Milijonar Zoran Predin in državni denarci

Foto: STA

Slovenski glasbenik Zoran Predin, v zadnjem obdobju sicer bolj znan kot politični podpornik izrojene levice in strasten košarkarski navijač, ki je pripravljen za svoj klub uporabiti celo pesti in fizično obračunati s sodnikom, je na Nova24TV poslal zahtevo za popravek na članek, v katerem smo zapisali, da estradniki, zlizani z levico, dobro služijo s plačami iz državne blagajne. Predin izrecno poudarja, da nikoli ni prejemal plačil iz državne blagajne, vendar pa javno dostopni podatki kažejo ravno nasprotno. Glasbenik Zoran Predin je s podjetjem Artibiro, d. o. o., ki ga ima v solastništvu s svojo ženo Barbaro Lapajne Predin, od države neposredno in posredno prejel kar 184.774,26 evra. Skupni prihodki med leti 2008 in 2016 pa so znašali več kot milijon evrov. Še pred ustanovitvijo podjetja pa je kot samostojni kulturni delavec Zoran Predin skladatelj in pevec z državo posredno in neposredno ustvaril 51.693,65 evra prometa.

“Zahtevam, da objavite Popravek v celoti: Nikoli nisem prejemal plače iz državne blagajne. Zoran Predin.”, se je glasila zahteva Zorana Predina, ko smo objavili prispevek, da se podpornikom Zorana Jankovića in slovenske izrojene levice “romanje na magistrat” finančno obrestuje in splača. Seveda zahtevi nismo ugodili, saj so javno dostopni podatki le nekaj klikov stran. Po podatkih Erarja je podjetje Artbiro, d. o. o., med februarjem 2008 in junijem 2017 z državo posredno ustvarilo za 184.774 evrov prometa.

Med naročniki so bili sicer prevladujoči kulturni zavodi, med katerimi zagotovo izstopa Cankarjev dom, od katerega je Artbiro ‘pokasiral’ več kot 35 tisoč evrov, od državnih ustanov pa izstopata Urad Vlade RS za komuniciranje, od katerega je Predinovo podjetje prejelo 7.800 evrov, in Ministrstvo RS za kulturo, od katerega je prejelo 2.800 evrov. Transakciji sta bili izvedeni leta 2009, v času Pahorjeve vlade, ko je imela oblast trda levica. Seveda pa so zneski, ki jih je ustvaril z državo, le drobiž. Če pogledamo celotno poslovanje, lahko vidimo, da je Zoran Predin pravi bogataš.

Najbolj donosna leta so bila prva štiri leta poslovanja.

Pri pregledu poslovnih knjig podjetja Artbiro lahko vidimo, da družini Predin ne gre slabo. Med leti 2008, ko je bilo podjetje ustanovljeno, pa do leta 2016 sta z ženo ustvarila kar 1,139.919 evrov prometa, od tega pa plačala zgolj 977 evrov davka na dobiček v letu 2008 in 940 evrov davka na dobiček v letu 2016, kar pomeni, da vsa preostala leta nista izkazovala dobička.

Romanje na magistrat in razgrajanje v Stožicah
Sicer pa spomnimo, da je bil Zoran Predin eden izmed vidnejših “romarjev na magistrat” iz leta 2011, ko so domnevno prišli prositi Jankovića, ki so ga prej sicer že izbrali strici iz ozadja, da kandidira na volitvah v državni zbor. Kot je takrat dejal Predin, je bil zanj na prvem mestu poraz Janeza Janše. “Prva podpora je bila v času, ko je bilo treba ustaviti večinsko zmago Janeza Janše. Takrat sem bil podpornik Zorana Jankovića samo zaradi tega,” je denimo za MMC pred časom izjavil vodilni v skupini Lačni Franz. V prostem času pa v Jankovićevih Stožicah rad udari košarkarskega sodnika, zaradi česar je zveza ULEB Košarkarskemu klubu Union Olimpija naložila plačilo 25 tisoč evrov kazni.

Primerno obnašanje za glasbenika in javno osebnost? (Foto: STA)

Tako so morali varnostniki umakniti razgretega Zorana Predina na košarkarski tekmi v športni dvorani Stožice. (Foto: STA)

C. Š.

 • AlojzZ

  Predin je “naš”. Zato lahko počne marsikaj, kar je “njihovim” strogo prepovedano in kaznovano.

  • test

   jup, dela muzko, ki je se za mucenje prevec nehumana….. da o tistih svincnikih v nos sploh ne zacnem govorit …

 • PRIČEVALCI

  To je vse lepo in prav. Čakam še objavo vašega “vira s slavnega trajekta.”

  • test

   zakaj, da ga boste sikaniral?

   • PRIČEVALCI

    A misliš tako, kot smo Tomaža Majerja?

    • test

     ja ne vem, pri vas NOB borcih e.g. rdecih fanatikih clovek ne rabi bit Mayer … tistih 10% prebivalstva najdete … magari z ruleto :)

  • traktor

   Evo, jaz sem bil,priznam.

 • antimur

  Črnogorec Predikaka, ali Predin, je dvorni glasbenik Kučana. Tudi edini, ki ga kriminalec in antislovenec Kučan glasbeno dohaja, kajti Predinovo jamranje slišiš enkrat, pa slišiš ves njegov repertoar. Nasprotno je pa mali hudobec Kučan prav zapostavljal svetovno glasbeno legendo Avsenika, oziroma odkrito sovražil in dajal na stranski tir, predvsem zaradi Avsenikovega domoljubja do Slovenije in Slovencev. Banda zločinska!!!!!

  • VERZIFIKATOR

   Antimur

   Će morda za hipec si podvomil,
   da priimek res je Predikaka,
   sam poznal očeta sem “junaka”,
   ki ga varnostnik je bil nalomil.

   Pisal se zares je Predikaka,
   pred poroko se je predrugačil,
   ah, kaj bi te dalje dolgočasil,
   saj že slika vse pove ti vsaka.

   P. S.
   Beseda teče o tretji osebi, vsakršna podobnost z osebo v članku je golo natolcevanje.

 • rubec

  “Zahtevam, da objavite Popravek v celoti”
  Kakšna aroganca. Dovolj dolgo se delal v berlinskem živalskem vrtu in lahko povem da majmun tudi ko gre za hrano nikoli ne zahteva ampak lepo prosi.

 • cosmosjasnovidec

  Predin je eden največjih bedakov kar jih premore svet.To kar on gruli ni podobno ničemur kaj šele glasbi tako,da ne vem ali ga sploh kdo posluša.
  Spoznal sem ga na enem koncertu katerega je priredil v neki gimnaziji in to je bil pravi polom.
  Gimnazijci so se razšli v roku cirka 5.minut Predin pa je pričel talati neke kmete kateri nimajo pojma o glasbi in tako dalje,Pričel se je nekaj repenčiti z njegovimi nekimi varnostniki in ko nas je razjezil so dobili batine vsi po vrsti z njim vred tako,da so pobegnili brez opreme in avtomobilov.
  Vrnili so se z policijo katera nam je dejala da jih naj pustimo na miru,da vzamejo svoje stvari in gredo.
  Skratka navaden strahopetni posranec in bluzač.

  • resnicaboli

   Nič novega v Sloveniji tudi sin udbovca brez posluha ima ansambel ki je zelo znan.

 • VERZIFIKATOR

  Goran Prdin

  ATA PISAL SE JE PREDIKAKA

  Ata pisal se je Predikaka,
  sin izvedel je za to pozneje,
  a še vedno misel ga pogreje
  na poreklo in priimek vsaka.

  Javno z njim se kajpak ne ponaša,
  a pomen mu že na licu piše,
  ko si po dejanju usta briše,
  prednike po vrsti vse prekaša.

  Po igriščih ko se sin pretepa,
  z vulgarizmi ko ljudi obsipa,
  ni oznake boljše res za tipa,
  kot je atova, ta najmanj lepa.

  Predikaka, rekli so rojaki,
  zadaj pa da dela stvar podobno,
  urinira menda nespodobno,
  a verjeti res ni čenči vsaki.

  Je dovolj že tisto vse verjeti,
  kar se spredaj vidi še prejasno,
  sin kar spakujoč tam stresa glasno,
  mora ob vsem tem te kam prijeti.

  Zateguje kakor ob potrebi,
  tisti od vseh drugih kar največji,
  klici po normalnosti boleči
  takšni so, da kar pokrov dviguje.

  Pravijo bolestni narcisizem,
  a le delno je oznaka prava,
  kar prinaša driska ta krvava,
  medicinsko je pač atavizem.

 • resnicaboli

  Posebno dobro je služil ko ga je mladi forum združeno listje vlačil po Sloveniji iz kraja v kraj kasiral pa tam okoli 4000 DM po nastopu navadno pa je bil nažgan ko aksa verjetno so mu to plačali kar na črno.

 • Snorri Sturluson

  Oni bi davke kot v Skandinaviji.

  • traktor

   Storitve pa,kot v Zimbabweju

   • Snorri Sturluson

    Kot v Sloveniji.Bodimo realni.

    • traktor

     Dober, sej to je isto. K specialistu prideš na vrsto ene 2 dni po tistem, ko umreš.

 • indijanka

  Cilj naših rdečih poslovnežev ni v ustvarjanju dobička ampak v ustvarjanju računov. Ti so temelj lagodnega življenja. Zato je popolnoma jasno, da jim je najboljša izbira mafijski boter. Bog ne daj, da bi demokracija približala našo državo sodobnim in bi bil cilj poslovnežev podoben cilju iz ekonomskih učbenikov.

 • Franjo Trojner

  Jugonostalgiki in nelustriranci vodijo kolo v naši državi, zato je državna blagajna in pravna država fuč.

 • totex39

  Tega preimenovanega levičarja že od nekdaj ne maram, kajti njegovo glasbeno stokannje res nikamor ne pelje, ampak je bil vedno v ospredju, dobri glasbeniki pa vedno podcenjeni. Zato pa se tako šopiri.

  • samsara

   Tako je pravzaprav povsod v življenju.

 • princeska

  Državna blagajna je raztegljiv pojem. Tudi preprodajalci srčnih zaklopk, ki jih UKCL že leta plačuje od 40 do 90 odstotkov več kot nemške bolnišnice, jemljejo denar direktno iz državne blagajne.

  Zahrbten posnetek Predinovega napada portugalskega sodnika Luisa Lopesa si je možno ogledati na YouTube https://www.youtube.com/watch?v=BknNzIbREns, na njem pa se lepo vidi, kako je Predin nekaj časa vzporedno hodil s sodnikom, nato pa premišljeno zahrbtno prišel sodniku za hrbet in ga z vso močjo udaril po vratu!

  Take so rdeče spake, premišljene, zahrbtne, maščevalne in agresivne.

 • sloustava

  Madzaronov in cistokrvnega mesanca prijatelj, pac! Je kdo pricakoval, da bo zasluzil na trgu? Japajade, prosti trg je zasluzek samo za sposobne. Kolikor pa vem, je cistrokrvnega mesanca na celo Mercatorja postavila politika, torej rop in Rop…

 • rubec

  Ko predin začne stavek lahko mirne duše greste za 14 dni na morje in ko se vrnete boste še vedno lahko ujeli zadnjo četrtino. Enako je pri kosobrinu ki je na sliki zraven kučana s to razliko, da pri njemu lahko greste na morje kar za dva meseca in ob vrnitvi boste še vedno ujeli polovico. Mislim, skoraj enako.

  • Rožle

   Tamalmu škratu stara venilna plošča mal preskakuje ….
   “Long Play” …pa to

   • indijanka

    skuhi eno prijazno kavo..prosim

    • MEFISTO

     Skuhaj….

  • indijanka

   ..do solz..sej veš..in to na morju..

   • MEFISTO

    In v prikolici!

 • PLavi-mil

  Dva svinčnika v nos: Laž ima kratke noge, levosučne ni lahko ujeti na laži, ker se vsako drugo besedo zlažejo.

 • učko

  Bravo Predin, tako se bori za pravico do poštenega sojenja na tekmi in za svoj klub !!! “Na juriš, pa na gobec”, bravo! Škoda, da jih ni t’kole fasau včasih en goljufivi sodnik Kurilić, ki je vedno sodil v škodo Olimpiji. Jest bi ga ustrelu z lovsko u fris !!!!

 • bednick

  Vsi paraziti na proračunu so tudi VELIKI LAŽNIVCI!
  Lažejo sebi in drugim.

  Ampak tako je bilo, tako je in tako bo!

 • Če s požrešen ni dnarja nkol dovolj. Men njegova glasba ni nek presežek. Sem bla pa v rani mladosti na dveh njegovih koncertih in mi je blo dolgčas. Ata Avsenik je bil ta bol.

  • bednick

   http://www.mojvideo.com/video-zares-je-lep-planinski-cvet-ansambel-slavka-avsenika/746bcbe348d069ae9532

   Kjer se doline jenjajo, se moj začenja svet,
   v skale se hribi vzpenjajo, vsak vrh je v sneg odet.
   Po redkih travah rastejo cvetlice rosnih let, popotniku naznanjo je lep planinski cvet.

   • totex39

    To je ta prava glasba ne pa Predinovo stokanje.

    • indijanka

     Dobro si ga zadel…ampak še stoka počaaaas..brez pravega obetajočega ritma :).

    • bednick

     Ja, nostalgična besedila, pisana za kmečke ljudi, ki so šli v mesta s trebuhom za kruhom.

 • Oregon

  pa daj no, že zaradi tega gnusnega obnašanja v Stožicah bi ga morali izolirat kot bakrene drote. Za vedbo, prese neotesano. Pa še za ljubljano je navijal, ta je Štajerc, ja. Mama njegova je vzgajala angora zajčke, malo za volno. Smo ga enkrat vprašali če ve za koga, ki ima takšne zajčke doma, se je sprenevedal in zgražal, pa nismo še vedeli da jih ima mama, le da jih ima nekdo v bližini. Še to je zatajil, lastno mamo. Sam pumpanje od države in levih strank mu je šlo po glavi.

  • Steiermark

   Mislim, da si ni sam kriv za takšno “naravo”, ki jo ima, je pač posledica prenosa genov, ki jih je kot potomec turekov dobil in ki jih je hotel prikritii z spremembo priimka, ki je na dravskem precej pogost – Predikaka…..”narava” – kultura mu je pa ostala.

 • Snorri Sturluson

  To je treba vse razfukat

 • if

  Kdo je tebe praslovan, lagati učil?!

 • slosin

  …tiste njegove ‘gate na glavo’ bi mu bilo treba porint v gobec….smrduh ..pa ne mi rečt, da kdo
  posluša njegovo ‘glasbo’…

 • MEFISTO

  Pecunia non olet!
  (Denar ne smrdi)

  • Borut Stari

   Smrdijo pa tisti, ki umazan denar prejemajo.

 • RATATA

  29.novembra letos bo imel koncert v Stožcah, namenjeno muziciranju na besedilo repetove knjige o küćanu.

  • karpelec

   Kaj pa izvajalci, si bodo polomili jezike?

   • RATATA

    Ne bodo si jih polomili, saj bodo uporabili mehko, spevno ćefuršćino. Razumiješ?

 • RealRevolution

  Kako se lahko cudi,da je Olimpija zanic?Ce bi tile tajkuni kot so Zoki,vsaj malo financno pomagali bi jo takoj dvignili.Dvigniti bi tudi morali Acroni Jesenice,kar je pa cista sramota za drzavo.Lahko bi ze igrali v KHL,ki je kot NHL.

 • Viktorh

  .Tik – tak, še 21 dni, pa…

  • Rožle

   Nekam počas gre tole …kot Predinov govor

   • Artur

    Temu se reče “preudaren” govor .

    • Viktorh

     Tik – tak, še 21 dni, pa…

 • montyamp

  Ka , Predin je tudi Slovenac ???

  • Artur

   Ja recimo da je , drugače bi pel gače na glavu i dve olovki u nos.

 • luckyss

  Predin mi kot karakter ni všeč, so pa bila besedila (vsaj tista zgodnja..Praslovan, ipd..na visokem nivoju)…
  Vi tega seveda ne razumete, ker vam je skrajni domet …ti, ti, ti ti moja kožica, bom zizike majal…ipd..

 • Polde

  Nekoč so ga vprašali, zakaj ima tako čudne tekste v pesmih, katere poje. Odgovoril jim je, da ni kriv, če je folk tako butast in tega ne razume.
  No mislim, da je vsakršno nadaljnje pisanje brez veze!

  • luckyss

   “Modrijane” razume vsak ;))

   • učko

    Modrijani ne dajejo takih izjav, da je folk, ki ga posluša in za to plača, na koncu označen za butast. Čeprav mogoče je, ja !

    • Jovo Jamnica

     Kaj so šele oni mladi, keri se fsako leto pelajo čagat na trubače v Gučo…

 • Artur

  Kahlo na glavo pa dva šraufa v uho .

 • Rožle

  … ♪ ♫ ♩♬ ♭ ….Žakelj na glavo
  pa s kolom po glav ….. ♪ ♫ ♩♬ ♭ …

 • Artur

  … ♪ ♫ ♩♬ Kdo je tebe prakomunist lagati, krasti in ubijati učil… ?

  • Rožle

   He..ti, ti…note si mi zviznu

   • Artur

    Ehhh sej ne zameriš a ne ?

 • Olga

  Predin nazorno pove, da je podprl izrojeno levico zato, da “ne zmaga Janša”!? Privilegiji!!??
  Slovenci, to nas mora zbuditi! Koritarji se bojijo Janše in SDS, ker bi zaprli pipico in naredili red!
  Vsi na volitve! Volimo desnico!

  • bednick

   “Koritarji se bojijo Janše in SDS, ker bi zaprli pipico in naredili red! ”
   _____________

   Pipica se zapre zato , da bi se odprla………………………………………………..”našim”.

   • Olga

    Dragi moj! Janša je združil ministrstvi za šolstvo in kulturo, kar je zame varčevanje! Prav tako je dvignil plače (v dogovoru s sindikati) in dvignil pokojnine za četrtino!!! Torej je desnica rešitev!

    • bednick

     Bomo videli, je rekel taslep.

    • Vera

     Leta 2007 smo dobivali delavci in upokojenci povišanje za kar nekaj %. Danes o čem takem niti sanje niso dovoljene . Žal

 • komar marko

  pa kdo ga posluša. Ko zaslišim njega ali pa LOVŠINA enostavno preklopim. Ta muzika je samo za rdečkote, ki jo poslušajo po NAREKU. Enako Magnifiko!

 • janez.pokoncni

  SAZAS je nekaj takšnega kot davek (ops, prispevek) na RTV. Če poslušate SLO glasbo, morate zanjo plačevati. “ČE” je v SLO zgolj “varka za Kraljeviča Marka”, ker so si fantje izmislili kvote. Torej, MORATE poslušati slovensko glasbo, ker je to dobro za slovenski jezik.
  Preko Lovšina in Predina ste se lahko namreč naučili, da Janez kurbin sin hoče samopotrditev tako, da si povezne gate na glavo in vtakne dva svinčnika v nos. To morate plačati!

  Bemti SLO kulturo in denar. Kako so naši predniki plačevali Valvazorja, Prešerna in Cankarja? Pod katero ministrstvo so spadala slavna imena slovenske kulture? Kateri SAZAS je finaciral Ipavce?

  • komar marko

   če malo spremljaš LAŽGOŠE boš videl, da je to njihova zasluga. kaj tebi ni jasno?

   • janez.pokoncni

    Kaj meni ni jasno? Meni ni jasno kaj bi ti rad?

    • komar marko

     bistvo zapisanega je, da bereš MED VRSTICAMI. In ti tega ne delaš! Torej dobil si CVEK in ponovno v šolo!

     • Jovo Jamnica

      Ti pokončnemu ne sežeš niti do gležna…

     • janez.pokoncni

      Ti pa si dobil svoje mesto na moji ŠIT listi.

 • komar marko

  Avsenikovo in Slakovo glasbo so rdečkoti sistematično zaničevali in jo označili za GOVEJO MUZIKO. Zakaj že? Ker smo preko te glasbe spadali na ZAHOD! Potrebno je bilo zatreti v koreninah. Opažam, da mladi rod zelo rad posluša to NAŠO GLASBO .

  • luckyss

   To vašo govejo “glasbo” posluša le zahojena mladina..to je dejstvo..

   • centurion

    Pseto poflodrano!
    DRŽI SE OBLJUBE IN IZGINI S PORTALA!
    ŠE POMNITE, TOVARIŠI?
    ADIJO..

    Normalnim pa želim dobro jutro in še naprej lep sončen dan.
    centurion.

    • luckyss

     Bodi realen…te morda ne moti, ko ob petih zjutraj mimo tvojega okna pelje južnjak z “na full” svojo CECO ali kakšnim ŠABANOM…
     No, prav tako se najdejo podobni beboti s svojim ti,ti,ti,..
     Skratka isti nivo in ista omejenost..

     • montyamp

      Kdo je pa mladino zjebal ???
      Pa da ni to slučajno šolski sistem nastavljen od morilcev ???

     • luckyss

      Starši, pa župnik..

     • montyamp

      Se pravi da maš stare morilce župnika pa pedofila .
      Sem vedel da imaš psiho sfukano v nulo .

     • luckyss

      Glej, mladina mora biti” boemska”, razmišljajoča in uporniška…drugače postane še bol butasta kot prejšnja generacija..temu se reče evolucija..
      Cerkev pa ima rada butaste ovce in zato tudi uči ravno nasprotno..

     • montyamp

      Ti kot predstavnik morikske in zidarske hunte bož nikoli razumel demokracije .
      Kako je lahko vzgojen od morilcev zagovornik demokracije , če je opozicija poklana , naslednji rodovi pa vzgojeni v psihološkem terorju .
      Ko boš morilce obsodil , namesto častil , bom začel upati da si normalen .
      Še to , ri si plod komunistične morilske RE-EVOLUCIJE .

     • luckyss

      Normalno, da je treba obsoditi vse morilce, tudi Hitlerja in belčke…
      To vam kar nekam ne gre v glavo ;(

     • Olga

      Mladina brez izkušenj starejsih, ki jih opozarjajo na zablode in meje (pridobljene na podlagi življenjske kilometrine), drvi v prepad!

     • luckyss

      Mladina edino brez zablod starejših lahko gre naprej…
      Pa menda ne misliš da so vse te periodične vojne in klanja kaj drugega kot zablode, ki se preko starejših prenašajo na novi rod ?!
      Govedo zarukano..

     • luckyss

      Saj pravite, da tisti ne marajo Avsenika in Henčka ;))

     • montyamp

      Vse kaj smrdi po komunizmu je šoder , dokazano .

     • centurion

      Pa luckyss smrdi po bulmastifih…tistih….

     • luckyss

      To je menda vaš končni domet v komentarjih…sem vedel da goveja muska in kravji čaj ob nedeljah poneumljata..da župnika sploh ne omenjam..

     • montyamp

      Resnica je samo ENA , jo ti lahko vrtiš do smrti , nikoli bosta dve o isti stvari .

     • luckyss

      Potem je treba povedati vso resnico, ne le pol kot na teh straneh..

     • komar marko

      še en rdečko ki trdi, da tako kot on misli je edino rav. Mišljenje drugače mislečega je za zaničevan. TIPIČNO RDEČKASTO RAZMIŠLJANJE in dokaz, zakaj rdečkoti nikoli niso zreli za DEMOKRACIJO!

   • komar marko

    to lahko zapiše le NEIZOBRAŽEN, NENAČITAN rdečko. Bil v tujini (pred leti) in zagledam več tisočglavo množico. Kasneje ugotovim, d aje AVSENIK imel koncert. Le rdečkoti ne dojamejo glasbo iz SRCA!

   • Rožle

    Cucek …vse si o seb povedal ..

    • komar marko

     on je ljubitelj FRULICE. Ima triletno glasbeno šolo.

   • PLavi-mil

    Ti imaš rajši vašo cigu migu kolo, razumljivo svoj k svojemu, samo škoda ker je to v Sloveniji.

    • Rožle

     On ne posluša čisto nič .. preveč zagrenjen

     • luckyss

      Če te že zanima, briga te nič ;)
      Začel sem kot večina moje generacije z Beatli, Stonesi, Rod Steward in Skorpionsi za” ranjeno dušo”… Ozzya je treba omeniti, pa Floyde ipd
      Za žur na domačih tleh pa je bil dobrodošel tudi kakšen Parni valjak ipd..,
      Torej kot ves normalen folk v tistih letih…
      Sigurno nisem pri osemnajstih poslušal Slaka in ga nikoli ne bom…

     • montyamp
     • Nimaš dobrega okusa.

     • luckyss

      Pač nimam, pa kaj sedaj…ali naj sedaj v zrelih letih začnem poslušati razne “modrijane”..
      Je pa čisto vseeno če grem na lobotomijo….je hitreje, manj boleče, pa še več mozga ti ostane ;))

   • antimur

    Tvojo glasbo pa predvsem zadrogirana mladina, spolno nezrela, ne vedo, ali so pedri ali lezbijke , ter obvezno vsa levofašistična golazen z zločinskim Kučanom in odvratnim in mafijskim pol čefurjem Jankovićem na čelu.

   • sprehajalec

    o vašo govejo “glasbo” posluša le zahojena mladina..to je dejstvo..

    Mladina, ki bolj ceni svoje od tujega, to je dejstvo.

    • luckyss

     Vsa človeška intelektualna lastnina je od vseh…
     Vi pa po sloganu “svojega nimamo, pa imamo dovolj ;))

     • sprehajalec

      Vsa človeška intelektualna lastnina je od vseh…

      če si boš začel lastiti Mozarta, pa kranjsko klobaso pa teran sosedje ne bodo zadovoljni….

     • luckyss

      Ne razumeš, Mozart verjetno ni pisal le za avstrijski ali kak drug dvor…
      Čar je vtem, da je všeč tudi kakšnemu Kitajcu..

     • sprehajalec

      Mozart je pisal izključno za avstrijski dvor, on ga je plačeval in mu naročal dela. Je pa všeč veliko Kitajcem. Vendar si ga lastijo avstrijci in dobro služijo z njim.

      tako kot si Avsenika morajo lastiti Slovenci, čeprav je všeč veliko več Avstrijcem, pa bavarcem pa Švicarjem. Žal se je po stari navadi pri avseniku zopet razdelilo, všeč je domoljubom slovencem, levičarjem pa ni všeč, ritem jim vleče na Užičko kolo z užičkimi štipanci v ustih…

     • Jovo Jamnica

      Pišeš neumnosti… Slovencu se nikol ni fsedlo srpsko kolo in se mu tut nikol nebo…

     • sprehajalec

      Štajercu morda ne, za ljubljančana pa nisem čisto, prepičan…

   • Pa dej no kak lah to napišeš. Imam občutek da maš danes zahojen dan. V senčko pa bo.

 • Borut Stari

  No, pa da dodam še izkoriščanje Slovencem prirojene fovšije. Iz tega medija kar buhti sovraštvo.

 • centurion

  Kolikor vem, je Predin uspešen boksar v srednji kategoriji.
  Verjetno so padli milijoni od borb v ringu.
  Ima pa rad nizke udarce, kot njegov tehnični štab.

  • Rožle

   Zahrbtne udarce …predvsem

 • komar marko

  ne bi se čudil, če bi pristal v parlamentu, tako kot nek košerkaš ali pa kak model. Važno je da gobec laufa (rdečkoti ne dojaMEJO VSEBINE).

 • komar marko

  dejstva so. Edino JJ glede na ankete zavtzme mesto prvega ministra. Iz tega naslova ga mediji diskreditirajo, vlagajo ovadbe in izvajajo montirane procese, da se lahko krade. Krajo pa plačuje narod. zakone so spisali po svoji podobi, čim nekdo hoče ZAČIVKATI si zlomi vrat ali nenadno zboli ali umre. Vsaka podobnost je slučajna!

 • janez.pokoncni

  Malo izven konteksta. Ne vem, če sem prej spregledal – pravkar sem dobil info, da je za predsednika preiskovalne komisije, ki bo preiskovala kako se je milijarda dolarjev iz Irana preko NLB razpršila na slabih deset tisoč računov po svetu – Jani Möderndorfer !
  Morate priznati, da so dobri. Mi se repenčimo in polagamo upe na volitve, frajerji pa imajo Slovenijo bolj v svojih rokah, kot imamo mi svoje jajčke med svojimi nogami.

  • komar marko

   a si ti malo za časom. glede modela In svoje jajčke sam obdeluješ???????????????????

  • Kučko pod pručko

   Prav nič nisi spregledal, Janez. Tako piše Jančič in tudi o Janijevi plači je povedal, da bo nekaj čez 4.500 EUR bruto. Odlično za zdravstvenega tehnika, ki pa je zvesti podpornik levice!!!

   • centurion

    Rojen s kahlo, vzgojen s kahlo, živi s kahlo in z njo služi.
    Zdaj bo drek murglski v NLB s kahlo prestrezal in nosil
    iz te greznice.
    Za 4.500€…

   • Tomi

    Kolikor vem ni zdravstveni tehnik ampak samo bolničar. To je dvoletni skrajšani program. Lahko se pa motim.

    • samsara

     Morda se je naknadno dodatno izobrazil med delom ;-)

  • totex39

   No, pol smo pa le dobili pravega “strokovnjaka” za prikritje lopovskih zadev v NLB banki .

   • samsara

    Podobno kot je bil vrhunski strokovnjak za finance nekdanji udbovec Dragan Isajlović, desna roka takratnega finančnega Pahorjevega ministranta ‘Krivzanića’.
    Neusahljiv vir pohlepnih in brezvestnih naturščekov imajo tile levosučni.

  • sprehajalec

   Jani, strokovnjak za finance. Žal le za svoje….

  • domovina mili dom

   To je manever, da preselijo dokumentacijo iz Logarjeve komisije na Moderni dolfe komisijo in jo tako uničijo. Rešitev je samo, da se ta dokumentacija pošlje v drugo državo in se tako reši dokaze.
   Priznati je treba, da imajo udbaši vedno uspešen proti ukrep.

  • Vera

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Kučko pod pručko

  Gate na glavo in dva svinčnika v nos

  Predin ima celo prav, ko trdi, da nikoli ni prejemal plače iz državne blagajne. Toda ta tretjerazredni glasbenik seveda v svojem rdečkarskem načinu ni omenil, da je denar prejema od svojega podjetja, to pa ga je zaradi lojalnosti do murgelskega podzemlja in podpore Opankoviću prejelo prav iz državne blagajne, ki smo jo vsa leta polnili prav vsi davkoplačevalci. Očitno ima celo Slovenijo za norca.

  Ta rdeči glasbenik, ki mi mimogrede nikoli ni bil všeč in ga tudi nisem poslušal, zelo dobro živi. Iz korita, ki ga za svoje zveste kadre z naropanim denarjem dobro polni Kučan, prejema veliko denarja, o čemer drugi umetniki, ki so veliko boljši od njega, ne morejo niti sanjati. Mnogo skladateljev, tako resne kot zabavne in narodnozabavne glasbe, imamo in skoraj vsi po vrsti se komaj prebijajo iz dneva v dan. Mnogo izvajalcev se trudi, da bi s svojimi nastopi zaslužili vsaj toliko, da bi kolikor toliko znosno živeli.

  Pa pride Predin na Prešernov trg, jasno ob podpori MO Ljubljana in župana Opankovića, si natakne gate na glavo, v nos porine dva svinčnika, pokasira 15 jurjev in odide domov. Res krasna je ta deželica za izbrance Don Murgeleoneja!!!

  • samsara

   Muuuuuuuurgeeeeeell booooommbooon, murgel bombon, to je ključ od konta naš’ga Zorana…

  • samotoje

   Nihče, ki resno dela, nima časa poslušati Predina. Prepočasi gre.

 • TOML

  Predin je samo še ena komi pijavka, ki mlati po našem proračunu.
  In pravi rdeči butl.
  Kučan ma ga rad.

  • centurion

   Sam naš Kučko pod pručko ga pa ne mara….
   Tudi Kućana ne…

   • Rožle

    A dej bejš no :)

  • dob

   Predin, Kreslin, Lovšin. kučanovi lešinari.

 • montyamp
 • montyamp
  • Artur

   Mega !

  • bednick

   Ena hrenovka je tudi Golica.

   • Anton

    bednick ups BEDNIK bodi tiho

    sarkazem press

 • Artur

  Rdečkotom je tudi roza barva všeč .

  • centurion

   Od vselej.
   LGBT.
   Pa tista na 500€ tudi.

 • althar

  Ah, Predin. Kadar ravno ne pretepa sodnikov, se pa pase na našem denarju. En tak dostojanstven človek.

 • xtc

  Predin je dokaz kakšni so slovenski kulturniki.Seveda pa velja omeniti nekaj,Predin,bi v kaki državi drugje s svojimi pesniškimi zmogljivostmi in glasbenimi,le pijan v kotu pod odrom žlobudral njegovea idiotska besedila,seveda bi pa bival pod mostom v kartonih.
  Slovenija je lep primer,ko podpovprečneži postanejo pomembneži sposobniim pa se na vse kripje trudi zlomiti hrbtenico in jih onemogočiti z vsemi sredstvi,sploh če niso naši.

 • MEFISTO

  Če nimaš časti in ponosa, je donosno tuliti v skupni rog z levičarskim gnojem.

 • domovina mili dom

  Modrijani, glasbeniki, so zakon. Zakon so vsi, ki prepevajo ljudske slovenske pesmi.

  • luckyss

   Ljudska pesem je nekaj povsem drugega kot to goveje poneumljanje…Prav oni najbolj uničujejo slovensko ljudsko pesem, ki jo je treba ohraniti takšno kot je bila…ne pa neke priredbe…

   • Jovo Jamnica
   • montyamp

    Priredbe ???
    Ka maš motkino vüho ???

    • luckyss

     Veliko ljudskih pesmi so že uničili “nerodno zabavni” ansambli….

     • Jovo Jamnica

      Ja. Isti so ko srpski turbofolk…

     • centurion

      Pejt damau.
      Nisi niti zagovedan, ker si ušivi in lažnjivi pes.
      Drži se besede.
      Pravzaprav minulega laježa.
      ADIJO!
      HOVHOV.

     • luckyss

      Tudi tebi lep Marijin praznik..

     • centurion

      ADIJO???

     • luckyss

      Ne vem, kam pa greš ?

     • montyamp

      Če so zapisane , niso uničene .
      Če so posnete tudi ne .
      Če komunistični terorizem propagira predin-gulag muzingo , to je še samo za crknit .
      Rajši sn hin , kot poslušam morilsko makarovićko ali butastiga Predina .

     • luckyss

      Saj si že “hin”, sam si prebutast, da bi se tega zavedal ;))

     • montyamp

      Stari poslušaj tole :
      https://www.youtube.com/watch?v=ivASIwtHALM
      https://www.youtube.com/watch?v=b6b5TZ5Co9I
      Zaj pa takole , če tole čuje človek na mašini ki je stala 15 000 EUR je to nekaj , česar zategnjeni morilci in ovaduhi bodo nikoli razumeli .
      Čez mejo bo treba , pa glavo imaš na rdeče oprano .

     • tarantela

      Ha-ha-ha…

  • Jovo Jamnica
   • domovina mili dom

    Hej brigade.

    • Jovo Jamnica

     Ja. To je tvoj skrajni domet…

   • montyamp
    • Jovo Jamnica

     Malo lahko. Fsaj teško ni, glede na to, da meni Predikaka glih ni neki as. Dobro se pa zna muvat. Probo je tut v Australiji, pa je hitro neho. So pa njegovi stihi ful dobri in je škoda, da se je tak na politiko naslono.

     • montyamp

      Stvar okusa .
      100 ljudi 100 čudi .
      Boj se ti dopadne bojše je .
      Škoda je tudi da Predin naš dnar dobi , tisti ki nočejo v udbovske riti pa ne .
      Jovo na volitve in na zdravje .

 • Artur

  Kitara je tudi zakon , dečva raztura : https://www.youtube.com/watch?v=9e9AyDXx19Q

 • Anton

  evo ena mojih najljubših ansamblov, poleg Avsenikov in Slakov, tvorijo “Les trois mousquetaires”

  https://www.youtube.com/watch?v=S6faRk-AajU
  https://www.youtube.com/watch?v=i8c3-eRFyI0
  https://www.youtube.com/watch?v=4HRCI082ToE
  https://www.youtube.com/watch?v=3AeQQEVgb44

  sarkazem press

 • ptr

  Če bi na tisti tekmi, kjer je sojenje resda bilo katastrofalno, živce izgubil kakšen neznani Franček in se lotil sodnikov, bi klub zagotovo poskušal od njega po sodni poti izterjati povračilo tako za kazen kot za vse fantomske izpade dohodka zaradi incidenta. Koliko si je Möderndorfer upal (iz)terjati od Predina, je pa verjetno bolj retorično vprašanje.

  • centurion

   Tisto sojenje bi bilo VZOR slovenskemu pravosodju. Kaj pa je bilo takega…
   Predin se ne nervira ob slovenski pravosodni katastrofi…
   PATRIA, NOVIČ, TIČ, KOROŠKA DEČKA, KANGLER….
   Ker je navadna pederčina!

 • borko

  sam sebe poriva v drek

 • centurion

  Predin je zagovedan levi pizdun. De iure in de facto.
  V Ljubljani je pa zakon Svetlana Ražnjatović-CECA.
  Pa Djordje Balašević konjušar tudi.
  Perla pa žepan posiljevalić-Lekarnar ali Farmaceut.
  Vsem in vse pa dirigira kratkonogi možic iz Murgl.
  Ampak GOLICA jim bo vsem mater hebala, prej ali slej!

  • Jovo Jamnica

   Fsaj 300.000 ludi živi dans f Sloveniji, keri Golice nemrejo smislit. Pa je glih tak nebojo, magari se Slovencu še tak dopade…

   • centurion

    Vsem One way ticket v otažbinu.
    Pa rdečkarje v rezervat in SLOVENIJA BO SVOBODNA!

    • Jovo Jamnica

     E, to pa ni tak ajnfoh. To je približno tak, ko da bi zdaj hotli beli Ameri naenkrat nagnat fse črne Amere…

     • centurion

      Držim pesti.
      Pa tudi 50€ dam za 5.56 tablete za umirjanje…

     • Jovo Jamnica

      Ja no. Saj jas nič drugega nea delam, ko pa da ti namesto tablet zbijam lažno upanje. Pa še zapstojn…

     • centurion

      …tudi leta 1988 je bila meja in carinik na Kolpi utopija…..
      upanje umre zadnje.
      Želja je….99%uspeha.

     • Jovo Jamnica

      Dans je tam žica… anpak ne za Krobote…

 • Spartan

  Evo ga, Zorana (takarat je imel še bundesliga frizuro)…še pred Lačnim Francem. Ko je bil še solo!: https://youtu.be/eOJ9hq65-Ko

  • Jovo Jamnica

   Lačniga Franca so v Jugi po strani gledali. Fsaj to bi lahko vedo…

   • Spartan

    Kaj piše?? posnetek je iz časa “…še pred Lačnim Francem”!

    • Jovo Jamnica

     To pa nebo držalo. Lačni Franci so bli že takrat, ko je Tito še živo…

     • Spartan

      Ma Tito je peder!

     • Jovo Jamnica

      Whatever…

     • montyamp

      Stane Dolanc je mel muziko prejk .
      Jebali so udbovci svobodomiselno mladino 100 na uro .

     • Jovo Jamnica

      Ja. Predikaka se mu ni dopado…

     • montyamp

      Se Avsenik pa Slak tudi ne .
      Samo vsega bolniki niso mogli poklati .
      Stari posluše to , če to čuješ na pravi mašini , vidiš da je demokracija bojša od titobanditove kurčokracije .
      https://www.youtube.com/watch?v=b6b5TZ5Co9I

     • Jovo Jamnica

      Tota muzika nikol ni bla blizu Slovencu. Srbi so našo folk muziko prej slišali, ko pa mi vedli za njihovo kolo naopačko…

     • montyamp

      Brez nacionalizma sn mislo , kvaliteta studia eho pa to .
      Sn prišo v vojsko pa sta se Zagrebčan in Beograjčan zasovražila šele takrat ko sta izvedela od kje kateri prihaja .
      Poslušam tudi Katjušo , samo udbovske ovaduhe pa rajši ne .

     • Jovo Jamnica

      Mene so v Jugi meli za šovinista. Jas sn slovenski rodolub!

     • montyamp

      Jas drugo nisn znal kot delat , tam sem komaj vido pravi šoder .

     • Jovo Jamnica

      Jas pa sn vedno razmišlo. Še dans…

     • montyamp

      Či pa si reko da drve žagaš .

     • Jovo Jamnica

      Ja no. Pa ne durh marš. Drve so za zimo…

     • Nata

      Morda pa je zato oče spremenil priimek v Predin?

     • Jovo Jamnica

      Kdo bi vedel? Jaz ne.

   • bednick

    Doma te vsi pozdravljamo
    ata, mama, boter Vinko
    gospod zupnik, Seka , pujceki
    in bednick

   • sprehajalec

    Niso razumeli štajerščine, zato….

    • Jovo Jamnica

     Predikaka ni Čarli Arhar, če na to cilaš…

     https://www.youtube.com/watch?v=00nZ4xiRHSw&ytbChannel=novakrobi

     • sprehajalec

      Arhar je še stara štajerska šola, Predikaka je že otrok socializma in mešanja narodov.

     • Jovo Jamnica
     • sprehajalec

      Daj no, čarli je stil Toni Sailer pa Heintje.

      https://www.youtube.com/watch?v=uXq00mhW_9M

     • Jovo Jamnica

      Edino besedilo ni v tem stilu. Besedilo je klučno in čemu je namenjeno in kdo mu je plačaj za takšno zvrst popevanja…

     • Nata

      A, tule je kavelj . Ti ni nič nerodno Jovo.?Prav trapasto primerjavo si dal, veš ??Tov. Predin je Prešeren. Verzifikator pa Koseski.
      Kaj vendar pa je narobe s Koseskim ?
      Če sem te pa narobe razumela, se pa opravičujem.

     • Jovo Jamnica

      Ja, le kaj je bilo narobe s Koseskim, da ga je Prešeren v zobe dajal? Morebiti to, da je takrat Koseski imel protekcijo? Ampak, danes so drugi časi… Prešeren se je mogel leta bosti, da so mu cenzori bili volni objavit popravlene stihe.

     • Nata

      Ja, prav.
      Ampak, kako si to sedaj povezal ? Ob Verzifikatorjevih verzih ? Tu pa res ni primerjave .

     • Jovo Jamnica

      To zgoraj, kjer si mi replicirala, je bila druga tema. S sprehajalcem sem korespondiral okoli pokojnega Karlija Arhara. Karli je bil v nasprotju s Predikako, od bivšega Jugo sistema čislan.

     • Nata

      Spotaknila sem se v tole……..
      ” kdo mu je plačaj za takšno zvrst popevanja.”

     • Jovo Jamnica

      Mislil sem na Arhara, za katerega je sprehajalec trdil, da ni bil v službi režima.

     • Nata

      Potem se ti pa opravičujem.

     • Jovo Jamnica

      Ni zime. Saj ni nič pomembnega…

 • tarantela

  Jovo, tu imaš nadaljevanje slovenske pesmi “nocoj pa oh nocoj”. Dedec, ki sem ga občudovala in ga še, kljub temu, da je že pokojni, je še vedno tu.

  https://www.youtube.com/watch?v=sZpTWmwOHw0
  Aja, to je ruska pesem, da ne bo pomote.

  • Jovo Jamnica

   Ja. To zdaj meni na dušo pihaš, ker veš da sem zagovornik teorije preseljevanja in ne teorije kontinuitete???

 • VERZIFIKATOR

  Zoltan Grdin

  GORAN IN PREJA

  Goran se odpravil je na prejo,
  presti zdavnaj že se je naučil,
  šolo ko predilsko je zaključil,
  muzikantom bil poslan je v rejo.

  Reja je kot preja izmuzljiva,
  muzika lahko se hitro spridi,
  poslušalec sliši in uvidi,
  da zadeva ta je nalezljiva.

  Ob dveh svinčnikih in spodnjih hlačah
  preja ta se venomer ponavlja,
  in vsak hip na glavo se postavlja
  ta rejenec Goran v natikačah.

  Preja delo je še praslovansko,
  je povedal zadnjič Franček lačni,
  tekal je rejenec kratkohlačni,
  drl se in predel po balkansko.

  Trla baba lan, mu bolj pristaja,
  kakor preja, kjer se nit mu trga,
  ne pomaga nič več mu zadrga,
  sam predivo lastno ko postaja.

  Goran spet ponudil vam je prejo,
  z njo da štrene v nedogled vam meša,
  da človeku se v želodcu preša,
  vse konča se z grdo diarejo.

  • Jovo Jamnica

   Če bi ti pobliže bral Predinove stihe, bi ti kapnilo, zakaj je Prešeren vihal nos nad Koseskim…

   • Nata

    Tole pa ne razumem. Katere Predinove stihe pa misliš ?
    http://lyric.si/stran/lyrics/avtor/big-foot-mama/pesem/kaj-se-dogaja

    • Jovo Jamnica
     • Nata

      Ja, ja……..razumem. Sem videla. Pa še vedno ne vem kaj bi rad povedal.
      Jovo, kaj je ena in druga poezija ? Dej no ??
      Ena in druga ima svoje ime.

     • Jovo Jamnica

      Gre samo za to, kaj je slabo in kaj je dobro. Nič drugega…

     • Nata

      jA. . . .JA. . . . . .seveda !

   • Aton

    Verzifikatorju kar naekaj manjka do Prešerna, še več pa Predinu do Koseskega.

    • Jovo Jamnica

     Ja no. Če ti tak misliš, te nebom pregovarjo…

    • luckyss

     Temu “verzifikatorju” še nekaj manjka celo do Murkota ;))

    • VERZIFIKATOR

     Bravo, Aton, še več, nikoli ju ne doseževa. Ugibam pa, da so stremljenja obeh najbrž zelo različna in zavedanje o lastnih zmožnostih tudi.

     • Jovo Jamnica

      :-) Že misel v tej smeri je vredna posmeha…

     • VERZIFIKATOR

      Še tole, Aton. Kot si opazil, včasih celo slepa kura zrno najde in ji s posnemanjem kakšne tuje misli uspe vzbuditi potrditev.

 • tarantela

  Ja, ampak gate na glavo in dva svinčnika v nos, je pa domislica, še sedaj se režim.

  • sprehajalec

   Nekako sploh nisem začuden nad tem…..

  • Rožle

   Itaq…tabletke ne popustijo kar tako zlepa

 • Franjo Trojner

  S tistim praslovanom je pa fejst mimo pihno. Sicer pa leva politika in njihova medijska trobila priznavajo in povzigujejo samo levo ideologijo in vse tiste, ki jo sprejemajo, za te tudi dobro poskrbijo.
  Režimska leva trobila tolčejo po belcih, Kristjanih, tradicijonalnih družinah, domoljubih, staroselcih, demokratih, politikih in volilcih desnega političnega pola in po sodobnem ljudem prijaznem kapitalizmu/demokraciji. Če strnem v eno besedo, leva politična trobila, levi politiki in raznorazna leva civilna gibanja uglašeno tolčejo po zahodni napredni civilizirani družbi in njenim veljavnim in splošno uveljavljenim civilizacijskim standardom. Ma jaz imam teh novodobnih salonskih boljševikov pun kufer, pa vi? Še 25 let in dlako nazaj so naši levi boljševiki furali enopartijski režim in kršili prav vse človekove pravice in svoboščine in se požvižgali na vso pravo, etiko in moralo in s tem na civilizacijske standarde, kakor tudi osnove ekonomije, danes pa jih je pun gobec nekih človekovih pravic in svoboščin in pravne države, a predvsem samo zase in svoje. Levica deli naš narod na prvorazredne in drugorazredne državljane že vse od leta 1945 dalje. Po letu 1991 bi se ta delitev na prvorazredne in drugorazredne državljane morala izničiti, pa so nelustriranci v politiki in civilni družbi poskrbeli, da se je samo še bolj poglobila. To je tema, ki jo družba mora razčistiti, če hočemo stopiti naprej v sodobno civilizirano družbo razvitih demokratičnih držav tega sveta.

  • Jovo Jamnica

   No, razloži Praslovana…

   • MižekFiga

    Za prmej, ni znal plavat!

   • Franjo Trojner

    Nikjer niti v ustnem izročilu ne pisnem dokumentu ni podatka o selitvi našega roda iza Krpatov. Valentin Vodnik je leta 1811 zapisal: »Od nekdaj stanuje tukaj moj rod, če ve kdo za dru`zga, pove naj od kod`.

    • Jovo Jamnica

     Saj glih to Predikaka problematizira… Nismo mi iza Karpatof… saj takrat bojda nismo znali plavati.

     • Franjo Trojner

      Danes se ve , da je stara slovenščina starodaven naraven jezik in je najbližja neznanemu prajeziku
      Nastanka prvega jezika, torej prajezika, in njegovega razvoja lingvističnim in antropološkim vedam še ni uspelo pojasniti. Vendar pa je vsaki zdravi pameti jasno, da množica izvira iz enega, kot so tudi celi narodi potomci enega samega brata – (skoraj) nihče pa več ne ve, da je stara slovenščina (ne glede na to, kako se je imenovala v preteklosti) starodaven naraven jezik in obenem neznanemu prajeziku najbližja; podobno kot je slovenščina tudi bliže sanskrtu kot vsi drugi znani mrtvi in živi jeziki, a sanskrt v nasprotju s slovenščino ni naraven jezik, marveč umeten, in se je prav tako razvil iz istega prajezika. Kako je kaj z dvojino pri našij južnih sosedih in germanih?

     • Jovo Jamnica

      To teorijo pač ti zagovarjaš, jaz pa ne. Nič drugega.

     • sprehajalec

      Paleolitska jama v Španiji…

      https://www.thoughtco.com/gran-dolina-spain-cave-site-171123

      Pojasni Jovice…

     • Jovo Jamnica

      Nimam kaj pojasnjevat. Mi smo mešanica. Nekaj pa je bilo tukaj tudi domorodcev, ki pa niso zapustili nobenega pisnega vira, kako so komunicirali. Tudi ribi, ki jo love Norvežani in ji pravijo torsk, pravimo mi Slovenci – trska. Še kaj? In ja. V nemškem Duden imaš izraz dolina:

      http://www.duden.de/rechtschreibung/Doline

     • sprehajalec

      Še tole pojasni Jovice, vidim, da si se vkopal na okope, pa streljaš nazaj. Sveta gora na jugu Francije, kamor Majevski konec sveta leta 2012 ne bi segel. Imej pred očmi Benetke-Venezia pa preberi;

      http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/12/03/article-2242176-16538B87000005DC-755_634x418.jpg

     • Jovo Jamnica

      Pa saj je OK. Jaz sem na drugem bregu.

     • sprehajalec

      Česa, Donave? Eksplicitno reci…

     • Jovo Jamnica

      Trenutno Save…

     • sprehajalec

      Jovice, kako naj debatiram s teboj, če še imena Štajerc ne znaš pojasniti?

     • Jovo Jamnica

      Ni slovenskega izvora. Smo ga Štajerci vzeli za svoje v času sobivanja z Germani. Recimo, Schladming na avstrijskem štajerskem pride od slovenske besede slapnik, ker je bil in je še tam v bližini mogočen slap na gorskem potoku, katerega so naši predniki imenovali Slapnica. Noben drug jezik ne uporabla besede slap, za ta naravni fenomen.

     • sprehajalec

      Poslušaj sedaj Jovice, ti boš imel prvi čast slišati zelo verjetno teorijo. Pa naj ti bo v razmislek, ne takoj na prvo žogo…naj ti bo to kot debata.

      Seveda je slovenskega izvora. Poznaš prvo zabeleženo ime za avstrijo iz 9. stoletja?

     • Jovo Jamnica

      Ne. Čehi so ji rekli Rakusko. Od tu priimek Rakuša…

     • sprehajalec

      Ne, prva znana zabeležba imena današnje Avstrije je Ostarrîchi, ki so jo imenovali tudi Marcha orientalis, leta 976. Ti je to znano?

     • Jovo Jamnica

      Ne. Pa tut Avstrija ni bla nikol vzhodno od nas. Razn če ne misliš na Norik.

     • sprehajalec

      Daj Jovice, razmišljaj. Kateri koren opaziš v Ostarrichi? Namig, Turracher Höhe, Tauern Alpen itd…

     • Jovo Jamnica

      Ma, nisem lingvist in etimolog. Že ko berem naš etimološki slovar, mi ni nič jasno, kak bi naj vse skupaj prišlo iz neke indije koromandije…

     • sprehajalec

      Ok, potem.

     • Franjo Trojner

      Jovo tudi Bavarska je bila nekoč del našega prvotnega ozemlja, zato Nemci na vse možne načine štopajo nova dognanja o staroselcih v Evropi in to z očitnim namenom izbrisa našega resničnega izvora. Toda genetika jih poleg ostalih najdb in grških starih zapisov postavlja na laž. Zakarpatsko teorijo je utemeljil arheolog Gustav Kossina v dugi polovici 19.stol. Pradomovino Slovenov, je takrat nacionalistično prebujenim Nemcem predstavil s teorijo, da se nahaja na območju Karpatov, do Pripjata in se razteza do srednjega Dnjepra. Nacionalistično prebujena Nemčija je to teorijo takoj sprejela in po njihovih ”znanstvenikih”, so jo povzeli tudi naši akademiki v obeh jugoslavijah.
      Zakarpatska teorija je bila sprejeta kot uradna verzija v kraljevini SHS. Dosti pa so za to krivi iliristi, ki so nas po velikonemških teorijah dodali v priselitveno teorijo. To je šlo na roko tudi komunistom, internacionalistom, ki so nas hoteli zmešat v en jugoslovanski narod. Tega niso skrivali. To so začeli z jeziki
      (srbskohrvaški) in nadaljevali bi do popolnega zlitja, če se narodi ne bi uprli.
      Valvazor se je zavedal naše avtohtonosti, to takrat sploh ni bilo dvomljivo, prav tako tudi Prešeren in Kopitar, ki je o tem predaval celo v Londonu in Parizu. Njegova predavanja so utemeljevala našo srednjeveško državo Karantanijo.

     • Jovo Jamnica

      Kot prvo, pa saj se mi nea glih da… Bavarci niso dobeni Nemci, ker tut Nemci se imenujejo po Taučih iz severnega dela današne Nemčije. Ti pa z Bajuwari niso imeli zveze. Recimo, da špekuliram in Bajuware pripišem pred Rimlani bežečim Bojem iz Padske nižine.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Boii

      Boii so ob begu pred Rimlani prečkali tudi zemlo naših prednikov, zategadel so nas preje inu pozneje kot Bajuwari, ko smo se ponovno soočili… Vendi imenovali. Dobro, ampak to so samo špekulacije in meni je najbližja nova teorija, da so najstarejši kompaktni prebivalci naših krajev Vlahi bili, ki so se na naših tleh za Venete klicali.

     • sprehajalec

      Zgodovina je rešila tudi to vprašanje, namreč zagonetko kako so se množice pretihotapile mimo rimskih straž na Donavi, ne da bi jih te opazile. Mislim, da je še celo neka slovenska znanstvenica postavila to teorijo in prišla do zgodovinskega odkritja…..

      https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/bd/90/bc/bd90bc984b39cee11e116cff11cb10b1.jpg

     • Jovo Jamnica

      :-) Poskusi enkrat… Je pa to Rambo treniral…

     • sprehajalec

      Tudi Rambo ne bi prišel čez Donavo s tem….

     • Jovo Jamnica

      Vem.

 • VERZIFIKATOR

  Sve samo zbog jaruge odnosno jame,
  rekao je Jovan Veseo i to jovo na novo.

  • Jovo Jamnica

   :-) Ti je fejst hudo, da te nea šmirglam???

   Evo ene moje stihe is cajtof poslanca Ivana Vogrina
   ———————
   Obupanega kupca tožba

   je reko Vogrin
   da okne so hin

   sn gnar si sposodo
   po žreblah sn hodo

   če gnar mu stišim
   prej okne dobim

   zdaj sn brez okn in gnara
   na banki se dr sn – prevara

   si kupo bom plin
   al pa vbeso na klin

   saj vrnit bom moro
   drgače gre bajta v maloro

   ki naj zaj dobim
   ko pa na borzi čepim

   skoz souze zaj gleam Vogrina
   saj volo sn njega – fakina…

   • Nata

    Pa si jo objavil ? Verjetno ne. Pa je dobra.Vendar je Verzifikator še vseeno boljši.

    • Jovo Jamnica

     Seveda je bolši. Njemu je to živlenski moto. Jaz se pa šalim. Objavil sem jo na Politokis portalu pod psevdonimom Runkl.

 • luckyss

  Kdo je tebe praslovan
  plavati učil
  da si preplaval tisto rusko reko
  in se v mojih genih naselil

  Horde slovanske krvi
  preko reke skozi dni
  spredaj poglavarji in direktorji
  za njimi kurbe, madci, upokojenci

  Spolno močni silno zdravi
  zakladi sveti iz pradavnine
  so prišli
  po stotih generacijah sposobnih gospodinj
  in nam po vseh predpisih
  zabeli vse
  kar se je zabelit dalo

  Usmerjeno izobraženi
  zjutraj s službo skozi dni
  spredaj so grobovi
  sirote, mrtve ribe in crknjeni psi

  Brez pigmenta smo spočeti
  sodobna brozga iz betona
  se množimo
  križani, kastrirani, korakajoči
  da bomo vsi po vseh predpisih
  zabeli vse
  kar se bo zabelit dalo

 • montyamp

  Magarec z orglicami , to je kot Predinova naprej plačana umetnost .
  Naš denar pravim umetnikom , ali pa pravim sodnikom da že spucajo enkrat to prekleto gnezdo polno starih udbovskih morilcev , ki razporejajo denar premosorazmerno globini doseženi v kakšni politkomisarski anali .
  Predin je celi v riti žveplenega , ampak čudno , ker je večji .

 • luckyss

  Pa še tale, ki vam gre očitno najbolj na živce, je pa “posmehljivka” in ironija na račun Marjana Smodeta…Da boste vedeli zakaj se gre ..zadnjo kitico je verjetno namenil prav temu portalu, đtajerski Nostradamus He, he

  Gate na glavo, pa dva svinčnika v nos!
  Moj angel sreče je pač lačen in bos.

  Vodil sem do zadnjega poleta
  jaz nesrečni Arri Pekka Nikolla.
  Potem pa skočim. (Kam?)
  Preko cilja. Preko Celja.
  Tja, kjer je razveljavljena
  serija doma.
  Adijo slava. Adijo zmaga. Adijo Jožica.

  Gate na glavo, pa dva svinčnika v nos!
  Moj angel sreče je pač lačen in bos.

  Domačini so sočutno zaihteli.
  Orli so mi v slovo zapeli.
  Jaz pa urno čez Trojane,
  med junake zbrane grem, (Trenirat eksanje?)
  da bom samo za naju dva
  zavriskal s Pohorja.
  Adijo slava. Adijo zmaga. Adijo Jožica.
  Gate na glavo, pa dva svinčnika v nos!
  Moj angel sreče je pač lačen in bos.

  Vsi poznamo te občutke,
  ko nam bliska na trenutke bog
  z rdečo krpo pred očmi.

  Gate na glavo

  • sprehajalec

   Pomen besedila zgoraj lahko razumeš le dobro pijan. Tako je bilo tudi napisano, pa za uporabo v takšnih okoljih…

   • MižekFiga

    Al pa fejst lačen.

   • luckyss

    Marijan Smode je tiste čase prepeval eno najbolj butastih ever (do prihoda Modrijanov) ..”Jožica kje si bla”..
    To je Predinov ironičen odgovor na tisto poneumljanje…

    • sprehajalec

     S tem, da si je Jožico žvižgalo bistveno več občinstva in si še danes žvižga ob priložnostih, ko jo sliši. Predinovih gat si ne žvižga nihče. Niti jih nihče ne pozna, morda nekaj zanesenjakov nostalgične viže.

     Tudi Kardelj je spisal v tistih časih knjigo vseh knjig, Zakon o združenem delu na 1100 straneh. Intelektualno poglobljeno in “napredno” za vse človeštvo. V istem času je Kajetan Kovič napisal Mačka Murija.

     Danes Kardeljevega Združenega dela ne pozna nihče, mačka Murija pa pozna vsak.

     Zgodovina zavrže kar je slabo in obdrži kar je dobro….

     • luckyss

      Normalno, da si je “Jožico” žvižgalo mnogo ljudi, podobno kot danes nabijajo …ti, ti, ti ti ti,moja rožica…Odkod pa misliš, da je prišel ves ta butast narod…od butastih prednikov..

     • sprehajalec

      Praviš, levičar se pa kot avantgarda človeštva že od nekdaj zgraža nad butastim folkom….

     • luckyss

      Inteligenten človek je vedno trn v peti butastemu…..
      Ponavadi jim potem ta butasti plačajo, da jih pustijo na miru ;))

     • sprehajalec

      So trenutki v zgodovini, ko je ta inteligentna avantgarda kar pobijala butaste…..

      Nevarno je, če se nekdo samooklicano postavi za inteligentno avantgardo človeštva….

     • luckyss

      Običajno butasti pobijajo inteligentne…”preventivno”…
      Ali pa vsaj pameten vodja stranke v ožji vrh namesti same bedake…to je podoben princip..

     • sprehajalec

      Revolucije nam govorijo drugačno zgodbo, razen če ne zagovarjaš teze, da so v revolucijah butasti pobijali pametne….

     • luckyss

      Vsi, ki se borijo za oblast se najprej znebijo pametnih, najprej v nasprotnih vrstah, potem pa še v svojih…ovc pa je za vse dovolj ;))

     • sprehajalec

      vendar obstaja samo ena družbeno politična skupina zadnjih 150 let, ki še danes misli zase, da je avantgarda napredne misli in se zgraža nad “ovcami”…..

     • luckyss

      Ja, to smo pacifisti, humanisti in ateisti vse hkrati ;))

     • sprehajalec

      Lahko da, vendar se nima nobena skupina tudi vaša zgoraj ne pravico oklicevati za avantgardo človeške misli in zaničevati postale ovce. Nima predispozicij za kaj takšnega.

     • luckyss

      Ne govorim o nobeni skupini, pač pa o posameznikih z zdravo kmečko pametjo neobremenjenih s politiko ali religijo..
      Vsak tak vam lahko iskreno pove da ste ovce..politične ali verske, ali pa celo oboje…

     • sprehajalec

      Torej se nekdo z zdravo kmečko pametjo neobremenjenih s politiko ali religijo ima za pametnejšega in si dovoli ostale imenovati ovce in bedake? je torej neka avantgarda pametnejše misli…

      Pa ima kakšne refrence ali kaj?

     • luckyss

      Ja, imam…Vseeno mi je za Kučana, Janšo ali Jezusa ali Alaha..
      Sem pa za pravico in humanost…Že po definicij ne morete biti razumni, če pripadate eni od teh opcij in zavračate drugo…pa dovolj za danes…;)

     • sprehajalec

      Slaba referenca, če si v jedru tvoje filozofije ti sam, povsod okoli pa ovce in bedaki….

     • Nata

      butasta vlada. Ki ji butast narod – ki posluša butasto muziko, dovoli vladati. Kaj pa ti poslušaš ?

     • luckyss

      Piše spodaj..

     • Nata
     • montyamp

      Ti pa od pametno morilskih .

  • Aton

   Smode je zanič. Predin je še malo slabši. Parodija v stilu odgovora na sojenje košarke (primitivno)

  • KIKI

   Butast!!!!

 • tarantela

  Na National geografic je pravkar zanimiva pogovorna oddaja, ki jo vodi astrofizik Tyson!

  • Artur

   Temu Tyson seratorju je inteligenten človek postavil logična vprašanja pa še zdaj ni dobol od njega odgovora : https://www.youtube.com/watch?v=ROkCcCfm518&t=22s

   • kokobily

    Kako to, da ti iz buče trli nos. če si sedtavljen večinoma iz tekočine ?
    Ustna votlina.. kako to, da ni zalita z vodo (krvjo) ?
    A ja, pozabil sem, da so ti možganske vijuge zravnane, pa ti nekaj očitno ni jasno…

    • Artur

     Prvo se nauči pravilno pisat potem šele presojaj čigave vijuge so v možganih ravne in v čigavih ne. Dobro torej ti, ko skočiš za eno sekundo v zrak pristaneš v tem času 455 m dalje ali pa se zabiješ v kakšno drevo ali škarpo, če ja na poti . Pri vas z vijugami se namreč zemlja vrti 1600 m/h lokano 455 m /s a je tako ? Po vas večja masa privlači manjšo maso zaradi sile privlačnosti – tzv. gravitacije. to pri vas pomeni, da bi komarja, ko bi ga spustil v bližino slona ta sila privlačnosti prilepila na njega kar je v naravi nemogoče ???!!! Ja res škoda, da svoje zvite možganske ne uporabljaš tako kot se spodobi.

 • Ana Job

  Nenadarjeni glasbeniki si morajo svojo pot utirati politično, kajti komadi “Gate na glavo” in “Ne mi dihat za ovratnik, koza nora ” res niso, kakšen vrhunski presežek.

  Treba je znati palčku zlesti v rit. To pa je vrhunski dosežek in višek umetnosti, ki prinaša blaginjo!!!

  • luckyss

   V tistih časih je bil Predin moteč za oblast , ker je bil njen kritik…
   Ne govori na pamet…

   • sprehajalec

    Nič ni bil moteč, na vsakem mladinskem žuru je imel koncert. Tako kot Lovšin je bil ventil za sproščanje nezadovoljstva. Kot Tof pa Rifle. Nek privid pluralne in liberalne družbe.

    Podobno vlogo imata danes Ljudmila pa orgličar Lojze…

    • luckyss

     Tudi Pankrti so bili takrat zelo moteči za oblast, pa so vseeno nastopali…
     Ni bila Jugoslavija za “železno zaveso”..pojma nimate ;))
     Poleg tega pa takrat narod ni bil tako nezadovoljn kot danes..

     • montyamp

      Ma kje so te našli ???
      Daj že enkrat stopi čez mejo , pa na zahod , saj delaš sramoto že najbolj pohabljenim naslednikom morilcev .

     • luckyss

      A boli ;))

     • montyamp

      Kaj bi bolelo ???
      Idioti na portalu ???
      To je prava demokracija , pljuvalniki na dosegu .

     • sprehajalec

      Praviš “dozirana pluralnost” ki je potem privedla do tega, da je partija boljševikov čez noč postala liberalna stranka švedskega tipa…..

      Če bi bil moteč, bi oba zaprli.

     • luckyss

      Tudi ko je Dr. Nele Karajlić (Zabranjeno pušenje) izjavil ob smrti Tita, ko je moral prekiniti koncert …Izvinite ne možemo više da sviramo jer nam crko maršal..ga niso zaprli…
      Je pač dejal, da je imel v mislih Marshall ojačevalec, pa je bilo O.K. ;))

   • RATATA

    Lahko bi bolj napredoval, saj nisi neumen. Le trd.

   • domovina mili dom

    Tudi Mladina je bila, pa so jo udbovci vzeli za svojo.

   • Nata

    To pa nisem vedela ! Morda pa jim zato sedaj tako v rito leze.
    Milijon je pa le milijon !!

   • domovina mili dom

    Pa tudi TOF jim je bil trn v peti, pa šraufciger… Vsi ti sedaj so murgeljski dvorni norčki. Pomeni to, da so takrat proizvajali lažni humor proti oblastnikom, da so preslepili rajo o svobodi govora.

    • luckyss

     Tof je bil vseskozi komunist….pa Jaka…to je bil takšen “humor” za široke množice…
     Podobno kot dandanes ta nedeljska goveja oddaja…za isto publiko..

     • domovina mili dom

      Katera oddaja?

     • luckyss

      Slovenski napevi ali nekaj podobnega..

     • Anthon

      Še pasjih napevov ne obvladaš, pa boš o cinično o slovenskih! Nekoč so bili janičarji, danes so čapci. Janičarje so Turki kot otroke nasilno psihološko deformirali, zato obstaja za te nesrečne fante vsaj majhno opravičilo. Čapci pa se zavestno maloumno identificirajo s tistimi tujci, ki so javno protislovensko orientirani. Za ravnanje čapcev skoraj ni opravičila.

     • cosmosjasnovidec

      Šraufciger Jaka ni bil noben komunist je pa na račun komunizma parkrat sedel zaradi njegovih šal katere je komunajzerska zahojena drhal smatrala kot državno grožnjo.

    • Ana Job

     Tof naj bi na Bledu Camp Zaka, večkrat gole otroke v kabini zalezoval, čolnarji so mu rekli, da ga bodo pretepli in v vodo vrgli, zdaj tja ne upa več.

     • KIKI

      Zakaj ga niso? Vedno nekaj obljubljajo! Res pa je, da toliko fekalij blejsko jezero ne prenese!

     • Ana Job

      Ne vem, zakaj ne,ker se radi stepejo ti fantje drugače. Verjetno so se bali tožbe, zaradi poškodb. Zagotovo bi ga orenk zbutal.

     • cosmosjasnovidec

      Res je za “tofa”je znano,da je pedofil sicer pa ni čudež,ko je pa komunajzer in levak.

     • Ana Job

      Je že videt tak ogaben dec.

    • KIKI

     Težka eksistenčna borba za prodane kurce!

     • domovina mili dom

      Težko plačujejo svobodo zvodnikom, kajti kurba na poziv je ujetnik in suženj do konca.

     • mod ilim

      Kurbe na poziv so tretjerazredni orbanovi pisuni, Janšari pa je v najbolj iznoriškiih fazah v domišljiji njihov zvodni, pa misli, da ga potem šmirglajo tudi pravi novinarji na nacionalki

     • domovina mili dom

      Če na nacionalki selektivno nastopajo levaki, logično je čigavi so novinarji.

    • Jezus Kristus

     Spregledali so, da je slab komunizem boljši od kakršnegakoli janšizma, otrok moj.

   • Anthon

    Posebno velik Kučanov kritik, a ne?

    • Anthon

     Da Kučan ni bil oblast?!

  • bojana

   Janšariju šipcu zlesti v rit je še težje. Tam je večja gužva in smrdi po GOrenakovih Piškotkih,ki jih peče direktno iz šiptarskih abrankov

 • Samir Bamirovič

  RABIMO CISTKO!!! RABIMO POSTENOST!!! RABIMO JANEZA JANSO NA OBLAST!!!!

  • sprehajalec

   Daj se poimenuj Banirović. Ker te bodo banali… Tik-tak….

   • tramal

    Mislim da je nekaj poštenih tudi na ič zato pa tistih ki držijo z desnico ne smemo žaliti,seveda ča mislijo resno .Desnica potrebuje vsak glas ,če hočemo zmagati na volitvah.

    • sprehajalec

     Če še nisi opazil gre za lika, ki se je pred časom pojavljal venomer z udarnimi parolami o Ivanu janezu. Njegov namen tukaj je provocirati. Gre za levičarskega provokatorja. Če bi bil na ič bi si dal nick na ić ne na ič.

    • Gavnar

     Predalić ?
     Ne bo vam uspelo !

    • FUCK COMMUNISM

     Res je, ker cefur ne pomeni narodno pripadnost ampak stanje duha!

    • Franjo Trojner

     Težko bo, politično levico ideoliško in finančno podpirajo Rusi! V zadnjih 10 letih je pri nas v dominatnih medijih vseprisotna ruska propaganda, zato v naših dominatnih medijih ni zaslediti niti enega samcatega članka/prispevka o kršenju človekovih pravic in svoboščin v Putinovi Rusiji in Putinovem zatiranju ruske opozicije. Ko so Rusi v Siriji z vsem orožjem tolkli po Kurdih, ki so srčno borili proti ISIS naši dominatni levi mediji tega niso problematizirali. Nenazadnje naši dominatni mediji non stop napadajo politiko ZDA še posebej Trampa, o agresivni Putinovi politiki v Rusiji, v Ukrajini ( zasedba Krima) in v svetu pa molčijo, kot riti. Iz ZDA se za vsako pasjo figo javla poročevalec nacionalne RTV, iz Moskve zelo redko, ko pa se pa zelo previdno in vedno Putinu in naši levici všečno.

     • ljubinica

      Politicno levico ideolosko in financno podpira tudi Soros …..

   • Samir Bamirovič

    Zakaj bi me kdo banal? Ni se se zgodilo ! Zakaj bi se sedaj??

    • sprehajalec

     Tik-Tak….

     • Samir Bamirovič

      TI BOS CVRL V PEKLU! PREKLETI KOMUNIST! POJDI STRAN IZ NASEGA FORUMA! SDS! SDS! SDS! MI SMO NAJBOLJSI NA SVETU! JANSA HEROJ!!!!

 • Rožle

  … ♪ ♫ ♩♬ ♭ ….Žakelj na glavo
  pa s kolom 2X po glav ….. ♪ ♫ ♩♬ ♭ …

  • RATATA

   Rožle, ti si angel sreče za nas, ki ne maramo predikakeca.

  • Artur

   Zvezdo na čelo pa ene gusle v rit.

   • rutar

    To so zlodela Knezoškofa iz vrst Mladcev in Apostolov Svetega Urha? oni so znali z nožki lepo rezljati v kožo domoljubom

    • Artur

     Ja komunjare so znale še veliko več od tega domišljija pri njih je bila neomejena . Na katere domoljube pa ti ciljaš ali pa se ti je zareklo pa si pojem zamenjal z rokovnjaškimi revolucionarnimi borci za Stalina – tak odnos mi ravno ne diši po domoljubju.
     https://www.youtube.com/watch?v=PFd6Q_zpw2A&t=124s
     Da ne govorimo kakšen teror so pri nas zganjali .

  • Jezus Kristus

   VEČNA LUČ NAJ TI SVETI!

   Ko so zvezde na nebu najsvetleje zasijale, je Marija (Javeršek) brezmadežno spočela Josipa Broza Tita. Rasel je ob materi Mariji in starejšemu očimu Franju. Že kot mlad fant se je izučil rokodelstva. Kmalu pa je spoznal, da njegova pojava močno privlači ljudi zato se je odpravil po svetu med drugim tudi v Moskvo, kjer je doživel razsvetljenje, nato pa se je vrnil v domovino. Prerokovali so mu, da bo postal nov voditelj vseh južnih Slovanov. Kaj kmalu se mu je pridružila skupina apostolov, ki mu je zvesto sledila in verjela vanj.

   Josip je želel osvoboditi svoj zasužnjen in okupiran narod. Okupatorju njegove domovine (nemškemu cesarstvu) so pomagali tudi domači izdajalci, katerim je okupator po strogim nadzorom zaupal nekatere veje oblasti. Titu je (za razliko od mene, Jezusa Kristusa) uspelo premagati okupatorja in domače izdajalce tudi zato, ker so mu njegovi apostoli med bojem bili zvesti (za razliko od mojih, Kristusovih).

   Po smrti je bil pokopan na Dedinju. Ko so čez nekaj let odprli grobnico je njegovo telo čudežno izginilo. Vstal je od mrtvih. Bog ga je vzel k sebi.

   Apostoli so ga upali izdati šele po njegovi smrti. Med vsemi je prednjačil apostol Johannes (Janez, po slovensko). Izdali so ga, vendar niso mogli izdati njegovih naukov in dobrih del, ki bodo za vedno zapisana v ljudskih srcih.

   Večna slava Mariji (Javeršek). Dragi Josip Broz – večna luč naj ti sveti!

  • indijanka

   cute :)

 • Aton

  Predin je Murko z medijsko podporo in boksarskimi vložki!

  • sprehajalec

   Mislim, da ga Murko prekaša, morda bo Murko še celo Predsednik, Predin se bo pa lahko samo zgražal…. Pa napisal kakšen komad ala Skoči na glavo…

   • KIKI

    Predstavljajte si kateregakoli predsedniškega kandidata na današnji dan, ko je Pahor vehementno sprejel Ameriške republikance in z njimi načel državniška vprašanja !
    Saj se hecate…si predstavljate n.pr. Jankovića ??? me kar “srat prtisne”, nič manj
    če bi se na njegovem mestu pojavil plesnivec iz Murgelj, ali zaraščeni Jazbec iz Makedonije, pa tisti župan Šareni z dvignjenim nosom in še kakšen rdeči jarec.?…
    Si lahko predstavljate? Ne se hecat!

    • sprehajalec

     Jih pač ne bi sprejel, če bi jih pa murko sprejel, bi se pa fino nasmejali. pa kaj je to takšnega. Slovenska funkcija predsednika države ni nič.

  • KIKI

   Murko je navadna ovca proti mafijskemu kleptomanskemu ritolizniškem Predinu!
   Njegova glasba je razglašena “hohštaplarija” brez kakršnekoli dodane umetniške
   vrednosti …kar tako neki…bi rekli Ljubljančani, ki jim Predin “dol” resnično dol visi!

 • Milevanile

  Spavaš li mirno Zoran Predin ?

 • FUCK COMMUNISM

  Prdin bi moral biti po udarcu sodnika poslovno in medijsko mrtev clovek. Njegova muska je bila od nekdaj totalno idiotska, brezvezna in eno navadno usrano brundanje. Poserjem se na to pokveko od cloveka!

  • Jovo Jamnica

   Jas pa na tvojo mnejne…

   • FUCK COMMUNISM

    Super! Potem je moje mnenje ze nekaj vredno, ce se en tak drekac, kot si ti poserje nanj! Keep it up, fuckwit!

    • Jovo Jamnica

     You’re welcome. :-)

 • Franjo Trojner

  Ko opazujem stanje v naši državi in spremljam politiko leve koalicije/ vlade, še posebej zunanjega ministra kurirčka levice in oboževalca Putinove Rusije in če vzamem pod drobnogled še poročanje dominatnih levih medijev, se ne morem znebiti občutka, da smo brez vojne postali del Putinove Rusije. Tezo o ukradeni državi, sam razumem, kot brez boja prepuščeni SLOVENSKI državi Putinovemu vplivu in vladanju. Kakšne demokratične in legitimne volitve te imamo v Sloveniji, če se Putin in Rusija direktno vpleta v naše notranje zadeve, volitve s tem, ko v naših medijih propagirata levico in na sto in en način vrši propagando proti politični desnici in desnim politikom. Nekatere domače zarote levice proti vodji opozicije g.Janezu Janši so grozljivo podobne zarotam, ki jih Putin uporablja v Rusiji za onemogočanje, krotenje in utišanje ruske opozicije. Na naslednjih predsedniških in nato parlamentarnih volitvah, bomo morali biti volilci zelo pozorni na Putinove poizkuse vpletanja na izhod volitev. Morali bomo prepoznati Putinovo propagando v naših dominatnih medijih. Zagotovo bodo potrebni tudi zunanji opazovalci, da se omogočijo vsaj približno demokratične in legitimnr volitve.

  • njofra

   Franjo, tablete!!!

   • Franjo Trojner

    Ti pa opusti KOKAKIN!

    • njofra

     Saj nisem član SDS podmladka ali pa Eva Irgl, da bi imel s tem probleme

     • Franjo Trojner

      To povej njim v obraz, če imaš jajca! Slabiči po nasprotnikih pljuvajo anonimno.

     • Olga

      Spet deset komunističnih? Ko ni argumentov, diskreditacija???

  • andreas82

   Zato pa desnica rabi Janšo, ki ima edini dosti močne povezave z Američani, edino če on prevzame se lahko rešimo KGB poveljnikov, poglejte Hrvaško zabačena republika a imajo veliko prednost pred nami izključno, ker so ameriški prijatelji njihovi politiki. Janša bi to hitro uredil, še zastavo Izraela rabimo.

   • montyamp

    Dokaz da so židje dosti hujši šoder od Rusov .
    Ne zagovarjamrusov .
    https://www.youtube.com/watch?v=doWI3kOAozU

    • andreas82

     Židje so svobodni svet isto k Američani, zatirajo jih isto kot katolike pri nas, imajo močno državo sredi đihadistov. Super so!!!

   • FUCK COMMUNISM

    Izraela?!?!? A si blesav??

    • Jovo Jamnica

     Kaj tebi se Arapi bol dopadejo ko Izraelci???

  • montyamp

   Dokaz da so židje dosti hujši šoder od Rusov .
   Ne zagovarjamrusov .
   https://www.youtube.com/watch?v=doWI3kOAozU

  • Jovo Jamnica

   Predlagaš, da se začnemo učit čirilico pa rusko???

   • Franjo Trojner

    Nikakor ne, v prvi vrsti okrepiti domoljubje in izriniti vpliv Rusije iz naše politike in medijev. Eh, pa saj sam vidiš, da je Korlek Putinov kurirček.

    • Jovo Jamnica

     Mogoče. Ruska politika mi ni blizu. Samo, kar preberem na Novi, predvsem, če na snovi gustuje “xtc”.

  • Olga

   +++++++++++++++++++++++

 • Anthon

  Ali tudi v Romuniji danes še prosperirajo “umetniki”, ki so se konec 80-ih pajdašili s takratno rdečo elito? Pri nas je to bojda normalno.

  • cosmo

   Pri nas prosperirajo celo tretjerazredni umetniki, ki se pajdašijo s kriminalno desnico : Kuntner, Končar, Janko Kos etc

   • Anthon

    Pametnajovič, napiši z imeni in priimki, kdo je “kriminalna desnica”. Pa vedi, da te ZVOP tu ne ščiti, by the way.

  • Jovo Jamnica

   Če je Edwardu Clugu v Mariboru vredi, te že more bit pr nas bolše ko v Romuniji…

 • montyamp

  Predin je tut že kerga nategnu ???
  Tam okrog murglosrbskega korita so sami kultuno intelektualni nategovalci .

 • Brutus

  Eh, kaj čemo! Štiri generacije negativne selekcije rdečuhov pač naredi svoje na vseh področjih: ekonomije, šolstva ,športa, demografije, kulture, umetnosti itd….

 • WatsonForus

  a jebi ga , gate na glavo in dva svinčnika v RIT !

 • Rožle

  Mi je pravla letos neka mamica samohranilka:
  … sem sinkotu kupila rokavčke za napihnt na placu .. sam nisem mela dost za njih … pol mi je pa ene za 20 centov porinu
  … sam so puščale … pa so kar zdržale našga suhga Gregija, a ne … mogoče
  bojo pa še za drug let …
  *****************************************************************

  UŽIVAJTE V KOMUNIZMU !!!…

 • mannuro

  Lahko, da imajo nastope po Sloveniji, lani so ga imel dvakrat v Grazu. Na temnomodrem plakatu se je kitila, Titova slika in rdeča zvezda z jugo zastavo. Sem javil takrat zadnji dan policiji, pa sem bil malo prepozen.. Pridite spet, čakam, tokrat pripravljen.. da srečate usodo Thompsona, prekleti rdečkarji!

  • Olga

   Tako se bori za demokracijo! Čestitke!

 • Janez

  Ja?
  VERJETNO JE IMEL
  “PIHALEC ZA OVRATNIK” LE VLOGO “DVORNEGA NORČKA” ?!
  Kakššna vloga – pa je to?
  Ja?
  Z ” UMETNIŠKIMI ŠTOSI ”
  ODVRAČATI POZORNOST PREBIVALSTVA OD REALNIH PROBLEMOV. Se zdi. L.r. J. KOMENDA

  • Jovo Jamnica

   Nikol si nebi mislo, da poslušaš Predikako pet…

   • Janez

    SLUČAJNO VEM !
    Za kaj – gre – pri “pihalcu za ovratnik” ?
    Ko
    JE NASTOPIL,
    SE JE ZDEL TEDAJ VLADAJOČIM – TAKO “NEVAREN IN “NOR”
    – DA SO GA TAKOJ?

    ” K U P I LI ” Zagotovo, “kupili”. A si bil ti pri “shopingu umetnikov” zraven ? L.r. J. KOMENDA

    • Jovo Jamnica

     Pri tebi je slučaj velikokrat na krožniku…

     • Janez

      TOČNO TO !
      Razsvetljen človek sem pač ! Vedno sem – na – za ” polit lopove ” ob nepravem času
      – na “pravem mestu”.
      A ? Naj
      TI NAŠTEJEM PRIIMKE?
      Isti ljudje, ki so “kupili”
      tega “pihalca za ovratnik” – SO KUPILI TUDI TEBE ?! A ne ? Prav imam. L.r. J. KOMENDA
      P.S.
      A veš – kateri ?
      En ex g. oz. tov. Z NEMŠKIM PRIIMKOM IN PODOBNI . Ane?

     • Jovo Jamnica

      In to mi poveš komaj danes? Kje si bil, ko je bilo pri nas neurje in smo bili brez električne energije vso noč???

 • Duhec

  Očitno je iskan in dobro plačan pevec… pol je tko lohk vsak. Mikrofon v roke in gasaaaa…

  • FUCK COMMUNISM

   Sej je tako, ja. Zato pa v Sloveniji noben pevec ne poje… vsi hrescijo!

 • Johan

  Predin je zelo prefrigan falot in jugo nostalgik in vedno na pravi strani, drugače povedano pravi radikalni levičar, ki živi na račun Slovencev !

  • Jovo Jamnica

   Predikaka ni doben jugonostalgik, ker ga poznam. Zna si pa zrihtat gnar. To pa ja.

 • FUCK COMMUNISM

  Ali mi lahko kdo pove na podlagi cesa je Prdin, in vsi ostali “umetniski” paraziti, dobil toliko davkoplacevalskega denarja?!?!?

  • Jovo Jamnica

   To pa res ni teško, če si take sorte. Saj nima konkurence…

   • FUCK COMMUNISM

    Res je: tako butasta muska in besedila, kot jih ima Prdin so v svojem idiotizmu res brez konkurence!

    • Jovo Jamnica

     Po članku sodeč je pa miljon v € skasiro… Z malo truda, bi reko…

     • FUCK COMMUNISM

      Ja, tvojega in mojega denarja… mene ni nihce vprasal, al mu ta denar zelim dat al ne!!! Kako ste rdecuhi lahko tako zabiti?!?

     • Jovo Jamnica

      Ja no. Ti se sekiraš… Jaz ne

     • FUCK COMMUNISM

      Seveda! Ker si neumen, jaz nisem!

     • Jovo Jamnica

      Men se pa zdi, da se glih tumasti sekirajo. Viš, kak smo si različni…

     • FUCK COMMUNISM

      Tebe bi nekdo jebal v rit, ti bi pa rekel eh, tko je, kaj se cem sekirat…

     • Jovo Jamnica

      Ko se bo to zgodlo, ti bom povedo. Si se fejst dr, ko si faso??? Enim baje celo paše.

     • FUCK COMMUNISM

      Kje in kdaj sem napisal, da sem karkoli fasal?!? Spet eno levuharsko kvasanje idiotizmov!

  • Duhec

   Koncerte ma razprodane…

   • FUCK COMMUNISM

    Torej?!? Zakaj potem kurbez rdecuharski pobira se davkoplacevalski denar, ce ima koncerte razprodane?!?!? A ne vidis nesmisla v tem?!?!?

  • Vojteh Dovč

   na podlagi cerkve če lahko dobi cerkev je ok

   • Janez

    Ne, ne – jaz vem !
    Društvo “CRKNJENI KONJ-KNOJ” OZ.
    “BRATOVŠČINA CRNJEGA MAČKA” STA V OZADJU.
    ODVRAČANJE POZORNOSTI OD “MAČKA OZ. PIŽMOVKE V ŽAKLJU” !
    ZA
    TO GRE PRI PLAČEVANJU- NOSTALGIČNIH “UMETNIKO” L.R. J. KOMENDA
    P.S.
    TO SO POGRUNTALI ŽE V “BELIH VRANAH”

   • FUCK COMMUNISM

    Z rdeco svinjarijo v avatarju so tvoji komentarji irelevantni, brez pomena, brez teze, popolnoma nepomembni, nic, puhlice, pickin dim. Se ce bi ti uspelo kaj kvazi pametnega napisat, bi zaradi rdecega zmazka bilo vseeno, ce ne bi napisal nic!

   • T-Rex

    I D I O T

    • Vojteh Dovč

     IDIOT—-I

  • Janez

   “DUHEC, JOVO JAMNICA”
   TI
   LAŽETA.
   DENAR DOBI IZ “DRUŠTVA “CRKNJENI “KONJ-KNOJ” To čudno društvo ima poslovne
   prostore nasproti ex DAJ-DAMA.
   Verodostojno pričam.Od tega “društva” sta plaačana tudi “duhec in jovo ” l.r. J. KOMENDA

   • Jovo Jamnica
    • Janez

     Društvo !
     “CRKNJENI KONJ-KNOJ S ŠTRUKLJI” ŽE NE .
     48.000 podpornikov – mi iz teh 48.000 Vsak da kak € – pa je. A ne ? L.r. J. KOMENDA

     • Jovo Jamnica

      Ja no. Predikaka ma pač več potpornikof. Zato ma več gnara. Zakaj pa nima toti link več ko par deset ogledov??? Mogoče se folku nea dopade…

  • Hribouc

   Saj ga ni dobu, napumpou ga je.
   Če imaš pumpo, pač pumpaš.
   Enim dovoljo, da pumpajo.
   V tropu se sme vse, kar je zmenjeno.
   Kar je zmenjeno, je tud legalno.Če je trop volkov tako močan, de noben drug zdraven ne pride.
   Hov, hov-vuuuuuu, vuuuuuuuuuuuuuu!

 • Janez

  Kako ?
  Pa ” pihalec za ovratnik ” – zrihta “gnar” ?
  Gre
  V NAPOL PRIVAT “TOVARIŠKO” PISARNO G. OZ. TOV.
  Z NEMŠKIM PRIIMKOM OZ. KOGA IZ “MAČEK BRATOVŠČINE” ?
  PA?
  Se “gnar” takoj pojavi – a ne? Celo hrana: štruklji ipd. A ne ? L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  “DRUŠTVO KONJ-KNOJ” AIi? Eno tako ime. Ex KONJ-KNOJ. NEKAJ TAKEGA. Ena stara grdo smrdeča crkovina pač. A ne

 • Mamas & Papas

  VEČNA LUČ NAJ TI SVETI!

  Ko so zvezde na nebu najsvetleje zasijale, je Marija (Javeršek) brezmadežno spočela Josipa Broza Tita. Rasel je ob materi Mariji in starejšemu očimu Franju. Že kot mlad fant se je izučil rokodelstva. Kmalu pa je spoznal, da njegova pojava močno privlači ljudi zato se je odpravil po svetu med drugim tudi v Moskvo, kjer je doživel razsvetljenje, nato pa se je vrnil v domovino. Prerokovali so mu, da bo postal nov voditelj vseh južnih Slovanov. Kaj kmalu se mu je pridružila skupina apostolov, ki mu je zvesto sledila in verjela vanj.

  Josip je želel osvoboditi svoj zasužnjen in okupiran narod. Okupatorju njegove domovine (nemškemu cesarstvu) so pomagali tudi domači izdajalci, katerim je okupator po strogim nadzorom zaupal nekatere veje oblasti. Titu je (za razliko od mene, Jezusa Kristusa) uspelo premagati okupatorja in domače izdajalce tudi zato, ker so mu njegovi apostoli med bojem bili zvesti (za razliko od mojih, Kristusovih).

  Po smrti je bil pokopan na Dedinju. Ko so čez nekaj let odprli grobnico je njegovo telo čudežno izginilo. Vstal je od mrtvih. Bog ga je vzel k sebi.

  Apostoli so ga upali izdati šele po njegovi smrti. Med vsemi je prednjačil apostol Johannes (Janez, po slovensko). Izdali so ga, vendar niso mogli izdati njegovih naukov in dobrih del, ki bodo za vedno zapisana v ljudskih srcih.

  Večna slava Mariji (Javeršek). Dragi Josip Broz – večna luč naj ti sveti!

  AMEN

  • FUCK COMMUNISM

   In vi rdecuhi potem pisete o Jansi kot idolu desnicarjev!?!?!? Idioti ste taki, da tega svet ni videl!

   • Jovo Jamnica

    Ja. Pa še žuto zvezdo ma v avatari…

    • FUCK COMMUNISM

     Bebav komentar enga bebca!

     • Jovo Jamnica

      Povej mi, ko te bom dovol raskajfo, da neham…

     • montyamp

      Jovo , si pogledno Daniele ???

     • Jovo Jamnica

      Kje, kaj, zakaj???

     • montyamp

      Ja reko si da boš .
      Če maš cajt za .resnico :
      https://www.youtube.com/watch?v=doWI3kOAozU
      To so naši , pa ne jugovići .

     • Jovo Jamnica

      Točno, oblubo sn, pa sn pol pozabo. Zaj bom pa zares…

     • montyamp

      ok .
      Kak češ .

     • Jovo Jamnica

      Ja Švajcer akcent… das frojt mih :-)

     • montyamp

      Švajcer , profesor katerega so židje spravili ob službo .
      Znam na pamet .

     • Jovo Jamnica

      Ne. Nisn to mislo. Dani je na začetku pojasno, da ma švicarski naglas, ko govori nemško. Zdaj sn pa že pr katolikih pa protestantih… :-)
      Zaj se bom isklopo, ker mi je det interesantn. Nemrem njega poslušat, pa polek komente pisat. Kombri?

     • FUCK COMMUNISM

      Ti mene ne mores raskajfat, si prevec neznaten

  • Janez

   “PSIHIČ” ?
   Rdeči “psihič” na portalu.
   Boji se za svojo “partizansko” penzijo oz dvojna leta. Fotr ga je nosil, v …..h. L.r. J. KOMENDA

  • montyamp

   Ko je vagal pol kile , bi ga titabandita morali zabrisati v koprive .

  • Janez

   JAVERŠEK Marija
   NI BILA GROFICA IN VEPOSESTNICA. Totalen neiformiranec si. Obupen. L.r. J,KOMENDA
   P.S.
   KAKO BREZ VEZE NEINFORMIRANCE FUTRAJO V GOSTILNI !
   Gostilna “Pri Mačku s štruklji “..

  • Janez

   Ja?
   SPOMIN NANJ ?
   Bo večen !
   -500 srbskih
   KOMUNISTOV JE POSPRAVIL V ZEMLJO V STALIN RUSIJI,
   – VEČ STO KOMUNISTOV-TROCKISOV JE POSPRAVIL V – ŠPANIJI
   ITD.
   ITD.
   – GOLI OTOKO,
   -SV GRGUR ITD
   – PA ŠE JOKALI SO ZA NJIM. Zdaj ne joka za njim?. NIHČE VEČ. “APAGE” L.R. J. KOMENDA

   • cosmosjasnovidec

    Jokala je samo njemu enako podobna komunajzerska golazen katera je spoznala,da se ji bliža konec.

 • montyamp

  Življenjsko delo TITABANDITA :
  Bunker za oblastniški gnoj :
  https://www.youtube.com/watch?v=ZnSNgm8GSMc
  Paranoidni pohabljenec , Stalinova glista .
  Avstrijci nimajo morilskega titabandita , so se Rusov rešili na fini način .

 • montyamp

  Ka Predin tudi visi iz Putinove riti ???

  • Olga

   Posredno!

   • Enigma

    Dokaži ali pa nehaj lagati. Sam predlagam, če hočeš v nebesa, pa to :))

 • Janez

  “MAMAS IN PAPAS” !
  Ja?
  Na Deinju je ŽAKELJ PESKA !
  V GROBNICI – V HIŠI CVETJA. Malo se ti svetlikka.
  Ampak !?
  NI VSTAL OD MRTVIH !
  Pogrebniki so se bali , da bi ga “”USTAŠI” izkopali. IN ORGANIZIRALI “RAZSTAVO”. L. R. J. KOMENDA

 • Cenzuriran 4x

  Važn da ustaši bliz ne morjo. Predin naj pa poje kolkor hoče. Če obstaja publika seveda. Thompson nej pa doma svira svojim. Kle ga ne rabimo.

  • Janez

   “REŽIMSKI KVAKAČ ”
   -” PIHALEC ZA OVRATNIK”
   NITI
   RES
   PETI
   NE ZNA ! Od mene ne dobi – niti centa !

   Peti
   Je znal – Vice VUKOV !
   TU JE TVOJA ZEMLJA !
   Tvoja je.
   Ni komunistična.
   To smo razumeli – vsi.
   CELO KOMUNISTI – IN SO SE NA SMRT PRESTRAŠILI. ŽIVEL VICE VUKOV ! L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   PRAVI PEEVEC – VICE VUKOV !
   https://www.google.si/search?q=vice+vukov+tvoja+zemlja&oq=vice+vukov+tvoja+zemlja&aqs=chrome..69i57j0l3.18888j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Janez

   NAJ TE TILE OBDELAJO !
   Simbolično seveda. Da boš doumel – KOMUNAJZERSKE EX YU – NI VEČ.. L.r.J. KOMENDA
   P.S.
   EX KOMUNISTIČNE EX YU – HVALABOGU – NI VEČ.

 • stajerc5

  Nova24tv, kaj vam je? O luftanju 3 dni, o tej vazni temi pa nic!?

  Vlada lahko ugasne internet in telefone
  .
  V izrednih stanjih bi nas po novem zakonu odklopili.
  .
  LJUBLJANA – Poslanci so tik pred parlamentarnimi počitnicami potiho in brez večjega pompa sprejeli novelo zakona o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1C), ki v sebi nosi tudi spremenjeni 83. člen. Ta določa, da lahko vlada ob tako imenovanih izrednih stanjih naloži operaterjem prednostno zagotavljanje delovanja tistih delov omrežja, ki so nujni za nemoteno delovanje omrežij nosilcev varnostnega in obrambnega sistema, sistema zaščite in reševanja ter za podporo delovanja kritične infrastrukture.
  »V izrednih stanjih lahko operaterji omogočijo delovanje omrežnih priključnih točk s prednostjo tudi tako, da omejijo ali prekinejo delovanje preostalega komunikacijskega prometa v takšnem obsegu in toliko časa, kolikor je to nujno potrebno za delovanje omrežnih priključnih točk s prednostjo,« je na novo določeno v drugem odstavku omenjenega člena.
  .
  Najvecja zalost je, da sem nasel ta clanek na najvecjih revolverskih cajtngih kar jih Cefuristan premore!!!

  • Janez

   HVALA !
   ZA OPOZORILO . Spregled. Ja je prav možno, kaj takega. L.r. J. KOMENDA

 • Enigma

  En zoki fuka mlade farmacevtke, ta drug je miljonar, aja, oba sta miljonarja, janševci pa na dopustu z družino slikajo mednožja starih bab.. He he he kdo je zdej car ?!!! :P

  • Janez

   Hja?
   JUTRI BO
   V REŽIMSKIH TABLOIDIH ZAGOTOVO VELIKI NASLOVI !

   64 letni ŽUPAN DOMNEVNO POSILJEN OD 30 LET MAJŠE ŽENSKE ! L.r. J. KOMENDA
   P.S.
   SE OPRAVIČUJEM TISTI “FARMACEVTKI”. Njej voščim vse. – naj. Glede 64 letneža pa ?
   Naj obravnava zadevo? MNZ.

 • Janez

  BLAGOSLOVLJEN KONEC PRAZNIKA VSEM !
  Tudi
  NORČKOM ALI UBOGIM NA DUHU !
  – “zakaj njih je Božje kraljestvo” Čeprav zanikujejo Boga.
  – KOT JE “”NAŠ” ” ENIGMA, OSTI JAREJ=F.TUNNEK !
  Bog ga bo štrafal, Matilda ga bo vzela – pa bo mir pred njim ! Lahko noč. L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  ZAPIS =SLED
  REŽIRANJA DIGITALNIH SLEDI FOTK S TRAJEKTA – PA VODIJO K “GRU”-JU.
  Glejte ustrezni zavihek – o vožnji s trajektom.

 • OPERACIJA SMRT

  Torej, desničarska drhal. Prišel je čas plačila. Prišel je čas, ko ne boste mogli več tako mirno spati.
  Našli vas bomo, razkrinkali vas bomo. Vsakega posebej. Prihaja čas, ko bo Nova24TV zamenjala blog comment hosting service Disqus z lastnim servisom.
  Ta je ranljiv, to smo že preizkusili. Takrat vam ne bo lahko. Čakamo vas.

  594f552057494c4c2042452044455354524f5945442e20594f5552204c494645532057494c4c2042452044455354524f5945442e20594f55522046414d494c49455320544f524e2041504152542e

 • Cyclopean

  Smetarska glasba, smetarski izvajalec, besedila pa debilna da boli glava.

 • Jerneja Petek

  Kaj pa, če takšnih podatkov ne bi objavljali? Zoran je na sceni že vrsto let in, če ima milione, so to njegovi in nas, bralce čisto nič ne brigajo. Marsikdo jih ima, pa se o tem ne piše. Zakaj bi se moralo o njegovih?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!