Narobe svet: S pomočjo teorije spola želijo tako ustvariti poženščeno generacijo moških!

Foto: Twitter

V 21. stoletju se ne soočamo zgolj s hitrim načinom življenja, prepredenostjo s tehnologijo, množično uporabo družabnih omrežij, stresom, utrujenostjo, depresijami in tesnobnostjo, ampak tudi z nenehnim poskušanjem privzgajanja teorije spola kot sprejemljive. Posebej vidno je to v svetu mode, kjer modni oblikovalci za moške vedno pogosteje izdelujejo kolekcije oblačil, ki jih moški nekdaj ne bi nikdar oblekli, saj spominjajo na ženska oblačila. 

Naši pradedi in dedi si najverjetneje nikdar niso predstavljali, v kakšno smer bo šel naš svet. Tedaj namreč ni bilo sledi o teoriji spola, ki naše generacije skuša prepričati v to, da niso genitalije tiste, ki določajo spol. Po teoriji spola naj ne bi obstajali zgolj ženska in moška identiteta in privlačnost med spoloma, saj naj bi bila heteroseksualnost prisila s strani družbe, ki si nadeja spolnih odnosov med spoloma zaradi reprodukcije.

Človek naj bi se v skladu s tem prepričanjem odločil, katerega spola želi biti, kar je posledično vodilo v formulacijo pestre palete spolov, med katerimi je mogoče celo prehajanje. Ob tem pa je potrebno poudariti, da spolna teorija ni znanstvena teorija, ampak ideologija, saj nima podlage v naravoslovnih vedah. Teorijo, ki je nastajala po koščkih, je po navedbah Družinskega centra Dlan najbolj radikalizirala feministka Judith Butler, ki je skupaj s svojimi somišljeniki trdila, da je spolna identiteta iluzija. Feministke so bile namreč ob tem prepričane, da se zaradi razlik med ženskostjo in moškostjo ohranja podrejen socialni položaj žensk.

Sprejem izraza “gender” (družbeni spol) na Svetovni konferenci žensk v Pekingu leta 1995 je nedvomno prispeval k vrhu teorije spola, saj je postalo jasno, da se ne bo več govorilo le o biološkem spolu (“sex”). Dandanes lahko opazimo, da se je teorija spola pričela širiti na vsa področja družbe, tako v politiko in pravosodje kot tudi v medije, humanitarne organizacije, glasbo, umetnost, književnost in v našem konkretnem primeru – v modo.

Foto: Twitter

Razlika s preteklostjo je očitna
Če primerjamo današnje modne trende za moške s smernicami, ki so jim moški sledili v preteklosti, lahko vidimo, da modni oblikovalci želijo moške povsem pretvoriti v ženske klone. Z dodajanjem naborkov, vpeljavo kril, pet, bleščic, perja in ženskih motivov skušajo moške prepričati v to, kaj je sprejemljivo, in jih navaditi, da bi posvojili poženščen način oblačenja. Med drugim se je za takšen korak odločila tudi modna hiša Gucci, ki je za leto 2019 vpeljala uporabo otroških vzorcev in bleščic. Ko pogledamo moški model, oblečen v takšno kreacijo, se upravičeno vprašamo, kaj na njem je še sploh moškega? Bi bil tako oblečen moški sploh še privlačen ženskam? Zagotovo bi bil všeč modnim oblikovalcem, ki takšna oblačila ustvarjajo, glede na to, da pa je splošno znano, da so modni oblikovalci večinoma homoseksualci, je torej mogoče sklepati, da bi se tako oblečen moški zdel privlačen njim.

Veliko zaslugo za promocijo teorije spola imajo nevladne organizacije, ki so financirane s strani države. Te nazorno skrbijo za promocijo teorije spola na vseh področjih življenja. Spretno in na pretkan način v glave, predvsem mladih, ki so še bolj dojemljivi, vcepljajo svoje poglede in jih že v zgodnjih letih učijo osnove biseksualnosti in transseksualnosti. Človek se upravičeno vpraša, kam gre ta svet? Dejstvo je namreč, da se na podlagi genitalij določa spol, pa če je to komu všeč ali ne, otroka pa prav tako naravno ne moreta ustvariti dva moška, ali dve ženski, ali pa dve osebi, ki vsak dan spreminjata spol.

H. M. 

 • totex39

  Ta izum mode pa nastaja samo zaradi tega, ker se vedno več pedrov oblači v ženske.

  • BlackOpsSystem

   se strinjam, sam lahko bi številko zamenjal za 93….no pa saj maš še čas da priznaš in prestopiš. hahaha

   • Republic Commando

    zakaj 93, a zato, da bo imel cifro španskega fafača?

   • totex39

    Nikoli!

    • Djuro Sumar

     Nikoli ne reci nikoli. Morda pa tvoji otroci ali vnuki?

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • Primorec 81

  KATASTROFA !!!!!!! Dej no, nehajte s temi članki, …….

 • samotoje

  He he, tole je pa tako smešno, da se ne morem nehati smejati. Guccijev model z zajčkom za Mesca. Kordiš mora pa nujno zgornji desni model nabaviti.

  • traktor

   Saj ta dva nista poženščena. Ta dva sta eni navadni pički.

 • Anton

  problem bo nastal, ko bodo zgoraj omenjeni degredirani, duševno moteni osebki imeli npr. prioriteto glede na svojo opredeljenost pri izbiri kadra za razpisano delovno mesto.Do tistega dne po mojem prepričanju, sodeč po trendu dogodkov žal ni daleč.

  sarkazem press

  • Zgornji

   :-(

 • Marcos Kače

  Ojoj, s teorijo spolov pa? Zakaj pa naj bi teorija splov imala tu kaj zraven? Ne da se mi dopadejo te gender fludi fore, ki se jih grejo določeni najstniki predvsem v zda, vendar to kar kvasi ta Nova24 ur je veliko slabše. Berlusconi je poneumljal italiane s svojimi televizijami, vendar tale medij tu je na čisto drugem nivoju.

  • O’Brien

   Seveda gre za ideologijo spolov. Ne zavajaj. Nova24 je to odlično povezala. Kar tako naprej.

   • Marcos Kače

    No, kako? In kako lahko nekdo uporabi frazo “Ne zavajaj” na nora24tv, kjer je zavajanje njihov “bread and butter”.

    • šmentanamuha

     Pinki, nehi težit. Taki pač ste levuharji, no gender, no name, no nation … izgubljene duše, ki razmišljate sam še s kom ali s čim se boste flodrali naokoli, vzdržujejo vas naj pa drugi.

     • Marcos Kače

      Levuhar? Ta je kar dobra, bravo. Moram reči, da sem kar zadovoljen z naborom besedišča tukaj. Škoda da ni večjega zastopstva iz druge strani, zaenkrat je bil še najbolj zanimiv izraz “katolibani”. Tudi kar posrečen.

      Kar se pa tiče drugega dela tvojega zapisa. Tako smo? Ne da se imam za levičarja, vendar to je kot da bi rekel, da ste vsi deničarji nacistični pedofili, ki so sicer poročeni, vendar tepete svoje žene. Vendar tega ne bom rekel. Btw, kako vezo ima “no name” tu zraven? Si dodal samo tako, zato kej sicer bi bil učinek naštevanja pre-majhen?

     • šmentanamuha

      Osebki brez identitete prodajate no gender ideologijo in ta groteskna moda, je točno to. Zato se ne sprenevedaj in ne igraj intelektualca, ker si daleč od tega.

 • BlackOpsSystem

  ma samo okoli sebe se ozrite….sej neveš a je fant al punca pa pol vidš da je punčk.

 • althar

  Frankfurtska šola v praksi. Naroča in plačuje mednarodni sionistični kapital.

 • Amerikanc

  Pol se pa čudijo, če se komu odtrga in pospravi kakšnega tiča. Do leta 1977, bi vsi pristali na Povšetovi ali na Polju.

 • BARBARA RAKUN

  To je bolj tragično kot pa smešno

 • Van Der Waals

  Ok če to ostane na modnih pistah še nič ne rečem. neka umetnost. bol bi me skrbelo da to vidim na ulici! drugače smo pa feminizirani od osnovne šole naprej. feministke v osnovnih in srednjih šolah so tlačile našo moškost. zato upam da bomo mel kdaj fantovske osnovne šole z učitelji!!!

  • pajot

   Vse skupaj je del načrta. Poženščiti zahodne moške,da se bojo usrali in se ne borili proti islamistom. vse gre kot ata na mamo.

   • Djuro Sumar

    Neverjetno si brihten. Kdo bi to pričakoval od desničarja.

  • Djuro Sumar

   In fante že v prvem razredu učili streljati s puško in pištolo in se pretepati. Saj so vendar fantje.
   Pa seveda jim je treba vcepiti v glavo, da so ženske manj vredne od njih.

 • Jan Kovalski

  “kjer modni oblikovalci za moške vedno pogosteje izdelujejo kolekcije oblačil, ki jih moški nekdaj ne bi nikdar oblekli, …”
  ================
  Nekdaj? Tudi danes ne, tako se oblečejo samo manekeni, moški ne*

  *Maneken je obešalnik za obleke..

  • Zgornji

   JAZ NE BI OBLEKEL KAJ TAKO PEDRSKEGA NIKOLI ČETUDI MI PLAČAJO V MILIJARDAH !!! ! !!!

   • SIMON ROZIC

    Bi, bi, za lahko noč in za pusta….

    • Zgornji

     Čuj, ma niti v sanjah ne , … a da bi si potem še za pusta delal sramoto , in še celo med spanjem a’l kwa , … ma, ni šans – niti Najmanjših !!! ! !!!

  • SIMON ROZIC

   Z modo se tako ali tako ukvarjajo geji, čeprav so najboljši krojači
   na svetu moški ! Ali se”šlatajo” ali ne, ni moj problem, nosim konfekcijo
   P54 (podaljšano 54)

  • samotoje

   Hm, a Pahor bi…?

 • Andrej

  Pridigar (Kohelet)

  Zgodovina se ponavlja
  1
  1 Besede Pridigarja, Davidovega sina, kralja v Jeruzalemu.
  2 »Nečimrnost čez nečimrnost,« pravi Pridigar, »nečimrnost čez nečimrnost, vse je nečimrnost!«
  3 Kakšen dobiček ima človek od vsega svojega truda, s katerim se muči pod soncem?
  4 Rodovi odhajajo, rodovi prihajajo, svet pa vedno ostaja.
  5 Sonce vzhaja, sonce zahaja, hiti proti svojemu kraju, kjer vzhaja.
  6 Veter piha proti juguin se obrača proti severu, obrača se, obrača in piha, veter se vedno znova obrača.
  7 Vse reke tečejo v morje,a morje se ne prenapolni, v kraj, kamor reke teko, tja teko vedno znova.
  8 Vse reči so utrujajoče, človek jih ne more razložiti. Oko se ne nasiti z gledanjem, uho se ne napolni s poslušanjem.
  9 Kar je bilo, bo spet, kar se je zgodilo, se bo spet zgodilo, nič ni novega pod soncem.
  10 Kaj je, o čemer bi se reklo: »Glej, to je novo!« Bilo je že zdavnaj, v vekih, ki so bili pred nami.
  11 Na prednike ni spomina, tudi na zanamce, ki še bodo, ne bo spomina nanje pri tistih, ki bodo živeli pozneje.

  • Zgornji

   To je spisal nek nepoučenec.

   • Andrej

    Še sanja se ti ne, kakšna modrost je v Koheletu. Preberi kdaj. Pa vsak stavek premišljuj.

    • Zgornji

     Ja, ampak, pod točko 9. je žal malo Zabluzil, kajti ni upošteval Drugega – Velikega Prihoda Stvarnika, ki Bo Presekal nadaljevanje “ciklov” kakršne smo poznali do sedaj , in zato je omenjeno : ” Nova zemlja in novo nebo … ” .
     In isto velja za nadaljevanje v 10 točki.
     Pri 11 točki pa zopet kratkovidno razmišlja o “spominu na prihodnost” ki pa je spet malo napačno opisano Vedenje , ki je V Bogu Kajti Samo On Pozna Prihodnost iz Njegove Vsevednosti ki zajema tudi Prihodnje Dogodke kajti Pozna Vsako dušo Bolje kot ona samo sebe . Zato tudi Ve kaj + kako + kdaj se Bo nekaj zgodilo v Obeh Njegovih Celotnih Vesoljih glede na Svobodno Voljo duš.
     Mir naj ti bo do tedaj .

     • Andrej

      9. Kohelet je bil spisan več stoletij pred Kristusom. Šele Kristus je napovedal svoj drugi prihod. Morda bo takrat Nova Zemlja in se bo dozdajšnja zgodovina prekinila. Za zdaj pa še kar dobro velja.
      10. Isto kot 9. Zgodovina se ponavlja, kar naprej. Edini način, da se temu izognemo je, da se iz zgodovine nekaj naučimo. To pa človeku ne gre najbolje od rok.
      11. jaz to razumem kot posledico nečimrnosti človeka. Vse usmerja vase, si postavlja gradove, pokrajine po sebi imenuje, pa vendar ga bodo pozabili. Zelo redke izjeme so, za katere to ne velja. Današnji godovnjak, sv. Frančišek, recimo. Berač, ki je prišel v zgodovino za dolge rodove. Takratni bogataši, vojskovodje in drugi napihnjenci so se izgubili v zgodovini. Njihov spomin je izginil.

     • Zgornji

      Zgodovina se Je Ponavljala in se bo ponavljala vse do Drugega Prihoda v naslednjem desetletju .
      Se pa opravičujem , ker sem jaz dejansko izpadel precej bolj Nepoučen kot tale brat Kohelet .
      Mir naj ti bo do Drugega-Velikega Prihoda, z prihodom Nove Dobe z Novim Nebom in Novo zemljo na ta Njegov planet v Njegovo Lastnino ki je sedaj žal že precej v Satanovih rokah .

  • SIMON ROZIC

   …tako smo mislili tudi za komuniste, da odhajajo namreč,
   a glej ga hudiča so že nazaj in iz vseh špranj lezejo, kot podgane…

 • učko

  Kwa se čudte? To je pač pederska moda oziroma moda za pedre, k’ je učasih ni blo.

  • SIMON ROZIC

   So bili, pa so se skrivali po javnih WC-ji , tako kot poslanci SD !

 • murgl

  niso problem redki ekstravagantni posamezniki vprašljive morale pač pa tiha večina, ki ne reče nič, ali sprejema te ekscese kot nekaj kar pritiče sodobnemu času. Gorje, ko narobe postane prav !

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

  • O’Brien

   Predober standard, lenoba, udobno življenje … so razlogi, da tisti ki bi se morali oglasiti še vedno molčijo. Od 1995 do 2018.

 • goldhorn

  Tu ni samo “moda”. Štirje črni in dva bela manekena? Tudi izložbene lutke v trgovinah z oblačili postajajo obarvane.

 • if

  En od vzrokov za tako stanje je permisivna vzgoja, ki so jo bile naklepno deležne sedanje generacije, drugi je potrošništvo.

  Ta kombinacija je uničujoča, ker nekritično razbija konservativnost, ki je nujna funkcija družbe za preprečevanje zablod.
  Kar doživljamo je produkt kulturnega marskizma, je brutalen napad na normalnost, na temelje družbe, na temelje civilizacije.

  • Zgornji

   TOOOOOOOČNO TKOOOOOOO !!! ! !!! PREDVSEM PRVI VZROK JE BISTVEN ZA PROPAD ČLOVEŠTVA !!! ! !!! AMPAK BEDNI NESPAMETNI IN LENI STARŠI ŠE KAR NADALJUJEO TO “TRADICIJO PERMISIVNE VZGOJE” , TAKO, DA BO NA KONCU SMRT POBRALA CCA 55 % SVETOVNEGA PREBIVALSTVA !!! ! !!! AMPAK, TAKRAT BO ŽE PRECEJ PREPOZNO ZA POT NAZAJ …

 • Zgornji

  SOMETHING WENT TEEERRIBLY WROOOOOOONG !!! ! !!!
  And soon in a very short years there will be 55 % of population left dead on this planet Because of This !!! ! !!!

 • Morala

  So jo že…brez pomoči teorije spola…

 • Jože Kovač

  Kaj pa če bi si za Gender izbral: Killer? A pol lahko tamanim vse, ki mi niso všeč. Pa uporabim zeleno zasrtavo z rdečo zvezdo in prekrižan mitraljez s kalašnikovim!!!

 • BlackOpsSystem

  a si predstavljate, da grejo teli vojaški rok služit?

  • Franc Šink

   Jaz ne.

   • SIMON ROZIC

    gremo raje tisto, lepo:

    Ciciban teče v zeleni dan…
    kam le teče ciciban,
    mamica sprašuje….

    No, pa saj ste skoraj vsi hodili v vrtec, a ne, razen Luke
    Mesca in Jankoviča (so ga ven vrgli)….

  • lokec

   Si predstavljam . Mešano 2/3 normalnih, ostali? Jaz pa kaplar. Zlepa ne bi videli svojih lenuhov .

  • KAPIBARA

   Tako našemlejni ne bi potrebovali orožja, sovrag bi bežal sam po sebi..

  • SIMON ROZIC

   Ja, tudi v 2 sv smo imeli zajčke v partizanih! Še pomnite tovariši?
   Eno so tak bežali, da jim noben maratonec ne bi ujel !!!

 • Franc Šink

  Naši pradedje so vedeli.Dedec je moški baba pa ženska !

  • Djuro Sumar

   Torej je jasno, da je ženska manj vredna od moškega, ker nima jajc.

   • Franc Šink

    Ima pa mlekarno.

 • if

  Vsebina dokazuje, da v članku omenjeni lobij kvari eno od paradigm živega vesolja, estetiko.
  Moškega smeši in prestavlja v neumenža, ki želi biti kar ni, hkrati ga producira kot odvratnega normalni ženski.

  Lobij, ki stoji za gender teorijo spola je močan, in hkrati ničevo šibak, da bi presegel estetiko živega vesolja. Zato je ta lobij obsojen na propad in z njim vsi, ki ga podpirajo in stavijo nanj.

  • O’Brien

   Ampak pred propadom bodo vse uničili. Kot socializem. V Sloveniji naj bi propadel, v resnici pa še naprej živi in nas uničuje.

 • lokec

  tudi jaz bi imel rad dindelj.

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Osti jarej

  …tistole zgoraj je pa od nekje vmes… (glej spodaj nalimano)

 • Osti jarej
 • Franc Šink

  Enostavno hočejo prepovedati da se nekateri hočemo odločiti za moški spol.

 • Felikss_AH

  Da je svet narobe vidimo že vsak dan tudi po komentarjih tu vsiljivih Levičarjev. Vprašanje ki se ga pa skoraj nihče ne loteva je kako je do tega prišlo, ZAKAJ, predvsem pa KDO so KRIVCI… ker to ni spontani proces ampak izdatno financirana in vrhunsko planirana subverzija Zahodne družbe.

  POJDIMO od JUDITH BUTLER na primer, rodila se je v Clevelandu, Ohio, v družini madžarsko-židovskega in rusko-judovskega porekla. Večina babičine družine po materini liniji je izginila v holokavstu. Kot otrok in najstnik se je udeležila obeh HEBREJSKIH ŠOL in posebnih razredov o JUDOVSKI ETIKI. Od tod izvira tudi “naš dobri striček” Soros.

  KAJ PA ABBY ROCKEFELLER, hči David Rockefeller-ja, Lezbijka in Feministka – Pritegnjena v radikalni humanizem v imenu žensk (feminizem) in levičarske politike, je bila goreč občudovalec marksizma in je bila navdušen oboževalec Fidel Castra in radikalna feministka iz poznih 1960-ih / zgodnjih sedemdesetih let, ki je na kratko pripadala organizaciji Ženska Osvobodilna Fronta (ne smemo zamenjati z veliko kasnejšo skupino, imenovano Ženska Osvoboditev, ki jo je vodila Trotskistična SWP (Socialist Workers Party), preden je spremenila ime v celico 16. Ona se je pridružila Cell 16 (ustanovljena leta 1968) leta 1969 da deluje skupaj z Betsy Warrior, Roxanne Dunbar, Dana Densmorejem, Jayne Westom in drugimi, ki so zagotavljale prelomne feministične analize. Nekdo je to moral financirati… le kdo neki če ne dobri stari očka David Rockefeller. Zakaj je pa on to tako radodarno podpiral pa je že zdavnaj lepo izpovedal Aaron Russo – “AAron Russo, exposes the Rockefeller’s” – https://www.youtube.com/watch?v=h9Wsb4qBckU

  Interesantno pri Feminizmu je da njegov drugi val (1960tih–1980tih) razširja razpravo ki vključujejo kulturne neenakosti, SPOLNE NORME in vlogo žensk v družbi… in prav v tem obdobju postavlja nove “progresivne” smernice tudi Frankfurtska Šola in njeni Sthetl filozofi. Frankfurterji so za Marxizmom drugo zlo ki ga je subverzivni Sthetl Cabal vrgel nad Zahodno civilizacijo. Dodajmo temu še najbolj ogabno in neestetsko MultiKulti pornografijo ki jo v glavnem producira ista klika… in si vsakdo z nekim minimumom analitike lahko ustvari sliko KDO ustvarja ves ta cirkus.

  Zakaj to počnejo pa je najlepše pojasnil “legendarni” Harvardski profesor Noel Ignatiev ki predava svojim idiotiziranim študentom – “…ZDRUŽITI “MANJŠINE” NA TAK NAČIN, DA SE GEN BELCEV NE MORE VEČ “REPRODUCIRATI” – Njegove besede! … čudovit in plemenit cilj, ni kaj. Kako pa “združiti manjšine” je lepo razkrila še ena legenda – Barbara Lerner Spectre – Jews behind immigration into Europe – https://www.youtube.com/watch?v=-7ldT3YL2Kw

  Feminizem, LGBTQP, Multikulturalizem… vse to so subverzivne prvine načrtno zastavljenega projekta kamor spada tudi Coudenhove-Kalergi Plan, in se nemoteno izvajajo zaradi maloumne podpore in sodelovanja Levičarjev… najverjetneje defektno-mutiranih.

 • SIMON ROZIC

  Buci-buci, sami muci,
  zajčki in lisjački sladki,
  saj ste lepi, malo babji,
  a v glavah niste gladki….sorry !

 • Olga2345

  Hahahahahahahahaha Jih bodo Islamisti laže metali s stolpnic, saj bodo že na daleč vidni! Zgledajo tako kot Macron, ko pleza po nagih črncih …

  • Slovenc

   Prvo bodo tebe v rito nategnali…

   • Djuro Sumar

    To je sedaj zelo moderno

 • Djuro Sumar

  Tisti, ki verjamejo, da je ženska podrejena moškemu in ki mislijo, da je patriarhat edina dobra in poštena oblika družbe, se seveda nikdar ne bodo strinjali z enakostjo spolov, kaj šele, da bi priznali enakost ras in narodnosti.
  Vse verske skupnosti podpirajo nadvlado moških nad ženskami in so tudi zaradi te svoje usmerjenosti vedno proti vsakršnemu napredku. Morda bodo v kakšnih 100 ali 200 letih celo sprejeli odpravo celibata in dovolili ljudem normalno življenje. Vera je resnična katastrofa za človeštvo.

  • Mimoidoči

   Se mi je zdelo, da si ti oni desni na drugi sliki.

   • Djuro Sumar

    Jaz sem dopolnil 70 let, torej je tole zanesljivo nekdo drug. Upam, da je dobro plačan.

    • Mimoidoči

     Potem ste pa za 70 let starega gospoda zelo naivni. Eni se v celem življenju ne naučijo ničesar ali pa zelo malo. Tipično za levičarje/liberalce, ki nimate sidra v resnici. If you stand for nothing, you fall for everything.

     Feminism Was Created To Destabilize Society, Tax Women and set up the NWO – Aaron Russo
     https://www.youtube.com/watch?v=zCpjmvaIgNA

     • Djuro Sumar

      Za mene ni naivnost, če se zavzemaš za enakost pred zakonom, za vse ljudi na planetu.
      Pa naj te opomnim, da levičar in liberalec ni eno in isto.

    • O’Brien

     Ti nimaš 70 let, ampak si vrstnik Mrakove. Verjetno sta strankarska kolega ali še kaj več.

  • xtc

   Jep!
   Socialistična in komunistična vera je res katastrofa za človeštvo.
   Če bi kaj mislil nebi pisal neumnosti-Ženska je enakovredna moškemu?
   OK torej naj nese 90 ali več kg kot moški,naj opravlja težka fizučna dela itd. torej bebček ne more biti enaka,ker gre pač za biološke razlike,je pa dejstvo,da pa ženske ne smejo biti v podrejenem položaju.
   Seveda pa še nekaj večina strokovnjakov iz psihiatrije in podbnih vej ti bodo naravnost povedali,da nekateri poklici sploh niso primerni za ženske(ne fizični) pač pa intelektualni in drugi,saj ženske v dokločenih situacijah reagirajo pač biološko, oz. po čustvih(materinski čut) in so kot take neprimerne za take poklice,saj jim čustva zamegljujejo presojo..

   • Djuro Sumar

    Tole je pa res popolnoma brezvezen komentar. Ni pomembno kakšna dela lahko kdo opravlja, pomembno je, da nihče ni nikomur podrejen, da sta partnerja enakopravna, ne pa enaka.

    • xtc

     Torej morajo tud babnice nosit po 9o in več kil torej to je enakopravno.

  • Common Sense

   Ma daj, Djuro, kaj ima vera s tem člankom :) ? Članek se dotika splošnega trenda, predvsem na zahodu. Ta z vedno glasnejšimi aktivisti postaja resen problem, ker zamegljuje kaj je kaj.

   Priporočam tale dva videa.
   https://www.youtube.com/watch?v=BdYlGRF797E
   https://www.youtube.com/watch?v=eieVE-xFXuo

  • Mimoidoči

   Women: Know Your Limits! Harry Enfield – BBC comedy
   https://www.youtube.com/watch?v=LS37SNYjg8w

   • Djuro Sumar

    youtube me ne zanima.

  • O’Brien

   Točno za to gre pri ideologiji spolov. Doseči hočejo enakost spolov, ker za njih spola nista različna, ampak enaka. Never! Različnost spolov.

   • Djuro Sumar

    Kaj hoče nekdo doseči, me ne zanima. Jaz zagovarjam le to, da moramo biti pred zakonom vsi enakopravni.
    Modne revije me nikakor ne zanimajo in so mi brez veze, ampak ob sliki tistih tipov v kiklah, sem pomislil na to, da tega zahodnjaki pač nismo vajeni, na vzhodu pa mnogo moških hodi oblečenih v nekakšna krila. Sicer pa, vsak naj se oblači po svojem okusu.

    • O’Brien

     Ne laži. Pisal si o enakosti spolov. Kot v lgbt učbeniku.

     • Djuro Sumar

      Dobro ti razumeš kaj sem napisal in se ti ni potrebno pretvarjati. Kakšnih učbenikov ali česa podobnega pa res ne poznam in LGBT me popolnoma nič ne zanima.
      Živim v Radečah, v relativno majhni skupnosti, pa sem spoznal tukaj v tem majhnem kraju nekaj lezbijk in homičev, torej sklepam, da ta številka na planetu ni tako majhna, kot bi človek mislil.
      Tile, ki sem jih poznal, nekatere še danes, so zelo v redu miroljubni in kulturni ljudje, ki pa jih skupnost zavrača, pa še sama ne ve zakaj, iz nekih privzgojenih predsodkov, kar je verjetno prisotno tudi pri tebi. Mene pač niso tako vzgojili, ampak tako, da moram biti do vseh ljudi enako dober in spoštljiv.

     • O’Brien

      Enakost spolov si napisal. Kot Mračna, ki krade otroke.
      http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/enake_moznosti/kaj_je_enakost_spolov/

     • O’Brien

      In zdaj boš rekel da lezbijke in geji podpirajo aktiviste, ki v njihovem imenu izvajajo mastno plačane projekte? Če niso tudi oni na plačilni listi nevladnih organizacij najbrž ne.

      Zdaj pa poguglaj enakost spolov in boš videl da gre za ideologijo spolov, ki spol briše.

     • Djuro Sumar

      Me ne zanima koga lezbijke in geji podpirajo in me ne zanima ideologija o enakosti spolov. Nisem član prav nobene organizacije vladne ali ne vladne, niti nisem v nobeni stranki. Jaz sem prepričan, da moramo biti pred zakonom vsi enaki in moramo imeti iste pravice in dolžnosti. Če se želita dve lezbijki ali dva geja poročiti, je to njuna privatna stvar. Obstajajo tudi ljudje, ki so se rodili v “napačnem” telesu in takšne, ki imajo oba spolna organa. Ne vem zakaj se nebi človek sam odločil za svoj spol. Mene to absolutno ne moti. Hvala bogu, nimam teh težav, sem moški in imam zelo rad ženske.Nihče ni sam kriv, da se rodi kot homič, nekateri pa bi ga zato kar usmrtili. Bolano do amena.

     • O’Brien

      Bolano so lepotne operacije, s katerimi si domišljajo da so zamenjali spol. V Belgiji so enega reveža na koncu evtanizirali. https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/belgium/10346616/Belgian-killed-by-euthanasia-after-a-botched-sex-change-operation.html

      Prepričanje o napačnem spolu je posledica zlorab v otroštvu, zato je treba zdraviti zlorabo, ne pa lagati da je rešitev lepotna operacija.

     • Djuro Sumar

      Najmanjši problem so lepotne operacije, poleg tega pa si jih lahko privoščijo le premožnejši, ki nimajo drugega bolj pametnega dela. Sicer pa se vsak sam odloči za takšno operacijo, ne pa pod kakšno prisilo.
      Kar se tiče zlorab, pa je potrebno najprej urediti stvari tam, kjer so najpogostejše, v verskih objektih po vsem svetu. Mi vemo le za to, kar se je in se še dogaja v katoliških ustanovah, sam pa menim, da je pri drugih veroizpovedih stanje še slabše.

     • O’Brien

      Očitno ne razumeš, da je tudi predelava lulčka v luliko lepotna operacija. Sicer pa imaš prav – s takimi stvarmi se ukvarjajo premožnejši ki nimajo drugega bolj pametnega dela, ker so za svoje bluzenje o 112 spolih plačani iz proračuna.

     • Djuro Sumar

      Kar dobro razumem, njihovo bluzenje pa me ne zanima in zato ne bom šel na nobeno operacijo.
      Zlorabe pa te očitno ne zanimajo. Najlepše je zamižati.

     • O’Brien
     • Tone

      Kakšne kvalifikacije pa imaš, O’Brien, da lahko tako odločno razlagaš, od kod prepričanje posameznikov o napačnem spolu? Tisti, ki so res strokovnjaki za to področje, namreč pravijo drugače. In sprememba spola ni lepotna operacija, ker pacienti želijo spremeniti spol in ne postati lepši.

      Če bi slučajno ti imel prav, bi marsikateri moški, ki bi želel postati lepši, zamenjal spol, saj se večini moških zdi ženski spol lepši, in obratno.

     • O’Brien

      Ja, sami strokovnjaki ste! Na koncu pa pacienta evtanazirajo kot v Belgiji ali pa sam se pacient ubije sam. Lepotne operacije spola ničesar ne rešijo samo bančne račune kirurgov in “terapevtov”.

     • Tone

      Kakšen strokovnjak si ti, sem vprašal.

      V zadnjih petdesetih letih je bilo opravljenih na tisoče sprememb spola. Tvoja dva primera ne dokazujeta ničesar.
      Tudi neuspele operacije obstajajo in kirurgi vedo na koliko neuspelih lahko računajo pri posameznem posegu. In to pacientu tudi povedo.

      Sprijazni se, da nimaš pojma, samo neko prepričanje ali vero bi rad širil.

 • xtc

  Mislim gre za neokusne maškare,ki so za povrhu še grde.
  Da za okostnjake v modni industriji in filmu so najbolj zaslužni gey modni oblikovalci.
  Nadalje Teorija spola je navadna abotnost skregana z naravnimi zakoni,zahojeni bebci niti to ne vedo,da spol ni nobeden družbeni konstrukt in da je ta delitev obstajala že davno preden se je človek sploh pojavill,saj so bile tudi opice mošk in ženske pred nami kot so sedaj.
  V bistvu je treba te ljudi na psihiatrijo,saj hočej z nekimi aotnimi “CK dekreti” zamenjati naravo ,idioti lahko pišejo in govorijo kaj hočejo ampak zadeva je abnormalna in bi jo bilo treba z zakonom prepovedati ,saj je a naravna.
  Debili lahko trdijo kar hočejo zaradi mene lahko napišejo tudi ,da jabolka padajo NA drevo in da je težnost družbeni konstrukt ampak narava je zakon vse ostalo so navadne abotnosti.

 • Mimoidoči

  Feminism Was Created To Destabilize Society, Tax Women and set up the NWO – Aaron Russo
  https://www.youtube.com/watch?v=zCpjmvaIgNA

  Feminizem je bil ustvarjen, da poleg moških zasužnji in izokristi še ženske. Katera ženska rada dela v tovarni za minimalca? Roke gor.

 • Common Sense

  Ta trend se v tujini pojavlja že kar nekaj časa pod krilatico “gender equality”. Posledica je, da punce več ne najdejo normalnih, uravnoteženih moških ampak same sissije, metroseksualce in hipsterje z smešnimi čepicami, mama sindromom in dvema neuporabnima rokama.

  • O’Brien

   Gre za politiko in cilj mednarodnih organizacij. Tudi naša ministrica Mrak je furala enakost spolov.

 • Gor Pri

  Super! Jaz nimam nič proti. Bo ostalo več žensk na razpolago!

 • Rotar Jakob

  KURĆANU RASTE TREBUH NATEGUJE GA OPANKOVIĆ ZA NASLEDNJI MANDAT!

 • Valter BraniSlav

  Pizda se vam da…
  Kje je Franci Danko???

  • učko

   A ti lahko sam na Dankota drkaš ?

 • Artur

  In ti degenerirani buzerantski bedni idioti v kiklcah so glih pravi za izvajanje določene vrste depopulacijske NWO LGBT komunjarske agende. SRAMOTA ZA MOŠKO POPULACIJO FUUUJJJJJ BANDA DEGENERIRANA !!!!!

 • Artur

  Koilko spolov vidiš v tej druščini ? Odgovor zblojenega levega idiota : Nešteto !!!???
  Some people are ignorant – How many genders are there?
  https://www.youtube.com/watch?v=rOj0a2NPIpI

 • Anonimni profesor

  Lahko se pri nekaterih moskih ustvari dusevno motnjo. Pri tem feministke in Lgbt idrologija uporablja metode, ki nekatere delujejo podobno kot spolna zloraba. Ne more se pa moskih pozensciti kot se ne, da lisice narediti za vegetarijance.

 • Artur

  Volite Anžeta Logarja za župana Ljubljane.” Pod Zokijem opankarjem se nam kakor levajzlska gender -šmorn degenerirana narodno izdajalska agenda obetajo sankcije, če se boš v Ljubljani javno razglašal za osebo , ki je izključno mošekga ali ženskega spola in , da drugega razen teh dveh spolov ne priznavaš”. Anže moj glas že imaš !

 • Artur

  “RTV SLO special reporters on work in the near future” :
  https://www.youtube.com/watch?v=Zi7uUVo4VRw

 • Nšo-či

  ha..ha,,ha

  • domovina mili dom

   Ko gledam ta sluzava oneta, me je sram, da sem dec.

   • Nšo-či

    Ja, tisti z zajčkom zmaga. Verjetno kdo v tej opravi posakuje v spalnici :)

    • domovina mili dom

     Res, res morajo imeti scvrene možgane.

     • Beličič

      Za nesmrtnega tovariša Tita. https://www.youtube.com/watch?v=ge7KoJxSgSc

     • Artur

      Na vašega “nesmrtnega” Stalina si pa pozabil , Treba je biti dosleden še pred Stalinom je bil Hitler ( Sporazum Stalin Ribentrop Molotov)

      Partizanska (avtor Vladimir Pavšič-Matej Bor):

      Na klic kominterne združite se v čete –
      v boj za svobodo, v boj za Sovjete.
      Rdeče smo fronte bojevniki mi,
      ker naše je geslo,
      Sovjeti sveta.

      Iz ruskih step veliki Stalin kliče zmagovito,
      z naših se gora odziva mu tovariš Tito.

      Naglo puške smo zgrabili
      in v gozdove z doma šli,
      ko sovjetski so junaki
      skupen boj oklicali.

      Čez gore, polja
      po svetu naj doni,
      Slovenija svobodna
      sovjetska bodeš ti.

      Tovariš Stalin, hura ! In lep pozdrav.
      Odkod ? S slovenskih gmajn, vasi, iz host.
      Saj jih poznaš. Saj hodiš dobri gost,
      vsak dan med nas, iz Ruskih step daljav ….

      Razpnite čez ves svet vešala !
      Vaš boj so : rop, požig , umor !
      Divjajte ! Kri je zakričala !
      Glavo je dvignil v nas upor !

      Hura ! Rdeči pionirji !
      V temelje, oboke –
      bombe, ekrazit !

      Jutri – rdeči inženirji ,
      skozi slavoloke
      nov svet gradit !

      Naš smeh se razvihra v domovih !
      S čim bomo prali kri ? S krvjo !
      Prisluhnite ! Pri nas v gozdovih
      tesarji novih dni pojo !

     • Beličič

      Komentar je sicer za zgoraj.Glede na odgovor Arturja,ga pustim tu.

    • Beličič
     • Nšo-či

      Na pikniku? SDS-ja? Nisem bila na pikniku.

 • domovina mili dom

  Komunisti so totalno opledeni. Zagovarjajo splav istočasno pa homoseksualce.

 • totex39

  Bomo videli kdo se bo prvi začel oblačiti v te cunje.

 • Goran Hvala

  in vlogerji na novi so spet toplo vodo odkril in ugotovil da se nasi pradedi ne bi v to oblacl..:-)..niti nikol se niso. .. v te cunje verjetno ne…sam kak so se oblacl skoz zgodovino pa rajene bi. poglejte kaksne mucice so bli tipi ene 500let nazaj…nalispani pa lasulje pa visoke petke itd…tak de jest se ne cudim… moda pac…zarad mene lahko furajo kar hocjo. sam vi janseviki imate bolne in bi kar vse diktiral kako naj bi blo..imate iste fore kot musliji. ne tolerirate drugih ver…kar je vidno…zdej bi ukazoval ze kako se bo kdo oblacu…:-)..pa vi ste res demokrati kova stalin…:-).. babe so svobodne za vas sam vi bi diktiral kolk otrok bo kera imela in kdaj…mislem hude mate ne…res cist nic zahojeni. ma cist nic. …:-)…

  • Soave

   Moda pač ?? No ja, ko bi šlo samo za modo. A samo poglej te ” dečke ” .Le koliko so stari ?

  • Miccy

   Zdaj lahko zgolj čakamo, kdaj bodo anonimni avtorji z Nova24TV začeli raziskovati zgodovino spodnjega perila. To bo veselo, ko bodo ugotovili, koliko promocije teorije spola je bilo skozi celotno krščanstvo :)

 • Artur

  -Sta rade pederi za novu godinu?
  -Kite se.

 • Artur

  – “Mujo, koliko imaš sinova?”
  – “Četiri!”
  – “Čime se bave?”
  – “Jedan je baletan, drugi je frizer, treći je modni dizajner.”
  – “A četvrti???”
  – “I on je isto peder!”

 • Haloški Tunek

  Jas pa mislim, da bi SDS-ofci izgledali praf fletno v kiklcah… A si lahko zamislite JJ in debelega Mahniča v kiklci… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

  PS: Vaši desničarski farji so že itak v kiklcah…in jebejo majhne otroke !!!

  • Beličič

   Ko jih jebe.Nimajo za burek. Nazdravje.

 • Artur

  Otvorio Mujo Gey kafić.
  Pita ga Suljo:
  – Ima li Mujo posla?
  – I previše, ne stignem ni da prdnem.

 • ĐĐ Style
  • učko

   Sanjaš ti te farje, da te skupinsko obdelujejo in ti drek mešajo !

   • ĐĐ Style

    Torej se strinjaš, da so ritopiki.

 • Nšo-či

  zelo čudn pogovor

  • Beličič

   A jeanss je Čuden.Ostalo pa smešno?

   • Nšo-či

    Ne vem kaj želiš povedati.

    • Beličič

     Slika je bila namenjena Tuneku,jeanns pa tebi modni izvedenki iz SLS?

     • Nšo-či

      SLS? Jst? No, tole pa je smešno.

     • Beličič

      Včasih RATA.TAkoj pa ne.

 • Miccy

  Tak članek je dejansko vrhunec poneumljanja, ki ga vsakodnevno prezentira Nova24TV. Ravno VSAK malce bolj modno ozaveščen človek, kar anonimni avtor vsekakor ni (verjetno fura kavbojke z majicami in trenirke cel lajf), bi vam vedel povedati, da je pred mnogimi leti Vivienne Westwood oblekla krilo svojemu manekenu, najbolj razvpit kos oblačila v obliki krila za moške je vsekakor ustvaril Jean-Paul Gaultier. In če gremo nazaj v zgodovino ter končamo pri Škotih in njihovih kiltih, lahko mirno ugotovimo, da so moški vmes nosili pajkice, tunike, se pudrali in lepotičili, si natikali lasulje, nosili čipke ipd. Navsezadnje menda niso sporni še stari Grki in Rimljani, da Egipčanov in predvsem Sumercev ne omenjamo? Narodna noša Albancev in Indijcev vsebuje krila, kar je verjetno dodaten dokaz “poženščenja” ali kako? Henrik VIII. je na slikah upodobljen v krilu ali kako drugače bi se reklo temu kosa oblačila? David Beckham je v javnosti večkrat nosil sarong, ki je tudi vrsta krila in še bi lahko naštevali.

  Resnično bi na Nova24TV že lahko odnehali s tem smešenjem, da ne rečem potvarjanjem realnosti, plasiranjem #FakeNews in širjenjem nekih agitprop neumnosti!

  • O’Brien

   Da je bil 1995 sex zamenjan z gender je zelo zelo res in vir naših težav.

   • Miccy

    Niti ne, to res ni nek pretiran problem. Hujši problem vidim v tem, da smo desno usmerjeni volilci namesto sodobnega, korektnega medija dobili hujskaško Novo, ki vsak dan seje sovraštvo, plasira FakeNews in posredno povzroča pasivnost na strani desnega volilnega telesa.

    Tudi desno usmerjeni volivci imamo povsem konkretne težave in “gender” res ni nekaj, glede česa bi se normalen človek pretirano vznemirjal.

    • O’Brien

     Če ne poznate problema, ta še vedno obstaja. Poguglajte Jordan B. Peterson, Lindsay Shepherd, 3rd gender in Austria, Germany.

     • Miccy

      Ma dejte no! Moj problem ni gender ampak vsakodnevno preživetje. Saj vem, da ne verjamete, ampak večini ljudi je točno to problem.

      Je pa seveda res, da se vsakdo praska tam, kjer ga srbi. Mene denimo glede gender prav nič!

     • O’Brien

      Še vedno nevedni. Veliko lažje boste preživeli brez nevladnih organizacij ki pravijo da je spol družbeni konstrukt. Z njihovim denarjem bi v domu za ostarele onemoglim in njihovim družinam zelo olajšali življenje. Gender ideologija je smrt družbe.

     • Tone

      Ko si že tak poznavalec tega predmeta, ne bi bilo napak, če bi se potrudil in postregel s številkami, za koliko bi se lahko proračuni domov za ostarele povečali, če tega denarja ne bi porabili gender nevladniki.

     • O’Brien

      Najmanj za 51 miljonov. Ostareli bi bili za razliko od nevladnikov celo hvaležni.

     • Tone

      Ne bo držalo. Samo 7,5 milijona.

     • O’Brien
     • Tone

      Seveda so neprofesionalna gasilska društva zraven, pa vsaka večja vas ga ima.
      Midva pa govoriva samo o tistih nevladnih organizacijah, ki se ukvarjajo z gender problematiko. Izprsi se in pokaži starostnikom, za koliko denarja so prikrajšani.

     • O’Brien

      Za premalo če plačujejo tebe!

     • Tone

      Mene ne plačujejo, jaz si služim kruh z delom svojih rok in znanjem.

  • Matt von Glanz

   In zato ker so supermacisticni Sumerci nosili minikrilca iz ledra in brona, bi naj to nosili tudi danes?
   V nasem okolju je krilo znak pozenscenja. In ker nismo vsi levicarski sociologi, se nam ne ljubi eksperimentirati s tako neprakticnim oblacilom, ki simbolizira, da imas probleme z identiteto. Tako!

   • Miccy

    Očitno ga nekateri imate, problem z identiteto namreč. Sploh pa, Sumerci so imeli tudi drugačna krila, ne samo iz ledra in brona #sampovem

    • Matt von Glanz

     verjamem, da bolj poznaš tista ja … karkoli že misliš, Xerxes

     • Miccy

      V kiklici nad Grke, pa je nabasal na Špartance :)

 • učko

  Zdajle imate na SLO-1 eno dramo iz Švedske, ko je socialna služba vzela srečni češki družini deklico, ker jo je zatožila prfuknena učiteljica, ker deklici ni bilo do tega, da jo učiteljica kliče z drugačnim imenom kot ji je ime v resnici. Psihopatska socialna delavka in ostale idiotske švedske državno-birokratske službe so ukradle otroka in ga dale v posvojitev enemu kretenskemu paru brez otrok. Le zakaj me vse to spominja na naše Udbo-birokratske psihopatske strukture? Za to, ker so ti, v mozak pofukani levuharji, isti tukaj kot na Švedskem !!!!!!

 • učko

  SMRT LEVUHARSKIM PSIHOPATOM IN SOCIOPATOM !!!!! Pofukanci levuharski !!!!!

  • Beličič

   Včasih lovec plen postane.Naj ŽIVI KOMUNIZEM! Amen.

   • Artur

    Smrt komunizmu svoboda narodu.

    • Beličič

     Komunizem je nesmrten.Zapomni si!
     Smrt fašizmu,Svoboda narodu!

     • Artur

      Ja psycho nesmrten je , seveda je po njegovih največjih žločinih proti človeštvu , je pa minljiv, že pada kot drek od gat.

     • Beličič

      Boš za Kitajce logor naredil? Ne boš.Bomo mi tebe prešolali malo.

     • Artur

      A ti je komunizem že v glavo udaril, da klatiš takšne nebuloze ?

     • Beličič

      Za nesmrtnega tovariša Tita. https://www.youtube.com/watch?v=ge7KoJxSgSc

     • Artur

      Zaman provociraš pri meni ti to ne bo uspelo sicer pa je to tudi tvoj namen na tem portalu, ker kaj več kot to zaradi svoje psihopatologije pač nisi sposoben početi.

     • Beličič

      Vojno ste izgubili 45. leta in zanetili bi radi novo.Ne bo vam uspelo.

     • xtc

      Hvala bogu ni.

     • ĐĐ Style

      Smrt narodnim izdajalcem in klero fašistom

     • pesjanar

      Đuro kakšno kiklo nosiš tistega oneta itak nimaš ti ga je tvoja leva roka uničila,vidiš če hi seksal z žensko bi pridobil nekaj na možganskih vijugah,tako pa fuj in fej sicer pa ste vsi samojebci in pedri enaki…..

 • Beličič
 • Nocoment20.04

  Vsaka cloveska skrajnost ni normalna, ko zavije v levo al desno.

 • xtc

  Hm?
  Tile iz sličic pa so verjetno Đuro,Luckys,Tunnek in Krtačar.

  • Matt von Glanz

   Pa boris_j, Tone je dizajner tega, morda Valter, TweetyBird, StaybellGeenius …

 • Delta

  Ta oprava z zajčkom na zadnji sliki se mi zdi še posebej primerna za na šiht.

 • šmentanamuha

  Pedri so prevzeli vajeti in zdaj si dajejo duška.

 • Valter BraniSlav

  Kako da tega ni napisal Franci Danko?
  Si je Franci koncno priznal da ima rad moske?

  • šmentanamuha

   Kaj pa ti, si si že priznal, da trzaš na Francija in njegovo Danko??

 • goldhorn

  Ogabno.

 • Caesar

  A sedaj bo moderno da pozabiš obleči hlače? Res niso normalni.

  • Tone

   Bo, če spadaš med tiste, ki takoj oblečejo, kar vidijo na modni reviji.

 • Franc Ložar

  Bolano.

 • lokec

  Grdo. Visoke pete?

 • lokec

  Jas pa mislim, da bi levičarji izgledali praf fletno v kiklcah… A si
  lahko zamislite Kučana in debelega Jankoviča pa Židana v kiklci in visokih petah… ha ha ha ha ha ha ha
  ha ha ha ha ha …

  • luckyss

   Ho, ho ho..
   Desničarjev si niti ni treba zamišljati…
   Imate farje v kiklah, ki vam v zakristiji “žegnajo” otroke od zadaj..

  • luckyss

   “Jas” ?!
   Osnovna pismenost in matematika nista vaši vrlini SDSovce..

 • šmentanamuha

  Podoba levičarjev, v glavnem … sami pusiji. Kurc vas gleda.

 • Tone

  “dve osebi, ki vsak dan spreminjata spol” seveda lahko zaplodita otroka, če se kak dan urajma, da sta nasprotnega spola. Sicer pa to nima nobene zveze z temo članka.

  Preden se pričnete zgražati, se vprašajte, ali ste že videli moškega, oblečenega v krilo na cesti, v službi ali prireditvi. Takoj vam bo jasno, da ne gre za oblačilne smernice, ampak za marketinške poteze posameznih kreatorjev in firm, ki so v tem kruto tekmovalnem svetu prisiljeni tudi na tak način ostajati v fokusu pozornosti.

  Sicer pa, zakaj pa ne? Tudi prve ženske, ki so oblekle hlače, so požele enako nasprotovanje in zgražanje. Predvsem so se bali, da bodo zgubile ženstvenost. Danes vemo, da so ženske v hlačah lahko še kako ženstvene. Zakaj ne bi to veljalo tudi za moške? Moška obleka kot jo poznamo danes, ni starejša od dvesto let. Pred tem razlika v oblačenju ni bila tako ostra. Večino zgodovine so bili moški oblečeni v razne halje in tunike in ponekod so še danes. Ali je Tuareg ali Beduin v svoji halji kaj manj možat? Veliko dajo na svojo moškost.

 • tarantela

  Nekje sem zasledila, da je čistokrven in vročekrven ljubitelj ženskega spola izjavil, da bi tudi on hodil v krilu, spodnjice ga vežejo, krilo pa dopušča svobodo. Po drugi strani pa: kaj menite o prelepih škotskih karirastih krilih, ki jih oblačijo tamkajšnji kerlci, kadar se oblečejo v narodno nošo?

 • tarantela

  Pa Kristus je z apostoli vred hodil okoli v haljah, nikjer nobenih hlač…

 • tarantela

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!