Muslimanka ženski v trgovini nastavila zasedo in jo zaradi odziva označila za islamofobično

Foto: YouTube

V ameriški zvezni državi Virginia se je pojavil posnetek, na katerem je bilo mogoče slišati pogovor med muslimanko in belko v trgovini, kjer se je slednja burno odzvala glede bivanja muslimanov v ZDA. Seveda so tisti, ki so posnetek objavili in razširili prek spleta, pripisali, da gre za islamofobno dejanje, ob tem pa niso dodali, da gre le za zaporedje izjav, ki jih je ženska izrekla po tem, ko jo je napadla muslimanka. 

Iz konteksta vzet video posnetek, ki je bil posnet v soboto, prikazuje neznano belo žensko, ki muslimanski nakupovalki pove, da si želi, da muslimanom ne bi dopustili vstopa v ZDA. Komedijant Jeremy McLellan, ki je posnetek objavil na družbenem omrežju Facebook, pa je pripisal, da je muslimanka na posnetku njegova prijateljica, ki želi ostati anonimna, ker naj bi se bala, da bo v primeru razkritja deležna protiudarcev.

Po besedah McLellana naj bi njegova prijateljica žensko spustila v vrsto pred seboj, ker naj bi bila v naglici, ta pa naj bi nato njegovi prijateljici pričela “grdo” govoriti o drugi muslimanki v trgovini, ki je imela nikab in jo je vprašala, kako to, da ga tudi ona ne nosi. V naslednjih sekundah je belka muslimanki povedala, da si želi, da muslimanov ne bi spustili v državo in dodala, da Obama ni več na čelu države in da je možno, da se bo celo znašel v zaporu v bližnji prihodnosti. McLellan pa je poleg posnetka pripomnil, da je tega objavil zato, ker naj bi bilo daleč od tega, da gre za osamljeni primer, saj naj bi njegovi prijatelji to velikokrat doživljali.

Ženska je povedala, da ji je muslimanka nastavila zasedo
Belka, ki jo je bilo mogoče videti v prispevku, je poklicala na FOX 5 in novinarki Anjali Hemphill povedala, da je resnica popolnoma drugačna. Povedala je, da je zelo razburjena, da je posnetek vzet iz konteksta in dodala, da ne prikazuje pogovora, ki je privedel do prikazanega spora. Po njenih navedbah naj bi ji muslimanka nastavila zasedo, ko je izrekla “močne” izjave glede ZDA in dejala, da je ta polna morilcev in posiljevalcev, nato pa se je vse skupaj še dodatno razplamtelo.

N. Ž.

 • Anton

  zakaj se je sploh odzvala na očitno provokativno ženšče, ajz take ignoriram v stilu Milošičeva ne čujem dobro, pa naj provokator tuli kokr če

  sarkazem press

 • šmentanamuha

  Na zadnje bom začela verjeti, da si muslimanke celo zaslužijo ponižujoče in nasilno ravnanje s strani muslimanskih moških. Tu ne gre za islamofobijo temveč za prezir. Izvzete tiste, ki so se in se bodo uprle tej torturi. Tiste, ki pa v zahodnem svetu, ki jim omogoča svobodo, celo namerno izzivajo in se tlačijo v rjuhe in potem še kričijo, da je to njihova človekova pravica, in umetno ustvarjajo situacije, kjer jih kao nekdo nadleguje, ker je muslimanka, do takih čutim samo še prezir, neskončen prezir. Pohabljene na telesu, pohabljene v glavi.

 • xtc

  Podobne 2komike2 provokatorje izgnati z muslimanskimi prenapeteži vred,tja od koder so slednji prišli in naj tam težijo in podtikajo drug drugemu konflikte.

 • Nata

  Eh, muslimanke si ” svojim ” ne upajo ugovarjati, no !!
  Ven se mečejo samo tam, kjer vedo, da se bomo posračkali.Po zaslugi raznih njihovih ljubiteljev in podpornikov

  • Nata

   Pa še to – za snemanje je pa imela kar pripravljen aparat ? Torej, je namerno provocirala ! Priročno je to izvedla novinarjeva ” prijateljica” .

 • WatsonForus

  velcome to vokojebina Slovenistan – kle majo RTV Štala , POP Sekret in A kanalizacija dolgoletne izkušne s takimi priredbami!! – ništa novo na Balkanu !

 • Olga

  Največ zločinov na svetu naredijo ravno muslimani! To je resnica, ki je ničesar ne more spremeniti! Sami so največji ksenofobi in divjaki! Enako ravnajo tudi komunisti! Svoje zločine pripisujejo nasprotni strani!

  • Anton

   islam je ideologija, skomuflažena v embalažo vere. Nekaj so besede, drugo pa so žal/ksreči dejanja. In ker dejanja oporekajo temu kar “pričajo” ti banditi pomeni da lažejo.

  • Burek Burecki

   Prijatelji americani in nato so pobili od leta 1945 vec ljudi kot vsi muslimani skupaj zato ne trobi oslarije…

   • Olga

    Spet vaša statistika, ki nima osnove nikjer!

    • Steiermark

     ima, v murglah….

   • Steiermark

    burek, malo se zbudi……

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!