Po Ameriki se pojavljajo kipi golega Trumpa “brez jajc”

Foto: Youtube

Ameriško levičarsko umetniško združenje Indecline nadaljuje z javno kampanjo proti republikanskemu predsedniškemu kandidatu Donaldu Trumpu s postavljanjem golih kipov bogataša z velikim trebuhom in skoraj neopšaznim spolnim organom brez testisov.

Oblasti so kipe po nekaj urah odstranile, Sam Biederman, tiskovni predstavnik newyorške službe za parke, pa je dejal, da je “Služba za parke proti vsem neodobrenim erekcijam v mestnih parkih, ne glede na to, kako majhne so.”

Kipe Trumpa so morali odžagati pri nogah
Naključni obiskovalci newyorškega parka Union Square so Trumpa v “naravni” velikosti lahko gledali le nekaj ur, nakar so prišli delavci in ga začeli odstranjevati. Kip so morali odžagati pri nogah in ljudje so veselo žvižgali ter jih pozivali, naj na “smrdljive” noge nikar ne pozabijo.

Kipi so zrasli tudi v San Franciscu, Clevelandu, Los Angelesu in Seattlu. Vse na Trumpu je veliko, še najbolj trebuh, med nogami pa si je umetnik privoščil največ svobode. Za tiste, ki potrebujejo razlago, je na kipu še napis, da “cesar nima jajc”.

Na koncu pa je treba tudi o samooklicanih umetnikih povedati resnico. Združenje Indecline se rado predstavlja kot umetniško združenje (tako kot imamo tudi v Sloveniji veliko “umetniških” politično aktivnih združenj), v večini pa veljajo za skrajno anarhistično združenje.

A. R., STA

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!