Kaj skriva primitivni poslanec Kamal Izidor Shaker? Blokiral je Nova24TV, na Twitterju pa še naprej piše same neumnosti

Foto: Twitter

Poslanec največje vladne stranke SMC Kamal Izidor Shaker je zdaj tudi uradno na Twitterju blokiral televizijo Nova24TV. Nekaj, kar je napovedoval in s čimer je grozil že dlje časa, a tega kar ni in ni želel storiti. Bržkone zato, ker mu izjemno godi medijska pozornost, saj smo o njegovih neumnostih, ki jih počne tako v Državnem zboru RS kot tudi v prostem času na družbenih omrežjih, pogosto poročali. Naši viri znotraj parlamenta pravijo, da je Shaker tudi eden izmed najbolj samovšečnih poslancev, še kako pa je ponosen tudi na svojo palestinsko kri, saj je znano dejstvo, da je njegov oče migrant. Malce manj je lahko ponosen na svoje dosedanje delovne izkušnje, saj je bil praktično do 30. leta študentski funkcionar, preden se je preselil naravnost v državnozborske klopi. Z drugimi besedami, že celo življenje je priklopljen na državne jasli. Toda, zakaj se je ravno zdaj odločil, da blokira naš medij? Ali nemara kaj skriva? Zakaj nas je pravzaprav blokiral, če ima odprt profil, do katerega lahko dostopamo na kakršenkoli drugačen način?

Naj spomnimo. Kamal Izidor Shaker je znan kot eden od večjih primitivcev med politiki, saj na družbenih omrežjih blesti s svojim (ne)kulturnim izražanjem. “Ta prav dec pošlje babo po čike,” je pred meseci zapisal in požel salve smeha in zgražanja med svojimi sledilci, ki so mu očitali, da takšen besednjak nikakor ni primeren za nekoga, ki je v Državnem zboru Republike Slovenije kot predstavnik ljudstva. “Taprav dec z olfa nožem lupi krompir,” pravi v enem izmed drugih čivkov. “Kafeta nikoli ne pustiš blizu rešeta,” je zapisal pred kratkim.

Njegov besednjak na Twitterju je poln podobnih umotvorov, ob katerih se človek sprašuje, ali Shaker res nima česa drugega pametnega početi v življenju, predvsem pa to, kdo je takšnega primitivca sploh spustil v hram slovenske demokracije. Nedavno se je sprl tudi z Matejem Lahovnikom, ko ga je označil za recikliranca, na kar mu je nekdanji gospodarski minister zabrusil, da mu je spet uspelo upravičiti sloves najbolj primitivnega poslanca na Twitterju. “Vam pa sloves najbolj goljufivega ministra v zgodovini Slovenije. Klanjam se vam,” je bruhalo sovraštvo iz Shakerja. Lahovnik mu je nato elegantno odvrnil, da z njim nima smisla izgubljati časa, zato ga je blokiral.

Po Nova24TV pljuval že več mesecev, preden jo je blokiral
Njegov hobi pa je seveda tudi žaljenje Nova24TV. “Medij Nova24, namerno jih ne linkam, je za bruhat! Vsak klik na njihovo stran jim prinaša dobiček. Zato odsvetujem klikanje njihovim zablodam. Sramota,” je pisal pred meseci, ko se je spravil tudi nad nekdanjega notranjega ministra dr. Vinka Gorenaka, ki ga je označil za bedaka, ker se je slednji zavzel za policiste s stanovanjsko stisko, ki naj bi bili po novem predlogu levice na račun migrantov prikrajšani za stanovanja, ki jim pripadajo.

Foto: Nova24TV. Takšna je retorika poslanca SMC na socialnih omrežjih.

Matej Lahovnik je bil prav tako tarča primitivnih izpadov nekdanjega študentskega funkcionarja. (foto: Nova24TV)

Da bi ostal priklopljen na državne jasli, bo prestopil k Šarcu
Po navedbah virov iz vladne koalicije pa bo Kamal Izidor Shaker prvi, ki bo zapustil “potapljajočo se ladjo”, imenovano Stranka modernega centra. Kariero si bo, vsaj začasno, rešil tako, da bo prestopil k Listi Marjana Šarca še pred prihajajočimi parlamentarnimi volitvami, ki bodo junija 2018, smo poročali že konec decembra. Očitno si je izračunal, da bo na takšen način skoraj zagotovo ponovno izvoljen za poslanca, saj je njegov poslanski okraj Domžale, torej isti okraj, kjer je Marjan Šarec med zadnjimi predsedniškimi volitvami po volilnih glasovih premagal Boruta Pahorja, pa je poročal Požareport.

Bojan Požar je na svojem blogu še dodal, da je Kamal prestop že zanikal, a da skoraj zagotovo igra dvojno igro, saj ga je že kar malo strah, kaj bo počel po koncu poslanskega mandata, če ostane del Cerarjeve stranke, za katero so mediji v zadnjem času ugibali, da svoje delo opravlja tako zelo katastrofalno slabo, da ji morda ne bo uspelo prestopiti niti parlamentarnega praga. SMC naj bi namreč po najbolj idealnem scenariju dobila maksimalno šest do osem odstotkov na junijskih volitvah, kar naj bi prisililo Mira Cerarja, da odstopi kot predsednik stranke, njegovo mesto pa naj bi zasedel sedanji podpredsednik stranke Milan Brglez.

L. S.

 • antimur

  Grozljivo, da morajo takšnega pritepenskega idiota rediti tudi tisti pošteni Slovenci, ki sami nimajo kaj za dati v usta. Barabe kučanistične, ki to omogočajo takšnim kretenom, globoko upam, da je njihov teror in okupacija pred neizogibnem koncu.

 • Pepe Novak

  primitivni poslanec Kamal Izidor Shaker dela se hujse stvari

  • Pepe Novak

   iz dobro obvescenih krogov sem izvedel da Kamal vsak dan kaka, lula in vcasih tudi prdne.
   Si morte mislt dragi moji. Celo prdne vcasih vi pa o tem ne veste nic?
   Prav grdo pa prdita tudi Violeta Tomic in Luka Mesec.

 • FORT WORTH

  Iz katerega plemena pa je tale kebab – komal ???

  • Franc Šink

   Kameltrajberjev. !

   • FORT WORTH

    Hehehe

  • Alan Sirotinja Ford

   kozojebci…

 • VERRZIFIKATOR

  Šaka Zulu ml.

  IZIDOR OVČICE PASEL

  Da je Izidor ovčice pasel,
  iz slovenske ljudske vsi poznamo,
  tudi on, lahko je vprašal mamo,
  saj je v raju pod Triglavom rasel.

  Pasel, da pošiljal bi v prepade,
  zanj bilo je to samoumevno,
  je na dlani, nič več ni dozdevno,
  prostor delal za volčiče mlade.

  Za volčiče iz brlogov tujih,
  te bi namestil kar v stanovanja,
  zdaj še o pečenki ovčji sanja,
  nič več govor tu ni o tabujih.

  Ko takole se pastirček borni
  prav perfidno žive dni izživlja
  in pastirski ko poklic izkrivlja,
  vidi v vlogi se državotvorni.

  Izidor v pastirski se podobi
  pred vsem svetom kot bedak razkrije,
  trosi beduinske oslarije,
  kot nomadskim tipom se spodobi.

  Krili volčji mali zagovornik,
  vse razkrije naš pastirček glasno,
  ovcam še peščavskim vsem je jasno,
  da je Šaka Zulu bil mu vzornik.

  Ne le vzornik, prejkone sorodnik,
  kar ime vsaj Šakino razkriva,
  drugo pa, da fant je brez odriva,
  ni pastir, je zgolj puščavski blódnik.

  Z Izidorjem tukaj se naslavlja,
  v ovčji koži rad se razkazuje,
  nad volčiči, sabo obupuje,
  svet njegov razpada, se poslavlja.

  Kaj počel bo, koga zdaj bo pasel,
  kakor Šaka se bedaček vpraša,
  kot Zulu porazov ne prenaša,
  bo morda po njih za ped odrasel.

 • TweetyBird

  A vi to resno? “Kamal Izidor Shaker je blokiral Nova24TV, na Twitterju pa še naprej piše same neumnosti?”

  Koga vi vse blokirate in mu neomogočite komentiranja, samo zato ker je levičar, pa sploh ne piše žaljivih komentarjev. Najprej si pometite pred svojim pragom.

  • učko

   Pa od kdaj spet ste levuharji levičarji ?!!! Kamel trajbar je domišljau primitiuc, ne levičar !!!!! Tako kot vsi SMC jevci. Sam Počivauška poglej, maskota SMC jevskega primitivizma !

  • samotoje

   Ne zato, ker je levičar, ampak zato, ker je tako neznansko primitiven. Bralno razumevanje te daje.

 • Aron

  Seveda je nujno poudarit, da je migrant, se Palestinec povrhu! Bog nas varuj skrajne desnice in tega, da legalno pridejo do orozja.

  • Gop

   Tako je ti levosučna snežinka zdaj bomo MIGRANTE kateri se redijo na srcih poštenih slovencev onemogočili in konec bo njihovega norčevanja iz belega kruha! ZMAGA NA VOLITVAH NAM NE UIDE

 • učko

  Kamel je blokiral nova24. On bi še lastno pamet blokiral, sam je ne more, ker je nima!

 • Ana Klašnja

  po volitvah ki jih bo zmagala SDS bo vse drugače, saj migrantska takrat ne bo več lahka in bomo vse neprave slovence in lgbt HOMO lobi uničili in bo sLOVEnska družina na prvem mestu in dedek in vnuček!!! SDS DO ZMAGE proti migrantskim levuharjem in KUČANOVI LJudmili!

  • učko

   Sej zastop’mo tvoj sarkazem, sam ne vem, kaj se ti je gospa, katere ime in priimek si zlorabil-a v svojem nicku, tako zamer’la !?? Zopet primer levuharskega primitivizma !!!!!

  • tarantela

   “po volitvah ki jih bo zmagala SDS bo vse drugače…”

   • šmentanamuha

    Ta je vaša, draga tarantela…

  • pajot

   Ana Klašnja,Gop,Franci D. Vse v eni in isti osebi. Ki jo plačuje Organizacija.

   • Minovak

    Katera organizacija…? Kolikor vem imamo v Sloveniji samo eno mafijsko organizacijo, ki je rdeče barve in pleni vse po vrsti (tudi tebe), zato rabim ime…!

    • pajot

     Tudi mene? Imena ti ne izdam,smešno….

 • Darth Vader

  kamal čofur shajker je več kot očiten primer zlorabe parlamentarne demokracije v Sloveniji….

  • Novakec1

   Tako demokracijo si v tr vtaknte.

  • Aron

   Zakaj ze?

   • Darth Vader

    zato ker njegova dejanja in vsebina izgovorjenih besed kaže na težko nestrpnost in sovraštvo do vsega, kar je slovensko in slovencev….in če bi se pacjent recimo v avstralskem parlamentu alpa avstrijskem alpa ameriškem takole delal budalo iz amerčanov alpa avstralcov alpa avstrijcev, kot je pri nemu očitno – vsaj v parlamentu tako govori, mislim da bi ga vtaknili v keho za par let…..oziroma v omenjenih državah dlje od prodajalca sadja nebi prišel, če bi mu sploh odobrili azil ali pa vizo….

    • Aron

     Malo narobe si predstavljaš demokracijo :) Poslanec ima precej visoko imuniteto, še posebej če je povezana s svobodo govora. Kar je tebi sovraštvo do slovenstva, je za drugega nastavljanje ogledala. Get over it.

     Pa Kamal je rojen v Sloveniji, tako da nakladanje o azilu prihrani…

     • Darth Vader

      zanimivo je tvoje dojemanje svobode govora ter za koga naj bi veljala neka ekstra imuniteta pri izvajanju te ekskluzivne pravice, ki je, po tvoje svoboda govora torej temelja demokracije…..neki primitivni in iz vrednostnega vidika popolnoma nesprejemljivi izpadi tega palestinskega pacjenta, katere ti ljubkovalno imenuješ natavljane ogledala, pa so bolj zloraba te “ekskluzivne pravice” do “imunitete pri svobodi govora” in bi jo v civiliziranem svetu imenovali izvajanje zunanjega vpliva na notranjepolitične zadeve suverene države, v ameriki se obupno trudijo da bi našli končno nekaj otipljivega okoli rusije naprimer, saj je financiranje grupacije SMC v parlamentu izvedeno nekje iz tujine, uradno se ve samo za 2mio od Brankota iz Hrvaške, neuradno se govori marsikaj….pa če bi imel Izidor vsaj kaj stila, ali pa da bi bil vsaj všečen, saj veš tak prijeten na oko, ampak jebiga, narava mu ni prizanesla niti pri fizičnem izgledu, kaj šele pri tem, da lahko v svoj življenjepis navede, da revež živi od poslanske plače, torej na stroške davkoplačevalcev – državljanov Slovenije….že celo življenje…..to je odlična popotnica za delo v kaki investicijski banki v Palestini….če jo imajo….

     • Aron

      Za primitivne in žaljive izpade je največji strokovnjak prav Trump, se mi zdi, da večjega primitivca v današnji politki ni:) Verjetno ti je njegov stil všeč, kar naenkrat pa so precej blažji izpadi Kamala ‘zloraba svobode govora’. Zanimivo. In seveda, nakoncu se je treba obregniti ob njegov videz, pač napad na osebo, kar je precej tipično za desni politični pol, ampak nisi ti kriv, tako so te naučili in izvežbali. Kamal je slovenenski državlljan, dela v Sloveniji, v Sloveniji je bil demokratično izvoljen. Vsaj na seje hodi, Janša je tam bolj kot turist, a zanj pa ne velja, da je ‘na plečih davkoplačevalcev’? Smešna logika:)

     • Darth Vader

      pol te bo tole šokiral…. “Populizem, nacionalizem ogrožata New World Order, trdijo globalisti
      Številni globalni voditelji na World
      Economic Forumu v Davosu, Švica, so izrazili globoko nestrinjanje z
      nacionalizmom, ki razgrajuje globalni svetovni red.” https://ambasador21.wordpress.com/2018/01/31/globalisti-zdruzeno-elite-uperjene-proti-trumpu-nacionalizmu-v-davosu/

     • Darth Vader

      tole te bo pa degradiralo na nivo Aronomebe :D “Zapisnik, ki ga je napisalo osebje za predsedujočega House Intelligeence
      Committee rep.David Nunes (R-CA), je bil na voljo za ogled vsem članom
      Congressional House v sredini januarja v varni sobi. Zakonodajalci, ki
      so videli ta dokument, so pozvali k njegovi objavi za splošno javnost,
      saj so dejali, da vsebuje razkritja ob katerih “odpade čeljust”,
      razkritja, kot je obsežna zloraba moči, zelo ilegalno spletkarjenje med
      administracijo Obame, FBI, DoJ in kampanije Clintonove napram Donaldu
      Trumpu in njegovi ekipi med in po predsedniških volitvah 2016.” https://ambasador21.wordpress.com/2018/01/29/trump-ignoriral-opozorila-doj-obvestil-sessionsa-da-zeli-objavo-fisa-zapisnika/

     • Darth Vader

      tko da Kimba Shejker palestinski, preden se bo dokazal “vreden”, bo moral dokazati svojo ljubezen do Slovenije, do slovenskega nacionalizma, do slovenskega populizma……potem ga bomo mogoče sprejel da je naturaliziran…..če mu pa nekdo da pasuš pa reče, da je sedaj slovenec…..oziroma isto velja za kogarkoli v katerikoli državi……pa žal miško alpa Kimba Shejker pač ni slovenc….je palestinec – človek brez države s slovenskim potnim listom….ker so bli lih po 500

     • Aron

      Tezko razlozit nekomu, ki nove razumet, da je Kamal rojen v Sloveniji, da je drzavljan Slovenije od rojstva in da se mu ni treba nic dokazovat. Je Slovenec kot ti in jaz.

     • Darth Vader
     • Aron

      Meni nič.

     • Darth Vader

      to že vemo že dlje časa, maš že zdavnaj rdečo pikico zraven svojega psevdonima…

     • Aron

      Torej po tvoje nekdo, ki je rojen v Sloveniji, njegovi starši pa ne, ne bi smel sodelovati v javnem življenju, politiki?

     • Darth Vader

      tem ljudem…..in tebi tudi…..manjka nabor vrednot v notranjem vrednostnem sistemu, ki ga nosiš v sebi in zato pač nisi kompatibilen s tem, kar nosimo patrioti v sebi…..to se vidi že pri tem, da pač vseskozi zagovarjaš ne-slovence pred slovenci recimo in to je že ena od vrednot zaradi katerih prihaja do kolizije interesov ljudi s slovenskim potnim listom in dejanskimi slovenci……relativiziraš osamosvojitev kot pičkin dim, tudi tu nimaš v sebi pravih vrednot……potem recimo bolestni antijanšizem, ker ne razumeš, da je janša v tem času in prostoru v zgodovini simbol slovenskega naroda in njegove moči političnega samoodločanja in nikakor ne kult osebnosti, na čemer je zgrajena vsa ta tvoja politična pokveka…..tu nismo vrednostno kompatibilni…..no ampak to so samo trije primeri tako usput ob kofetu v 3min iz glave, zakaj se je potrebno z besedami in kar je najbolj pomembno z dejanji dokazat, da delaš za slovenski narod in ne za nekoga drugega iz tujine, kateri ima pač popolnoma drugačen vrednostni sistem v sebi……iz vrednostnega sistema pa seveda izhaja potem tudi politična kultura, formirajo se odločitve, ki so v korist slovenskega naroda…..no evo tole ti pa še namenim, da se mal razpišeš……..kakšne politične odločitve je Kimba Izidor Shejker skozi življenje sooblikoval, katere so direktno koristile slovenskemu narodu oziroma kakšna so njegova politična stališča?

     • Aron

      ‘Prave vrednote’ , ‘vrednostni sistem’ in podobni debilizmi ne sodijo v komunikacijo, če poleg omenjaš še Janšo, obsojenega kriminalca. Je potrebno sploh še kaj dodati? Sin tatinskega domobranca, ki je sosedom kradel živino pa so ga k sreči dobili. Prosim te, ne mi s takimi debilizmi, ker si padel na finto, da je Janša zveličaven in edino zaslužen za osamosvojitev. Vem, da težko slišiš resnico, ampak če bi Janša imel v rokah škarje in platno pri osamosvojitvi, bi bilo Slovencec precej manj, ne bi se izognili kakšno Oluji ali pa Srebrenici. Boljše, da je zaslužil miljone s preprodajo orožja, ki ga sedaj hoče skanalizirati v Slovenijo iz Bosne, kot pa da bi bil odgovoren za masaker Slovencev. K sreči do tega ni prišlo, smo imeli sposobne diplomate. Toliko o Janši, ki ga večina slovenskega naroda (da, Slovencev) prezira, ker je pač kriminalec in lažnivec. Mogoče je čas, da Janša zamenja državo, ker ga pač slovenski narod ne prenaša, kaj šele da bi bil simbol slovenstva. No, mogoče za SDS ovčke in paravojaške idiote v VSO.

 • Novakec1

  Vam še ni jsano da slolandijo obvladujejo pritepeni čefutji s pomočjo domačih izdajalcev

  • etrusk

   Se bo spremenilo , samo treba je voliti ta prave Slovence , ne čefurje

 • Darth Vader

  podobnosti/paralele s Slovenijo so zgolj “naključje” “Zapisnik, ki ga je napisalo osebje za predsedujočega House Intelligeence
  Committee rep.David Nunes (R-CA), je bil na voljo za ogled vsem članom
  Congressional House v sredini januarja v varni sobi. Zakonodajalci, ki
  so videli ta dokument, so pozvali k njegovi objavi za splošno javnost,
  saj so dejali, da vsebuje razkritja ob katerih “odpade čeljust”,
  razkritja, kot je obsežna zloraba moči, zelo ilegalno spletkarjenje med
  administracijo Obame, FBI, DoJ in kampanije Clintonove napram Donaldu
  Trumpu in njegovi ekipi med in po predsedniških volitvah 2016.” https://ambasador21.wordpress.com/2018/01/29/trump-ignoriral-opozorila-doj-obvestil-sessionsa-da-zeli-objavo-fisa-zapisnika/

  • Gop

   Tako je, ko zmaga SDS skupaj s GODOM na volitvah bo konec tem migrantom pa Clintonovi tudi

 • totex39

  V parlament naj izvolijo še več takih primitivnih kamelarjev in bo naša država še prej potoplena v greznici.

  • von Rhein

   Načrt je naslednji….čimveč ilegalcev,čimveč dovoljenj za bivanje in posledično državljanstev.Sledi čimveč novorojenčkov,ki bodo dokončno osvojili deželo na sončni strani Alp. Vzorec je preizkušen na tem kebabu.

   • ney

    To je strateški cilj levakov…upam,da jim NE uspe in da bojo Slovenci končno spregledali,sicer pa, ko zavre Slovenska kri…

  • ney

   Upam, da NE izvolimo…

 • von Rhein

  Tega ne razumem.Kako lahko nek zero coma zero blokira medij. Sicer pa spada v družino škodljivih parazitov.

 • T-Rex

  Kako take pizde kot je on, tomička in kordiš pa še kateri sploh lahko pridejo v parlament? bananistan .

  • Franci D.

   Tako je, ko bomo mi zmagal na volitvah katere bodo letos, bo temu konc! Pa tud levuharskih kučanovih LGBTQ lobijav! SDS DO ZMAGE

   • totex39

    Normalno, da mora zmagati SDS, kajti tak primitivizem poleg vseh ostalih korupcijskih dejanj, ki jo vodi ta koalicija ne more več preživeti.

    • Steiermark

     Na teh volitvah bo prišla resnica o “Slovencih”, na dan – zmagala bo večina – ki pa ni nujno, da nebo kameltrajbarska in čefursko komunajzarska!

    • Ana Job

     Si upa S*MC (stranka majmunovega centra) sploh povedati, koliko so zapravili davkoplačevalskega denarja za učenje komunikacije, retorike in treninge nastopanja v javnosti? OGROMNOOOO DENARJA!

     Tam so jih pa naučili izpuščanja megle in izogibanja neprijetnim vprašanjem, kar je počel že murgeljski škrat in Drnovšek.

     Kdaj je pa še kakšen levi politik konkretno odgovorjal na vprašanja? Nikoli! Zato je treba ljudi tipa Kamelar in Cmerko zmetati na odlagališče nesposobnih politikantskih odpadkov.

     Skupaj moramo držati in levici odvzeti glas, da ga damo desnici!

     • Gost

      Tako je, ko bomo mi zmagal na volitvah katere bodo letos, bo temu konc! Pa tud levuharskih kučanovih LGBTQ lobijav! SDS DO ZMAGE

     • Ana Job

      Točno!

   • Nejc Ornik

    Ta primitivni primerek seveda ni znani Franci D, ampak navaden provokator in plačanec #Ignore!

 • T-Rex

  Sicer je pa utopija, da od kameltrajbarja pričakuješ karkoli drugega kot pa primitivnost in vulgarnost.

 • ney

  Kamal bi lahko po mandatu šel v Palestino med svoj domači raj, tam bi lahko žalil ženske, tudi kamenjal in izbruhal ves primitivizem, ki ga čuti tu…Ga ne bi čisto nič pogrešali…
  Če bi JJ napisal tak twit: “Taprav dec z olfa nožem lupi krompir,” …, bi vsi nasprotniki dobili rdečke…

 • bednick

  “2001 matura na Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra Kamnik”
  ____________________

  Ljudje, a se sploh zavedate kaj je DRŽAVA ????????????????????????????????????
  Je to demokracija, da nekdo s SREDNJO IZOBRAZBO pride v parlament?
  Če je, potem je z demokracijo nekaj hudo, hudo narobe!

  • šmentanamuha

   Še to so mu šenkali.

  • primsek

   v Brulju imamo svetovalce poslancem s srednjo šolo, torej je gimnazija dovolj za mednarodno kariero v politiki

   • bednick

    Za kariero je dovolj, za državo ( Evropo) pa zelo slabo.

   • pajot

    Zakaj se ti ne odločiš,ki imaš samo osnovno šolo,pa še to podarjeno…..he,he,,he….

 • Mirno morje

  To je višek vsega kaj se tukaj dogaja jaz več ne morem tega gledati niti poslušati ,to je nevzdržno .

 • Johan

  Bolje, da bi bili pod Avstrijo, kot, da nam čefurji vladajo in komandirajo. Sramota za tiste Slovence, ki so prodali svojo izdajalsko dušo jugovičem in islamski veri

  • Habibi6

   Daj, brezhrbtenični nevretenčar, skrij se v tisto fritzlovo klet, če ne moreš živeti brez gospodarja!
   Nikoli ne sme biti alternativa pod katerim gospodarjem bi bilo bolje, ampak edino suveren slovenski narod. Žal pa vas je v Sloveniji preveč takih, ki hočete biti pod nekom – eni pod čefurji, drugi pod Fritzlom, tretji pod Rusi/Američani/…. samo samostojni ne zmorete biti. Hlapčevska mentaliteta nas vse ostale vodi v pogubo.

   • sodnikisozločinci

    Na koncu itak vsak zgubi samostojnost, ko pride pod cipreso, ali kaj drugega, ne se razburjat. Kdo pa je ta Habibi, nekako se mi zdi da ni Gorenjc?

    • Habibi6

     Pot do ‘pod cipreso’ je dolga in vmes je pa zelo koristno, da si samostojen …. Nekaterim pa je edini smisel življenja, da hlapčujejo drugim in tem je bil namenjen moj komentar.

     • sodnikisozločinci

      Ja, imaš prav, velika napaka slovenskih voditeljev skozi zgodovino je bila iskanje podpore in pokroviteljstva pri večjih narodih. So pa bile tudi častne izjeme, pri meni uživa največji ugled Andrej Turjaški.

     • Habibi6

      Gre za vse preveč uveljavljeno mentaliteto, da obstaja edino ‘biti pod nekom’ in ker je večini razmišljanje ‘out of the box’ misija nemogoče, smo tam kjer smo.
      Je pa problem ne-samostojnosti oziroma podrejenosti volji nekoga drugega zelo pristen tudi pri mnogih posameznikih. Jaz namreč med individualno ali kolektivno sfero ne vidim razlik …

     • sodnikisozločinci

      Pravijo, da je človek čredna žival, kar poenostavljeno pomeni, da išče avtoriteto, oziroma voditelja. Imaš pa na drugi strani karizmatične posameznike, kateri so sposobni za seboj popeljati množice. Prava moč je edino v množici, katero vodi sposoben voditelj. Poljaki brez Jana Sobieskega ne bi premagali Turke pred Dunajem, enako Kranjci brez vodstva Andreja Turjaškega ne bi zmagali v bitki pri Sisku. Totalitarni režimi niso nikoli preganjali ljudstva, preganjali so posameznike pri katerih je obstajala nevarnost, da bi jim ljudje sledili. Čreda brez pastirja se razkropi. Zato takšni napadi na Janšo.

 • šmentanamuha

  Kdo je sploh izvolil tega palestinskega parazita v parlament?

  • Vera

   Po moje nihče drug, kot sam Cerar, ker mu je manjkalo normalnih ljudi .

 • FUCK COMMUNISM

  Ce je nekdo tujec, tukaj gor rastel gor al dol, se obnasa primitivno, deluje proti narodu, kateri ga je sprejel, je celo skodljiv in zaljiv, potem bi bilo dobro, ce bi se smrdljivi organizem zavedal pomena besed “deka” in “megla”!!!

 • Pravični

  Ja tako Ljudmila NovakIĆ je transa!!!! Skup z Violeto tomić naj gredo nazaj na JUG”!!

 • Claudio Moro

  PREKLETI KOMUNISTI! UNICILI SO SVET! NE BO JIM USPELO S SLOVENIJO! JANSA FOREVER!

  • Cucurbita Pepo

   Kruto je opazovat variabilnost inteligence med ljudmi :(

   • tohuvabohu

    Lepo je opazovati bedake, ki nasedajo rdečim provokatorjem.

  • Francka

   Tako je Janša nas edini lahko reši pred PROPADOM katerega LGBT levosučna drhal načrtuje in izdajstvo! Vsi na volitve ZA g. Janeza Janšo in proti krvosesom kateri kradejo vnučke iz naročij dedkov!!!

   • pajot

    Mirno morje,Pravični in Francka. No,še kakšen nov nick si izmisli,cepec.

    • sodnikisozločinci

     Provokatorji z levice.

     • pajot

      So ja…..

  • Vojteh Dovč

   SKJE SI TI PADU—–AMERI ŠE VEDNO NADALJUJEJO UNIČEVANJE

   • Luiggi

    Se mal,pa bo po vas!!

 • Burek Burecki

  Aww bogi. Blokoral vas je… rofl. Dejte malo pojokcat kako ste noht zlomli…

 • Viktorh

  Takšni so pač kozji pastirji…

  • Luiggi

   Cist prav ti dam Viktorh,pa se res je!!

 • Krtača 20

  Božčki desni. Pušnl boste da se kar kadi. Za koga delate desni? Za Slovenijo sigurn ne. V mesnem času mal poglejte zanimivo reportažo o desnih lažeh. Je sicer na drugem kontinentu a vodstvo je isto: https://youtu.be/YUYWrPiUeWY

  • antimur

   Za koga pa delate ve svinje komunajzerske, oziroma še slabše, kučanistične. Za buzirante in lezbijke, roparje in kradljivce, pritepence vseh vrst, od katerih imate najraje muslimane, drogeraše in nasploh za vse, kar je antislovenskega, od kulture, jezika, glasbe, vere, celo slovensko zgodovino spreminjate, samo da gre v komplet z vašo zločinsko ideologijo. Bodi prepričan, da vam ne bomo dovolili več srati po slovenstvu, pa četudi za to damo glave. Ste že začeli s svojimi pokvarjenostmi, Kučanovega in Jankovićevega izbranca Serpentinška z njegovo stranko, ste postavili na prvo mesto. Saj ste že popolnoma znoreli, kdo pa še verjame takšnim prirejenim anketam, celo podporniki levakov vas že imajo polni qurac, banda zločinska.

  • nevtrino

   Za poštene Slovence, slovenske državljane in Slovenijo, pa če še tako nakladate, zavajate in blefirate !
   A kdo pričakuje, da rdečkarski levakarji skupaj z uvoženimi cigojnerji vseh sort in barv delajo za državo Slovenijo in Slovence ??

  • Luiggi

   Kaj pa ce bi se ti prewimenovala v Scetku 00,da bodo vsi posteni Slovenci videli,da si CEFUR/KA!!

 • seniorka

  Nesramni in naduti Izidor Kamal, poslanec SMC ni vreden vstopa v državni zbor. Le kdo ga je izvolil?

  • zoro

   ja njemu enaki, kdo drug – možno pa je, da se je kar sam, kar pri tako moralni stranki ne bi bilo nič čudnega, novega ali amoralnega.

 • Roman Benedik

  Saj JJ tudi blokira vse,razen svojih vernikov

  • samotoje

   Jaz tudi blokiram vse bedake.

  • nevtrino

   Ker malo veste, ste srečni…

  • pajot

   Don zdaj te nisem blokiral,kretenko . Od zdaj naprej si na šit .listi….

  • Luiggi

   Poskusa blokirat vse neumnosti,ki jih levaki pocnete,ne uspe mu,ker je vas levakov cefurjev le prevec!!

 • totex39

  Vprašanje za Cerarja bi moralo biti, če je za njega morala in etika to, da ima v svojih vrstah poslanca kamelarja, ki tako nesramno otresa svoj umazani gobec.

 • Prle

  Zanimivo, da Nova danes nič ne piše o padcu podpore stranki sds, kot sem že napisal Ivan Janez pelje stranko v neizbežen propad. Mogoče je sedaj zadnji čas, da se ga odkrižajo in ga nečastno vržejo iz Pučnikove stranke.

  • xtc

   Čas je ,da JJ podprejo še močneje saj levaki vse bolj izgubljajo živce in vse bolj popadljivi so.

   • Vojteh Dovč

    MALO VAS JE ……ITD

    • Luiggi

     Vas CEFURJEV pa trikrat prevec!!

     • božo

      Čefurjev je 1000x preveč

  • nevtrino

   Vas skrbi, a ?

 • zoro

  sprašujem se, ali ima stranka smc v svojem članstvu sploh kakšnega slovenca, čistega slovenca namreč – saj so glede na priimke sami tujerodni.

  • nevtrino

   No, saj to je problem, ki se ga na splošno Slovenci in pošteni slovenski državljani premalo zavedamo: množice vpadnikov, ukradena država, vsakodnevna diskriminacija domačinov v lastni državi !

  • Vojteh Dovč

   JANSHA SI JE ZRAVEN PRIIMKA DAL ŠE DVA SLOVENSKA IMENA,DA ZGLEDA BOL SLOVENSKO

 • Zaveden

  Teslo na teslo, najslabše od najslabšega, pokvarjeno od najbolj pokvarjenega, prevaranti od še večjih prevarantov, lažnivci od še večjih lažnivcev, itd. To so razumevanja po etiki in morali stranke SMC-a in vseh ki veselo podpirajo to nagnusno sprevrženost.
  Nasledniki se že imajo pod novo stranko Marjana Šarca v pripravi, ki se vidijo zaradi koristi v naslednji Kučanovi prevarantski stranki. Zato so pa levičarji zainteresirani da čimveč takšnih prevarantov in sprijencev kot je Kamal Izidor Shaker pripeljejo v Slovenijo. In to samo zaradi pohlepa po denarju in oblasti. Tako je lep primer je tale zmazek od človeka Kamal Izidor Shaker.
  Vse se vidi kakšni sprijeni ljudje so to. Ta Kamal Izidor Shaker pa še posebno. Se človek vpraša le od kod se je ta stvor vzel. Samo pljuva, se spreneveda in ko vidiš njegovo nakladanje ti gre na bruhanje. Naj se vrne tja od koder je prišel in naj pljuva tam če ga z takšno kulturo tako radi sprejemajo.!!!!

 • Stanka

  Kamal Izidor Shaker, parazit od parazita …. ja res je tipično ogledalo ogabnosti stranke SMC!!!

 • Olga_10

  On lahko odklapljanja Novo 24, vendar ga bo resnica dohitela na volitvah! Takim kot je on, ni mesta v parlamentu!
  Tudi Šarec Kučanova stranka bo zbirka samih odpadnikov in izdajalcev Slovenskega naroda, zato ji ni mesta v demokratičnem parlamentu!

  • nevtrino

   Vseeno ne moremo biti tako prepričani, kajti primitivci na Slovenskem volijo primitivce, ki jih na Slovenskem že kar mrgoli, vseh mogočih priseljencev in vpadnikov …

  • Oregon

   se bojim da bo kamel prehitel resnico in se vpisal v marjana šarca:-)

 • xtc

  Torej ima Šarec dobre možnosti ,da postane vodja prve stranke “camel shakerjev” torej naj jim ,že Pahor hitro dostavi tisti dve ,ki jih je dobil od Gadafija.

 • Claudio Moro

  MI DOMOBRANCI SMO RESILI SLOVENSKO CAST IN NE KOMUNISTICNI MESARJI ,TERORISTI,PODGANE PARIZANSKE! SDS! SDS! SDS!

  • Vojteh Dovč

   B R A V O—-TI SI CAR

   • Luiggi

    TI PA CEFUR<hahahahaha,pa se res je!!

  • tohuvabohu

   Prosim komentatorje, da temu rdečemu idiotu ne dajete plusov.

  • Darth Vader

   klavdij črnc? :) ti si še 91ga pljuškal iz jajčka v jajček, ko so tvoji sodržavljani gradili samostojno državo….

  • pajot

   teslo.

   • Claudio Moro

    KOMUNIST! PREKLETI KOMUNIST!

    • pajot

     Aha. Prav. sem pa komunist. Zate.

 • nevtrino

  Palestinci itak ne pričakujejo drugega, kakor da jih vsi z vseh strani oskrbujejo in hranijo …

 • samotoje

  Ni prav, da je poudarek na dejstvu, da je njegov oče Palestinec. V življenju sem srečal ogromno ljudi- takšnih in drugačnih in jih nikoli nisem ocenjeval po njihovem poreklu, ampak predvsem po obnašanju, razgledanosti, širini itd. Po teh kriterijih so pri meni, recimo, Holandci precej nizko, veliko Angležev, tudi Švedi so med njimi. Shaker je problem, ker je tako primitiven človek v parlamentu. On bi lahko čisto uspešno prodajal sadje na tržnici. Z maturo kamniške gimnazije dokazuje, da je šolska politika pri vpisu na gimnazije krepko udarila mimo. Gimnazije bi morale biti strogo namenjene le tistim, ki so dokazano sposobni tudi diplomirati. Kar bi morali nekritični gimnazijci in njihovi prepotentni starši ugotoviti že v prvem letniku. Ravno Shakerjeva matura pa je dokaz, da je nekaj hudo narobe in veliko gnilega v sistemu.

  • nevtrino

   No, ste že bili v tistih krajih, Libanon, Izrael, Egipt ? Če ne, pojdite si pogledat, pa boste videli, kaj je to “Palestina” in tamkajšnji muslimani, pa pazite, da se od tam ne vrnete izropani in zdemolirani. Zakaj pride Palestinc sem, če je tukaj tako grozno in slabo ?
   Zakaj je že tukaj država Slovenija, ne pa na primer Jemen ??

   • samotoje

    Bil sem v Egiptu (ne v Hurgadi in podobno), bil sem v Izraelu kar tri mesece, bil sem v Etiopiji, bil sem v Jordaniji itd. Zelo dobro poznam zgodovino konfliktov med Judi in Arabci in današnjo situacijo. Prav zato ne bi nikogar obešal na kandelaber vnaprej in kar tako. In naj še enkrat pojasnim: v Slovenijo je prišel oče tega primitivca, mama pa je Slovenka. Problem je njun nevzgojen, primitiven sin in ne očetovo poreklo. Kljub besu zaradi islamske invazije in muslimanskega nasilja moramo vendarle ohraniti trohico zdrave pameti. V nasprotnem primeru smo na enaki ravni kot ilegalni migrantski vsiljivci in njihovi zblazneli multikulti podporniki.

    • nevtrino

     Kaj pa na primer konflikti med arabci, med musliji ?

     • samotoje

      To je pa snov za dolgo razpravo. Na kratko- muslimanski prepiri (šiiti, suniti, vahabiti-ni da ni) so zagotovilo, da bo Izrael še naprej edina razvita država na tem področju. Brez nafte in z lastnim delom zgrajena.

  • ney

   ++++++++++++++

 • piko8

  Da ima slo parlament kameltrajbarje, murgle in ostale jugojebce je odgovorna levosučna murglska podgana milan kuçan in ostala komunistična “GOLAZEN” !!!!

 • Jožef

  Korektno o politični nekorektnosti !
  Priporočljivo bi bilo, da bi nekdo objavil seznam neslovencev – poslancev in podkrepil s procentualnim razmerjem. Zanimiv bi bil tudi podatek, koliko poslacev je iz vrst basanskih in šiptarskih beguncev.
  Pri tem ne gre za rasizem, fašizem in podobno. Gre za spoznanje resnice o ljudeh, ki so pribežali v naše zavetje, sedaj nam pa to vračajo z zlodeli in hudobijo.
  Slovenci smo menda bili skozi vso zgodovino prepirljivi in zelo redko smo se poenotili za dosego skupnih ciljev.
  Skipni cilj vseh Slovencev zagotovo ni, da bodo o našem življenju odločali pribežniki ali priseljenci.
  V devedestih smo zmogli poenotenje, čeprav so nekateri držali fige v žepu.
  Tudi danes, v tem letu se bomo morali poenotiti, čeprav se bodo med nami znašli tudi taki, ki jim to ne bo intimna opcija.
  Morali bomo družno premagati mišlenje o vsegliharstvu in voliti tiste, ki so nam že dokazali da znajo in zmorejo.
  Rešiti se moramo Kamalov, Violet, Kahlov, Janijev, Kordišev in podobno.
  To ni sovražni govor ampak želja Slovencev, da bomo končno sami odločali brez politični botrov in njigovih varovancev.

  • nevtrino

   Kjer se prepirata dva (Slovenca), tretji (prišlek) dobiček ima !

 • Aron

  ‘Zavedati se je namreč treba, da je pomemben del desnosredinskih volivcev zasičenih od Janševega zlajnanega udbokučanovskega diskurza. Ljudje imajo radi zmagovalce, ki jim dajejo upanje v boljšo prihodnost, ne pa zagrenjenih cinikov, ki so nekje spotoma pozabili, kako se zmaga na volitvah.’

  In to zgoraj je tipičen primerek, zakaj desna sredina raje ostane doma, kot pa da zavestno da glas negativcu, ki je povrh vsega še obsoje kriminalec. Kako lahko kristjan živi s tem izborom?

  • tohuvabohu

   Zlonamerna laž je, da je udbovsko krivosodje po navodilih iz Murgelj Janšo zaprlo za dve leti. Resnica je ta, da so ga ugrabili marsovci. Je to tvoje sporočilo, rdečkar?

 • TweetyBird

  A vi to resno Nova24tv?… “Kamal Izidor Shaker je blokiral Nova24TV, na Twitterju pa še naprej piše same neumnosti?”

  Koga vi vse blokirate in mu neomogočite komentiranja, samo zato ker je levičar, pa sploh ne piše žaljivih komentarjev. Najprej si pometite pred svojim pragom.

  • Kankan

   Šiptar kot šiptar povsod jih je polno le v svoji s prevaro pridobljeni in ukradeni državi ne. Le kdo je bolj žaljiv kot ti in ta Kamal. Kar žarita od vseh nebuloz in neumnosti!!! Le naj te Kamal malo pelje v Šiptarijo. Res pašeta skupaj!

  • Darth Vader

   pofukej se s šiptarjem in naredi mešanico slovenca in šiptarja, to je tvoja prihodnost….otroci bodo višek inteligence, integritete in morale….pa še etike :)

 • Vojteh Dovč

  JA JA.. TAKO GRE TO—-“””KO ČE KOGA ,AKO NEČE SVAKI SVOGA”” NEKAKO TAKO GRE

  • Kas

   JAJA … A TI MISLIŠ NA GNILA JAJCA KI SO MED NAMI. KO RDEČUHOM Z ARGUMENTI POKAŽEŠ NJIHOVO POKVARJENOST, POTEM SE NA VSE KRIPLJE TI TRUDIJO BLATITI SDS IN JJ … SLOVENIJA JE V ROKAH RDEČE OBLASTI IN STRICEV IZ OZADJA. TO SO PAČ POKVARJENE ELITE, KI ŠČITIJO KRIMINAL IN MALOUMNO POLITIKO. SO REVEŽI BREZ ZNANJA, KI VODIJO OVCE NA ZAKOL ….

   • Vojteh Dovč

    AMPAK NIČ BOLŠE NE BO Z SDS-om. IN S KATEROKOLI STRANKO-

    -POTREBUJEMO NOVO LEVICO IN DESNICO

 • Sredina

  “Z drugimi besedami, že celo življenje je priklopljen na državne jasli”

  A tako kot Janša, Gorenak in Mahnič?

  • London

   P***a Sredina ki si levoročno ideološko zmešana.
   Janša, Gorenak in Mahnič imajo vedno argumente.
   In ne tako kot ti in tvoji rdeči ideologi kateri vaši temelji bazirajo na laži. In tudi argumenti niso nič drugega.
   Zato ne seri, pojdi na svoje stranišče in tam poserji stranišče. Bomo videli če boš lahko dolgo zdržala v tem smradu!

  • nevtrino

   Na sredini se kot kaže ne vidi razlik.

 • Sredina

  Mislm da ne piše nič večjih bedarij, kot vaš Veliki vodja ali pa Mahnič o branjenju državne meje haha

  Pač ste fouš, ker vas noben ne jemlje resno..

  • Sasi

   A si tudi ti ena ki ti je Polje v LJ premajhna in so te strici iz ozadja nastavili da smrdiš po spletnih straneh? Ajd vrni se od tam kjer so te pobrali!
   A te je kdo kaj vprašal po g.Mahniču. Tebi je Mahnič lahko le vzor, trapa neumna. Prebereš komentarje svojih enako mislečih potem pa pljuvaš kar ti pade v tvojo zmešano glavo!

 • Sredina

  Sicer pa tut Mahnič blokira kar po vrsti, ker ne prenese resnice, ki mu jo kdo servira…

  Bo mogu enkrat prit iz svojega balončka..

  Sicer pa vemo kje se je naučil tega, da obstaja samo ena resnica…

  • Lustrator

   Resnica JE samo ena, v “več resnic” verjamete edino komunisti, ki jih s svojim propagandnim strojem sproducirate toliko kolikor jih pač v tistem trenutku potrebujete – pri tem jih seveda nenehno menjate, cilju primerno.

   To, da Mahnič blokira njemu intelektualno nedorasle primitivce, je edino pravilno – sam se namreč počutim prav bedasto že ko vas rdeče trole tule masakriram z vašo plitvo “argumentacijo”, ne predstavljam pa si koliko kretenizmom mora dandanes poslušati šele izpostavljen poslanec SDS-a.

  • Protest

   JJ ti je lahko samo za vzor in ne trobezlaj z svojo kurjo pametjo. Zate se vidi da ne vidiš dalje od svoje neumne zaplankanosti. Se ve kako ogabna je vaša sprijena resnica, ki jo ves čas gradite na lažeh in zavajanjih!!!

   • Jana učak

    Revež , slep si!! Zaslepljen !!!

    • Protest

     Ti učakova si pa slepa, pokvarjena in polna z svojimi idiotizmi napolnjena.
     Si zlagana levičarka kot vsi pokvarjeni levičarji. Laž na laž, pokvarjenost na pokvarjenost, slaboumnost na slaboumnost, a ne?
     Daj ne delaj se bolj butasto kot si že!

     • Luiggi

      Saj ni kaj dodat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • slosin

   … “Ta prav dec pošlje babo po čike,” ….ajde, prnes mi 2 x filter 57

  • nevtrino

   Ne levo, ne desno, kar po sredini ceste, kaj ?

 • BP

  Tudi vaš Žan-ko je že celo življenje je priklopljen na državne jasli. Ne poznam Kamala. Ima pa prav da ste debilni medij.

  • Sklor

   Budalo trapasti! A te je kdo Žan-ko vprašal. Ti in tvoj Kemal ki ga zanikaš sta debilna in ne spadata med normalne ljudi v Sloveniji. Pač pokvarjenost in ozka pamet!

   • Luiggi

    Kamal je sahiptar in nima niti kaplice slovenske krvi!

  • Luiggi

   British Petroleum,for heaven sake,what the fuck are you doing on this portal??Would you please,fuck of??!!

 • TweetyBird

  Kdo je koga blokiral? Nova24tv Tuneka? Ja valjda.

  • Luiggi

   Tunneka blokirat je bil ze cajt,on se je preselil na rabota.si ali po domace,delo.si!!!

  • učko

   Tunek je s svojimi spami večinoma smetil, ne komentiral. Garfi je njegov namestnik.

 • Oregon

  ja logično da piše neumnosti. Če svinjsko meso faširaš, dobiš svijsko faširano, če iz rib delaš župo, dobiš ribjo čorbo če pa njega poslušaš, so pač kozlarije ena za drugo, primitivnosti in norosti. Ker tak pač je.

  • Dragan Krstič

   A ne veš zakaj piše neumnosti? Fotrova družina se je med seboj parila.

   • Luiggi

    hej Srbine,zasto nisi prijavio pliciji,to je incest i zato bih morao u cuzu!

    • Dragan Krstič

     Luiggi, kaj si blesav. V Palestini je to dovoljeno.

    • plamen100

     Kamel trajberji se parijo ze s tretjim kolenom (z bratranci in sestricnami) zato je znanstveno dokazano, da sp zaradi zdruzevanja negativnih genov, manj intelegentni, prej jih pobira saj pogosteje obolevajo…skratka vse negativnostih so pri njih podvojene! Samo pa me cudi kaj imajo ti iz peska za poceti v nasih krajih ki niti vizuelno, niti kulturno niti duhovno ne spadajo sem! Bog ve za kaj se v sebi imajo?

 • Morala

  Ni pomembno katere narodnosti je, če dela v dobro sloven. državljanov…pomembno je srce in pamet, modrost…kaj ti pomaga izobrazba in sedenje v parlamentu, če si puhle glave in ne spoštuješ nikogar, zato pa klati neumnosti…še samega sebe ne spoštuje…hrani se z všečki in komentarji, ki mu pihajo na dušo in si s tem dviguje svoj ego…Najbolj sovražim takšne poslance, ki se predstavljajo iz ene stranke v drugo, samo zato, da sedijo še naprej v parlamentu in vlečejo visoke plače…lojalnost, poštenost je vrlina…

  • Dragan Krstič

   Tale tvoj Mešalec si želi prestopiti v LMŠ, če še ne veš.

   • Morala

    Ta nikoli ni bil moj in nikoli ne bo!!

    • Dragan Krstič

     Se oproščam. Sem mislil da je tvoj idol.

  • plamen100

   To kar opisujes , kaksne poslance najbolj sovrazis lahko mirne duse nadomestis z izrazom “Moderndorferjev” sindrom, s tem bos povedal vse najslabse kar se prostituiranja poslanca s politicnimi strankami tice!

 • Darth Vader

  narava poskrbi sama, da se takšni pacjenti ne zadržujejo prav dolgo na zemlji….bodisi naredijo prostovojni samomor s kakšnim obešanjem…bodisi se jim rodi defekten otrok…..bodisi se jim skisa, čeprav levji kralj Kimbal Shajker nima kaj za kisat, ker vsebina njegove informacije je enaka pač nekomu, ki ima duševne motnje v razvoju osebnosti…..in taki tiči zelo težko dočakajo spoštljivo in zadovoljno starost…

 • MEFISTO

  Tudi veliki, modri in učeni Mefisto je bil žrtev blokade na Facebooku.

  Blokiral ga je nihče drug, kot primitivec, ki se skriva za tisočerimi nicki.

  Maščevanje malega primitivčka.

  Aleluja!

 • Luiggi

  Porka dus,kam ste prisli,imate shiptarje na vladi,ja kje mu je bela kapica,vcasih smo jih lahko imenovali “belokapcici”,zdaj je to menad prepovedano ali pa pozabljeno!

  • Luiggi

   Tachivsha gruja am pillz,Ku poshkon shok?

 • Stajerka

  kaj počno otroci, ki nimajo obveznosti??…….neumnosti!!…..ker ta poslanec ne ve zakaj je v DZ oz. je v DZ zaradi plače, počne neumnosti…….
  nič novega – lahko ga postavimo ob bok Modernemu Janiju, ki sprašuje Brgleza kako naj glasuje, da bo ZA sprejetje sklepa…….
  glavno je, da vodi Šarec, ki bo takšne paciente zbral pod skupno streho……

  • komar marko

   sam me nekaj čudi. Imam RDEČEGA prijatelja, ki je ves rdeč, Šarkota pa ne mara. Se sprašujem če še ni dobil navodil. Bomo kmalu ugotovili!

   • Stajerka

    lej…..tudi rdeči več ne dohajajo sami sebe……

   • nevtrino

    Kako, ne mara komediantov ??

 • TweetyBird

  “Kamal Izidor Shaker je znan kot eden od večjih primitivcev med politiki, saj na družbenih omrežjih blesti s svojim (ne)kulturnim izražanjem.”… A res? Je večji primitivec kot Foglof Tunek? :)

  • komar marko

   Tunči, zadel si žebljico na glavico. Samo to mi zaupaj. kako je možno da ste največji primitivci zbrani okoli rdečkotov. Vidiš, posledice LAŽGOŠ so vam že v genih!

 • milanček

  nič skrbeti, dobil bo porcijo!

  • komar marko

   ne vidim razloga!

 • Jožef

  Tematika tega članka je kristalno jasna.
  Lepo vas prosim, zagovorniki nekega voluharja, ki je priklopljen na državno vime ( tiste ko ne veste kaj je vime – ima ga krava in iz njega lahko molzemo mleko.
  Kako morate biti tako nesramno predrzni da primerjate ta osebek z g. Janšo ali pa z g. Mahničem.
  Kaj je ta prišlekov otrok do sedaj naredil dobrega Sloveniji. NIč od čisto nič, za razliko g. Mahnič in Janša vsakodnevno izpostavljate svoje hrbte v bran Slovenije in slovenskega naroda.
  Ljudje, streznite se vendar.

 • Hun

  Kamelar lići na Jajota

 • tomven

  Vse preveč pozornosti namenjate temu bebavemu kimavčku…

 • Grenze

  Če so Kamničani tako neumni , da volijo takele kamelarske pastirje jim pa res ni pomoči ampak mislim , da imajo takih lumpov poln kufer in ne bodo šli še enkrat volit tako osebo , ki nima pojma o DEMOKRACIJI IN SE SAMO ŠLEPA SEM TER TJA BEGAVČEK . SAMO ZA SVOJO RIT.

  • Novakec1

   Ti pa misliš, da če demokracija z veliko napiše, da že vse veš o njej.

 • LEVI TELEBAJSEK
 • plamen100

  Prvic slisim za tega arapca??!! Pa kameltrajbar kdaj oglasi v parlamentu?? Pa to ne mores verjeti kaj vse za en poden je natepen v ta SMC? Do zaj sem mislil da smo najvecjo greznico imeli v LDSu ampak je SMC pokazal. Da se da se dosti globje potopiti. To s priznanjem Palestine pa je sploh zgreseno in ni nikomur jasno kaj je v ozadju, je mozno da je ta tip?

  • Donat Goricar

   Ravno ta I. Kamel Faker že dolgo pritiska in zahteva, da se prizna Palestina s strani SLO. Kako je v to prepričal bedake, kot je K. Erjavec, ki sploh ne ve, kje Palestina je in kaj je, me močno zanima.

 • MEFISTO

  Ali bi lahko sirskemu brivcu, ki striže slovenske ovce, dodelili za spremstvo Kamala Shkerja, ko ga bodo deportirali?

  Nam zadostuje Sevilski brivec.

 • Steiermark

  Kaj skriva tale kamelar? Kamelo vendar, s katero bo urno odpeketal v svojo domovino, ko mu bomo podkurili pod tazadnjo……

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!