Razkrivamo, zakaj Cerar “nagaja” Logarjevi komisiji – Njegova družina prijateljuje z zloglasnim konzulom, ki je posredno omogočil pranje denarja v NLB

Foto: Mediaspeed. Zdenka Cerar in Samir Amarin.

V Sloveniji je uveljavljen rek, da je naša država tako majhna, da praktično vsak pozna vsakogar. Četudi to morda ne drži povsem, pa še kako drži, da so za uspeh v politiki tako ali drugače pomembne veze in poznanstva. Aktualni predsednik vlade Miro Cerar jih ima kar nekaj, saj je sin nekdanje generalne državne tožilke Zdenke Cerar in zlatega olimpijskega telovadca Mira Cerarja starejšega. Kot je razvidno iz javno dostopnih fotografij na spletu, pa sta se njegova starša zelo rada družila s častnim konzulom Jordanije v Sloveniji, Samirjem Amarinom. Gre za tistega kontroverznega diplomata, ki naj bi iranskemu državljanu z britanskim potnim listom, Iraju Farrokhzadehu, odprl pot v NLB, kjer je bila v letih 2009 in 2010 oprana skoraj milijarda dolarjev. Z Amarinom se je leta 2011 ob odprtju Kristalne palače v BTC-ju družila pokojna Zdenka Cerar, leta 2013 pa na premieri predstave Tak si s Klemnom Slakonjo in Tadejem Tošem tudi njegov oče Miro Cerar starejši. Morda je zdaj bolj jasno, zakaj si vodilna vladna stranka SMC ne želi, da bi Logarjeva preiskovalna komisija še naprej drezala v osje gnezdo – v največjo slovensko bančno afero #iranNLBgate.

Kot smo na Novi24TV v preteklem mesecu že poročali, se je za Samirja Amarina zelo zanimala tudi slovenska policija, vendar je preiskavo kasneje opustila, domnevno zaradi njegovega zelo dobrega poznanstva z Milanom Kučanom. Pisali smo že, da je v zvezi s tem našemu uredništvu pisal tudi Kučan sam, ki je cinično pripomnil, da ni ne častnega konzula tuje države, ne slovenskega policista, ki bi ga sklicevanje na kogar koli smelo razbremeniti odgovornosti, da omogoči preiskavo vselej, ko gre za sum storitve kaznivega dejanja.

Zdaj pa nove fotografije razkrivajo, da se z Amarinom zelo dobro pozna tudi družina Cerar, torej tudi sam predsednik vlade. Zdenka Cerar je bila seveda generalna državna tožilka in ministrica za pravosodje v vladi LDS, znana pa je tudi po svoji kontroverzni izjavi, “da ni vsaka svinjarija kaznivo dejanje”.

Naj spomnimo. Samir Amarin je častni konzul Jordanije v Sloveniji že od marca leta 1995. Poročali smo, da je leta 2002 prav on v Jordaniji uredil obisk za takratnega predsednika Slovenije Milana Kučana. Poznavalci pravijo, da se v odnosih med Slovenijo in arabskim svetom prav nič ne zgodi brez njega. Tako je imel denimo Amarin, ko je Borut Pahor obiskal diktatorja Moamerja Gadafija, častno mesto na sredini med Pahorjem in Gadafijem.

Je jordanskega konzula družini Cerar predstavil Milan Kučan?
Poročali smo tudi, da si je Milan Kučan zapisal Jordanijo v agendo kot prvo od arabskih držav, ki jo je obiskal, med tridnevnim obiskom pa se je srečal tudi z jordanskim kraljem Abdulahom II. S Kučanom je bil v Jordaniji tudi takratni predsednik GZS Jožko Čuk, ki je z jordanskim kolegom podpisal dogovor o ustanovitvi slovensko-jordanskega poslovnega sveta. Zdaj se poraja vprašanje, če je Cerarjevim Amarina predstavil prav Kučan.

Ko je Miro Cerar poleti leta 2014, podprt s strani botra Milana Kučana, zmagal na ukradenih volitvah, je postalo jasno, da želi levica za vsako ceno obdržati politični primat v državi in nadzor nad največjo slovensko banko, NLB – četudi je potrebno političnega nasprotnika za kaj takšnega z montiranim procesom odstraniti iz parlamentarne tekme in ga poslati v zapor. Takrat seveda še nismo vedeli, koliko denarja se je nekaj let pred tem opralo v omenjeni banki – zato pa je zdaj iz dneva v dan bolj jasno, zakaj tega na vladi nihče ne želi raziskovati in zakaj vsi modro molčijo. Paralelna preiskovalna komisija, ki jo je pred tedni v Tarči napovedal Jani Möderndorfer, je očitno samo dober izgovor, kako onemogočiti dobro delo dr. Anžeta Logarja in njegovih sodelavcev.

Foto: Mediaspeed. Miro Cerar starejši v družbi Samirja Amarina.

Paralelna preiskovalna komisija orodje, da se zaradi Cerarjevih povezav z Irancem onemogoči delo dr. Anžeta Logarja?
Razkrili smo že, da so tudi poslanci znotraj SMC-ja neenotni glede morebitne nove preiskovalne komisije, podpredsednik državnega zbora, Matjaž Nemec z vrst SD-ja pa je celo izjavil, da člani KNOVS in Logarjeve komisije dobro delajo, zato ni nobene potrebe po še eni takšni komisiji. A očitno mora Miro Cerar nadaljnjo preiskavo za vsako ceno ustaviti, saj je njegova družina v zelo dobrih odnosih z jordanskim konzulom, prek katerega pa bi pot vodila tudi do Iraja Farrokzadeha.

V največji opozicijski stranki SDS si prizadevajo, da bi se pri obravnavi zahteve za odreditev parlamentarne preiskave o pranju denarja v NLB spoštovala ustava. O istem predmetu preiskave namreč ni dopustno odrediti dveh komisij hkrati. Parlamentarna preiskava o ugotavljanju zlorab v slovenskem bančnem sistemu ter ugotavljanju vzrokov in odgovornosti za že drugo sanacijo bančnega sistema v samostojni Sloveniji je bila sicer ustanovljena leta 2015, raziskuje tudi politično odgovornost v povezavi z dejstvi, ki nakazujejo na pranje denarja in financiranje terorizma, zaslišala je tudi priče in verjetno izvedla tudi druge dokazne postopke.

T. F.

 • dr Janez Sveti

  Razne slike iz družabnih srečanj, ne povedo ničesar. No fantaziramo lahko. Gospod Samir Amarin je uglajen in pameten diplomat, ki že veliko let dela in živi v Sloveniji. Obtoževat tako uglednega človeka z natolcevanjem je sramotno za resen novičarski portal. Aha..saj Nova24tv itak ni resen portal ampak rumeni portal.
  DR Janez Sveti lep genij

  • test

   bebec, kaj ti res cakas poleg, da prletijo novi clanki, jih potem preberes in na koncu serjes? pa kolk neumen si ti? clovek se res lahko samo rezi :)))

   • dr Janez Sveti

    Hvala, na tvoji predstavitvi. Izlil si svoje misli na splet in sedaj vsi vidimo kaj imaš v glavi.
    DR Janez Sveti genij

  • RealRevolution

   A nam nastejes kateri portali v Sloveniji pa so resni za tebe?
   Svet24 je rumeni portal,MMC je udbaski,24ur pa levicarski.
   Aja,vsem je skupno levicarstvo in njena propaganda.

   • dr Janez Sveti

    Žal noben. Resno. Pa ne samo v Sloveniji. Čim manj beremo in gledamo “novice” bolj srečni ljudje postanemo!
    DR Janez Sveti Razbriga

   • karlina

    edino DOMOVINA, 24kul.si

  • Sloustava

   Mar menis, da si ta “uglednez” upa harati po Jordaniji? Japajade, arest mu ne bi usel, v Kucanstanu pa je vse mogoce, celo blatenje lastnega naroda. Ti , ti, ti mali komunistek, izrabljen in obrabljen dusevni revcek, ki nimas niti pojma o pojmu, kaj je to pojem, pa se oglasas v potuho lopovstvu. JA, prav, pojdi potem v Jordanijo hvalit Kucana…

   • KIKI

    V Jordaniji pa našega vojnega siroteka ne poznajo!

   • dr Janez Sveti

    Tvoj besedni zaklad, je ogledalo tvojega duševnega stanja in inteligence. Lagal bi, če bi rekel, da se mi smiliš, saj je tvoje življenje, samo rezultat tvojih dejanj in razmišljanj. Sam si si ustvaril ta pekel v katerem živiš.
    DR Janez Sveti genij

 • Vojteh Dovč

  pa ja ne spet Kučan

  • KIKI

   Kdo je rekel, da je Kučan uglajen? Navadno prekmursko teslo, rdeče pofarbano !

  • karlina

   Kdo pa drug

 • totex39

  Taki ljudje, kot je ta jordanski konzul, pa je že znano, kakšni so lahko tako navidezno uglajeni ljudje najbolj nevarni.

  • karlina

   TOČNO, smo ze doziveli in še vedno dozivljamo

 • rubec

  Če prižgete zvočnike boste zaslišali šklopotanje jajčnikov.

  • Prle

   Tvojih?

   • rrrrr

    Rubec,oprosti, to je vse kar zmorem. Tvoj Prdo

    • rubec

     Razumem. Za tukaj najti pravi odgovor je potreben določen čas in trud. Sam sedaj iščem navdih zanj s prebiranjem Kumranskih zavitkov in Pečjakovih zvitkov.

     • rrrrr

      Sem že na hrbtu in od smeha utripam z vsemi petimi v luftu, noro…..

     • karpelec

      Vseeno se primi za nekaj, da te ne bo odneslo predaleč, lahko da smeh naenkrat popusti in kaj bo potem?

    • karpelec

     Ni važen glas, važen je učinek.

 • VERZIFIKATOR

  Marthin L. K.

  I HAD A DREAM

  I had a dream, imel sem san,
  preroške lepe sanje,
  trdnó verjamem vanje,
  da jutri nov bo dan.

  In tega dne, ki daleč ni,
  vse polno bo življenja,
  ni treba dovoljenja,
  že misel nanj me vzradosti.

  I had a dream, imel sem san
  in vem da je resničen,
  saj bil je nepremičen,
  ko nov napočil spet je dan.

  Imel sem san, I had a dream,
  da stvar pritlehna siva
  negibna tam počiva,
  počitka ji nadvse želim.

  In tega dne, ki daleč ni,
  pritlehno bo minilo,
  nebo bo modro milo
  potem še dolge, dolge dni.

 • janez zorman

  Toti Sanmarin je pravi politični lisac, pritepenec, ki se je infiltriral v slovensko udbopartijo, saj je zaslutil, da bo na plečih slovenske delavske raje lepo živel. Najbolj “idiotski” je izpadel, ko je opravičeval prehajanje arabskih hord skozi Slovenijo, rekoč, da Jordanija gosti več beguncev – večinoma sosedskih – sirskih, kot cela EU. Ni pa povedal, kako gostijo begunce – namreč v begunskih taboriščih – po šotorih. In nihče od naših režimskih novinarčkov, mu ni znal razložiti, da smo za časa balkanskih vojn, mi, Slovenci, gostili več kot pol milijona balkanskih beguncev po naših stanovanjih, vikendih,..vse za ” bratsvo in jedinstvo” !

  • karlina

   TOČNO

 • VERZIFIKATOR

  Samar Ibn Bar-ab

  USMILJENI SAMARIJAN

  Se predstavil je za Samarjana,
  za usmiljenca Zaveze nove,
  ki prinaša žejnemu darove,
  lačnega nahrani božja mana.

  Reko Jordan bojda je preplaval,
  rešil tam na tisoče beguncev,
  vse izvlekel iz poskusnih kuncev,
  preden, glej, na sever je pritaval.

  Samarjanstvo širil po puščavi
  je mentalni v severni deželi,
  kjer bi množično mu naj verjeli,
  bil v spokorniški je mož opravi.

  Revež, vsakemu ki rad pomaga,
  najbolj pa sorodnikom puščavskim,
  z licem beduinskim je hinavskim
  preprodajal sredstva najbolj draga.

  Okoristil se po beduinsko,
  ko prodal je lačnim samarjanstvo,
  skrival v žepu karto le tiransko,
  z združbo se spajdašil je tatinsko.

  S cmerami ko naokrog postava
  in s pritlikavci ko družno laže,
  slednjič še v puščavi se izkaže,
  da v resnici je pošastna glava.

  To je torej tisti beduin,
  ki kot Samarjan bi se predstavljal,
  svet zdaj razsvetljeni bo ponavljal,
  da je zgolj Baraba Samarin.

 • Demonkrat

  Jah to je liberalizem.

 • tarantela

  Sporočam, da so rezultati analize jajc, ki so jih znesle vrhniške kure, pokazali, da so povsem užitna in primerna za vsakršno uporabo, požar v Kemisu jim ni škodil.

  • princeska

   To izjavil, pojedel in umrl.

   • rrrrr

    Tisti, ki je take analize delal, jih že ne bo jedel. Res da je hlapec, ni pa nor.

  • KIKI

   Vrhničani bi še pečene kure iz pogorišča požrli, če bi jim tako ukazali! Zgovarjajo se na kurja jajca , ker svojih nimajo!

 • Anton
 • princeska

  Cmerko je picajzel, ki se nosi kot naglavna uš.

  • KIKI

   Primerjava ni slaba, ni pa najboljša, saj so njegovi picajzli že mutirali v osle!

  • karlina

   Ha , ha , h,a dobra primerjava

 • Majda

  Pozareport, Demokracija, deloma Reporter, Mozina in Pezdir (ter seveda VSI domoljubi z Janso na celu; pa bi ne bilo posteno, ce bi ne omenili Omerze in Leljaka, pa skenslanega Igorja Pirkovica) , so kljuc do uspeha obstanka slovenskega naroda. Intervju Mozine in Pezdirja, clanek Pozarja, in upamo, clanki, kolumne in nadaljevanje odkrivanja arhivskega gradiva, bodo morda zbudili speco lepotico Slovenijo. Volivec, poglej okoli sebe in koncno ugotovi, da se na tvojih zuljih ne hranijo tvoji otroci, pac pa golazen, ki ti je ukradla bodocnost! Ce ti to ne zadosca, potem ti ni pomoci, a vedi, da bodo tvoji potomci kleli tebe, kaj si jim zapustil! Stopimo skupaj in si ponavljajmo besede dr. Pucnika:Jugoslavije ni vec, zdaj gre za Slovenijo!!!!

  • karlina

   MOJ VELIK PODPIS, hvala Bogu, okostnjaki so KONČNO začeli padati iz omar

 • tarantela

  Dr. Anžeta Logarja sem v začetku zelo cenila, to, kar počne zadnje čase, je pa otročje. Zaslišuje tudi o tem, kdo koga pozna ali je poznal pred davnimi časi. Sprašuje stvari, ki sploh nimajo nobene povezave z bančno luknjo. Včasih je dobro malce pretiravati v svoji zagnanosti, ampak tokrat gre pa že čez mero dovoljenega in primernega. Da dol padeš.

  • dež

   Odkar sem na tem portalu še nisem zasledil, da ti podpiraš karkoli, kar ni orto levo.

   • štef

    Če pa jo boli desna pa se opira na levo. Boli njo k….

    • karpelec

     Leva je ne more boleti, ko pa si je dala v Moskvi montirati platinasto opornico.

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • rrrrr

   Če človek nečesa ne razume, mu ustava zagotavlja, da sme o tem molčati.

 • Duhec

  Kdaj bojo pa kakšni rezultati preiskav in zasliševanj te famozne Logarjeve komisije??? Se zdi, da sam napenjajo mišice….

  • dež

   1 milijarda opranega denarja na NLB, z imeni in priimki, kaj še želiš ? Sedaj je na vrsti policija.

   • štef

    A, misliš, da ve kaj bi rada. Samo da goflo obrača

    • Duhec

     Načeloma mi je vseen za to komisijo in vse kar se dogaja…. vem pa, da se tko ne dela, če hočš pravico, resnico in primerno kazen za lopove. Vi pa kr sanjajte dalje… men je fajn.

     • rrrrr

      Punca moja, vrži v kontejner raje kako prazno flašo od cvička in ne črk.

   • Duhec

    Čudovito…. pokradenega pa 70 milijard. Je verjetn razlika med opranim in ukradenim a ne???

    • dež

     Logar je že ob predstavitvi 1. prehodnega poročila povedal, da to kar oni (komisija) sedaj počno, bi morali policija in tožilstvo. V tistem poročilu je tudi pojasnjeno, kako je nastajala bančna luknja, za katero je pristojna komisija.
     Kako se tem stvarem streže je razložil Pezdir, v zadnjem intervjuju na RTV. Naj te spomnim, da je predsedniško kampanjo Kučana financiraIa IT mafija (obstajajo uradni dokumenti), rekel je tudi, da če Hari Furlan pogleda v davčne oaze, bo tam našel samega sebe. Povedal je, da imajo vsa večja SI podjetja in banke v davčnih oazah ustanovljena vzporedna podjetja.
     Nekaj dni nazaj je bilo opisano, kako si je preko Factor in Poštne banke nezakonito financiral volilno kampanjo Danilo Turk. Je vodja volilnega štaba pri Poštni banki najel 40 K€ kredita in ga nikoli vrnil, banka pa je dolg odpisala (ni sprožila nobenih postopkov za njihovo izterjavo).
     Policija in tožilstvo imata dovolj podatkov, da sprožita vse postopke, v celoti pa z njima upravlja leva politična opcija. Tudi predsednik vlade, parlamenta, finančni minister, notranji in zunanji minister, vsi prihajajo z levice. Zakaj nič ne naredijo ?, enostavno, ker ne želijo preiskovati samega sebe, bi se ugriznili v lastni rep.

     • karlina

      VRANA VRANI NE IZKLJUJE OČI !!!!!!!!!!

  • goldhorn

   Tebi naj se kar zdi. Marsikaj je že prišlo na plano.

   • štef

    Tud ona mora plačo zaslužt.

    • Duhec

     Itak…. udba.

     • karlina

      to imaš pa prav

  • janez zorman

   Že nekaj časa se zelo trudiš omalovaževati Logarjevo komisijo, ki je po mojem mnenju ena bolj strokovnih in kompetentnih komisij, na kateri so krimininalizirani akterji več kot običajno podvrženi splošni anamnezi; kar se tiče izčrpavanja bank in bogatenje posameznikov. Več ali manj je že vse akterje ujel na kondiktornih trditvah in na lažeh – nekateri se tako zapletajo in jecljajo, da je že kar smežno, ali žalostno – sploh pri tisti, ki še vedno operirajo z narodnim bogastvom. Očitno imaš nek osebni interes, da se bančna luknjica ne razišče v prid državi: upam, da se motim.

   • Duhec

    Ok…. a pol bojo vsi, ki pred komisijo jecljajo, se zapletajo, pozabljajo… zarad tega obsojeni??? Kakšne pristojnosti sploh ma ta komisija?! Nekak se zdi, da se vsi, ki tja pridejo sam norčujejo…. potem jih očitno nima.

    • KIKI

     Najbrž obožuješ pokvarjenega Kosa in bebavega in umazanega zapitega Klemenčiča?

    • Hun

     se strinjam popolno s tabo….Logzi loh spila preiskovalnega specialista in pridno opravi svoje delo…kaj ko so vsi visji inspektorji, visji tozilci podkupljeni z davkoplacevalskimi denarnimi vsotami

     • montyamp

      Nevretenčarji vajine sorte ste krivi za obstoj udbogolazni .

     • Hun

      kje si ti aktivno udelezen pri odpravlanju politicne kriminalne nesnage? ajde da te vidm clovek s hrbtenico

   • Šobar Davorin

    si mislil bržkone na amnezijo. Ne na anamnezo. Pravo epidemijo amnezije, če ne kar specifične demence med našimi “bančniki”.

    • tohuvabohu

     Na koncu bo pa amnestija.

    • karlina

     ITAK, pa ne samo med bančniki, med vsemi, ki so imeli prste zraven

  • Ryuk

   Rezultati preiskav Logarjeve komisije so bili za Faktor banko in Probanko že predstavljeni na tem portalu (kljub kolektivni izgubi spomina akterjev vpletenih v teh dveh bankah):
   http://nova24tv.si/slovenija/gospodarstvo/l-poglejte-to-hobotnico-v-factor-banki-in-v-probanki-ko-so-postenjakarji-bolj-pregnani-kot-banka-slovenije/

   Podane so bile tudi že ovadbe:
   https://www.rtvslo.si/slovenija/parlamentarno-preiskovanje-bancne-luknje-prineslo-prve-ovadbe/407926

   Od tu naprej je vse odvisno od tožilstva in sodstva.

   Komisija še naprej preiskuje bančno luknjo – tokrat v NLB.
   Logar je v času tega mandata dejansko naredil več kot cela cmerarjeva vlada skupaj.

   • rrrrr

    Logar je razkril več kriminala v enemletu, kot vsa udbovska miličarija v 26. letih. ( tako nekako je zapisal Toml)

  • KIKI

   Pri vseh skrivalnih mafijskih “rabotah” NLB in ostalih veličastnih Slovenskih bank, je razkrito in odkrito ogromno! Za to moraš imeti in znanje in “jajca”, ker se ves čas ukvarjaš z največjimi in najbolj nizkotnimi kriminalci v našem finančnem svetu. Včasih (vsaj 70 let nazaj) so bili v bankah
   nameščeni visoki intelektualci, finančniki in napredneži, danes pa pride na vrsto za “bankirja” kot se radi imenujejo vsako F21 lojalno teslo, kar smo imeli možnost videti v včerajšnem zaslišanju
   revšeta iz Slovenskih Konjic, ki je celo življenje brodil le po umazaniji in podkupovanju .
   Zelo so zaščitniški v svojih kriminalnih povezavah in vsi nosijo v svojih genih poleg primitivnosti še
   težko pozabljivost oziroma napredovano demenco! Sicer pa, kot pravi star pregovor : “gliha skup štriha”!
   Čestitke in vso spoštovanje dr. Logarju za njegovo vztrajnost pri odkrivanju pohlepnih bančnih
   oseb, kriminalcev! Upam, da bodo kdaj čepeli za kakšnimi rešetkami in globoko razmišljali o svojih
   grehih! V trenutni brezpravni državi, so prasci še na varnem in to dobro vedo!

 • RATATA

  Če gomazeči golazni, plevelu in plesni le nekaj govoriš, se razmnožuje in razrašča naprej.
  Za iztrebljanje gnusnih škodljivcev so potrebna druga uničevalna sredstva in ne le jezno govorjenje!

 • antimur

  Od pokojne Cerarke pa res ni bilo za pričakovati, da bo vzgojila poštenega Slovenca. Celo več, uspelo ji je narediti največjega kretena, zahrbtneža, neodločneša, predvsem pa nesposobneža in caglavca.

  • Hun

   opisal si sebe in tvojo gnilo genetiko

  • montyamp

   Hahaha , Furlan če bo začel loviti tiste ki so se okoristili z denarjem
   od NLB pranja za iSIS , se bo zgrabu za svoj rep , haha…………….

  • karlina

   PODPIS, ze večkrat je izjavil, da ga mnenje malega človeka ne zanima in zakaj ze, je kupil vodni top za milijon evrov, za migrante sigurno ne

 • Duhec

  S temi komisijami sam vzbujajo občutek, da nekaj delajo… da niso plačani za bv. Itak iz tega ne bo nič… si niti ne želijo, da bi blo. Zanimivo bi blo vedet, koliko je teh komisij, koliko dnarja pokasirajo, strankarska pripadnost… in kaj so te komisije dosegle, izplen?! Pa bi blo vse jasnooo….

  • štef

   Imaš pa težke probleme.

   • Duhec

    Že na sliki si grd…

 • Morala

  Že dolgo trdim, da bi morali z lučjo iskati poštene Slovence! Ko pridejo na svoje položaje, se vse spremeni!!

  • karlina

   TOČNO ,vendar ne v Sloveniji, kjer mafija obvladuje vse in mafija so ti ljudje

 • Antonius

  V letih, ki so se nabrala na hrbtu Samirja Amarina večinoma vsi priletni, očem ponujamo sliko osebne imenitnosti in zadržane uglajenosti.
  Kaj pa manjka priletnemu “gospodu” Zemljariču naprimer, ko Samirju Amarinu podobno oblečen in s kravato, drago ročno uro in primernim prstanom na roki, na soncu mirno greje svojo rit in sreba naročeno v lokalu? Kdo bi priletnemu in uglajenemu “gospodu”, majorju Ribičiču pripisal sadizem, ko je na Beethovnovi za slovensko partijo neusmiljeno skakal po pripornikih?
  Nič ne manjka “uglednemu in uglajenemu” tovarišijskemu gospodu Zemljariču! Celo osebno imenitnost v “diplomatskem” zadržanju mu človek zlahka pripiše, če ga pustijo novinarji pri miru.
  Za fasado tihe in zadržane imenitnosti Samirja Amarina se more skrivati marsikaj. Tudi alah, pranje denarja in njegov zaslužek z opranim, naprimer.

  • rrrrr

   Pri tem najbolj preseneča, da obstaja skupna fotografije Zdenke in Samirja, najboljši dokaz sodelovanja . Vendar: naši ljudje si težko predstavljajo najprej to, kaj je milijarda dolarjev opranega denarja. Potem, kaj je to pranje denarja, pa nadalje zakaj je treba denar oprati, da gre potem v roke teroristom,pa da bodo ti teroristi kmalu zagrozili tudi njim….. Še teže Logarju verjamejo, da šeriatarji in udbovci sodelujejo in skupaj ropajo njihov davkoplačevalski denar. Še za gornjo sliko, in flagranti, porečejo, da so jo zmontirali na Trstenjakovi.
   (Morda) bi verjeli le v Samira našemljenega Slakonjo.

   • rubec

    Sem pa mislil da je na sliki Handanović. Kurba sem si rekel, kako se je postaral.

    • rrrrr

     Kateri Handanović? Zdenko ali Samir?

   • karlina

    TOČNO

  • karlina

   PODPIS

 • Duhec

  Do danes Logarjeva komisija ni podala niti ene prijave…. vsak posameznik, ki ve za nezakonitosti, bi jo lohk. Zakaj je pol ne???

  • Stajerka

   hahaha…..a se hecaš??…..toliko podatkov kot je v javnosti in toliko kot državljani plačujemo za razna specialna sranja za pregon kriminala, bi se morali organi pregona cotat med sabo KDO bo prvi in KOMU bo uspelo zajezit kriminal……ko se kdorkoli oglasi, se VSE pomete pod preprogo…..tudi ob podaji prijave – prijava zaposlitve Praprotnika na NLB, prijave zaradi posla Kos-a NLB…..in KAJ SE JE ZGODILO????……
   prijavitelj je postal bedak oz. oslova senca za takšne, ki stresajo svoje frustracije na poštenjake…….

   • Duhec

    Ok… pol priznavaš, da prijav sploh ne bo. Torej obstajajo, da se povabljenci delajo norca in da majo poslanci SDS-a dodatno plačano delo, ki bo brez učinka. Ok…. vsaj dolgčas jim ni.

    • Stajerka

     a si blentava???……prijave SO BILE…..in sprašujem te, KAJ se je zgodilo????…..FURLAN se narodu iz ekrana v fris norčuje – NA VSEH PODROČJIH….od bančništva do zdravstva…..
     KAJ ti ni jasno???

     • Duhec

      Koliko prijav je nardila Logarjeva komisija???

     • Stajerka

      hahaha…..a ti bi jih rada 100……da se iz nekoga 100x nardijo naroca???…..eni ste res neumorni v svojem pljuvaštvu…..kaj ko bi samo 1x, ni potrebno 100x, pljunili v pravo smer……LOPOVSKO, ne glede na politično pripadnost…….kakšna je pripadnost naših organov pregona je jasno, žal, premalo ljudem…….

     • Duhec

      Še enkrat…. koliko jih je naredila Logarjeva komisija??? Eno, dve, tri ali NULA, NIČ

     • Demonkrat

      Človek zbira dokaze.Za dolga leta svinjarij jih ne moreš očistiti čez noc

     • Duhec

      Torej je odgovor NIČ. Ni blo niti ene prijave….

     • Stajerka

      še enkrat…….organi pregona preganjajo tiste, ki oglašujejo na bolhi…..NIMAJO pa časa ali interesa, da bi pogledali komisijo ali kakšno oddajo na TV…..

      zato pa smo tam kjer smo, ker imamo tako “razmišljajoče” osebke……žal

     • Demonkrat

      Ja očitno je tako.

     • karlina

      Njej absolutno nič

  • Demonkrat

   Komu?

   • Stajerka

    duhcu…..bo vse ok…..

    • Demonkrat

     Se mi je kar zdelo.

  • janez cepec

   zato, ke’ j komisija sam seb namen za nabiranje političnih točk, to j’ pa tud use

 • domovina mili dom

  Kaj nam koristijo ta razkritja udarnih pridnih raziskovalcev, ko na njihovo delo in rezultate ne od reagirajo pooblaščene inštitucije. Zakaj le? Saj je ključne šefe nastavila ta udbomafija.
  Kdor si je pogledal g.Pezdirja v intervjuju v nedeljo zvečer? Kapo dol. S konkretnimi imeni in pisnimi dokazi delovanje paradržavne vlade še živeče udbomafije. Kdor ima možnost ogleda za nazaj, naj si to ogleda.
  Vendar, kaj sedaj? Problem je, da je vse tiho. Nobena piz** iz bande571 ne govori. Nobene panike. Policaji močijo.
  V takšnem primeru bi bili v normalni demokratični državi za zapahi vsi imenovani akterji.
  Zapirajo Bavčarja, Kordeša, Šrota, ki so proti tem mafijcem nedolžne ovčke, seveda oblateni, da ta mafija ostane prikrita.
  Dokler ne zaklene, si preberite komentar:
  http://www.pozareport.si/?Id=mediji&View=novica&novicaID=22890

  • Slovenec

   Film Kozara, ki so ga predvajali na Kanalu A v istem času je imel višjo gledanost.

   • rrrrr

    A so vas pustili gledat do konca?

    • Slovenec

     Nas so ….. vas niso, ker na koncu zmagajo partizani.

     • rrrrr

      Partizani in kaubojci vedno zmagajo

     • Slovenec

      Itak. Domobranci in indijanci pa vedno pušijo.

     • karlina

      Itak, v vsakih jugo-filmih

   • domovina mili dom

    Star Wars so omembe vredne.

 • Slovenec

  …. rekla/kazala …. kr neki

 • Slovenec

  Preberite še: “Romantična komedija tega poletja: Film SPET DOMA z Reese Witherspoon v glavni vlogi …”

  • Duhec

   Pa sej tle na portalu maš oboje…. romantiko in komedijo med SDS člani.

 • Stajerka

  mafija z državo……nihče NIČ ne bo odnesel s sabo……in to je lahko neizmerno zadovoljstvo in mirna vest vseh poštenjakov v mafijski državi……
  vodilni mafijoze pa so na račun poštenjakov zaposleni v policiji, tožilstvu in sodstvu…….če bi vedeli kaj je sram, bi sami sebe zakopali 2m pod zemljo…..pa prosim, NE v Slovensko, dovolj je, da vas mora nosit že za časa vašega življenja……..

  še ena specialna za specializirano policijo, tožilstvo in sodstvo……vendar NIČ …..aja, plača pa bo plača….in nedotakljiv mandat do smrti – banda, mafijska, zanikrna…..

  Po takšnem intervjuju z Radom Pezdirjem bi morala grmeti vsa država, toda ni(č). Zaslišan sem bil pa jaz.
  http://www.pozareport.si/?Id=mediji&View=novica&novicaID=22890

 • Demonkrat

  Je že bil kdaj kakšen udbovec obsojen?Zakaj ne?Ne pozabiti ,komunizem je zločinska organizacija.

 • Hun

  kr neki lupate v tri krasne nova24tv…aja volitve se blizajo

 • Slovenec

  Tule ne bo dost komentarjev. Dejte si kej novga zmislt o tiču al pa Kučanu.

  • Demonkrat

   Zgodaj je še.

 • montyamp

  MURGLOSRBSKA OBLAST NAM VLADA S PESONATEGOVALCI IN PRALCI DENARJA .

 • montyamp

  SVETLANA MAKAROVIĆ
  NOVA ZBIRKA PRAVLJIC

  ZA ENAJSTIMI ZIDOVI

 • Hun

  te vsote pokradenega denarja na normalno-pravn način ne bo mogoče izterjat nazaj…izterja ga lahko od kakega posameznika samo dobro usposobljena skupina kriminalcev z ugrabitvjo …

 • montyamp

  PRIHAJA NOVA TROJKA

  VONTA — MUSAR — VLASTA

 • Slovenec

  Rožle bi rad tiča vi mu pa tle težite o pranju denarja …

  Rožle • 10 ur nazaj
  “… kaj je pa s prigodam o Tiću in Ćakiću …konec sezone .?.pa to”

 • Demonkrat

  Komunisti nevem ali prej pokradejo ali pobijejo.?Dajte me razsvetliti in poduciti

  • Slovenec

   Tebe so prej ubil …

   • Demonkrat

    To je očitno njihova preokupacija

    • Slovenec

     Očitno …

 • Demonkrat

  Najprej so narod poneumljali z nekim komunizmom potem pa se okradli.

  • Slovenec

   Z demokracijo je popolnoma enako.

   • Demonkrat

    Ah daj ga ne serji.V vsem ex vzhidnem bloku in ex yugovini je na oblasti ali mafija udba(tajne policije)ali pa disidenti

    • Slovenec

     Kdo je pa na oblasti v demokraciji?

     • Demonkrat

      A si slep?

     • Slovenec

      Kdo je na oblasti v demokracijah kot so npr. ameriška, italijanska in vse ostale?

     • Demonkrat

      Pusti ti njih .

     • Slovenec

      Prijetne sanje še naprej …

     • Demonkrat

      Enako.Nasvet,tudi more so sanje

     • rrrrr

      Demokrat, Slovenčka pusti pri miru, razen če hočeš kaj dopovedati enajstletniku. Včeraj je gledal Kozaro, pa še danes strelja po kuhinji s čunga-lungo.

     • Demonkrat

      Ja zdaj je sezona komarjev

     • sprehajalec

      Mafijec Sergio Mattarella, italijanski predsednik. Dokaz za to, da je mafijec je, da je iz Palerma. To levičarju vse pove….

 • Duhec

  Koliko komisij so ustanovili iz osebkov, ki so sodelovali pri krajah, ki so bulili, ko so kradli al jim je blo pa vseen, ker kradejo?! In koliko prijav je nardilo teh 1000 komisij??? 0.0 in s tem ste zadovoljni…. lepo.

  • Slovenec

   Za ovce so komisije več kot dovolj.

   • Duhec

    Res je…. policaji naj bojo pa za skrivanje po grmovju.

 • Janez

  Tole ?
  Pa ?
  ” SMRDI, SMRDI ?
  – HUDO SMRDI”?!
  KOT V OTROŠKI IGRICI – “GNIL JAJC”!?
  Naj pristojni pod nadzorom Parlamenta
  – tole čudno znanstvo? Temeljito pregledajo. Mi lahko le gledamo. NIMAMO MOČI. L.r. J. KOMENDA

 • hondica

  Psi lajajo, karavana gre dalje, žal.

  • Demonkrat

   Pionirski so veseli

 • tarantela

  Tele SDS komisije, so kr neki. Tudi zdravstvena komisija obdeluje že kar nekaj mesecev žilne opornice, kot da je samo ena vrsta opornic. Različne cene so pač zaradi različnih opornic in števila kosov ob nabavi. Na večje število opornic je popust, zato imajo tak popust klinike, kjer opravijo veliko takih operacij. No, preden bo ta komisija opravila svoje “težko” raziskavo, bo na trgu že kakšen drug sistem za operacije žil.

  • Demonkrat

   Zato pa privatizirati zdravstvo.Pod urgentno.

   • tarantela

    Bomo pol ostali na cedilu vsi, ki nimamo denarja za zdravnika plačat? Mi lahko malce pojasniš, kako bo s tem? Hvala!

    • Demonkrat

     Madžari so poceni.Sicer pa obstajajo zavarovalnice.

     • tarantela

      Malce si oglej, kako imajo to v tako opevani Ameriki!!!

     • Demonkrat

      Pusti ti Ameriko.V Evropi smo

     • tarantela

      Naš veliki vodja se zelo zgleduje po Trumpu!

     • Demonkrat

      Še enkrat v Evropi smo

     • tarantela

      Ja, samo še enkrat preberi, kar sem napisala, ko bodo menda na volitvah zmagali, bo ameriški sistem.

     • Demonkrat

      V Evropi nikoli

     • tarantela

      Ne poslušaš Janše?

     • Demonkrat

      Še enkrat, v Evropi smo

     • dr Janez Sveti

      V USA imajo simpl. Koliko plačaš, toliko dobiš.Nihče te v nič ne sili.Lažna solidarnost vodi v bankrot!
      DR janez Sveti Kosec

     • tarantela

      To pomeni, da kar crkni, če si revež.

     • dr Janez Sveti

      Ne. Tudi oni imajo socialni minimum..Stric Google ve več kakor jaz in ga vprašaj.

      DR Janez Sveti Slovenec sem

     • karlina

      Kot v Sloveniji

     • tarantela

      Je pa lepo, da mi odgovarjaš brez žalitev, čeprav imava včasih nasprotujoča si mnenja, se učim!

     • dr Janez Sveti

      ??? NIKOLI te nisem žalil! Da nisi ti malo zamešala? :)
      DR Janez Sveti

     • Slovenec

      In če ne plačaš, crkneš na sred ulice. In to v zibelki demokracije.

    • dr Janez Sveti

     Tukaj se ne strinjam s tabo. Zavarovalništvo je tisto, ki je posrednik med pacientom in zdravnikom. Dokler je vse v rokah državnih birokratov, je zalivka iz amalgana in ne bela, kakor je v normalnem civiliziranem svetu. Predpisovanje gore zdravil vsem ostarelim, je ne samo stran metanje milijonov € ampak tudi ubijanje starcev! Seveda, pa farmacija zardi teh anomalij cveti!
     DR janez Sveti

     • tarantela

      Kar se tiče farmacije, je po vsem svetu tako. Veliko korupcije, zdravljenje z ne dovolj raziskanimi zdravili. Torej smo si bratje po korupciji, kraji, goljufiji in odiranju revežev. No malce me vleče na socializem, včasih se mi zdi, da je zlata doba kapitalizma, tistega pravega in poštenega, v zatonu. Večinoma so ti, ki so najbolj bogati tudi največji špekulanti, ne služijo z delom ali znanjem, ampak s špekulacijo. Predvsem pa drug drugemu držijo štango ob nalaganju denarja tja, kjer prinaša največ dobička z najmanj vlaganja in znanja. Tak kapitalizem mi ni všeč!

     • Demonkrat

      Kitajska?

     • tarantela

      Ne Kitajska! Sploh ne vem, kakšen naj bi bil sistem, ki bi spodbujal poštene vlagatelje in pomagal tistim, ki teh možnosti nimajo. Menda takega sistema ni.

     • Demonkrat

      Vlagati v koga in ga potem zasuznjiti.Tako funkcionira svet trenutno.Slabo je

     • karpelec

      Je, je, samo s poštenimi ljudmi.

     • dr Janez Sveti

      Kapitalist: Človek,ki ima denar in ga plemeniti tako, da ga vlaga v posle in živi od rezultatov. Včasih izgubi, včasih dobi, včasih propade.
      Turbokapitalist : Človk, ki s tujim denarjem opletain obljublja velike donose, vendar nima poštenega namena ampak, so obljube samo limanice na katere dobi denar,ki ga potem skriva po različnih davčnih oazah. Je škodljivec, ki lahko uniči trg kapitala in delovne sile.
      Podjetnik: Človek ki sam ali z družin na dolgi rok gradi podjetje in živiza podjetje. Ne porablja dobička za neumne nakupe (jahte, avtomobili, ljubice, mamila) ampak ga vrača v posel.
      Obrtnik: Človek,ki se preživlja s svojim rokodelskim znanjem.Včasih ima tudi nekaj zaposlenih in je deklica za vse. Včasih je bilo obrtništvo družinski posel.
      A še naštevam pojme?
      Dr Janez Sveti genij

     • tohuvabohu

      Pozabil si na tele pomembne pojme:
      – gospodarstvenik
      – ekonomist,
      – vlagatelj,
      – bankir,
      – poslovnež,
      – privatnik,
      – menedžer,
      – agent,
      – lobist,
      – tajkun,
      – baron,
      – bogataš.
      Nekateri pojmi se prekrivajo delno ali v celoti.

  • samotoje

   Čuden humor.

   • tarantela

    jebiga, tako je.

   • karpelec

    Da bi bil samo humor? Pa ni.

  • Nata

   Pa se nič ne vprašaš, zakaj je tako ?? Čudno, no !

   • tarantela

    Ker jim je tako prav.

    • Nata

     Komu ?
     Saj vemo – levakom. Dobro vedo, kako gre pari nas- Psi lajajo, karavana gre dalje. Veselo. In, spotoma ropa .
     Pa naj bodo te komisije zato ukinjene ?Vsaj tam nekaj slišimo .Saj nismo trapasti in vemo, da je vse skupaj ” blažev žegen “, pa vendar ?
     Sem pa prepričana, da bodo marsikatero ukinili, če bodo še naprej vladali. Tale situacija gre neizbežno naprej, v levo !!

  • karpelec

   Strašansko strokoven odgovor s kažipotom, kako se bo odvijalo, nič novega. Si pa zelo blizu resnici, če jo že naprej napoveduješ.

 • Duhec

  Zakaj so zaslišanja javna??? V čem je štos, da vsi vejo kako, kaj preiskuješ… da naslednji zaslišanec komisije ve za vse izjave prejšnjega?! Zakaj te komisije obstajajo, koga ščitijo???

  • tarantela

   Men je pa všeč to, vsaj vidim, kakšne traparije sprašujejo. Se zgodi, da vprašajo nekaj, kar nima nobene zveze s predmetom obravnave in pol izprašani odgovori: ” To nima nobene zveze s tem, kar obravnavate, na to vam ne bom odgovoril!” In je pol Anže lepo tiho, ker je res tako.

   • Duhec

    Ja ok…. sam tko se ne dela. Zato pa trdim, da nobenmu ni v interesu, da bi sploh odgovarjali. Gre se za predstavo za javnost…

    • tarantela

     Sej so desni hoteli, da gre vse prakso TV, da javnost vidi in sliši. Tak sistem je Janša uvedel, da bi mi menda videli, kako oni vse (menda) prav delajo, je pa to bumerang.

     • montyamp

      Bumerang dobite potomci HUDOJAMSKEGA ČLOVEKA .
      Nemci udbovce že zapirajo .

     • tarantela

      Sama nimam nič s tem, se ne bojim.

     • montyamp

      Sram te je lahko ko podpiraš lopove .
      Fuj te bodi .

     • tarantela

      Mogoče je pa Tvoj vođ lopov?

     • montyamp

      SLS-NSI so stranke udboovaduhov .
      SDS so naši rešitelji .
      ŽIVEL JANŠA

     • tarantela

      Tako je! Howgh!

     • tramal

      Bedak,kdo te sili da gledaš nekaj kar te ne zanima.Nas normalne zanima kdo nas je in še kar naprej krade.Tebi bedaku se pa dobro zdi da te kradejo in nočeš nič vedeti.

   • KIKI

    Lahko si res ponosna na te idiote in njihove kravje kupčije ; cele njihove brezposličarske
    družine so prisesane na davčne “oaze” , ne da bi s prstom mignil: firmice na firmico, z
    opravilno nesposobnimi sinovi in hčerami … saj so fantje povedali, da se njihovega
    premoženja ne smejo dotikati …Je sveto mogoče? Stanovanja, najmodernejši avtomobili,
    brezposelne žene, jahte, apartmaji , potovanja na sanjske otoke in v dežele sanj,
    …res to je samo za nadpovprečne Slovence, kot pravijo bančniki sebi! Reveži, komaj je otresel gnoj iz opank, že se rine v lakirane Loydovke, čeprav so mu tesni in ga tiščijo, siromaka.

  • Demonkrat

   Da narod vidi s kom ima posla

  • montyamp

   Papirji se zlagajo v negorljive arhive .
   Ko bomo dobili prava sodišča namesto politkomisarskega murglosrbsko sarajevskega šodra , takrat bodo ti papirji še kako prav prišli .
   SMRT MURGLOFAŠIZMU

   • Duhec

    Aha…. tolk dela zarad arhivov. Lepo…. a delate na zastaranju???

    • montyamp

     Podporniki kriminala na socialki , tisti ki ne volite , nimate mandata razpravljati o teh stvareh .
     Potomci izdajalcev , komunist paradajz fašisti .
     ŠVICA 90% VOLILNA UDELEŽBA . SAMO 10% IDIOTOV .
     SLOVENIJA 60 % IDIOTOV

     • Duhec

      Pač si se mal zaštriku….

     • montyamp

      Haha , si verjetno pri 60 , hahaha……………

     • Duhec

      Škoda, ker si očitno med idioti…

     • montyamp

      Po komentarjih sodeč , imak dokaze .

 • sprehajalec

  To je ta Samir, ki štempelj stisne na trgovinske papirje za arabske države za 100 plus ojrčkov. Pa še zrihta ti za zobe poštimat za ojrčke. Tam ima zraven Jurmana mislim da na Zaloški. Da lahko potem z dobrimi zobmi pregrizneš kalamar pri njih…

  • dr Janez Sveti

   No, vsaj nekdo, ki dejansko ve, kdo je omenjeni gospod in kaj počne. :) Sprehajalec, pošteno si napisal.
   DR Janez Sveti El Ghazeli

   • sprehajalec

    Če še nisi opazil naj te opozorim, da jaz Vedno napišem pošteno.

    Zato se me pa levičarji izogibajo. Resnica in poštenost sta orodji, ki se jih levičarji bojijo kot hudič križa.

    • dr Janez Sveti

     Tako kot je na levi veliko bleferjev in koristolovcev, je enako na desnici. Velja tudi za psihopate in fanatike!
     DR Janez Svti vesoljc

 • Artur

  Zdenka Cerar :vsaka lumparija še ni kaznivo dejanje! Pozabila je še nekaj povedat kar bi spadalo tudi v ta kontekst : vsako druženje s kriminalci še ni kaznivo dejanje .
  http://4d.rtvslo.si/arhiv/intervju-tv/174479889?utm_content=buffer6afe9&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

 • šmentanamuha

  Sej bo, mic po mic…

  Oglejte si odličen intervju z Radom Pezdirjem, vam bo jasno marsikaj:
  http://4d.rtvslo.si/arhiv/intervju-tv/174479889

 • Osti jarej
  • Nata

   + + + + + + + + smo videli. . . . .slišali. . . . . . . .pa je vseeno tišina ??
   Aja, sem pozabila, da se Tv Slovenija ne sme gledati.

 • Osti jarej

  …po tem intervjuju bi moralo grmeti…pa spet samo ssssssppppppprrrrddddd

  • Nata

   + + + + + + + + +

 • Osti jarej

  bučela pravi buchela.blogspot.si/2014/11/zdenka-cerar-koca-popovic.html

 • Osti jarej

  …ovo je balkan,ovo je balkan…

  • Demonkrat

   Balkon Balkana

 • montyamp

  Ko bomo v Sloveniji imeli sodišča , takrat se bo dalo normalno živet .
  Kloaka polna ambicioznih prepotentnih koruptivnežev , ki terorizira še tistih par normalnih sodnikov , se mora počistit .
  TAKOJ .

  • karlina

   podpis

 • Ana Job

  “Njegova” družina je naredila mnogo škode v tej državi, med drugim naj bi pripomogla k uničenju nekaj slovenskih podjetij, ki so za smešen denar prešla v privatne roke. Eno takih podjetij je tudi Vel*ana. Mamica pa naj bi svoj čas, dajala povelja, da je potrebno nujno zavlačevati postopke vračanja premoženja, in ta njena povelja so dobivale vse občine v Sloveniji.

 • Primosio

  Tale zasliševalec se pa obnaša na tej komisiji kot leta 1946, me je spomnilo na film Moj ata, socialistični kulak….https://www.youtube.com/watch?v=qP1KOrdw6Xw

  • Nata

   Kaj pa bi ti rad ?? Da jih onikajo in na kolenih prosijo za kakšen odgovor ?

   • Primosio

    Ne gre za vsebino vprašanj, s to se strinjam. Gre za način, kako se vprašanja postavljajo, v kakšnem tonu in maniri. Skakanje v besedo, preden zaslišani pove do konca, podajanje svojega videnja, kar ni naloga predsednika komisije. Potem gestikuliranje, nenazadnje način, kako po kavbojsko predsedujoči sedi v stolu… Vse skupaj me je spomnilo na neke druge čase.

    • Nata

     Morda, tebe. Mene ne. Pa tudi razlika je ogromna, se ti ne zdi ?
     Ravnanje zasliševalcev takrat in danes . . . . . . . .

    • tramal

     Ja udba je čisto drugače zasliševala ,navadno z pripomočki kot so elektrošoki ,utapljanje rezanje itd.

     • Primosio

      Ne vem zakaj imam občutek, da bi bile te metode tudi tu uporabljene, če bi bile na voljo v parlamentu…

     • karlina

      O,si se preimenoval iz Primoza Papeza

     • Primosio

      Ne

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Janez

  “SMRDI !
  Smrdi, hudo – smrdi ” !
  “GNIL JAJC” !?
  “GNIL JAJC” – JE STARA SLOVENSKA OTROŠKA IGRICA !
  Naj
  Pristojni raziščejo !
  Tega g. S. A. SE SPOMNIM Z RTV SLO ! Ko se je začel naval islam migrantov na EU -!
  JE
  KAR NEKAJ ČASA – V ČUDNI MEŠANICI JEZIKA
  – TE MIGRACIJE OZ. NSPAD NA EU !
  Precej – malo razumljivo – razlagal – na RTVV SLO.
  NAJ BODO PRISTOJNI POZORNI NA TEGA NENAVADNEGA ISLAM ČLOVEKA. L.r. J. KOMENDA

 • Olga

  Očitno bo “moralneža” z vso tatinsko druscino odnesti iz parlamenta!

  • Primoz Papez

   Olga bi rekla da je treba na evropsko sodišce pa zapret to novo tv.
   To kar pisete je pa visek…

   • tramal

    A ti si tisti ki cmerarju rit briše.Ja potem pa ni čudno da ga zagovarjaš ,da nebi zgubil tako imenitne službe.

    • Primoz Papez

     Ti jo pa ližeš…

   • karlina

    Zakaj pa bereš, samo vprašam

 • Primoz Papez

  Nič ne pišete o posilstv na Debelem rtiču…
  Verjetno so starši posiljevalca pri sds-u

  • rubec

   Pa kaj. Saj tudi za Židana ki je iz nasprotnega pola ne pišejo da ga je bila rodila kamela.

   • Primoz Papez

    Budala..

    • rubec

     A Židan? Ja porkamadona na kateri strani ti sploh si?

     • rrrrr

      Primož je fulkrat na strani.
      Člouk nkol ne ve, au mal kaknu al sam lulnu.

     • karlina

      ha ha ha ha ha ha ha ha , kot Korl

    • karlina

     se oglaša

   • Kosobrin

    Je ta komentar vreden spodobnega, kulturnega, pametnega človeka?! Sram vas bodi!

    • rubec

     Kosobrin, kaj tudi zgledaš kot on?

  • tramal

   Ustvari še eno komunistično trobilo ,pa piši kar hočeš,bedak komunajzerski.

   • Primoz Papez

    Ko je sds v igri nobeden ne piše o tem ..po izjavi zaneslivih virov sta starsa fanta pripadnika sds-a

    • karlina

     laz

  • karlina

   nesramnez

 • Krtača 17

  Samo da se radi. Nije bitno šta. Samo da se radi.

  • Demonkrat

   Zato je propao komunizem.

  • garfi

   ja, pometaj u murglama

 • Rožle

  Brutalni Cerar vrgel svojo Vesno na cesto….,
  če se takole na babe spravlja je potem samo še vprašanje časa kdaj se bo še na lasten narod..
  Tiha reka bregove dere…! Etika, Morala…pa to

  • Kosobrin

   Vsaj polovica politikov je takih, ki so pustili žene, otroke … morda pa nas zato že vrag jemlje!

  • karlina

   TOČNO ,mislim, da se ni potrebno spraševati, zakaj so ga vse zenske zapustile, oz. jih je kar menda nasilno vrgel na cesto, tudi ta, ki jo ima sedaj , je samo njegova lutka, ker so volitve pred vrati, tudi tisto iz Krškega je nekaj mesecev po volitvah nagnal, oz. mislim, da je bila tako pametna, da ga je sama zapustila

 • Rožle

  Vera Mejak…:
  **********
  “Bom kar povedala…mama od tegale ljubega predsednika vlade moja sodelavka pet let je bila moja sodelavka
  na tožilstvu v Ljubljani.
  Najbolj dvolična ženska kar sem jih kdaj imela in sodelavka. Pa se takrat tega nismo zavedali potem, ko pridejo
  posledice, ker veš, da te tožari verjetno na ZK-ju pri Kučanu pa sej sta bila vendarle sošolca…a ne…
  Smo dobili po glavi vključno z mojim šefom.
  “*********************
  Itaq…Jabolko ne pade daleč od drevesa…

 • Kosobrin

  Dajte se, prosim, raje ukvarjati s kakšnimi bolj pomembnimi zadevami, ne pa s tem, kdo s kom hodi ali prijateljuje! To vam ne bo prineslo več glasov na volitvah, kvečjemu MANJ!

  • tramal

   Čuj komunistični klovn ,če ti kaj ne paše ti ni treba prebrati .Najboljše za tebe je da še naprej bereš partizanske pravljice.Na tem portalu si čisto izgubljen.

   • karlina

    A veš, da ne vem, da obstajajo kakšne partizanske pravljice, ker …..

    • tramal

     Veš spoštovana karlina ,vse kar so partizani pisali in govorili so pravljice ker resnice nikoli niso govorili

  • montyamp

   ZA ENAJSTIMI ZIDOVI ???

   • karlina

    Ne ve,kaj si mislil s temi zidovi, verjemi, da ne ve

 • montyamp

  Hahaha , Furlan če bo začel loviti tiste ki so se okoristili z denarjem od NLB pranja za iSIS , se bo zgrabu za svoj rep , haha…………..

 • montyamp

  Primite se za svoje lase in se dvignite .
  Tako delajo komunisti že 100 let .
  So pa vsak dan bolj globoko v greznici .

  • učko

   Mi pa zaradi njih še globlje !!!!

  • garfi

   ja, recimo neudeležba na volitvah in referendumih bi morala imeti neko vrsto posledic
   vsaj izguba volilne pravice za določen čas
   to bi Butalce dvignilo

 • učko

  To je šolski primer, zakaj se mafijskih družin ne sme spuščat blizu politike. Pa ti komunajzarski idioti nam bojo tistim Arabcem prodali državo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • karlina

   Jo ze, jo ze, zakaj pa tako zagovarjajo migrante

 • Olga

  Še ena bivsa predstavnica “elite”! Sramota!

 • Slovenec

  Rožle bi rad tiča vi mu pa tle težite o pranju denarja …

  Rožle • 10 ur nazaj
  “… kaj je pa s prigodam o Tiću in Ćakiću …konec sezone .?.pa to”

  • montyamp

   Paradajzarji brez pedrokracije ne zdržite niti 24 ur .

 • Boco

  Zdenka Cerar: Udbaska tozilka in najvecja zdraharica in zahrbtnica na tozilstvu. Tako je rekla Vera Mejak
  Miri Cerar senior: Dober telovadec, nesposoben pravnik. Tako pravijo njegove nezadovoljne stranke

  • Slovenec

   Vera Mejak, rojena Đokovič (v Beogradu)…. od kdaj pa janšisti verjamete srbom? LOL

   • garfi

    od smeha si stalno poscan

   • montyamp

    Mati Slovenka .
    Od kod bi pa naj pamet dobila ???

    • Slovenec

     Od kdaj pa vi hrvati navijate za srbe?

     LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

    • Slovenec

     A pol je Josip Broz Tito bil Slovenec?

     • Demonkrat

      Ne.Ni imel slovenskega državljanstva.Plus tega se je zavestno odločil za Beograd.Ce bi bil Slovenec bi bila Ljubljana glavno mesto Jugoslavije

     • Slovenec

      Seveda ga je imel.

     • Demonkrat

      Nikakor.Ni imel slovenskega potnega lista niti slevenske osebne izkaznice ,niti ni bil nigdar prijavljen v Sloveniji ,razen takrat ko je bil v MB v cuzi .

     • karlina

      TOČNO

     • karlina

      A bejz no

     • montyamp

      Ne on je bil internacionalni množični morilec .

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • karlina

     TOČNO

  • garfi

   sin nesposoben telovadec, pravnik in politik
   skratka pravi progresivec

   • Slovenec

    Možno … sta pa zato oba Slovenca za razliko od srbkinje Vere.

    • garfi

     Možno…da je Srbkinja bolj Slovenka kot vi protislovenski genocidni levićarji

    • karlina

     GOSPA VERA JE SLOVENKA !!!!!!!!!!

   • samotoje

    Vrline se akumulirajo.

  • karlina

   TOČNO, ampak tega “slovenec” ni hotel slišati od nje

 • samsara

  Naj vas še enkrat več spomnim na slavni izreko dotične tovarišice Cerarjeve, ko je bila v funkciji državne tožilke RS.

  “Vsaka svinjarija še ni kaznivo dejanje.”

  Jabolko ne pade daleč od drevesa.

 • Slovenec

  Vera Mejak Đoković – Takoj po študiju se je vrnila v Celje. Ker na sodišču ni bilo prostora, je odšla na SDK v finančno inšpekcijo. Tam je dodobra spoznala finančni ustroj države, nad katerim je bdela Narodna banka Jugoslavije, konotrolo izpolnjevanja finančnih obveznosti do države (SDK), finančno-davčni sistem. O Službi družbenega knjigovodstva v njenem času je povedala: »Bila je dobro organizirana, s strokovnimi kadri, disciplinirana in je bilo finančno poslovanje, tako napajanje zveznega kot republiškega proračuna, tekoče.« Kot je še povedala, so bili vsi arhivi in vse bilance urejene. Za vsak denar se je vedelo, kdaj, komu in koliko je bilo nakazano.

  • Demonkrat

   Še bolj pa od koga je denar prišel.

  • montyamp

   Po TITO BANDITO je pa prišel
   KUĆAN BANDITO in tako ste majmuni postavili temelje BANKROTOM .

   • Slovenec

    Vera Mejak Đoković – “Ko je ta služba izginila, je na tem področju zavladala anarhija. Iz finačnega poslovanja ni potrebno delati znanosti. Že od srednjega veka naprej so po kmečki logiki vodili izdatke in dohodke ter na koncu dodali stanje. To velja še danes.”

    P.S. Izginila je pa pod tole vlado:

    LDS
    SDS
    ZLSD
    Zeleni Slovenije
    Demokratska stranka Slovenije
    SSS

    • Demonkrat

     Vidiš kje je bila napaka prejšnjega sistema?Najprej IZDATKI šele potem DOHODKI

     • Slovenec

      A ti štekaš, da Vera hvali prejšnji (finančni) sistem?

     • Demonkrat

      Ne,in me ne zanima

     • montyamp

      A si ti pogledal intervju do konca ???
      Še do golazni kurćana nisi prišel ???

     • Slovenec

      Pogledal sem do tam, ko je priznala, da je njen fotr bil oficir jugoslovanske kraljevske vojske, ki je kapitulirala pred Hitlerjem …… naprej mi je pa itak jasno, kaj bo …

     • montyamp

      Jasnovidec ???
      Ne me basat .

     • Slovenec

      Kateri izdajalec domovine (in njihovi potomci) pa še ni pljuval po komunistih?

     • montyamp

      Drugih izdajalcev kot komunistov ni videti , ker ne obstajajo .

     • Mico Mitic

      Izdajalec domovine ? Tebi še kar ni jasno, da sfrj ni bila naša domovina ampak domovina vas, kpj hlapcev ?

     • karlina

      TOČNO !!!!!!

     • tohuvabohu

      Kateri komunajzar pa ne pljuva po Janši in SDS?

     • karlina

      Zakaj ze-mogoče zaradi 600 prikritih morišč, samo vprašam

     • karlina

      Aha, resnica te je zabolela, to bo

     • karlina

      Itak, da ni

     • učko

      Hvali samo prejšnjo službo družbenega knjigovodstva !!!!

     • Slovenec

      … ki je bila del sistema, lol ….

     • montyamp

      UDBOSISTEMA

     • Slovenec

      Torej je hvalila UDBOSISTEM, lol …. lej … še bolj se boš zaštrikal, ovca.

     • montyamp

      Dokler ni prišel žvepleni , je bilo še kok tok

     • Slovenec

      Pravzaprav, če si delal v SDK si BIL DEL SISTEMA!

     • montyamp

      Hlapci niso vedeli kaj točno se dogaja , kot danes Mira Cmerar ne .

     • karlina

      Še enkrat jo dobro poslušaj, da boš vse razumel

     • karlina

      Ki je bila v redu, vse se je vedelo kam in kako, ukinil pa jo je JANEZ DRNOVŠEK

     • karlina

      https://www.youtube.com/watch?v=HCCyue_G4F8 DOBRO JO POSLUŠAJ ŠE ENKRAT !!!!!! Veš kdo je ukinil SDK-pokojni Janez Drnovšek

    • montyamp

     To ne velja za udbovske račune polne pokradenega denarja pri Putinovi mafiji .

    • učko

     SDK je bila ukinjena po komandi Udbo mafije. Politični hlapčki so samo ubogljivo vse sprovedli !!!!!!!!!!!!!! Zadnja direktorica pa je bila Romana Logar, iz nerežimskih vrst!!!

     • Slovenec

      A pol je SDS politični hlapček Udbo mafije? Sej se mi je zdel …..

    • Janez

     Ja, ja , TUNNEK !!!
     Gospa Mejak-Djoković oz. njen oče je bil
     – je resda iz znane srbske rodbine srbskih rojalistov.
     Iz neposredne Karadjordjevićev.
     Tudi znani
     tenisač Djoković – je iz te rodbine.
     Je
     povedala, kako so
     TITO STALINSKI KOMUNISTI NESODNO POMOMORLI VELIKO SRBSKIH ROJALISTOV.
     Mislim, da tudi njenega očeta?
     V Srbiji in Črni gori
     -neoznačenim moriščem protikomunističnih meščanov – rečejo
     – “pasja groblja” – čeprav so v teh moriščih – čisto ugledni, normalni pripadniki obeh narodov – Srbov, ljudi Črne gore.
     Seveda pa je bila mama ge. Mejak – Slovenka iz Savinjske doline.
     Skratka
     z gospo Mejak je vse ok.
     Po dolgi karieri pravnice in podjetnice
     – uživa pokoj na Kanarskih otokih – se mi zdi? Naj mirno uživa – mir. L.r. J. KOMENDA

  • karlina

   O ,pa še marsikaj drugega je povedala ta gospa, čakaj , čakaj :https://www.youtube.com/watch?v=HCCyue_G4F8 , vredno ogleda, kdor še ni , zelooo zanimivo.

 • montyamp

  Blesavi Anleži so nam podturili udbo paradajzarje .
  Sami so pa za nagrado dobili kamenometalske kozonategovalce .
  Hahaha………………………..

  • Demonkrat

   Karma is a bitch

 • montyamp

  Furlan lovi lopove .
  Zgrabil je svoj rep .
  Haha……………….

 • tramal

  Vsa ta cmerarjeva družina ni vredna enega počenega groša.Lopovi od rojstva naprej.

  • montyamp

   Strojani so sto krat boljši .
   Sigurno manj lažejo .

  • karlina

   TOČNO, saj zato pa je izjavila Zdenka -vsaka svinjarija še ni kaznivo dejanje, je ze vedela zakaj

 • Slovenec

  Mislim ….. kok zanimivo je dons poslušat tele janšiste, ki so (začenši z Velikim vodjem) vsi po vrsti bili del prejšnjega sistema (za razliko od mene), cuzal davkoplačevalski denar (za razliko od mene), nikol niti prebite pare zaslužil na trgu (za razliko od mene), dons pa pljuvajo po njemu kot, da niso bili zraven (za razliko od mene).

  Ej, kere riti dvolične ….. za kozlat!

  • LEVI TELEBAJSEK

   Janez Janša je heroj malo lepše se obnašaj

   • Slovenec

    …ti pa njegov telebajsek.

    • karlina

     vi pa oprode strička iz Murgelj

  • Mico Mitic

   Seveda. S to razliko da si tu s svojo familijo cuclal rdečim gospodarjem. Danes pa bi se rad imenoval Slovenec.

   • Slovenec

    Ti nisi slovenskega porekla, tako kot Ivan ne in še prenekateri janšist (za razliko od mene).

    • Mico Mitic

     Itak :) A boš svojega anonimno predstavil :)

     • Slovenec

      Že po nicku se vidi kdo je kdo …. kaj šele po papirjih.

     • Mico Mitic

      Haha, moj nick ime pankrta iz kasarne v MB, iz kadetnice, ki je proti meni zamahnil s svojo puško. Samo naši policiji se lahko zahvali da je ostal živ. In da ga nikoli ne pozabim ga vedno uporabim. Kdo ve, kje ga še srečam.

     • karlina

      No, ja Slovenec, ki je kupil drzavljanstvo, ne bo NIKOLI SLOVENEC, NIKOLI !!!!!!

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • tohuvabohu

   Seveda, seveda, vsi drugi so bili rdečkarji, razen tebe, Mujo, hahahaha. In kaj te je obsedlo, da si se pordečil s tako zamudo?

  • karlina

   govori v svojem imenu in v imenu svojih tovarišev

 • LEVI TELEBAJSEK

  Leve falange jz murgel e sinonim za kriminal

 • montyamp

  JANŠA HEROJ ——– SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU

 • Mico Mitic

  Prav lepo je spremljati družabna omrežja, ko vidiš, kako preprosti ljudje sami vse bolj spoznavajo, kdo je v resnici sovražnik naše domovine, kdo je sovražnik naših otrok.

  • Slovenec

   Janšisti. In to še predobro ve večina nas Slovencev (za razliko od vas uvoženih).

   • Mico Mitic

    Vidimo ja vašo večino :) Morali ste ga zapreti, da ste zbrali 25% glasov :) Toliko vas je ostalo po razpadu SFRJ.

    • Slovenec

     Večina Slovencev je spregledala Janšo. Ostale ste samo še usmiljenja vredne ovce.

     • Mico Mitic

      Kje že ? V LJ? Kje pa imaš tam Slovence?

     • karlina

      Tam jih skoraj ni več, so jih SRBI PREGNALI

     • tohuvabohu

      Janša NIKOLI ni nič skrival, a ne garjava ovca? Torej ni bilo treba nikomur spregledati. Skrivači ste bili hostarji in njihovi nasledniki.

     • karlina

      TOĆNO

     • borko

      hahahahaha

     • karlina

      A bejz no, motiš se, hudoooooooooo se motiš

     • traktor

      Sej bojo hmal volitve. Bomo vedli, kaj bomo volile me ovce. Vi pa niste nobeni volkovi, kakor misliš ti, ste le eni navadni kradljivi prasci.

   • karlina

    O, ljubi Jezus, pa tebi se je totalno zmešalo od Janše, mimogrede, mislim, da NIHČE, ki se ima za ZAVEDNEGA SLOVENCA , NI UVOZEN !!!!!!!!!!!

  • karlina

   TOČNO

 • Mico Mitic

  Kdorkoli samo z besedo podpira levo mafijo je sovražnik Slovenskega naroda.

  • Slovenec

   Leve mafije res ni kaj prida. Problem je v tem, da je desna mafija prav tako pokvarjena pa še butasta po vrhu.

   • Mico Mitic

    Začnemo pri Kučanu? In tvoja podpora tej golazni dobro predstavi prav tebe in tvojo familijo. Družbeni paraziti in lopovi, živeči na račun naroda. Kajti noben pošten Slovenec ne bi nikoli podpiral ropanje Slovenskega naroda. Zato se hlapci levice skrivate in maskirate.

    • karlina

     VELIK PODPIS

   • karlina

    A bejz no

    • Kosobrin

     Prav imaš, Slovenec!

  • karlina

   ITAK, pa saj vidimo, kdo so ti-sovrazniki slovenstva, domoljubja, krščanstva !!!!!!

  • Kosobrin

   Samo na Nova TV!

 • učko

  Levuharji-voluharji so nam uničli in pokradli že ta drugo državo !!!!!!

  • karlina

   TOČNO in zakaj, ni treba veliko razmišljati, da bi vedeli, kdo je dezurni krivec za vse

 • Olga

  Mafija!

  • karlina

   HUJE, KOT MAFIJA !!!!!! V Italiji mafijo obvladuje drzava, pri nas pa MAFIJA-DRZAVO , kar je GROZLJIVO, so pa začeli padati iz omar okostnjaki, skratka vse se povezuje

 • Franjo

  za janšo: predstavi dokaze, za katere si bil pozvan, da jih daš in ne boš nič kriv. dokler jih pa ne, si pa lopov

 • Janez

  TOLE ČUDNO OSEBO OD “JORDANCA”
  BO
  TREBA IMETI – POD DROBNOGLEDOM ! Ni kaj. L.r. Janez KOMENDA

  • Rožle

   Ja… pod drobnogledom že kar par let nazaj …

 • juditestera

  Le, zakaj Cerar “nagaja” Logarjevi komisiji ?
  Čudno, ne ? Ker drugega ne zna – nekaj pa mora počet – to obvlada.

 • Resnicoljub

  Če, bi, verjetno, možno… nekam znano mi je to.

 • test

  123

 • Winston Wolf

  Mamica je kakor zarja, zjutraj se smehlja…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!