“Preganjamo politične nasprotnike, kriminalcev ne!”

Foto: Nova24TV

Smo država, kjer preganjajo politike, kriminalcev pa ne, je podoba tedna, ko je pravosodni minister Goran Klemenčič priznal, da je bil leta 2011 kot šef KPK obveščen o milijardnem pranju dolarjev prek NLB. Vsi so vedeli, storil pa ni nihče nič. V tem tednu se je z zavrženjem končal postopek proti nekdanji premierki Alenki Bratušek, ki jo je preganjala četa kriminalistov. V parlamentu je pričal Andrej Magajna, ki je že prej doživel nekaj podobnega. Svoje sile je nekdanji šef KPK Klemenčič, ko je izvedel za milijardno pranje denarja v NLB, usmeril proti Francu Kanglerju, ki je kupil traktor, Janezu Janši, ki je kot premier soprogi prepustil novega volva, in nekoliko še proti Zoranu Jankoviću. A slednji je bil bolj za vtis uravnoteženosti.

Zoran Janković si je prek NLB v tistem času zagotovil 100 milijonov evrov za uresničitev obljube o Stožicah, ki jih prek slabe banke zdaj odplačuje celotna država. A sto milijonov ni bilo tisto, kar bi KPK opazila. To je veliko preveč zanje. Kaj šele milijarda. Med tednom smo v parlamentu poslušali nekdanjega poslanca SD Magajno, ki so ga po tem, ko ni bil priden in je omogočil, da je desnica vladi Boruta Pahorja zminirala novi zakon o  RTVS, obiskala četica kriminalistov, mediji pa so ga razglasili za pedofila. Na nalogu za nujno preiskovalno dejanje je pisalo, da je leto in pol prej snel z omrežja sliko dekleta, oblečenega v hlače, ki razkazuje golo oprsje.

Pazite, kaj gledate. Posnetka niso našli. Diski, kjer bi naj bilo dekle, so izginili. Kot zakleto. Ta teden smo izvedeli še, da tožilstvo ne bo nadaljevalo pregona zoper Alenko Bratušek, ker je ta pred tremi leti kandidirala za evropsko komisarko. Kar je menda kaznivo dejanje. Pred dvema letoma so ji premetali stanovanje, pisarne v parlamentu, centralo stranke, ki jo vodi, zašli pa so celo v pisarno premiera Mira Cerarja, ker je Bratuškova tam prej kakšno leto delala.

V zapor so pred volitvami poslali Kanglerja in Janšo
To je celo novega šefa vlade nekoliko pretreslo. Ves velikanski cirkus, kot sem zapisal že takrat, je bil ob dilemi, ali je kandidirati v politiki kaznivo dejanje. Lahko je kandidiranje skrajno nespodobno, a za v zapor ni. Če bi bilo, bi morali pozapreti vse politike, tudi, denimo, Milana Kučana, ker je kandidiral za predsednika republike.

A dogajanje ni šala. Pred prejšnjimi volitvami so sodišča v zapor poslala župana drugega največjega mesta v državi Franca Kanglerja in šefa največje opozicijske stranke Janeza Janšo. Kangler je izgubil oblast v mestu, sedež v državnem svetu, SLS, ki ji je pripadal, pa je prvič po nastanku države izpadla iz državnega zbora. SDS na volitvah ni povsem propadla in Janša se ni umaknil kot Kangler. Pri obeh so bile sodbe pozneje razveljavljene.

Na rezultat na volitvah je močno vplivalo. Zakaj to opisujem? Ker zarisuje zlorabo državnih institucij, ki je značilna za diktature, kjer so očetje na službenih potovanjih. O tem, kdo bo vladal, pa ne odločajo ljudje na volitvah. Odločajo zlorabe represivnih organov oblasti. Kriminalisti, ki pridejo zjutraj. Sodniki, ki šefa velike stranke, ki bi lahko zmagal, zaprejo tik pred volitvami.

Na koncu kot edina konkurenca res ostanejo kriminalci.

Peter Jančič, spletnicasopis.eu

 • AlojzZ

  “Preganjamo politične nasprotnike, kriminalcev ne!”

  Balkanski bojevnik Martinčić: “Slovenija nima mafije, mafija ima Slovenijo, mafija ima državo”
  http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/balkanski-bojevnik-martincic-slovenija-nima-mafije-mafija-ima-slovenijo-mafija-ima-drzavo/

  • Duhec

   Slovenija ma mafijo v kravatah in policaje, tožilce in sodnike, ki jim držijo štango…. jap, fajn je.

 • Krtača 17

  Kolk smo ljudje krivični, da ne pustimo barab v miru krasti. Res groza.

 • VERZIFIKATOR

  Zoran Gorenčič

  FRANKENSTEIN OPERE SI OBRAZ

  Pranje rok pilatovsko sloveče
  uporablja se kot prispodoba,
  rad ponuja videz se, podoba,
  zgled Pilatov da nekoga vleče.

  Eden prav posebej v misel sili,
  znanstvenofantastični je lik,
  večkrat bil pripravljen na umik,
  ko se znašel v vlogi je nemili.

  Frankenstein je ta vsem znani stvor,
  domišljije literarne plod,
  ki pa zadnje čase vsepovsod
  bil pokvajencev je pravi vzor.

  V komisijah se prav rad je svetil,
  tam izrekal mnenja brezizrazno,
  mlatil, sekal, onegavil v prazno,
  vstaje in prevrate podlo netil.

  Vedel infantilno se oblastno,
  s tem pritegnil nase vso pozornost,
  ko razkrival lastno je ubornost
  in razgalil se že prav pošastno.

  Ko pa le predaleč stvor zaide,
  ko uvidi, da sam sebi škodi,
  kakor da v omami bitje blodi,
  glej, s predlogi sam na plano pride.

  Da pravica naj se reformira,
  smel da boš posneti njen obraz,
  javnost pa dobila bo dokaz,
  Frankenstein da več ne deformira.

  To pozabil je samo dodati,
  da predloge drugih je ukradel,
  bržčas ker je v nuji zapopadel,
  da se stolček zna mu zamajáti.

  Spreletita srh te in pa mraz,
  ko pomisliš, takšne da reforme
  je predlagal zgolj zavoljo forme,
  Frankenstein s tem pere si obraz.

  Že lahko, da kakšno packarijo
  spral si z lic bo s tem za prvo silo,
  toda nič ne bo se spremenilo,
  bitje gleda lastno polomijo.

  Plod sprevržene je domišljije,
  ne pomaga mu prav nič reforma,
  od stvarjenja je zgrešena norma,
  Frankenstein se zlepa ne umije.

 • Demonkrat

  UDBA MAFIA IN DISIDENTI so na oblasti v vsem ex socialističnem bloku .Eni sanjajo da bi radi šli nazaj v yugovino .Ja naj greji.Srecno pot

 • montyamp

  Kakšna mafija ???
  Rdeče hijene niso “m” od mafije .
  Če bi to bila mafija bi država stala , sedaj pač crkuje na obroke .
  Slovenija visi po večini kriterijev na repu EU .
  Murglosrbska provinca vodi le pri kršenju človekovih pravic in samomorih tistih katera terorizirajo izpostave udbovskega krivosodja .

 • montyamp

  Jurišanje zazidarskega hudojamskega potomstva ne bo prineslo blagostanja ljudem .
  Vajenci praznilcev kleti , shramb in hlevov med WW2 , so poleg svojih mentorjev seveda , najbolj ostudna stvar ki je kdajkoli delovala na tem prostoru .
  Zato Slovenci pazite , to so mladiči vzgojeni od tistih , ki so žive zazidavali v rudnike.
  To niso mačje solze ko se pes joče .
  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

 • totex39

  Pri nas se že več kot 20 let preganja vse tiste , ki so politični nasprotniki komunizma. Za javnost si izmišljajo lažna dejstva samo, da bi prikrila svoja kriminalna dejanja v katero so vpleteni, očitno je to v njihovih genih in taki lažnivci nas uničujejo.

 • Slovenec 33

  V nobeni okupirani državi oblast okupatorjev in izdajalcev svojega naroda ne spoštuje nobenih etičnih in moralnih norm in v Sloveniji je tudi tako.
  Kaj je pravo veje oblasti nočejo vedeti.
  Izdajalci slovenskega naroda nočejo vedeti kaj je domoljubje.
  Edini cilj vseh vej oblasti je uničevanje slovenske biti in ropanje avtohtonega življa.

 • janez zorman

  Slovenski politiki in seveda naivnim Slovencem, se najbolj nasmihajo tisti, katere smo zaradi njihove lastne politike nekoč zapustili.

 • Krtača 17

  Desnakarje fašiste janšiste vas je sam za spucat. Samo štalo in sranje vas je po celem svetu. Rajš si tole poglejte pa povejte če je to normalno? Enkrat se lotite novinarstva ne pa sam nabijanja v tri pirovske. Kemis je bil pravljica proti temu:https://youtu.be/VF4lt889_F0

  • šmentanamuha

   In kaj ima slovenska desnica z londonskim požarom? Če ne razumeš, kaj je tema, se raje vzdrži komentarja. Le od kod ti kompleks večvrednosti, za to nimaš prav nobenega razloga.

   • tohuvabohu

    Kompleks večvrednosti ne obstaja. Je le eden od simptomov kompleksa manjvrednosti. Rdečkarji se prekleto dobro zavedajo svoje zločinske narave, krvave zgodovine in nezasluženih privilegijev, zato potrebujejo veliko propagande. Že 75 let jo trajbajo sistematično.

    • karpelec

     …in še niso nehali.

 • vsemojebabe

  Če nisi “naš” te je treba kaznovati, tudi če nisi nič kriv.
  “Naši” so varni, tudi če so morilci, kradljivci in posiljevalci, oni vendar ščitijo sistem.

 • antimur

  Za tega klipana Klemenčiča je škoda besed. Je pokvarjena kučanistična rihta, ki verjetno Kučanu briše tudi rit, samo, če mu mali kriminalec to ukaže. Z eno besedo ogabnež, tako po izgledu kot karakterju.

 • MEFISTO

  Država in narod, ki imata take ministre, kakršen je Klemenčič, morata propasti!

  • Duhec

   In tako opozicijo…. si pozabu. Pač leta nardijo svoje…

   • Tomzi

    Ne boš verjela, opozicija vedno obstaja. Vsaj odkar imamo kolikor toliko demokratične volitve.

  • Hribouc

   Točno, g.Mefisto.
   Naplavina nagraužne satanske bande naplavi na breg, kar pač naplavi.Najboljše in najlepšejše kar premore!

 • FeriSS.H

  Tale naslov mi je navrgel nekaj miselnih kombinacij …

  V naslovu je ena “majcena” napakica – “Preganjamo…” – namreč pravilno bi bilo PREGANJAJO. Zakaj PREGANJAJO, zato ker to počnejo ONI in ne MI, kar pomeni da MI in ONI ni isto, in z ozirom na realnost, niti slučajno ne more biti isto. Tako imenovane “sprave” nikoli ni bilo in je očitno nikoli ne bo, kar je kristalno jasno razvidno tudi na tem forumu. De IURE je ena Slovenija, De FACTO sta pa le dve – Leva “progresivna” Slovenistanija versus Tradicionalna Slovenija.

  Dokaj podobno je v preostali EU in USA, in debelo vprašanje je kako in ali bi se trenja pod dodatnim problemom aktualnega MultiRasnega prisilnega mešanja, znala končati temu primerno – NASILNO. Gledano zgodovinsko bi morale tak konflikt reševati državljanske vojne. Zaradi TRETJEGA tabora, alarmantno nam nekompatibilnih Ras iz Afrike, ter Bližnjega in Daljnega Vzhoda, bi se lahko zgodil nekakšen “čudež” ki bi OBA avtohtona a sovražna si tabora prisilil v neko začasno virtualno “spravo” proti večjemu zlu.

  Zahodna civilizacija sloni na matrici Antičnega Rima, in ker gremo skozi skoraj identične procese, je treba samo analizirati kaj se je dogajalo Rimu. Nobena civilizacija ni dala toliko državljanskih vojn kot prav Rimska. Ker se zaradi Multi-Rasne (BARBARSKE) poplave soočamo z enako nevarnostjo kot takratni Rim, ostaja torej še to, če smo res kot Rim – vsaj še ena DRŽAVLJANSKA VOJNA … taka dobra … “sočna” in mogočna.

  Takole za dušo si premlevam če bi to lahko bila idealna prilika za znebiti se, z enim udarcem, Tuje-Rasnega infekta skupaj s Homo-Levičarsko moro, in tako premakniti neizogibni propad nekam v bodočnost. Ker so spremembe del narave, bodo s časom Homo-Levičarji seveda zopet nazaj, in prav zaradi njih bi pa naj takrat prišel tudi končni kraj.

  Kako je že rekla mama Forest-a Gump-a … “Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get”

 • Duhec

  Še en butast članek… nobenga ne preganjajo, razn navadn folk, ki jim je kupil nove škode, da jim ne bo vroče, ko se skrivajo po grmovju. Pol se pa čudite, da mate 50 bralcev?! Še to je preveč…

  • Kdo se čudi ? Spet lažeš. Koliko pokasiraš za vsako laž ?

  • šmentanamuha

   To so zate pretežke teme. Bolj ti leži parada frik šov maškarada. Ostani pri tem.

  • Tomzi

   A nisi enkrat rekla, adijo pamet?

 • Hribouc

  Paradržava Slovenistan je utemeljena na masovnem zločinu in na masovnem kršenju človekovih pravic ter
  absolutno postavljena na temelju laži in na izkoriščanju svobodnega Človeka.

  Na velikem zločinu krvave revolucije resnično in nepreklicno temelji to kar imamo danes.
  Žal.

  Trajalo bo do kaznovanja zločincev, do obsodbe njihovega sistema in najmanj ter nepreklicno na izreku
  obžalovanja, kesanja in prošnje za odpuščanje.

  Sicer, revolucija traja, zlo prevladuje in prekletstvo terja svoj davek točno tako, kot smo mu priča vsak dan, shizofrena in spakedrana veleskorumpirana sreča pod onečaščenim Kučanovim Triglavom.

 • RealRevolution

  V zapor z njim!
  Bi med drugim dobili rezultat ,kot v matematiki(MEGA lopov=zapor).

  Ampak njemu se “mu” ne recejo,Janeza Janso pa skozi preganjajo.
  In ne pozabimo,kako sele preganjajo majhne prekrske “majhnih”ljudi in delajo tako imenovano drugorazrednost.
  Ce bi JJ ,kot predsednik vlade z falconom zelo dobro izkoristil zastonj lete in bi bil v Ameriki in Avstraliji najmanj 20-krat ,bi ga na aerodromu cakala milica in bi sel direkt v zapor.
  Pa se ustavo bi spremenil za daljse zaporni kazni,samo zaradi Janeza Janse.

 • Osti jarej

  ..preganjajo zgolj kurje tatove in nikakor politikov,banksterjev,prihvatizerjev firm ,na katerih so zaslužili samo prihvatizerji in jih spravili na kant,ljudi pa na ceste,tatov milijard …sploh pa ne mafijcev…..zato,ker so zakoni namerno napisani tako,da vedno odnesejo nedotaknjene guzice….saj ne,da so tako slabi,zakoni….samo ,namerno je toliko lukenj v njih,da se zvlečejo skozi in vse je po zakonu…

  • Miro King

   Pravi misleči partner!

 • piko8

  Tega “GLODAVCA” že zaradi etike nebi smeli kazati kot ministra za krivosodje, ker mu delate samo reklamo!

 • Osti jarej

  …Furs te najde za 100 evrov dolga in ti blokira račun,vzame stanovanje,bajto,al pa šporhet,saj ni važno….ampak takoj…..nikoli ne ukrepa pri dolgovih od sto jurjev ,pa na gor……bog ne daj,da bi zaplenili kakšno vilo,vikend na hrvaški obali,jahto….

 • Osti jarej

  …ta država JE MAFIJSKA….sploh ni nobene dileme….samo vprašanje je,katera je zdaj glavna…..srbska,črnogorska,albanska al italijanska….al kar vse

  • Demonkrat

   Rdeča je krovna

  • Slovenska, kot kaže. Čutimo na lastni koži.

  • tramal

   Komunistična ki je največja, si pozabil

  • Miro King

   Ja, Osti ostanek nas tepe vsi po tvojem opisanem redu omenjeni so bili na položajih in so znali pokrasti državo, pa kri ni voda in se nam v brk maščevalno smejijo, združena mafija!

 • jan

  Problem je v tem, ker sta bili tranzicijska levica in desnica bolj ali manj enaki. Med sabo sta se borili za večji kos plena, mafijski plenilski sistem pa sta vzdrževali obe. In še vedno ni videti lučke na koncu predora.

  • Navedi številke, koliko je katera pokradla, sicer pa utihni in NE ŠIRI LAŽI !

 • Hun

  vse je res kar pisete ..dodejte pa se luknjo v banki od cerkvene miši k ne zgleda tko revno

  • Olga

   Vsa podjetja od “cerkvene miši” še poslujejo in to dobro! Če bi jih pustili pri miru, bi ves dolg odplačali! Komunistom to ni bilo v interesu, ker je bilo treba cerkev očrniti!
   Torej laž! Laž je nesmrtna duša komunizma!

   • Hun

    ce bi posloval dobro neb nastala POL MILIJARDNA luknja…res pa da se pravi gospodarji tam ne menjajo na vsake 4leta in se izmikajo krivdi

    • tohuvabohu

     Ti pa imaš pojma. Polmilijardna luknja je nastala v bankah po zaslugi raznoraznih Kramarjev in pa tistih, ki so iz ukazane nerazsodnosti Zvonove poslali v stečaj, s čimer so njihovi dolgovi avtomatično postali ničvredni. Cerkev pri tem nima nič, razen da je utrpela gromozansko škodo, ocenjeno na 850 miljijonov.

     • Hun

      oskodovani so bili tud mali in velki delnicarji…Mar. nadskofija ni tko nedolzna tko da ne krivi samo Kramarja in podobne…nedolzen je bil Vatikan, ker ga niso opozarjal za vecmilijonske nalozbe…nadskofijo je premamila skusnjava

     • tohuvabohu

      Saj ne trdim, da ostali delničarji niso bili oškodovani, cepec. Trdim, da da je bila cerkev oškodovana. Kredite je najemala menedžerska banda Zvonov in jih tudi porabila, cerkev od tega ni imela nič, “kriva” je le zato, ker jim je preveč zaupala. Nepoučeni in zlonamerni ljudje pa vso krivdo valijo na cerkev, ki v resnici ni ukradla nič.
      Kar se tiče Vatikana: ni njegova stvar nadzirati gospodarske družbe. Je pa seveda moral intervenirati, ker je MB-nadškofija malomarno dopustila, da so jo opetnajstili.

     • Hun

      mal se pouc da mora vsaka nadskofija javt vatikanu o nad 1milijona vredni investiciji…
      krivdo prav tako nosi ker se spusca v kapitalske nalozbe..zame je cerkev mala cerkvica na vzpetini ali v vasi…ne pa mogocne stavbe financnih organizacij…

     • tohuvabohu

      Ti si res nadkreten. Škofija je dolžna obvestiti Vatikan, če investira sama. Zvonovi kot gospodarske družbe z Vatikanom nimajo nič. MB-nadškofija je investirala, ko je ustanovila škofijsko gospodarstvo Rast, potem pa ne več, ampak so podjetja naprej poslovala s tem.
      Ko je nadškofija dobila vrnjeno premoženje, je imela dve možnosti: ali takoj zapraviti dobljeno ali investirati ter s profiti dolgoročno vzdrževati cerkvene objekte. Ali bi po tvoji butasti logiki morala vse zafrčkati?

     • Hun

      hahaha ker si ti kurac desnicarski…po moji logiki ni zafurala ampak po svoji…zafuras lahko 10.000 ali 100.000 ne pa skor MILIJARDA

     • Tomzi

      Oau kako argumentiran in strpen komenter.

     • Hun

      svojga prjatla opozor pr strpnosti…kaj ko vrana, vrani ne izkljuje ocesa

 • Olga

  Klemenčič je navaden lopov! Utajuje premoženje in ravna koruptivno in nezakonito! Sodi v zapor!
  Kučan je pa tako komunistični zločinec in šef zlocinske Udbe, ki bi moral sedeti desetkrat dosmrtno!

  • Miro King

   Olga od kod ti ta vsa mržnja, kje imaš tehtne dokaze? Vladvina in oblast gre in je šla preko trupel kdaj boš to doumela?

 • radames

  Kako je Janković žaljiv, kako Janković žali Slovence, kako smo Slovenci žaljeni, ker je Janković v politiki, pišem odkar je Janković šerif Ljubljane.
  .O tem PRIMITIVCU piše Reporter:
  http://reporter.si/clanek/slovenija/jankovic-skrajno-zaljiv-dokazal-je-da-zanicuje-vse-kar-disi-po-domoljubju-in-katolistvu-518696

 • Rožle

  Levi komentatorji še kar urinirajo pod člankom preminulega …
  Čisto nič jim ni sveto …
  Ni čudno, da jim njihovi levi mediji zaklepajo članke pred njihovimi neuravnovešenimi uporabniki ..
  SRAMOTA !

  • Kosobrin

   Tudi tukaj bi ga morali zakleniti. Neverjetno, koliko “jasnovidcev in vseznalcev” se pase gor! In ne samo levih!

 • mannuro

  Lepo, da je priznal. Pa vseeno, ta pijanček, je direkt za pred sodišče. Če ne sedaj, pa malo kasneje, ko se bo zamenjala oblast. Torej je sodeloval in verjamem, da še vedno sodeluje v rdečem kolaboranstvu!

 • Osti jarej

  ..dej,dej…spet populizem….preganjajo zgolj rajo…..tisti,ki so se pa slučajno za zapahi znašli,pa na račun le te,živijo neprimerno boljše….koliko na dan plačamo za kurce barabinske??…80 evrov za žretje in miren lajf v brezdelju medtem,ko se nakraden denar plemeniti v davčnih oazah in,ko taisti narod,ki plača nima toliko,da bi dostojno nahranil svoje otroke…..yebite se…

 • tohuvabohu

  Koliko časa bomo še gledali tega manekena?

  • Demonkrat

   Do novih modnih trendov

  • piko8

   To je pa žalitev tega teškega manekenskega poklica!!! Tega gargamela še v koruzo nesmeš postavit!

 • domovina mili dom

  Nagrajenci cosa nostre so na oblastnih položajih. Tisti, ki za nagrado gredo v tujino, tam delajo za transfer mafije. Nagrajenci v pravosodju in vladi, pa uničujejo demokrate politične nasprotnike.

  • Miro King

   Nasprotnike so vedno na grmadi zažigali, mili dom, in kaj je domovina ko ti kradejo spredaj oblast zadaj pa kriminalci?

 • FORT WORTH

  Kdo pa bi preganjal kriminalce ? Kriminalci ??

  • Miro King

   Fort worth: Majhna slovenija to premore, nič novega imaš prekleto prav!

 • Vasja Puhar

  ta grda posast bo zacela pobijat ce nebomo za njih

 • Fogglof Tunnek

  Priganjamo tudi kriminalce, samo njih Ustavno sodišče spusti na prostost !?!?

  • FORT WORTH

   Veleizdajalec, kriminalec in proti drzavni element st.1 je se vedno na prostostu,kljub ustavnemu sodiscu.

 • Franjo Trojner

  Prava štala in mizerna pravna država!

 • karpelec

  Na sliki imamo majhnega pravnika in vsesplošno uporabnega politikanta, ki je priročen za potrebe dnevne politike.

 • PikaPolonica

  Žena pa tut dober služ.

 • Vrhovni sodnik

  Frankenštajna na el. stol

 • Župca

  Kašen fris, sluzast.

 • Hun

  ko pogledam faco Klemencica..hudicev odvetnik, vampir odvetnik

 • Janez

  Nekoč!
  Je “žal” minister G. K. NEKAJ GOVORIL O T.I. SISTEMSKI KORUPCIJI !?
  Mar ne?
  Ali le ne bi kdo uradno preiskal
  morebitno njegovo soudeležbo v njej.
  Nam navadnim penzionistom – se zdi – njegova soudeležba? Možna, verjetna. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  ZAKAJ SPLOH IMAMO DRŽAVO, KI SAMO VELIKO STANE – DRŽAVNI USLUŽBENCI PA SO OČITNI SOUDELEŽENCI V NEKOREKTNOSTIH, CELO V KRIMINALU. VSAJ POSREDNO.

  • Miro King

   Janez zatučkali so Komedno korupcijo je čisto tiho?Ne omenja se več čeprav je človek z dokazi priznal, povedal v kaj so ga silili in koliko bo dobil za to on in občina? Zakon govori dokaži korupcijo, sistemska je že od nekdaj, kje boš lovil lopove, ki iz ozadja finacirajo z obrestmi parlament itd.????
   Kaj lahko naredi minister Klemenčič, če bo zatresel mrežo ga bodo fentali? Korupcija in kriminal nimata konca in kraja kaj dela specialna policija, kriminalisti, zapirajo si oči, ker so delno soudeleženi v korupciji in skoraj vsak poslovnež ima toliko masla na glavi z drugimi osebami, da so vsi raje tihi, pa imajo kaj vesti? NO, so izjeme ko ti napišejo kazen?
   Ja vsi so na plačilni listi in ker nič ne ukrenejo naj ne dobijo plače, saj to državaljane res preveč stane in že to je posredni kriminal, enemu upokojencu pa 250- 350 pokojnine, plače javnih politikov in manegarjev pa so večje kot jo ima predsednij države? kakšna država? nerazumno!

 • TOML

  Zanima me kdaj se začne lov na rdeče glave?
  Upam, da bo zame kaj ostalo!
  Ti matr……

  • Miro King

   Toml, bo, bo te golazni ne zmanjka, ne skrbi prvo bomo med seboj poračunali!

 • Miro King

  Odgovor ministru za pravosodje, naj naredi SLOVENIJO PRAVNO ZAKONITO DRŽAVO
  iZPOSTAVLJAM PRIMER:
  Ko gre za stanovanje bi morali lastniki imeti res prvo in zadnjo besedo!! Goljufije na goljifije, dejstvo da ima naš pravosodni minister KLEMENČIČ, prav, ki ugotavlja kakšen kriminal se vrši v RS, vprašanje , zakaj drugi nadležni organi ne UKREPAJO po zakonu? KDO JIM BO DAL UKAZ?
  Policija je dolžna skrbeti za državljana in njegovo premoženje in mora striktno zadeve obravnavati STROKOVNO in STROGO! VSI LOPOVI SO NA PROSTOSTI, KURJI TATOVI PA ZA ZAPAHI. Tako da zmanjkuje zapornih celic?
  Taki ljudje, ki so očitno kradli in se ve kdo so, kateri še naprej delujejo zoper SLOVENIJO in jeno pravno ali človeško ureditev in zavajajo ter goljufajo državljane koregirajo z denarjem parlament in DZ ter druge ustanove, ki so ukradli SLOVENIJO MOJO DEŽELO in ko je revnim ljudem nedokazno preko sodišč in FURSa, jemljejo denar, le ti sodijo v zapor in naj dokažejo od kod z dvema rokama tako bogastvo???? Kot nemški študent Jure bi vsi ti sedeli že v osnovi ne pa, da je ukraden denar delal nadalnje barabije.

  Zgodba pisca nastaja in to ni edina, ko je neka večstanovanjska dominantna stavba sredi mesta Mežice zadiši bogatašu za prestižne namene ene ženske osebe, ko je bila stavba v letu 1984 za odpis, katero je za svoj denar pisec prenavljal 22 let vzdrževal strho in druge naprave ko je, podjetje stanovanjska skupnost vsa leta cvilila, ni denarja, nakar je postala aktualna v letu 2002, ko se je preselila od bogataša “tajnica” in na vrat na nos so morali stavbo generalno obnoviti, pisec pa je kupec stanovanja v letu 1993 plačal v celoti in so ga pred prenovo nagonsko POSILJEVALI, da jim da kot drugi največji lastnik soglasje za prenovo? prenovova ni bila nujna, in kako naj bi lastnik, ki nima dohodkov za tako obsežno obnovo pristopil k taki obnovi?
  Možno je, da se ti ljudje za svoj prestiž na in ob stavbi namislijo spet kakšne nove obnove??
  Vse v redu in prav toda pisec lastnik stanovanja je postavil pogoj, da izpolnijo vse klauzule na kupoprodajni pogodbi, ker po nakupu niso izpolnili še nobene!

  Kriminalci so nedotkljiva sodišča posebno privat sodišče v Slovenjgradcu, ko pisec ni nkoili dobil sodbe za za nedokazno dejanje, ko je nastala iz maščevanja bogatina, ukazatelja in finaciranja iz ozadja, je tudi konstrukt znotraj sodišča me odvetnikom in treh sodnic, nazadnje tudi njim drži štango še predsednica sodišča, ne ve se, ali iz sramote ali zavožene zadeve, na vse obtožnice in tožbe ki jih je poslal pisec na tospdišče ni ODGOVORA več kot 4 leta.
  SAMOVOLNJI obnovitelji, oz. ta bogataš in na koncu tudi plačnik, JE CELO Z FIZIČNO SILO HOTEL DOBITI SOGLASJE, VSE za svojo tajnico in prične z delom brez 100% soglasij in pisca preko sodišča posiljuje brez dokaznega materiala, da sta zakonca postala dolžnika samo za streho 72 Km2, 14.550,00 EUR za navadni TONDACH, ko drugi ekspreti krovci povedo, da bi pokrili za 19.000.00 EUR vseh 420 km2 strehe z DEKRA KRITINO??? ZLATA TONDACH STREHA????
  Odvetnik se je namislil z bogatunom , da mi bodo dolg umetno nastavili in sodno izterjali na osnovi 61% soglasij, kot redno letno vzdrževanje, te % premorejo sami brez drugih stanovalcev. Na SG sodišču pa so tri sodnice odvetniku O.M. poskusno šle na roko in so sprovedli tožbo, če bo šlo, brez dokazov in obtožili kot prvotoženo partnerico in drugotoženega, pisca? Obljube, bogataša, denar, prepričan sum, glej premoženjsko stanje?
  Nikoli ni bilo prave obravnave kot enkrat sedem minut, ker se je sodnica ustrašila dveh odvetnikov in ni dopustila dokaznega gradiva, niti ne da bi zoper obtožbo svoje povedali odvetniki, saj so vedeli, da je to namerni slab moralni konstrukt, da bi zakonca lahko izselili, saj so mu ukradli tisto zemljišče ob hiši, ki je pisano piscu na pogodbi, le to celotno, vse za tajnico, ki je bilo prodano brez denarja pod mizo in brez argumentov po sodni poti ene od teh očitno drugače nagrajenih sodnic mimo vrste? To še ni vsa kraja, malvezacije inkompenzacije nekega podjetja, ki ni piscu v tej zadevi pravni partner pogodbe o nakupu, kar je tudi prodaja sporna in nezakonita, no, tajnica je celo zazidala piscu samovoljno tudi kletna okna, pritožba, sodišče, NIČ
  Zadevo so si podajali kot vroči kostanj še dve sodnici, ki nista hoteli vedeti ali sta nesposobni, malomarni, kaj govori zakon in temu se je pridružila tudi predsednica sodišča, šli so vsi MIMO Stanovanjskega ZAKONA BREZ DOKAZOV in po NIKOLI sodno VROČENI SODBI PISCU, so pošiljali iz strahu še po drugi SLO sodiščih, da presodijo sklep kraje, ne da bi druga sodišča zahtevala dokaze ali OSNOVNO obtožnico, ko le ta nima nobene resne obtožbe, saj so prvo toženo kot nelastnico v letu 2006 tožili, malo diletansko, osebo, ki z zadevo ni imela ničesar zaopraviti, ker je predala svojih 50 % piscu z overjeno pogodbo v letu 2000 in je prepričan sum zadeve, KORUPCIJA, da so vsi nastopajoči dobili zunaj poplačane nagrade, preko obljub odvetnika O.M. To gre tako ko denar spregovori!
  Zanimivo je, da to zadevo vedo uslužbenci na SG sodišču in to se govori, nekateri pa so očitno zaskrbljeni, ker se to jutri zgodi tudi njim??? Slovenska strahopetna egoistična boječnost, se govori in nič ne naredi!
  Pisec kot drugi tožbe niso nikoli prejel uradno sodno v roke,(zakaj je ni osebno dostavil sodni vročevalec?) in je nekje na sodišču, domnevam, postala pravnomočna, ne ve se vsebina, ni se bilo mogoče pritožiti, znotraj tajno so pripravili, kako bodo izsilili namišljeni dolg, v veri vednosti, da pisec tega zneska nima mu bodo pa zato prodali stanovanje na najboljši lokaciji mesta vredno 160.000,00 EUR za ceno 26.000,00 EUR ne da bi dobil sklep in zakonito pojasnilo o prodaji zakaj in kje na bi bili dokazi, ki le ti veljajo na sodiščih naj jih pisno POKAŽEJO? Molk! Ker dokazov ni, bodo NASILNO brez vednosti poslanega sklepa ali kakšnega drugega dokumenta zadevo prodali kot da je to njihovo, hej,hej, pisec je vtaknil v kupljeni mansardni HLEV, ne stanovanje, + 0koli 80.000,00 EUR za komfort? To je njun DOM in nimata kam več iti, ker sta stara in bolana.

  Da bi zaščitil partnerico pred depresijo in drugih bolezni, sem letu
  2007 postavil postopek za osebni stečaj partnerice,saj to NASPLOH ni bilo POTREBNO, AMPAK ZARADI MIRA V HIŠI, s preiskusno dobo
  treh let, katera je uradno uspela in izšel je sklep SG sodišča, da so ji
  vsi DOLGI opuščeni! Butasto TAISTO sodišče pa po vseh letih tega sklepa za isto zadevo prodaja stanovanje, kar je v osnovi po sklepu nezakonito, opuščeni dolg zahtevane terjatve!!! Zakonito,TUDI po USTAVI, ti nobeden ne sme prodati vzeti DOMA? Lastnina je sveta le sodišča namerno tega nočejo vedeti in se spuščajo kot uradna ustanova na nivo KRAJE. Kraja stanovanja je sodna GROŽNJA, ki se mora sankcionirati!

  Pravosodnega ministra se tu sprašuje, ker je edini, ki je pošteno zatresel sodstvo, KJE JE NADZOR NAD SODNIKI? Kot samostojna veja ne sme igrati boga v državi in biti nedotakljiva?

  Zakaj noče ali ne sme policija, sodišče, sodnika, ki ima kriminalno potrjeno pot preko zakona, zaslišati, obsoditi in zapreti?
  Če bi bilo to v Avstriji ali ZRN bi že ob prijavi bili priprti, po preiskavi tudi sedeli! Naša zakonodaja je prepisana NEMŠKA zakonodaja, zakaj se striktno ne izvaja?

  Vsekakor je tu vprašanje koliko ima kdo jajc, moči, sodišča, policija ali ministrstvo za pravosodje, ali bomo državljani še naprej tako nezakonito obravnavani, MRCVARJENI preko namernih napak, malomarnosti naših sodišč? Kaj so vrednote pravice državljanov tlačene, zakaj se dopušča, da narod kriminal tlači in ali je to demokracija, ki državljanu uničuje življenje in SLOVENIJO. Potrebno bo narediti red, saj le taka ureditev brez zakonja ljudi sili v kriminal, uboje itd., bomo med seboj prvo poračunali?
  Pa naj mi kdo odgovori kje smo?

 • Andrej

  Klemenčičeva izjava je samo potrditev njegovih njegovih svinjarij , ki jih je počel kot
  nekdanji vodja protikorupcijske komisije , prav on in Kos ter njegova druščina so
  tisti , ki so uzurpirali slovensko pravosodje in napravili iz njega komisijo , ki je
  vse kaj drugega kot protikorupcijska komisija , lahko bi rekli , da je po svojih
  vedno bolj podobna nekdanji zloglasni inkviziciji !

 • janko

  Ne maram Klemenkota, napadel je JJa in kot prvi začel rušiti njegovo vlado. Sledili so prvaki takratnih strank, nato ulične horde in Janševe vlade ter tako slovenske pomladi ni bilo več. Vse do danes. V tem času pa nas je postokunizem pripeljal do katastrofalnih porazov in škode!

 • Steiermark

  Vladajo nam rdeči zločinci – kriminalci, ki se še naprej šemijo in ponašajo z krvavo zvezdo….njihov “podmladek”….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!