Arogantni Brglez: “Dokler bom podpredsednik stranke SMC in bo Janša predsednik SDS, z njimi ne gremo v koalicijo!”

Foto: Arhiv Nova24TV.

Bojan Požar je moral na svojem blogu o političnem zakulisju Slovenije objaviti popravek predsednika državnega zbora Milana Brgleza, da nekateri zapisi o njem niso resnični. V preteklih dneh je Požareport namreč poročal, da Miro Cerar razmišlja o tem, da bi se Brgleza znebil, saj bi se samo v takšnem primeru njegova stranka (če sploh pride v parlament) po naslednjih volitvah lahko potegovala tudi za mesto v desnosredinski koaliciji. Brglez je v skrajno nestrpnem odgovoru zapisal, da dokler je  podpredsednik stranke SMC, koalicije s stranko SDS ne bo. Vsaj dokler jo vodi Janez Janša. Prvak opozicije je na Twitterju Brglezu že odgovoril in ga opozoril, da bo Slovenska demokratska stranka morebitno koalicijo tako ali tako sestavljala samo s tistimi strankami, ki bodo prestopile parlamentarni prag.

“Trdite: Miro Cerar pa ve, da se mora Brgleza znebiti tudi (ali predvsem) zato, da bo po volitvah, če bo SMC seveda sploh še prišla v parlament, Cerar lahko sklepal koalicije tudi proti desni sredini. Kot sem že povedal v več intervjujih, SMC nima težav s sklepanjem koalicij, če so te v korist naših državljank in državljanov. Dokler pa sem sam podpredsednik SMC in je Miro predsednik SMC ter dokler SDS vodi gospod Janez Janša, koalicije med SMC in SDS ne bo,« je Milan Brglez zapisal v popravku, ki ga je moral objaviti Požareport.

Predsednik državnega zbora je ob tem Bojanu Požarju še arogantno zaželel prijeten konec tedna na obema ljubemu Pohorju, potem ko mu je še očital, da se prevečkrat politično nagiba k desnici oziroma stranki SDS. Odzivi v javnosti na Brglezovo izjavo so sicer različni, na tvitosferi pa je obvladalo mnenje, da resen politik takšne izjave ne bi smel dati. Prav tako je Brglez s svojo izjavo “povozil” predsednika vlade Mira Cararja, ki morebitne koalicije z Janezom Janšo v prihodnje nikoli ni zanikal.

Janša se je sicer že odzval na svojem uradnem Twitter profilu in zapisal naslednje: “Splav meduze. Stranka SDS bo sklepala koalicije zgolj s parlamentarnimi strankami.” Ob tem je prvak opozicije očitno namigoval na “nevarnost”, da SMC na naslednjih parlamentarnih volitvah sploh ne bo osvojil zadostnega števila glasov, da bi prestopil parlamentarni prag. Od volitev leta 2000 je sicer volilni prag postavljen pri 4 odstotkih glasov.

L. S.

 • PikaPolonica

  Ne rabiš Brglez. S to izjavo dokazuješ, da si človek, ki se ne zna dogovarjat, sprejemat kompromise. Državljani v RS potrebujemo na vladi ljudi, ki znajo sklepat dogovore tudi s tistimi, ki jih imaš malo manj rad. Sej bodo volitve in mislim, da tebe, cerarja in smc stranke ne bo več….potem JJ ne bo imel teh težav.

  • traktor

   Brglez je v prostem času profesor na faksu.In SMC je stranka profesorjev na faksih,ki so se odtujili od študentov in ostalih državljanov in si ustvarili svoj podsistem, s katerim ustvarjajo množice visokošolanih ljudi,ki jih nihče ne potrebuje. Šolajo pa jih zato,da imajo oni,profesorji, dobro plačane službe ,za zelo malo dela. To pa je v tem času privilegij,ki se mu ne da odpovedati. In v celotnem JS je podobno.Zato bodo na volitvah vsi.A bomo mi, ostali,tudi?

   • totex39

    Ja res je, toliko profesorjev kot je pri nas v politiki pa ne verjamem, da je kje še v Evropi, da so zaposleni na univerzi in še v vladi.

   • RATATA

    Bodo rekli “profesorji”: “pa poskusi Ti predavat več kot štiri ure na teden.”
    Volit bo treba, ja in se losat pasjih priviligiranih uzurpatorjev in pohabljevalcev mladih generacij. +

 • učko

  Brgla je itak tak rdečuharsko-režimski extremist, da sploh ne vem, kako je lahko komu normalnemu padlo na pamet, da bi se pajdašu s SDS ?!!!!

  • Steiermark

   učko, živiš v utopiji in se utapljaš v svojih mokrih sanjah…..

 • dež

  Lektor si zasluži nezadostno, cvek po domače.
  1. “je obvladalo mnenje” -> pravilno “je PREVLADALO mnenje” ; 2. Mira Cararja -> pravilno Mirka T. Cerarja Macrona.

 • totex39

  Brglez ne bi smel biti več v nobeni stranki najmanj pa v vladi je zelo nevaren levičarski nacionalist.

 • rubec

  Z brglezom ne bi šel niti na ribičijo. Ni večjega ponižanja kot to da se ti ribe smejijo.

  • karpelec

   Izpuli mu 2 kocini in pokloni krtači, pri ribah s tem zmanjšaš odmerek smejalnega plina in si olajšaš odmor brez zračnih motenj.

 • VERZIFIKATOR

  Emil Bergolaj

  OMAMNE SANJE PO ZDRAVICI

  »Se mi je samo sanjalo,
  ali res se je zgodilo?
  Mar je krivo poživilo,
  ki se mi je k jedi dalo?«

  Jel tako se spraševati
  je Emiljo Bergolezi,
  in predal se hipotezi,
  da se ga je treba bati.

  Bergolezi mož se piše,
  član je rimskega senata,
  ljubi Velikega brata,
  žene ga nagon še više.

  Ljubi takšne sentimente,
  v sanjah množice pozdravlja,
  samega pa se naslavlja
  kar Emiljo Prezidente.

  Vêdel se je kakor Duče
  v sanjah svojih mož nadut,
  razoglav in ves podplut,
  sukal Kvirinala ključe.

  Kazal je pogled zlovešči,
  kazal z njim oči krvave,
  raztogotene, bolščave,
  tak pogled, ki kar raztrešči.

  Pred zrcalo se postavil,
  kakor Duče križal roke,
  kot bi sekal na obroke,
  strašne je besede pravil.

  Te bile so mu v zabavo,
  da režim je zanj postavljen,
  on pa je za boj pripravljen,
  kot veli naravno pravo.

  Pravo branil bo naravno,
  pravi Dučeja parola,
  naučila ga je šola,
  da tu nič ni protipravno.

  Uporablja selektivno
  se naravno pravo vedno,
  to je zanj edino vredno,
  je prvinsko, primitivno.

  Primitiven je nagon,
  po slovensko pač prvinski,
  on pa v vlogi zgodovinski
  občuduje lasten vzpon.

  »Mar kot Duče sem zares?«
  se Emiljo rad sprašuje,
  zraven silno povzdiguje
  sebe kot prvinsko zmes.

  »Da se me je treba bati,
  mar to ni prečudovito?
  Sem kot Duče, firer, Tito,
  med enakimi sem brati.«

  »Lepšega ni sentimenta
  kakor poza arogantna,
  vladavina militantna,
  mimo volje parlamenta.«

  In Emiljo opazuje
  se kot Duče v ogledalu,
  a podoba se v zrcalu
  vse bolj pači in spakuje.

  Ne le pači, se spreminja,
  da Emiljo je prestrašen,
  nič več važen, samopašen,
  saj podoba že izginja.

  Bergolezi se predrami,
  vse Emiljo je le sanjal,
  v snu teater burkast zganjal,
  se zgodilo je v omami.

  Zdaj, ko mož je zopet buden
  in v zrcalo se pogleda,
  vidi čelo, lica bleda,
  je občutek skrajno čuden.

  Ni možakar več nadut,
  konec namreč je predstave,
  le oči so še krvave
  in Emiljo ves podplut.

  Sanjski se končal fašizem,
  ki mu bil tako je všeč,
  krasne sanje vse so preč,
  kruti tu je realizem.

  V prazno šlo je hrepenenje,
  saj Emiljo se zaveda,
  da je praznega pogleda
  krivo alkoholno vrenje.

 • Fogglof Tunnek

  Brglez ima popolnoma praf…pa saj s tako gnido ne moreš sodelovati.

  • Johan

   Ptujski prdec in posranec

 • moat

  “Dokler bom podpredsednik stranke SMC in bo Janša predsednik SDS, z njimi ne gremo v koalicijo!” Ni kaj dodati, res. Enako sem povedal večkrat tudi sam, da SDS ne ne nameravam voliti, dokler bo predsednik stranke Jaša. No, potem pa bo o tem resno razmislil.

  • Viktorh

   Mi pa v jok.

   • moat

    Kakor kdo, res. Pa ja ne, da ti je iskreno žal :). Bojda sem lahko po novem tudi samo podporni član stranke. Lepo, da lahko v tej vmesni fazi razmislim, kako naprej. Napredujete, vsaka čast, res.

  • Mojca pokraculja

   Daj prosim razloži, zakaj tako misliš, oziroma kaj je narobe z JJ po tvojem ? Ali enako misliš tudi za Cerarja, pa za Brgleza, pa za Kučana, pa za….Te njihov karakter in vse kar te moti pri JJ, pri njih ne moti?

   • moat

    Pa ja ne že spet. No, na kratko – Janša zame ni več verodostojen politik! Prevečkrat ga zaznamujejo afere, vložene kazenske ovadbe, sodbe sodišč (ja saj vem, je nedolžen), pri tem pa ne razmišlja, da bi odstopil kot lider stranke. A se ne zaveda, da s tem dela škodo sami stranki? V demokracijah politiki odstopajo že če napravijo nekaj nemoralnega, etično in moralno spornega, medtem ko pri nas (ne govorim samo za Janšo) politiki ne odstopajo niti tedaj, ko so zoper njih podane kazenske ovadbe, vložene obtožnice, izdane sodbe (tudi obsodilne)… Politik v demokracijah odstopa zaradi tega, da lahko neobremenjeno dokazuje svojo nedolžnost in zato, da v svoji stranki ne povzroča pretrese in politično škodo in da lahko tudi v bodoče neobremenjeno stopi pred svoje volivke in volivce. To je to!

    • Mojca pokraculja

     Pa ja ne že spet ! Vsi so glih, a ne??? Itak, da je najbolj važno kdo vodi stranko, kaj stranka zagovarja, je sposobna narediti, to ni pomembno.Glavno, da imamo demokracijo, pa ne tako kot jo ti opisuješ ali si želiš, od take smo še svetlobna leta daleč.Glavno, da v tej “demokraciji” , ki je navadna diktatura “verodostojnih politikov”, pravila, morala in zakoni veljajo samo za enega in za eno stranko. Potem je vse ok., vsak mesec zadolžitev za milijardo ali dve, odgovornosti nobene (za naše), razrednega sovražnika je treba po revolucionarnih načelih uničiti…. Norost se nadaljuje, ni nam pomoči. Mal se zbudi, no !

     • moat

      Ne hvalim zdajšnje oblasti in ne ocenjujem stopnje demokracije pri nas. Govorim samo o Janši, ki po mojem mnenju ni več primeren za vodjo stranke. Govorim o tem, da bi stranka SDS lahko dosegala večjo volilno podporo med neopredeljenimi volivkami in volivci, če bi jo vodil nekdo drug. Če še nisi opazila Janša na splošno pač ni priljubljen politik med ljudmi. In prihod na oblast bi bil veliko lažji in bolj realen, če nisi priljubljen le pri peščici ljudi. O tem govorim, o zaupanju volivk in volivcev, ne o zdajšnji oblasti, niti o dveh prejšnjih vlad in Janševi oblasti. In če ti zaupam, po mojem mnenju ni bila Janševa oblast nič bolj uspešna, kot so bile oblasti levih političnim mrhovinarjev. Vsi so podobni, silijo na oblast, nato pa pozabijo na ljudi in državo.

     • Mojca pokraculja

      Saj sploh ne gre za hvaljenje, ampak za kritiko, za enake vatle do vseh akterjev v politiki. Glede JJ ne razumem , zakaj ustvarjati iluzijo, da bi stranka bolje prosperirala brez njega na vrhu. Kakorkoli že, priljubljen ali ne, osovražen ali ne, pozivi k temu, da naj se umakne so popolnoma nesmiselni, brez njega stranke ni več. To je kristalno jasno predvsem vsem njegovim nasprotnikom. Jaz v pozivih k umiku vidim le poskus in željo, da bi stranka postala kompatibilna z ostalimi strankami na način, kot je to naredila NSI. Se je v bistvu nevtralizirala. Na ta način pa gotovo ne bi bilo mogoče ničesar premakniti na bolje. Iskreno povedano tudi v trenutni situaciji ne vidim nobenega napredka in bomo še naprej umirali na obroke. A naj vseeno vsaj nekdo nastavlja ogledalo komunističnim oligarhom in mafiji, sicer se bomo popolnoma zgubili. Ni nam pomoči !

     • moat

      Se ne strinjam, da bi SDS brez Janše nazadovala, kaj šele, da je sploh ne bi bilo več. Janša pač ni eden in edini, ki bi bil lahko lider stranke SDS. Po mojem mnenju bi, kot sem že rekel, stranka ob umiku Janše samo pridobila. Saj ga ne pozivam k umiku. Pravim samo kako to delajo politiki v takšnih situacijah v demokracijah. Tudi jaz ne vidim nobenega napredka, ne glede kdo bo prišel na oblast. Zame ni ne na levi ne na desni strani neke politične alternative, ki bi lahko državo potisnila naprej, žal.

     • Mojca pokraculja

      No pa sva le prišla do nekega skupnega zaključka. Zato je vse tisto o čemer imava nasprotno ali drugačno mnenje pravzaprav nepomembno.

     • moat

      Dobro je, da se lahko normalno pogovarjava, saj ima večina na forumu drugačno mnenje in mišljenje kot napad in povod za nestrpnost, žaljenje in diskreditacijo.

     • Mojca pokraculja

      Ja hvala, najbrž zasluga naših štirinožnih prijateljev ! Mi je v veselje podebatirati, kadar provokativnost ne izzveni v vse tisto negativno, kar si navedel.

  • KIKI

   Jejhata, ostani, prosim, tam kjer si!

   • moat

    Vsaj zaenkrat lahko mirno spiš, res. Dokler je tako me sploh ne mika, da bi razmišljal in se opredelil, najmanj za SDS, res.

  • Steiermark

   Danes imate vsi tkašni omamljeni rdečuhi priložnost, da na kongresu SDS, predlagate oz. zamenjate vodstvo ter jim ustoličite vašega kučana ali brgleza – dva “normalna” z protislovensko in genocidno kulturo!

   • moat

    Še Kučan je sestopil z oblasti in z vodstva stranke, le kdaj bo na to pripravljen Janša? Verjetno nikoli, ali pač.

 • Anton

  SDS je močna zato ker je predsednik Janez Janša, če ga nebi bilo, bi bila SDS na nivoju 5 %/<, žal je to res, in to vedo pokvarjeni lažnjivi kljukci-levaki.

  • Fogglof Tunnek

   Pa kak to lahko reče lažnjivi ljukec.desnjak?

   • Anton

    še en manipulator, ok ne bom izgubljal besed s teboj ker je tvoj duh bolan, misli neiskrene

    sarkazem press

 • Anton

  no da je Brglez delal 10 let doktorat, to glih ni kako naj rečem hvalevredno, sicer ne vem al je dobil morda zanj kako mednarodno priznano nagrado?

  sarkazem press

  • Fogglof Tunnek

   Pa kak to lahko reče lažnjivi kljukec.desnjak?

  • rrrrr

   Že po tem, da Brglez doktorat 10 let delal se vidi, da je butec&butec. Doktorat na FDV se enostavno kupi. Vidni člani SMC imajo na naših fakultetah pa še poseben popust: 30 % ob hkratnem naročilu doktorata pravne fakultete ( na plagijat ti odobrijo še 60% diskonta) . Pa to še ni vse: Ttudi vinjeto za moped in ribiško karto z Rubcem na Treh ribnikih. (Policijsko varovanje ni všteto v ceno)

  • KIKI

   A je res tema njegovega doktorata “SPOLNO ŽIVLJENJE MEDUZE” ?
   ali se motim in je naslov “Spolno življenje malajske mravlje”? To bo!

   • Mojca pokraculja

    Madonca zdaj si pa dal misliti ? A zato imamo invazijo meduz !

  • Johan

   Ma kje pa po desetih letih, ga je kupil v jugi in nostificiral !
   Ljudje se ga bojijo, faca njegova je grozna !

 • MEFISTO

  Jaz pa razumem bolečino Togglovega Tunneka, ki ve, da je Milan Brglez popolnoma nesposoben in škodljiv politik, pa ga mora braniti.

  In enako morajo početi tudi vsi njegovi kretenski nicki.

 • Antonius

  V politiki stranke združujejo ali razdružujejo programi, ki jih zastopajo stranke ne pa predsedniki strank.
  Dr. Milan Brglez, predsednik slovenskega parlamenta, tega ne bo nikoli razumel, zato ga bodo volivci že na naslednjih volitvah poslali na politični odpad.
  V politiki in diplomaciji se v javnost ne blebeta izsiljevanj, pogojevanj, antipatij in osebnih izključevanj, sposobnost je treba imeti, da znaš jezik držati za zobmi. Kajti, prav v politiki nikoli ne veš s kom boš moral po naslednjih volitvah sodelovati, če boš hotel biti zraven.
  Ja, predsednik lažnivcev v ZZB bi pa dr. Milan Brglez lahko bil. V nastopaštvu in z neprimernim klobasanjem je poravnan s Titom Turnškom.

  • rrrrr

   Če je s Turnškom že danes poravnan, kakšen bo šele v njegovih letih.

   • Poštenje velja

    Jih ne bo dozive.

   • karpelec

    Bele miške bo lovil.

  • Stajerka

   Brgleza še danes boli, da je Cerar skupaj z SDS sprejel zakon o tujcih……katerega je Brglez usporaval in slovenski narod postali na hladno!

  • samsara

   “…je poravnan s Titom Turnškom.”
   “…je izenačen”, bo bolje, da ne bo v maniri ‘slovenskih športnih novinara’, ki izdatno promovirajo razne balkanizme in jih zasejejo v podzavest.

   • Antonius

    Slovenski pravoppis; glagol, poravnan, poravnati, poravnanost, poravnanje, poravnavanje, … .
    Trudim se, včasih pa more biti, da kakšna uide tudi dobronamernim.

    • samsara

     Vem, vem, tudi sam nisem popoln in se tega zavedam.

 • princeska

  Le zakaj bi si kdo normalen želel it v koalicijo s SMC in Brglezom?

 • Vladimir

  ti sploh ne boš prišel v parlament

 • Stajerka

  Brglez je zahrbtno izdal lasten narod……in še vedno ima obraz, da pametuje in se dela pomembnega na politični sceni…….njegova arogantnost in narcisoidnost sta brezmejni……malo me spominja na Alenko, dobro bi bilo da Brglez, čeprav ji je požegnal slabo citirano diplomo, pogleda kje je pristala in kam jo je pripeljala njena oholost in občutek neminljivosti…….

  • KIKI

   “Gliha vkup štriha!”, pravijo pri nas. Kaj pa pri vas!

   • Johan

    Psi so vsi psi !

 • Viktorh

  Ta neotesani človek naj se vrne pod Pohorje in goni živino na pašo.

  • karpelec

   Tam ni kompatibilen z okolico.

  • Stajerka

   Štajerci/Pohorci so ponosni, delavni ljudje……tak da ne jim tiščat takšnih, ki imajo dve levi roki …..težko boš našel takšnega Štajerca, še težje Pohorca….

   Milan Brglez/Rojstvo
   Rezultat iskanja slik za milan brglez rojen
   1. september 1967 (starost 49), v Ljubljani

   • Johan

    Jugo izmeček

  • KIKI

   Ne bo šlo, ker bomo tam imeli Magno, ki bo “uničila” vse živo!
   Bojim se, da se bo ta meduza pasla po naših računih še
   dolgo, dolgo časa! Tako kot vsi rdečuhi, bo na koncu vstopil v ZZZB
   postal njihov blagajnik in nosil prapor z rdečo zvezdo!

  • Johan

   Zrečani ga ne jebejo. Izmeček-irodek izmeček isto Adi od ozadi iz Zreč

  • MEFISTO

   Tudi pastirovanje je prezahtevno delo zanj.

   Kdo bi mu pa zaupal čredo!?.

   • Borut Stari

    Kakšno čredo neki. Še tri narisane ovce mu ni za zaupati. Nisem prepričan, da bi zvečer pripeljal vse nazaj.

  • rrrrr

   Živino na pašo? Pa saj živina ga je izvolila. Še malo, pa bo ta živina gonila njega. Ampak takrat ne bo več živina.

 • FORT WORTH

  Pa koga sploh se zanima tale levo fasisticni bolnik psiho Brglez ?!
  Po vsem videnem in slisanem je Brglez lahko samo se grd spomin in ze na smetiscu zgodovine.
  Prehitel je sam sebe… (:-)))

 • MižekFiga

  Frka bo po naslednjih volitvah, ker bo SMC imela samo še predsednika in podpredsednika.

  • KIKI

   SMC-ju

   Bleda slika, kot replika nekega človeka,
   Brglez brezizrazni, umska je pokveka….
   Cerar včasih daje, včasih snema mu vajeti,
   v svoje rdeče in žareče so okove vsi ujeti! …
   Tam iz sladke Zvezde daje nora navodila,
   striček, siv osliček- glej pamet ga je zapustila!

  • karpelec

   Bodo družbo delali šivilji.

 • Slovenec

  Z SDS nasplošno ne želi nobena stranka v koalicijo. Še NSi ne. Ni šans za sestavo vlade po volitvah.

  • Johan

   Jugovič to so tvoje mokre sanje !

   • Slovenec

    Jugoviči ste v glavnem v SDS-u. Vztrajnik Ibro, zgodovinar Leljak, minister Mate …… dragi moj Johan …. žal, to so dejstva pa ti joči kolikor želiš.

  • moon

   A da ne? JJ je se vedno sestavil vlado, tudi ko je bil super opankar na sceni.
   JJ je pravzaprav edini v SLO, ki lahko kaj spremeni.

   • Slovenec

    Kaj bi pa spremenil? Zopet klical “trojko” na pomoč? Nabavil novo pošiljko Patrij? Zopet nastavil svoje ljudi v podjetja, kot npr. lopova Časarja v Luko Koper, ki jo je ukradel in zbežal? Dej no mir ….

    • sprehajalec

     Ni kaj več spremeniti, s 40 milijard pufa ki se vsakoletno povečuje, bo troika sama prišla, ne boš rabil nič klicati.

     To ste hoteli levičarji, čim več pufov, da se počutite kot v jugi nekoč. Puf je vaš zaščitni znak…..

    • tohuvabohu

     In zakaj trojka ni prišla, če jo je klical? Rdečkarji ste res bedaki na kvadrat. Samo ponavljate ene in iste floskule, dejanskega stanja pa ne vidite.

     • Slovenec

      Zato, ker smo ga Slovenci še pravočasno odstranili, da ni povzročil še več škode, ovca.

     • tohuvabohu

      Slovenci, blablabla. Janševo vlado sta odstranila maneken Klemenčič in glista Virant. Levi fašisti so samo srali po ulicah in se nažirali.

  • Nata

   Oooooooo, v slučaju, da J. uspe, bodo tudi one pomladanske lastovke priletele. Čeprav so se zelo zgodaj umaknile – v tople kraje ??’

 • TOML

  S totalitarci, kot je Brglez in SMC, kot LGBT pederska stranka
  se res ne sklepa koalicij. To je treba zapeljat na zaprti oddelek.
  Slovenci ne volte teh zgub!
  Mislite na svoje in ne na njihove vnuke.

 • Anton
 • Borut Stari

  Nekateri pač vrtijo raženj še preden so ulovili zajca.

 • Johan

  Slovenci a veste v čem je problem ?
  Dokler bodo politiko vodili kvazi profiji iz FDV ( Fakulteta za udbovce), Pravna fakulteta ( za skorumpirano sodstvo in odvetnike) Ekonomska fakulteta (za goljufe in prevarante) NIKOLI NE VOLITE LJUDI IZ FAKULTET !!!!

 • MEFISTO

  Brglez je pa res en vol.

  Mar ne ve, da SMC, ki se ne bo več uvrstila v parlament, ne bo mogla sklepati nikakršne koalicije.

 • antimur

  Kdo pa kaj da na mnenje tega pokvarjenega idiota. Kdor je tako očitno diskriminatorem in krši Ustavo RS kdaj se mu zahoče, kot Brglez, nima kaj za iskati v parlamentu. Sicer pa iz njegovega podrepniškega gobca letijo besede rdečega mafijca Kučana in omejenega Turnška.

 • Steiermark

  Tale rdeči zombi se ne rabi trudit, da bi “šel ali ne” v koalicijo z Janšo, ker je tako on , kot cmerko in njihova klika , odpisan, ker Slovenci nismo tako zabiti, da bi nam še naprej tile rdeči fašisti prodajali svoje nužitne in strupene produkte….. Brglez, tako ti, kot tvoji “tovariši prijatelji”, ki znajo upravljati, kvečjemu, z svinjami na svojih farmah, niste primerni za vodenje ljudstva – sicer pa so krasen odraz, kaj se zgodi, če ti vladajo opice, na zemlji, ko so prišle z rdečega planeta opic….

  • Goran Hvala

   Jj pa prestrihana opica…;-)..no zame so itak vsi opice…in ocitno smo slovenci dost zabiti, saj se ti predstavljas kot resitev modela ki je tam prav toliko casa kot tisti komunisti..

   • sprehajalec

    Ivan Janez je partijski disident in oporečnik. Kot Solženicin naprimer v Sovjetski Zvezi.

    Redki ljudje so si to upali storiti takrat, saj je bilo to smrtno nevarno. Ivan Janez je eden od njih.

    • Goran Hvala

     Ja..to je storil ko je blo ze vsega konc…bolj natancno ko so zavohali da je sansa za nek drug rezimck ki bo njih pahnil na sam vrh..vse za ljudi hehe…jaz bi tud osamosvojil slovenijo ce bi bil na njegovem mestu..;-)

     • sprehajalec

      Nisi bi takrat še živ Gorane. Osamosvojitev je prišla povsem nepričakovano, nihče si ni takrat predstavljal da bo res. Danes tudi vemo, da je bila le politična v smislu odhod iz neke državne tvorbe. ni bila pa osamosvojitev od ideološkega sistema.

      Referendum je bil 89% za osamosvojitev.
      Če bi pa na referendumu vprašal, ali bo do odcepitve dejansko prišlo, bi pa 99,99% ljudi reklo, da ne verjamejo, da bo kdaj dejansko prišlo do tega.

      Ivan Janez ni imel šans vedeti ob svojem izstopu iz partije razvoj dogodkov naprej.

     • Goran Hvala

      Ja ravno vceraj sm se zlegu..bo drzalo…in ja verjetno je blo vse skupaj kr tako…nepricakovano kot se vreme spreminja…zdej bos pa se reku da politiki ne vedo zakaj kje in kako…heh…

     • sprehajalec

      Leta 1990/91 ni NIHČE vedel kakšen bo razvoj dogodkov. Opcije so bile najmanj tri, za nobeno se ni vedelo., katera bo prevladala in kaj bo storila JNA. O osamosvojitvi nihče ni upal razmišljati, v najboljšem primeru se je računalo na neko ohlapno Jugoslavijo.

      brionski sporazum je naprimer sklenil, da se vojaki JNA vrnejo v vojašnice in ostanejo še tri leta tam. Šele eskalacija zadev na Hrvaškem je stvari zavrtela, kot jih je. Če tega ne bi bilo, bi še danes imeli vojake JNA tukaj, zagotovo. In bi plačevali harač za njih.

   • Nata

    Kdaj je J. J. izstopil iz ZKS ??
    Preštrihanih opic je pa veliko, ja !!

    • Goran Hvala

     Aja ne vem kje se je valil pdo leta 90…;-)..

     • Nata

      Do leta 90 ? Izklučili so ga že nekaj let prej. Kaj praviš zakaj ? Ker pač ni bil po njihovi meri.Ker je mislil drugače, kot se je delalo.
      In oporekati Partiji v tistih časih, ni bil mačji kašelj.
      Zameril se jim je za celo življenje. Kmalu so si ga privoščili.In od takrat je ” na tapeti “.
      Če veš kaj drugega, pa napiši.

     • Goran Hvala

      Aja sej res…neki se je bunil…kdo ga je pa iz cuze reseval?

     • Nata

      Ma dej no. Lep dan ti želim. Pa ne misli in predvsem ne piši o SDS in predsedniku.
      Kot pri nas ne bi bilo drugih problemov

     • Goran Hvala

      Ja dej mi no odgovor kdo ga je iz cuze spravil..ker ne poznam zgodovine nic…in me pac zanima..

     • Nata

      Lahko te je sram, da kar naprej pisariš prosti desnici, pa pojma nimaš o zgodovini izpred 25-tih let ??
      Prečitaj kakšno knjigo. Z desne, pa tudi z leve. Morda boš pa lekaj izvedel .

     • Goran Hvala

      Sprasujem dolocene stvari….kako pa naj bom poducen ce ne vprasam?..a vam je blo ze vse v zibelko polozeno.?..pa se zdej mi nisi odgovorila..kdo je jj iz cuze pomagal spravit takrat ko se je bunil..

     • Nata

      Joj, si tečen. Zibko ? Ja, koliko let pa imaš ? 20 let ? Pa četudi si bil takrat še v zibelki, be te vseeno sedaj morala zanimati zgodovina Slovenije, kot države.
      ” Bunil ” se je že prej. Kot član KP in ZSMZ. Zato so ga vrgli iz silne KP. Zato ga je pri kandidaturi za predsednika ZSMS premagal Školjč. Ta je pa bil vedno ta prav.
      Iz vojaškega zapora pa je njega in ostale tri spravilo slovensko ljudstvo na čelu z Odborom.

     • Goran Hvala

      Mmm bi blo fino jih spet imet 20…takrat se ni blo tolk poloznic in ostalih obveznosti…drgac pa hvala za taksno pomlajevanje…se prav so ga vrgli ven ne da je sam izstopil..pa a ga niso prav tisti pomagal iz zapora spravlet po katerih zelo rad pljuva se danes?

     • Nata

      Po katerem?
      Bavčar, Tasić ?

 • Franc Bizjak

  Kot član SDS čutim do stranke 100% pripadnost vendar iz nje izstopim v tistem trenutku ko bi se stranka odločila za kakršne koli povezave z rdečimi zombiji kot je Brglez in njemu podobni. Ne glede na politično strategijo in pragmatičnost se SDS in Janša za nobeno ceno ne bi smeli povezovati z rdečo kriminalno sodrgo.

  • Anton

   stranka sds se nima kaj povezovat z smc, sicer pa je itak Cmerar ups Cerarar v prejšnjih volitvah jasno in odločno povedal , da ne misli sestavljati koalicije s stranko SDS.

 • Levicar nikoli! … in hetero

  Gnida brglez se nikoli vec ne bo mirno sprehajal po drzavi. Grem stavit, da bo na vse pretege poskusal spizdit v Bruselj. Preklet scurk pofukan!!!

  • Nata

   Seveda bo. Po vzgledu nekaterih, ki so za svoje pretekle usluge dobili lepe službice v uradih Evrope. Sicer niso preveč za EU, ampak. . . . .

 • MladiLiberalec

  Resna stranka kot je SMC stranka slovenske intelektualne elite res ne more v koalicijo s stranko SDS ki jo zaznamuje simpatiziranje z ustastvom zagovarjanje kolaboracije in ksenofobija.

  Sorry to je ta liberalce mal to much.

  • sprehajalec

   Tudi ni treba. Stranka SMC bo izginila z naslednjimi volitvami. Volitve so jo naredile, volitve jo bodo odnesle.

   • MladiLiberalec

    Nikoli. Volilno telo v Sloveniji je sorazmerno liberalno.

    • sprehajalec

     SMC Naprej, Nazaj, Pozitivna Slovenija, Zdrkana Slovenija, Zares, Zahec itd. itd. = Antijanšizem.

     To je edini program, ki ga imajo. Lovijo butle po Sloveniji, da jih volijo. NOB dedke in babice….

     • MladiLiberalec

      Jansi mal prevec pomena pripisujes. Ni se ga treba bati saj ne more zmagati. SMC bi lahko kakega novega koalicijskega partnerja izbrala namesto SD.

     • sprehajalec

      Bojijo se resnice. Moti jih resnica, saj je ves njihov temelj izgrajen iz krvi in laži.

     • MladiLiberalec

      Kdo se boji?

     • sprehajalec

      Levičarji.

     • MladiLiberalec

      Jah mogoce neki ja. Sam liberalci pa tud to ne.

     • tohuvabohu

      Neumnost. SMC lahko gre v koalicijo samo z betonkomunajzarji. Pa še to odpade, ker je svoje šanse že zdavnaj zapravila.

     • MladiLiberalec

      Kr neki. SMC bo še zelo dolgo zaznamovala slovenski politični prostor.

    • macon

     Komunajzeraj oziroma socializem oziroma velika država nima zveze z liberalizmom. Liberalni ste samo v f.kanju bulmastifov po garažah.

     • MladiLiberalec

      Liberalizem in libertarnost nekateri mesate. XD

  • Nata

   Ojej. . . . .silni liberalci?

  • traktor

   Tvoja intelektualna elita nas je popeljala v svetlo bodočnost korupcije,megalomanske kraje in v uničenje in razvrednotenje vseh človeških vrednot.

   • MladiLiberalec

    SMC res ni kar imuna na vsako korupcijo a ima s tem dosti manj tezav od SDS in tudi marsikatere druge stranke. Stanje clovekovih pravic v Sloveniji tudi ni slabo in ekonomski polozaj se izboljsuje.

    • traktor

     Izboljšuje se samo ekonomski položaj zaposlenih v JS in pa upokojencev, a ne de? In izboljšuje se na podlagi molže do kosti tistih iz realnega sektorja. Ker pa seveda zmanjka, smo se samo letos zapufali za ene 4 al pa 5 m. In še dolgo ne bomo zmogli živeti od tistega ,kar zaslužimo. Kam pa to pelje, ve pa seveda vsak, ki nima faksa, kjer nebuloze učijo omenjena gospoda. Pa še nekaj, da ne pozabim, stanje na področju človekovih pravic ni slabo, to pa ti moram dati prav, vendar pa človekove pravice prinesejo s sabo tudi človekove dolžnosti in odgovornost. Tega, dragi moj, pa pri nas ne poznamo.

     • MladiLiberalec

      Kmalu bomo lahko delovali brez dodatnega zadolževanja.

     • traktor

      Ja, kako? Tako, da boste nam, v realnem, pobrali vse, kar zaslužimo in nas pustili crknit pod mostom?Daj, ne seri.

     • MladiLiberalec

      Ne ekonomija se dviga ker so Grki in Spanci vrnili del dolga Nemcem. Nase gospodarstvo je pa dost na nemskega vezano. Zato je tud Cerar zagovarjal naj Grcija vrne dolgove.

  • Poštenje velja

   Intelktualci-slabsi kot butalci

  • tohuvabohu

   Ksenofobija, hehe. Kdo pa je nalil vodo v ustavo samo zato, da ne bi kakšen tujec imel profita z “našo” vodo?

   • Goran Hvala

    A to bi mogl amerosi se z nasimi pipicami upravljat al kako?

    • tohuvabohu

     Če sami ne znamo, a ne ksenofobek?
     Upravljati koga ali kaj, ne upravljati s kom ali čim. Slovenščina šus.

     • Goran Hvala

      Pa sej sm ze 100x poudaril da se men jebe za slovenscino..sej jo ne rabim…razen ko cvekam s svojimi starimi al pa kolegi..no ja, pa kadar po slovenskih forumckih komentiram…kjer delam in zivim po vecini se slisal niso za slovenijo kaj sele slovenscino…mi je pa smesno da sedaj vas moti vodo placevat, ko vam bi pa ameros racun izstavil ko bi tocil vodo za svojo hiso bi blo pa ful kul…al kako…slovenscina pa mam lahko v negativno ne sam sus pa me tud malo ne prizadane..verjetno bolj tebe ker se ob vsako vejico in pikco spotaknes..

     • tohuvabohu

      Kaj pa potem serješ tukaj?

     • Goran Hvala

      Serjes ti…jaz sam sprasujem dolocene stvari na katere mi odgovarjas z nekimi pravopisnimi napakami…ce ze noces odgovort potem ne srackaj…kaj drugega ti ne morem svetovat…

     • Capi

      Če se ti fučka za Slovenijo, potem so tudi tvoja vprašanja brez potrebe…..

     • Goran Hvala

      Ja ni res…jas vprasam ker se mi pac fucka in o teh stvareh nisem poducen…pa vprasam vas ki kot oaze vse veste(ker ostali svet so sami levaki) pa mi nocete odgovort in me samo nekaj napadate in stresate zaljivke…v isti sapi mi se dopovedujete da imajo take izpade levicarji in kolk so agresivni…ja kako naj nekdo ki ni ne levi ne desni potem razume to..drgac levicarji me vsaj ozmerjajo ne ker nisem njihov…torej kaj naj si mislim kot neopredeljen.?..pa a niste zagovorniki demokracije…kakor je men znano ima v demokraciji vsak vse moznosti enake..al kako?..pa ja lahko postavim vprasanje brez da bi me nekdo posiljav nevem kam.

     • Capi

      Ti je kdo že povedal, da si tečen kot stenica?

     • Goran Hvala

      Ja tecen je tist ki sprasuje pa ne dobi odgovora…kot na obcini…si takoj tecen ko jih zmotis v njihovi simbiozi…

     • Capi

      Ejejej, zdaj se pa postavljaš še v vlogo nedolžne žrtve…..v nekaterih postih si pa neverjeten vseved……. prav patetičen si…..

     • Goran Hvala

      Bolje receno nahajam se med vsevedi pa se morm se sam mal nrdit vseveda…ker vam ocitno ne lezi komunikacija z drugacemislecimi…in res je papeticno vse skupaj to pa drzi…odgovora pa se zmeri ni..sam vsevedne izjave…

     • tohuvabohu

      Prvič, ni bila pravopisna, ampak slovnična napaka, drugič, pomešal si lastnino in upravljanje. Tretjič, kakšna razlika je, če profit vleče tujec in ne domač tajkun? Saj ste levaki proti vsakemu kapitalu, mar ne?

     • Goran Hvala

      Ja no sej to sprasujem vas…ce je pac en ameros pa uredu..oziroma da placujes njemu…kaj vas potem boli ce mors placevat enga tujca migranta in ne slovenca…sej je isto a ni?..postavljam pac vprasanja da vidim kam pes taco moli…

   • MladiLiberalec

    To je druga. To je pohvalila tudi varuhinja človekovih pravic

    • tohuvabohu

     Bedarija. Človekove pravice so zapisane v mednarodnih konvencijah in jih ni treba naštevati v ustavi. Če varuška tega ne ve, je bolje, da odstopi.

     • MladiLiberalec

      Ustava lahko stvari bolj specifizira

     • tohuvabohu

      Lahko jih samo sfrizira … Ustava je splošni akt, buhtelj.

     • MladiLiberalec

      Frizurco ti rabis med usesi. :D

 • Duhec

  Aroganten, ker je povedal resnico?! Grozljivo, Nova…

  • Poštenje velja

   Saj mu ne bo treba ker bo na smetišču zgodovine.

  • sprehajalec

   Kdo se bo povezoval s političnim Zombijem, kar stranka SMC je? Mrtva stranka, čez dve leti nihče več ne bo vedel zanjo, spominjali pa se je bomo po fiaskotih in neumnostih. Še ena stranka v vrsti novih Obrazov, uvenelih v parlamentu. zasedli bodo izpraznjeno mesto Alenke Bratušek, ta pa se bo preselila v Bruselj ali pa London. Mission accomplished, bi opisal njeno pot, naloga je opravljena.

   Sedaj gradi SMC svoje volilne nastope na “protijanšizmu”. Že videno pri Bratuškovi preden je odletela. Bedno….

  • Nata

   Katero resnico? To, da dokler bo podpresednik. . . . . . .Saj to ni Resnica. Ampak neumnost SMC,s Cerarjem na čelu.

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Dej kosmatinka, nehej kvakat neumnosti! Britvico v roke pa mal se poskompej rajs!

   • Duhec

    Ne me osvajat noooo…

 • francelj3

  Lahko rečem samo: hvala bogu! Seveda samo v primeru, če bi SMC slučajno prestopila parlamentarni prag. In dokler bo tale učitelj na rdečefašistični devetletki, ki se imenuje FDV, njen podpredsednik, za to ni nobene nevarnosti.

 • neny
  • sprehajalec

   Nek multikulti performans? Alpidni europejec je prikazan šele v naslednjih kadrih, najprej je peruanec, pa mediteranka. Ni sledu o alpski muziki, samo svahili tam tam. Alpska muzika nima vstopa na takšne performanse. Vse drugo je boljše…..

   Na koncu pa še napotilo in svarilo velikega inkvizitorja FDV.

 • MladiLiberalec

  Spet ena butasta od Janse. XD
  Ce kdo misli da bodo volilci kar zavrgli liberalno stranko kot je SMC je izgubil stik z realnostjo. Nase volilno telo je sorazmerno liberalno.

  • tohuvabohu

   Za SMC je samo volilno truplo.

   • MladiLiberalec

    Mrtvi volilci ne volijo. XD

    • tohuvabohu

     Saj zato boste opleli.

 • Slovenec

  Nobena demokratična stranka na svetu nima istega predsednika 25 let (in kot kaže bo Janša ostal predsednik SDS-a vse do svoje smrti). To je tipična lastnost vseh diktatorskih režimov in diktatorjev sveta. Dejstvo! Pa lahko ovce obračate kakor želite.

  • Iva

   Diktatorski režimi obvladujejo mainstream medije in ustvarjajo mite.

   SLO mediji so JJ najprej stigmatizirali in diskreditirali, postkomunistično sodstvo ga je poslalo v zapor, Cerarjevi parlamentarci z Ribičič-mnenjem in pomočjo AGITPROPA so ga hoteli politično likvidirati (odvzem mandata) ….

   Kot kaže je na njegovi strani tisti Bog, ki je na strani Slovencev-domoljubov!

  • Stajerka

   nobena država na svetu ne premore toliko strank/politikov/muh enodnevnic kot jih premore Slovenija…..zato pa je izropana…..vsake 2,5 let novi, ki si polnijo žepe……ne glede na predsednike in stranke slovenske “levice”, jim vladajo isti frisi iz ozadja že 40 let, pa vas popolnoma nič ne skrbi…….le kdo je boter vseh teh instant strank???……..izračunaj, kje je večja verjetnost nepravilnosti, sploh glede na dejstvo naših poštenih in visoko produktivnih sodišč/tožilcev, ki so prav tako v zavetju ostankov bivšega režima oz. tako imenovanih bogatih, požrešnih socialistov/komunistov…….

   • Goran Hvala

    Sej se jj ni nic bunil glede sodisc in sodnikov ko je bil on premier…le zakaj?..ce so vsi komunjare…al kako?

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Prav prevec inteligenten pa ti nisi, a ne…?!?

   • Slovenec

    Po čem to sklepaš, ovca? Po tvojih butastih komentarjih?

  • slosin

   V kateri demokratični državi pa so imeli 2x za predsednika starga kumunajzarskega prdca za predsednika…?

   • Slovenec

    V Sloveniji. Janšo, namreč.

  • KIKI

   Motiš se: strankarski predsednik je nekaj drugega kot predsednik države
   ali predsednik vlade; stranka si izbere sama svojega vodjo, za ostala dva
   obstajajo volitve! Kučan n.pr, še danes ne pride k sebi, ker ni bil dosmrtno
   izvoljen za državnega liderja (kot Tito), pa “toliko” je naredil za narod….(kateri
   narod?) Zdaj se pa revček narodu maščuje na vsakem koraku !

   • Slovenec

    Če ne bi bila takšna ovca, bi opazila, da sem pisal o mandatih, ki so jih zgoraj omenjeni opravljali kot PREDSEDNIKI svojih strank. Mislim, IQ vam je v kleti, janšisti, res …..

  • MižekFiga

   Je to skrajšani zgodovinski opis za Pekinezarja (zamrznjenega tovariša ddr. Milana Kučana)? Saj imaš kar prav, kar se tiče demokracije in ZKS. Odkrij samo še datum smrti Pekinezarja!

   Kaj mu je bolj usmrajeno, jajca ali možgani?

 • Vstrajnik

  Upam, da se bodo volilci pred oddajo glasu zavedali, da glas ne pripada sedanjim pogrebcem slovenskih državljanov in Slovenije. Predvsem to velja za volilce, ki so nasedli na prejšnjih volitvah murgelski propagandi. Ta brca še danes, da bi obrnila slovenske državljane v svojo korist še za večjo bedo, kot jo je ta propaganda naredila do danes.

  • Slovenec

   Komu pa naj damo svoj glas? Nepismenim janšistom kot si ti, ovca …… vStrajnik … LOL

 • neny
  • KIKI

   No, to je Srbija!¨To niso neki zaplotniki iz Sl. Bistrice…ali
   od kod je že vaš opankarček?… Prav takšni nadebudneži
   se takoj pokakajo , ko kje poči!…

 • Iva

  Brglez, ČLOVEK BREZ “barve, vonja in okusa”, poln samega sebe, aroganten do drugih bi v normalni družbi ostal na obrobju družbene scene.

  • tohuvabohu

   Drugo leto nihče več ne bo vedel zanj.

 • Levicar nikoli! … in hetero

  Boljs zanj, da ga ne srecam kje na samem!!!

  • Goran Hvala

   As ti hetero al hetero nikoli?…nekam dvoumen nick…;-)

   • Duhec

    On je homo. Hetero nikoli…

   • MladiLiberalec

    Prav da posnema Domoljuba in geja. :D

 • Minovak

  Sedel sem pred Maxijem in pil kavo, ko se je k sosednji mizi priklatila pijana, zelo smrdeča in skrajno grda kreatura po imenu M. Brglez, ker je kazalo, da bo s smradom okužil vso okolico, sem moral nemudoma oditi, čeprav bi moral on in vemo kam. Kjer smrdi, ne diši…in to je širša okolica pijančka M.B.

  • Stajerka

   torej je Klemenčičev kompanjon……le kdo ga več nese :)))

   • KIKI

    To se pa meri v galonih! a njedee?

 • Iva

  JJ: “Stranka SDS bo sklepala koalicije zgolj s parlamentarnimi strankami.” Ob tem je prvak opozicije očitno namigoval na “nevarnost”, da SMC na naslednjih parlamentarnih volitvah sploh ne bo …

  No, to pomeni tudi, da bodo strici iz ozadja, s katerimi kolaborirajo postkomunistične stranke, šli na smetišče!
  Tega se strici, ki obvladujejo tudi nove obraze zavedajo, zato so JJ poslali v zapor, proti njemu pa neprestano nadaljujejo specialno vojno z mediji in drugimi institucijami!

 • montyamp

  JANŠA HEROJ — BRGLEZ LOJ

 • juditaestera

  Le, kaj tako hudega je napravil predsednik SDS predsedniku DZ, da se ga ta tako boji ?
  Čudne so takšne izjave.

  • KIKI

   Slaba vest je tudi izraz za strah!

 • neny
 • karlina

  Grrrrr, kar zmrazi te ob pogledu na tega pijančka.

 • luckyss

  Saj razumem, da morate drug drugemu pihati na dušo…vendar je dejstvo, da je tudi po podatkih vaših raziskav od vseh anketirancev le 14 % podprlo SDS…Torej je neopredeljenih še ogromno, če tudi velja tisto, da vodite na trenutnih imaginarnih volitvah..
  Saj veste..narod bo volil nekaj novega “svežega”..:))

  • MižekFiga

   Luki, daj fuki kaj bolj stvarnega, kot je Julika, če ti jo nastavi?

 • hle

  Kot vem je luda mila tudi nekaj podobnega že izjavila tako da če tudi sds zmaga na volitvah bo imela velik problem sestavit koalicijo

 • primoz

  Dragi moj Brglez pa tako se delaš intelegentnega heee !!!!! Če bi imel malo soli v glavi potem bi ti bilo že jasno,da boš predsednik parlamenta največ še slabo leto dni (IN NIKOLI VEČ) in,da boš težko še kdaj prestopili prag parlamenta kaj še le,da bi ti odločal s kom v koalicijo !!!

 • Sredina

  Sej Janša ne bo sestavu koalicije z nobeno od trenutnih strank v DZ, razen mogoče DeSUS, ki je vedno v vladi, vse stranke so že napovedale, da z Janšo na čelu v koalicijo ne grejo. Torej bote mogl res pomagat GOD in SLS da pridejo v DZ, če želite vlado.

  • Franjo Trojner

   Morda pa mu ne bo niti potrebno, če sam dobi 46 poslanskih sedežev! In ta možnost je glede na konkurenco vse bolj možna.

   • freedomfighter

    teden pred volitvami bo levičarje premagal strah pred Janšo in ne bo dobil nikoli več kot 30 % sem skoraj prepričan da bo zmagal volitve potem pa kot Jankovič ostal brez vlade saj nihče noče biti podrejen ljudem tipa Jankovič in Janša saj nihče ne mara delati za avtokrate

  • MižekFiga

   Čeprav Jeklenega Janeza na dan volitev odpeljejo v arest, bo SDS zaprmej dobila več kot pol volilnih glasov.

   • Sredina

    Mokre sanje pa to, če sklepate na voljo ljudstva na podlagi ankete, ki je bla narjena na vzorcu 1000 ljudi al pa še tok ne, potem je to res relevantno

  • Vstrajnik

   A misliš na današnji Desus iz Murgel?

   • KIKI

    Murgle so Ljubljanski Donji Vakuf….

 • MižekFiga

  Za zdravje naroda je nujno, da vsi, ki jih plačujemo davkoplačevalci javno odkrijejo in dokažejo svojo seksualno usmerjenost.

  • freedomfighter

   hahahaha bolnik koga briga spolna usmerjenost…a tebe definira to s kom greš v posteljo

  • KIKI

   Mislim , da za “dnar” menjajo še spolno usmerjenost, za to pa se
   opankar hvali, da ima v mestni (javni) hiši za najemnike LGBT-je. I
   In je na to zelo ponosen ( to so gotovo njegovi volivci). Ko bojo
   za to zvedeli v njegovem “rođenem selU” odu mu jaja!!!! Srbi pedre
   “mrze”, anjedde Jankoviću???

 • Olga

  Brglez ni vreden niti besede! Samo nogo v rit!

 • odzunaj

  Še en diktator, Brglez, ki celo pohodi demokratično odločanje lastne stranke !
  Taki diktatorji so Sloveniji nevarni, ne samo škodljivi ! S tako nevarnimi ljudmi
  se ne sklepa koalicija ! Narod bo poskrbel , da se fašistično-stalinistična vlada ne bo več zgodila !

 • Oregon

  mir bo ko SDS enkrat dobi 46%. Takrat bodo tudi tisti ki danes nimajo nobene moznosti ne za sluzbo, ne za posle z drzavo ki je najvecjo narocnik, morda dosegli, da res ne bodo le drugorazredni in samo vir za pobiranje davkov.

  • hle

   Na žalost bodo prej paradajzarji dobili ustavno večino kot pa sds 46 glasov če pogledaš razmerje moči med levico in desnico je bila do janezove vlade 04-08 približno pol pol danes pa se že nevarno bližamo temu kar sem omeni na začetku

   • Viktorh

    Lej zafiksanček dolgotrajno jemanje drog povzroča odvisnost in poškoduje možgane verjetno si pa to že sam opazil zagotovo pa tvoja okolica.

    • hle

     Lej modelček to da se ponavljaš je prvi resni simptom posledic nezdravega življenjskega sloga tako da začni pri sebi

     • gogopram

      a si ti dohtar, all samo mazač ?

     • hle

      Nikol ne boš vedel zate sem lahko tudi veterinar

   • Oregon

    Da, res. Levica ima procente sorazmerne z gnojem v drzavi in stanjem duha ter zaostajanjem za nekdanjimi hudimi luzerji tipaČeška, Poljska, Slovaska…rekel sem da pred 46%sds ne bo nic, torej ce jih ne bo, se prosti pad nadaljuje. Lp

   • Beli Sneg

    Na žalost je opranoglavcev veliko. Vendar ne verjeti agitatorjem, enim in istim, na različnih portalih. Ja oni so prav zato najeti, da bi ljudi prepričali, kako je za JJ nemogoče da še kdaj pride na oblast. Če boste sami pripsevali z lepo besedo pri sosedih, prijateljih, jih prepričali da gredo volit, pa ne nesposobnih levičarje, potem bo uspeh nedvomno večji. Ne pa da sami trosite negativno energijo in pesimizem. Treba bo tudi kaj naredit.

    • hle

     Žal nas z negativno energijo fila desnica z sds na čelu že sama nikoli v življenju nisem volil levice in je tudi ne bom vendar pa če na desni ni več nikogar ki bi mu še lahko zaupal svoj glas mi ostane le še tretja možnost

     • Beli Sneg

      Blefer ti čakaš na tistega ki ga bo določil murgeljparkeljc. Se še ni odločil. Negativna energija puhti od nesposobneža Cmerota. Njihova vlada in misnistri sploh več ne reagirajo. Raje so tiho. Židan je tiho ob pozebi. Je tiho ob #MagnaSteyr. Je tiho ob #SiDG. In je izgubil #Teran. Ja. Je pa pravi bodoči predsednik vlade. Ta bo zate.

     • hle

      Tisti katerim sem zaupal svoj glas na prejšnjih volitvah so me razočarali do konca če napišem koga sem volil boš itak trdil da lažem zato tega ne bom napisal tretja možnost pa je da se tisto nedeljo lepo ogneš stavbe na kateri piše volišče tako se potem vsaj ne sekiraš da si volil idiote

 • Vstrajnik

  Ne vem zakaj toliko odgovor na komentarje nekoga, ki je danes na prostem izhodu in je pomešan med svojo čredo. Takemu, ki je totalno brez kulture, se ne nameni niti ene črke. Zaradi tega ostanejo znoreni in so lahko brez prostega izhoda.

 • GrdaResnica_LepaLaz

  človek ki je prepovedal referendum, je zame samooklicani diktator.

 • učko

  Brgla si ga drgla je doktor marksistično-komunističnih budalaštin in kot tak nenormalen oziroma skrajno butast in primitiven. Ne vem zakaj se tolk ukvarjate s tem imbecilom ?!!?!!!

  • Beli Sneg

   Še en tak doktor kot Brglez je tudi Rudi Rizman, podmukli hinavec, vedno rdeč in vedno pri koritu. Seveda v srenji na fakulteti.

 • Olga

  Komunizem je hudičevo delo, zato pa taka gonja proti cerkvi!

  • Jurij Musar

   Ja, to je pravzaprav boj med Bogom in Hudičem, boj med dobrim in zlim. Problem je le v tem, da ni jasno, kdo je večje zlo, Bog ali Hudič.

 • baubau

  “Brglez je izredno spreten plezalec,ki edini od naših ptic lahko pleza v vse smeri,tudi z glavo navzdol”….prim. Vikipedija

 • Oregon

  Brglez bolj kot za koalicijo mene skrbi če boš pel v parlament. Upam dfa nikol več!! Sicer pa, jutri lahko nisi veš podpredsednik… Si že bil čist blizu pred kratkim…

 • xtc

  Brglez je politično truplo kot Cerar;parlamentarni prag na osem procentov:

 • Jurij Musar

  Sem malo preletel komentarje in vidim, da so na nivoju neandertalcev. Škoda vsake besede. Lahko vam samo rečem, da kdor se zadnji smeje se najslajše smeje.

  • Hribouc

   Lahko bi bil malo bolj inovativen in progresiven in podal kak predlog?
   Namreč, tisti, “kdor se zadnji smeje” v takem statusu, kot ga poseduje dr.Naravnega prava, najslabši od najslabših šefov DZ, ne daje navdiha za noben optimizem, pač pa za diktaturno in samopašno nastopaštvo brezjajčnega apartčika!

   • KIKI

    Uf, bravo!!!

  • traktor

   Vi ste se kakih, 70 let dovolj smejali,na račun drugih.Počasi se navadite še na kaj drugega.Kaj se majo, takile starci, še kaj brigat za politiko.Brigajte se raj za vnuke,riti sebične.

   • Jurij Musar

    Prav zaradi vnukov se borimo proti klero kapitalizmu, da bodo lahko dostojno živeli.

    • traktor

     Dragec, s svojo požrtijo in sebičnostjo, ste vi uničili bodočnost nam in še posebno svojim vnukom. Pejte s hoste, pejte za roštilj, pejstvite vnuke, sam ne petlajte se v politiki.Zafukal ste že dve države. Dovolj bo.

     • Jurij Musar

      Nikar ne pozabi, da nas je vedno več.

     • traktor

      Lahko groziš, vendar je pravica in bodočnost na nasprotni strani.

 • Hribouc

  Kaj si misli, če sploh kaj misli, tale brezbarvna kosmata meduza?
  Kaj je v življenju naredil, da je postal predsedatelj uzurpiranega rdečega DZ?
  Bednik, Janši ne seže do gležnja in se takole sprduje, bohota režimska?

  • KIKI

   Velikokrat se ljudje s identičnimi karakternimi črtami prelevijo eden v drugega in je
   njihova podobnost zastrašujoča; tako podobnost je zaznati med Brglezom
   in bivšim predsednikom vrhovnega. sodišča Maslešem…da te oblije kurja
   polt !!! …Nič dobrega za nas ne prinaša ta vampirska preobrazba!?
   Ponoči, ko je polna luna, ostani raje doma, “hribouc” moj!…

   • Hribouc

    Veš kuga Kiki, ne bojim se samga hudiča in ob polni Luni bi šel na usak britof takele pizdune strašit – mislim, da so to pezdetje najvišjega ranga pa še svetlikajo se ponoč
    kot prosojni zombiji s frfotajočimi netopirji naokol. Naj gredo k hudiču, zgube ničaste!

 • piko8

  Brgleza na njivo postavt, vrabci 10 let staro pšenico nazaj znosjo !!!!!

 • PikaPolonica

  On men tko zgleda mal pijano. Neki z njim ni uredu.

  • KIKI

   To je zaradi votlosti pogleda: PRAZNOST ( brezizraznost) !
   Genetska okvara s pridihom priučenega negativizma.

   • primsek

    Samo da va m Iznoriški zgleda normalno, iz teg lahko sklepamo, kaj vidite, ko se pogledate v ogledalo : butast pogled šiptarskega manipulanta in kriminalca, ki bi želel biti premier, ne zna pa niti povedati, od kje gotovina v njegovem gospodinjskem predalu

 • črnaovca

  Brglez vsaj pošteno in na glas pove kaj si misli. Koliko drugih pove to tako naravnost, pred volitvami obljubljajo gradove v oblakih, po volitvah se spajdašijo in še koče na tleh ne postavijo

 • Franc Šink

  Kakšno koalicijo ? SMC sploh ne bo prestopila volilnega praga!

  • primsek

   Kakšno koalicijo? Z Izoriškim grosupeljskim šiptarjem z doktoratom nihče normalen ne bo šel v koalicijo, obojen je na Hojska in Primca teme, brata po demagogiji in brezklinčnosti

   • dr Janez Sveti

    Ti pa ne voliš SDS stranke?
    DR Janez Sveti genij

  • Jurij Musar

   Jaz sicer nisem volilec SMC, ampak mislim, da bo prišel v Parlament.

 • Steiermark

  Kako dolgo pa še misli , da bo “podpredsednik” najbolj etične stranke, rdečih luzerjev in tepihovalcev Slovenskega naroda, tale zagovornik “naravnega prava”? Tale prevarantska stranka, ki je vzniknila iz nič in so jo ustanovili 2 meseca pred volitvami (!) , bo najkasneje na naslednjih volitvah pogorela in se dokončno “povrnila v prah” – razpadla. Sedaj se “držijo skupaj” s pomočjo ostalih pogoltnih tepihovalcev, in izkoriščevalcev situacije, ki so pravtako se ustanovili, tik pred volitvami, vsi zato, da bi še nadalje lahko zamegljevali realnost ter pod krinko “etike in morale” pridno ropali našo državo, ki so nam jo vkradli in to prav tisti, katerih najbolj intimna misel nikoli ni bila samostojna in svobodna Slovenija, ter se še danes z njo ne strinjajo….Sicer pa njegove mokre sanje……. ne rabi se sekirati, da bi moral z SDS v koalicijo – tega filma nebo več gledal – GOTOF JE!

 • Dromla

  Ne vem če Brglez razume Janšev logičen odgovor!? ;)

  • MEFISTO

   Ptiči imajo male možgane.

 • Kosobrin

  Rekel in še prav ima! Saj tudi Janša ne bi šel z njim. Enostavno ne gre skupaj!

 • MEFISTO

  Nič novega.

  V SMC so pozabili, da se v koalicijo povezujejo le parlamentarne stranke.

  Kdo se še spomni Pozitivne Slovenije, ki je uporabljala podobno retoriko?

 • MEFISTO

  Zakaj obavlja Nova take teme, da se mora potem mož tisočerih nickov metati na zobno protezo z večino starih in z novimi nicki.

  V ihti mu seveda ne pride na pamet nič prebavljivega.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!