“Hillary Clinton ima več možnosti za zmago na volitvah v Libiji kot v ZDA”

Foto: YouTube. Hillary Clinton.

V tretje gre rado. Vsaj tako se prepričuje Hillary Clinton, o kateri se te dni spet šušlja, da namerava leta 2020 ponovno kandidirati za ameriško predsednico.

“Pokvarjenost in Hillary Clinton gresta z roko v roki. Prav zares, ravno pokvarjenost je njeno strokovno področje, preoblečeno v oblačila liberalizma. Po drugi strani, mogoče, kar se nje tiče, je liberalizem preoblečen v pokvarjenost, saj je te dni vedno težje razlikovati med obema,” je zapisal kolumnist RT John Wight.

Wight je izpostavil, kako je Clintonova samo najbolj prepoznaven primer liberalizma, ki je izgubil vsak moralni kompas. “Korupcija, dvoličnost, laži in neresnice,” to je resnica o Clintonovi in njeni fundaciji, ki jo vodita z možem. Ko je leta 2016 Wikileaks razkril vsebino e-mailov, so ti razkrili pohlep in obsedenost z močjo. Poleg vseh drugih škandalov, od Bengazija do prodaje ameriških zalog urana Rusom, je Clintonova izrabila svoj položaj državne sekretarke za lastno obogatitev.

Serija korupcijskih škandalov
To se je še najbolj poznalo z upadom donacij njeni fundaciji potem, ko je izgubila volitve leta 2016. Če so prej tuje vlade “za dobrodelne namene” donirale tudi po več sto tisoč evrov, v nekaterih primerih milijone, se je število donacij po porazu na volitvah nenadoma skrčilo. Njenim možnostim za zmago so vsekakor škodovale tudi spletke proti njenemu protikandidatu, samooklicanemu socialistu Bernieju Sandersu, proti kateremu so rovarili v samem vrhu demokratske stranke.

Ustanovitelj WikiLeaksa Julian Assange (Vir: Twitter)

Ko je vseeno izgubila proti Trumpu, je za poraz krivila vse druge, same sebe pa ne. Krivi so bili Rusi, kriva sta bila Julian Assange in WikiLeaks, krivi so bili belci in kriv je bil seksizem. Za njen poraz je bil kriv vsakdo, samo ona sama ne. Muellerjeva preiskava o vpletenosti Rusije do danes ni odkrila ničesar, navkljub milijonom dolarjev zapravljenega davkoplačevalskega denarja. Bob Woodward, avtor knjige o Trumpovi Beli hiši z naslovom Fear (Strah), je bil ravno tako prisiljen v intervjuju priznati, da po dveh letih raziskovanja “ni uspel najti dokaza o sodelovanju Rusije v ameriških predsedniških volitvah 2016”.

Ob tem ne gre pozabiti, da je bila Clintonova oportunistična lažnivka že dolgo pred predsedniškimi volitvami 2016. Tako jo je zdaj že pokojni Christopher Hitchens leta 2008 okrcal, ko je povedal, kako je Clintonova leta 1995 na svoji turneji po Aziji v vlogi prve dame v Nepalu srečala Edmunda Hillaryja, moža, ki je prvi splezal na Mount Everest. Clintonova je priložnost izkoristila za to, da je povedala, kako jo je mati poimenovala ravno po Hillaryju in njegovem monumentalnem dosežku.

V javnem življenju lagala že pred več kot 20 leti
Edini problem s to zgodbo je, da se je Hillary skupaj z Tenzingom Norgayem na vrh Mount Everesta povzpel leta 1953, Clintonova pa se je rodila leta 1947. Če smo pripravljeni biti njene ovce, potem lahko tudi verjamemo, da je bila od rojstva pa do svojega šestega leta brez imena, medtem ko je njena mati čakala, da ji da ime. Res se lahko samo vprašamo, kaj sploh pričakovati od političarke, ki se ne samo zapleta v svoje laži, temveč jim tudi verjame.

Bernie Sanders (Vir: Twitter)

Tako ji tudi ne gre v prid, da je še ena v vrsti dinastičnih politikov, ki jih Američani zaradi svoje republikanske drže, ki so se je navzeli z odcepitvijo od Velike Britanije leta 1774, ne marajo. Če ji je dejstvo, da pripada klanu Clintonov, hodilo narobe že na zadnjih volitvah, potem tudi tokrat ne bo nič bolje. Kot je v naslovu svoje kolumne povedal Wight, ima Clintonova več možnosti za zmago v Libiji, ki jo je zbombardirala, kot na ameriških predsedniških volitvah.

Ivan Šokić

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Fuck, kakšna slika. Sem skor s stola padu. Coprnica stara.

 • Kerlc

  Vloga hillary pri volitvah 2016 je bila diverzija od pravega kandidata demokratov – sandersa.
  Posledica te taktike je bil cudez, izvolitev “nadcloveka”, ki prav tako pridno sledi navodilom sponzorjev.

 • Van Der Waals

  LEVI FAŠISTI OGABNI!!! IMAJO RDEČO BARVO… RADI PUŠČAJO KRI!!

 • Caetano

  Praktično vsi demokrati so filoislamisti, Obama pa je bil najslabši ameriški predsednik. Hilarija bi samo nadaljevala njegovo škodljivo delo. Vendar so Američani z izvolitvijo Trumpa vrgli filoislamistično kliko z oblasti, nas pa to še čaka.

 • Olga2345

  Levičarska povzpetnica skregana z realnostjo, skorumpiranka in lažnivka! V Sloveniji imamo take v podobi Ljudmile murglske, Fajonke…Vse za oblast! Celo pakt s hudičem!

 • tonitefalco

  Poglejte si ti tale video o Marokeški deklaraciji oziroma sporazumu.
  Na youtube in linku: https://www.youtube.com/watch?v=CzWGvCV76eM
  Ime oddaje: PETI DAN: Marakeški sporazum / 12 pravila za život (09.11.2018)

 • največji ljuzer jjajo

  mi imamo raje trumpa, to pa zato, ker spominja na janšarija, ko si bo dal nasaditi oranžne lase in bo preživel večino časa v s soncem obsijanem noriškem kraljestvu. trumpo mora za kaj podobnega hoditi v solarij, v obraz pa ga plastificirajo pa ga isti kot sevniško melanijo

  • xtc

   Ti a ti spet seka?

  • garfi

   jao

 • xtc

  Baba je nevaren psiho,ki ga je treba z decem vred hospitalizirat,k srči brez šans za zmago.

  • sodnikisozločinci

   Pravijo Srbi, tko puši popuši.

 • garfi

  Killary Hlinton

 • sodnikisozločinci

  Po sliki sodeč ima večja usta kot Monica Levinsky, mislim to, da ga ni pofafala Billu je kriminal brez primere. Že zaradi tega je ne bi nikoli volil.

 • šmentanamuha

  Škoda besed za to čarovnico.

  • etrusk

   Res je , toda čarovnice n iso bile tako nagravžne

 • Hail Hitlary!

 • Staybell geenius

  Hillary je edina oseba, ki je lahko izgubila proti najbolj lažnemu populistu in sodno dokazanemu prevarantu, 6-kratnemu bankrotirancu in serijskemu izmikovalcu služenju vojaškega roka.
  Njena kandidatura je več ali manj zagotovljena zmaga za Trumpa, toda glede na ankete nebi prišla niti mimo strankarskih volitev.

  Še ena zanimiva primerjava z Jemnom: ZDA ima več orožja na prebivalca kot Jemen, pa je le-ta v vojni.

 • bojan

  Njo bi poslal v severno korejo enosmerno

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!