstva, medijev, s študijami migracij, rasizma in spolov

  Dr.Neža Kogovšek Šalamon: doktorirala na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani z disertacijo o ustavnih, mednarodnopravnih in primerjalnih vidikih izbrisa iz registra stalnega prebivalstva

  Dr.Roman Kuhar – raziskovalec: Intimno državljanstvo: zasebne izbire, javne politike in vsakdanje življenje gejev in lezbijk

  Dr.Veronika Bajt – raziskovalka: Področja njenega raziskovalnega dela so študije nacionalizma, ksenofobija in rasizem, migracije, globalizacija, diskriminacija, konstrukcija nacionalnih identitet

  Dr.Vlasta Jalušič – raziskovalka: je ustanoviteljica Mirovnega inštituta. Je avtorica in prevajalka več knjig, člankov in poglavij v knjigah na temo ženskega gibanja, feminizma, (ne)enakosti spolov, politične teorije, nasilja, vojne in kolektivnih zločinov

  Dr.Živa Humer – raziskovalka: doktorirala z disertacijo Etika skrbi, spol in družina: procesi relokacije skrbi med zasebno in javno sfero

  • Antonius

   Tile doktorati bodo pa odprli cel kup delovnih mest. Dodana vrednost na trgu dela, ki ni primerljiva svetovnim dosežkom NASI poznanega Boscarola.

 • hibernacija

  Po teoriji o neskončno mnogo vesolij je tudi neskončno mnogo možnosti . V eni od teh neskončno mnogo možnosti obstaja vesolje kjer je v njem Zemlja celoten kalifat, kjer na celotnem kalifatu velja šeriatsko pravo, kjer vsaj sleherni gre v nebesa obkrožen z devicami. Prav tako v tem neskončni množici vesolja obstaja Noriško kraljestvo kralja Janeza, katerega podložniki veselo ringarajajo, se držijo za rokce, prepevajo na oknu glej obrazek bled in so v drugi svetovni z Hitlerjem z ramo ob rami, zmagali in šprehajo v spet narejeni deželi nemški!? V naši množici, pa je presek dogodkov pač tak, nekje vmes, poln kompromiso in upanja, da je optimalen za čim več posameznikov !?

 • Duhec1

  Če se že bojite islama, invazije muslimanov na katero ne morete vplivat….. čist tko btw…. ogroža vas levica, ki jo večina podpira. Vse ostalo je na drugem, tretjem, itd mestu.

  • sunday

   saj levi so tudi krvi za to kar se dogaja, da nimamo ograje, da jih moramo sprejeti kot uboge begunce, da se ne sme komentirati njihovega početja – verjetno menijo, da so to njihovi bodoči volivci – no pri teh so se ušteli za njih je samo alah – jaz bi jih s ciklon b že kar na vlaku !!

 • hibernacija

  Ampak kolektivna histerija je pa že včeraj prisotna!?

  • Duhec1

   Histerije sploh ni…. nasprotniki so se vdali v usodo…. nemo opazujejo…. razn kaj drži, da cvilijo po netu, to je pa tko brez učinka.

   • hibernacija

    Mogoče smo zadnjikrat v taki lepi modrorumeni kompoziciji!?

    • Duhec1

     Mene so že vprašali, če bi se spreobrnla…. in to v Siriji…. odg je bil ne in sm preživela. Pa so bli vsi presenečeni…. da sm ostala z glavo na vratu. Jst sm taka in taka bom umrla….. je v bistvu vseen od koga, kako in zakaj…. ko bom, bom. Sam brez ponosa pa ne grem po gobe.

     • hibernacija

      Kamela za enga duhca je bla premalo, itak!?

     • Duhec1

      hibernacija….. ne maram jih, ker so hinavci…. obstajajo izjeme, sam jst jih v lajfu nism velik srečala in še takrat sm se spraševala…. ali so res izjeme.

  • Svobodnjak

   si si pogledal recimo kaj se dogaja na Švedskem? ali v Franciji? Ne*?!?!?. No pojdi pogledat pa pridi potem sem povedat….

 • hibernacija

  Smilijo se mi že tisti, ki niti konzerve ne upajo več odpret, da jim slab ven ne skoči!?

 • hibernacija

  Grem pogledat če je tud zunaj taka idila zlato sonce na sinjemodrem nebu!?

  • Duhec1

   A greš laufat???

   • hibernacija

    Sem že!? Pa LP!?

 • FreedomAndDemocracyNOT

  prej bo svetovna vojna kot pa prevlada muslimanov, vecje piz***** k bojo delal, bolj se bo krepila skrajna desnica. Evropski narodi so prezivel vecjo golazen kot so muslilani. Samo treba bo spucat skrajne liberalce, te so smrt za avtohtone narode

  • Nova24TV Mod 1

   Opozorilo: Komentarji so namenjeni komentiranju teme, ne pa zmerjanju, žaljenju, poniževanju ipd.
   Nestrinjanje lahko izražamo tudi brez psovk in s tem vzpostavljamo kulturni nivo komentiranja.

   V civiliziranem svetu se beseda golazen ne uporablja za človeška bitja.

   • sunday

    v tem komentarju verjamem, da ne gre za človeška bitja !!

  • sunday

   katera golazen pa je še večja ?

 • Kirka

  Če hočemo preživeti moramo okrepiti rodnost. No ja. Sem bolj za Japonske metode. Če hočemo preživeti, moramo na novo oživiti branike pred “turškimi vpadi”.

 • Rinaldo DiRicchardi (MaSci)

  Se strinjam Duhec. V tistem obdobju odrešitvenega komunizma in socializma sem študiral teologijo, spominjam se načrtnega iztrebljanje vsega, kar je bilo krščanskega-katoliškega. Dolga desetletja negacije krščanstva, še daljša desetletja samouničevanja slovenskega življa, nepripravljenosti naroda, da oživi in vzpodbudi biološki etnoprirast , vse to je pravi recept za uničenje nekega naroda. Če nas niso uničili turški vpadi in pobijanja, če nas ni uničila 1. svetovna, niti 2. vojna, smo zdaj pred strelskim zidom samouničenja. Evropska, kot tudi slovenska ženska ni pripravljena roditi, to raje prepušča šiptarkam in arabkam, da lahko rojevajo po 10 otrok, ki bodo pravoverni muslimani. Sveta preproščina, razumi, kdor more. In danes smo na tisti poziciji kot v komunizmu, ko nisi smel javno spregovoriti o ničemer. Bog ne daj, da bi si danes kdo upal izreči kakšno kritično besedo zoper muslimansko invazijo z Vzhoda!!! Takoj si diskriminatoren, takoj si islamofob, takoj si nedemokratičen ipd. floskule, ki jih izrekajo kvazi borci za človekove pravice. Sem pa tudi jezen na Slovenceljne: namreč bali ste se Ciganov, Romov, naslavljali jih z vsem mogočim, pa vidite, Slovenceljni nismo postali kar so oni, saj so se vedno integrirali in sprejeli tudi krščanstvo.

  Da zaključim: takoj sem pripravljen na odhod v novo križarsko vojskozoper islamske džihadiste in islamskega sovraga.

 • sunday

  NO, TOTI “BEGUNCI” PA BODO izkoreninili komunizem !!

  • Novakec

   Pa še kaj drugega tudi kar se je stoletja ustvarjalo.

  • Iza Demos

   Upam, da jim bo uspelo. Kako že rečejo naši sosedje :” Svako zlo za neko dobro”

 • Nataša Valant

  Veste kaj. Hvala Bogu za tale portal . Da bomo več vedeli !

 • superB

  Moj bog zahodnjaki, kaj ste naredili svojim domovinam? Vaši potomci vas bodo prekleli. In nič se ne premakne v glavah teh ljudi.

 • Franc Mihič

  Tako naj bi bila videti verska
  struktura sveta leta 2050

  Raziskovalci priznanega centra Pew v Washingtonu so kar šest let zbirali
  podatke in sledili različnim dejavnikom in trendom v 234 državah in regijah
  sveta, rezultat njihovega dela pa je 245-stransko poročilo, ki napoveduje
  razvoj petih največjih religij sveta: krščanstva, islama, budizma, hinduizma in
  judovstva.

  Skoraj 2,26 milijarde oziroma tretjina Zemljanov se danes izreka za eno
  izmed vej krščanske veroizpovedi. Tako je krščanstvo najbolj razširjena
  religija na svetu; pred islamom, ki združuje 1,57 milijarde vernikov in
  hinduizmom z 900 milijoni vernikov po svetu.

  A kot kaže ne bo ostalo pri tem. Glede na predvidevanja ameriških
  raziskovalcev naj bi leta 2070 prvič v zgodovini število muslimanov preseglo
  število kristjanov.

  Od pričakovanih 9,3 milijarde prebivalcev sveta bo leta 2050 2,8 milijarde muslimanov
  in 2,9 milijarde kristjanov. Muslimansko prebivalstvo se bo do takrat na
  podlagi trenutne demografske dinamike povečalo za kar 73 odstotkov, medtem ko
  se bo število kristjanov – podobno kot svetovno prebivalstvo v celoti –
  povečalo za 35 odstotkov. Število držav z večinskim krščanskim prebivalstvom bo
  do leta 2050 s 159 padlo na 151. V ZDA naj bi takrat živelo osem milijonov
  muslimanov, ki bodo po številu na drugem mestu presegli število pripadnikov
  judovske vere. Največ naj bi bilo še vedno kristjanov.

  V Nemčiji naj bi leta 2050 živelo še približno 70 milijonov prebivalcev, kar
  je več kot 10 milijonov manj, kot jih živi danes. Vsak deseti Nemec naj bi
  glede na napovedi ameriškega demografskega centra pripadal islamski
  veroizpovedi. Podobno razmerje naj bi veljalo domala po vsej Evropi. To naj bi
  v grobem torej pomenilo, da bo vsak deseti Evropejec leta 2050 musliman. Za
  primerjavo: leta 2010 je islamskim naukom sledil vsak 17. Evropejec.

  Več na:

  http://www.24ur.com/novice/svet/tako-naj-bi-narascalo-stevilo-muslimanov-po-svetu.html

  • Iza Demos

   Jaz skušam živeti za danes. Mi čisto ne uspeva, a se trudim. Leta 2050 me zagotovo več ne bo.

   • novaknovak

    otrok nimaš, al ti zanje ni mar? torej egoistka…zakaj tako ne razmišljajo muslimani? ker se bore in jim je mar za svoje otroke. tu je razlika…

 • Franc Mihič

  Leta 2050 bo Nemcev 93 milijonov

  Pritok priseljencev je resda mogoče usmerjati, ni pa ga mogoče ustaviti.
  Sprijazniti se moramo s tem, da bo v prihodnjih desetletjih več milijonov ljudi
  prišlo živet v Nemčijo. Tega ne morejo preprečiti nobene ograje, zidovi,
  vojaške akcije ali zmanjšanje žepnine. Nemčija, Evropa in preostali svet bi
  seveda morali storiti vse, kar lahko storijo, da bi izboljšali življenjske razmere
  v Afriki in končali oborožene spore na kriznih območjih. Toda vsa takšna
  prizadevanja ne bodo preprečila prihoda ljudi; VELIKA SELITEV se bo zgodila.

  V prihodnjih desetletjih se bo Nemčija
  spremenila bolj kakor kdaj prej v svoji zgodovini.

  Če bosta vključevanje v družbo in izobraževanje uspešni, Nemčijo čaka
  razcvet, kakršnega do zdaj še ni doživela.

  Če ne, nam Bog pomagaj.

  Hermann
  Simon ustanovitelj in predsednik globalnega svetovalnega podjetja Simon-Kucher
  & Partners

  http://www.delo.si/mnenja/gostujoce-pero/leta-2050-bo-nemcev-93-milijonov.html

  • Feriss.H

   Trditev da – “Pritok priseljencev je resda mogoče usmerjati, ni pa ga mogoče ustaviti” – je totalna neumnost. Seveda ga je mogoče zaustaviti, le če se hoče. Tako kot je ta Tsunami umetno sprožen, tako ga je možno prekiniti in poslati nazaj. Vojaško je zahod še vedno dominanten, in če bombardira in pošilja vojaške ekspedicije v Muslimanski svet, ni vrag da ne more z vojaško silo ustaviti tole drhal ki “nezadržno” gomazi k nam. Ta stampedo sovražne in popolnoma brezkoristne mase primitivnih ljudstev je načrtovan iz najbolj podlih nagibov – uničiti nacionalne države Evrope. O tem je razkrito že toliko tega da samo še debili ne vedo o tem nič, in neodgovorni Liberalci ki to nočejo vedeti.

   “Če bosta vključevanje v družbo in izobraževanje uspešni, Nemčijo čaka razcvet, kakršnega do zdaj še ni doživela” – Ja razcvetela se bo kot počena lubenica, rdeča pa bo predvidoma od krvi. Po teoriji od Thomas Robert Malthus-a zamujamo že za kakšnih dvajset let. Edino ena temeljita Pan-Evropska državljanska vojna bi lahko vse spravila nazaj v red. Odgovorne Liberalce bi naj doletelo tisto kar sledi vsakemu izdajalcu, krdela današnjih “horuk-imigrantov” pa bi tokrat res postala begunci, a v obratni smeri.

   • novaknovak

    če..? če bi ne bilo če…razcvetela se bo pa tako, kot rimski imperij, ko so vanj začele vdirati aziatske horde, politiki v rimu pa se podvrgovali razvratu, bluzenju…

  • novaknovak

   zakaj pa v ameriko ne odhajajo tako trumoma? ker je na teksaško mehiški meji ograja, tam so policaji in snajperisti. pa bi tud ogromno južno Američanov želelo priti v ameriko…

 • Antonius
 • Jelen

  Stvari so se, in se vedno bodo spreminjale. Tudi krščanstvo je k nam prišlo od drugod, krščanstvo ni religija naših prednikov. Pokristjanjevanje Alpskih Slovanov se je začelo v 8. stoletju.

 • Franc Mihič

  “Kdo bo ukazal streljati, da bi jih od tega odvrnil?”, berem članek,
  DELO, 23. novembra 1996, kjer se glasi: “Milijoni bodo prišli,”
  pričakuje Bertrand Schneider iz Rimskega kluba.

 • Bažek

  Ehm, kakšna “šeriatska sodišča” v Nemčiji? Kako to mislite?

 • Blaž

  Ta članek je popolnoma lažniv. Ni čudno, če pa črpa podatke iz videov na Youtubu.
  Najprej mi pade na pamet, da ne vem, kako je možno, da bi 5% muslimanov na Nizozemskem uspelo sproducirat 50% novorojenih otrok. To namreč pomeni, da bi muslimanka na Nizozemskem imela povprečno cca 13 otrok. Pa nima. Tudi podatek o 8,1 otroku v Franciji ne drži. Prilagam še link s statistiko rojstev:

  https://muslimstatistics.files.wordpress.com/2014/02/fertility-mdii-graphics-webready-90-w610.png?w=610

  Oglašujete, da ste medij “v službi resnice”. Lahko bi se držali tega..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!