Spektakularno: FIBA Dončiću v čast pripravila video z njegovimi najboljšimi trenutki

Luka Dončić (Foto: Facebook)

Ime, ki bo zagotovo še leta odmevalo v svetu košarke, je Luka Dončić. Ob pomoči kapetana Gorana Dragića in ostalih fantov je slovensko reprezentanco popeljal do naslova evropskih prvakov, sam pa si je ob koncu tekmovanja prislužil mesto v idealni peterki.

FIBA je Dončiću v čast poklonila videoposnetek, v katerem je strnila najboljša dejanja našega mladega bisera. Ko boste videli ta posnetek, vas bodo znova preplavila čustva in evforija.

N. Š.

 • Peter

  Bravo Luka! Super izkoristil priložnost in zablestel v odlični ekipi.
  Velik dobrih tekem in nič poškodb še naprej, no!!!!

 • karpelec

  Superlativi o našem fantku se kar vrstijo-upravičeno. Le glej, da ob njih ne boš dobil kriiilaaa. Leteti na njih je dovoljeno, le pristanek naj ne bo pretrden.
  .

 • Dovžan Miha

  Kaj??? Čefurju so tako čast izkazali??? Potomcu izbrisanega parazita??? Vedel sem! FIBA je komunajzarsko leglo, ki ga upravlja murgelski škrat!!! Nova24TV, takoj je treba začet z akcijo, da se na to opozori zavedene ljudi, ki ne znajo sami najti poti iz tega rdečkarskega močvirja! Kje je heroj Mahnič? Kje je Angelca Liković? Kje so junaki slovenskega naroda, da nas rešijo pred FIBO, preden bo prepozno???? Bog nam pomagaj …

  • šmentanamuha

   Butec.

  • Simon Erhatič

   Dej prosm ne bod tok zahojen pa mal oci odpri.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!