Nestrpni levičarji pokazali svojo kulturo z uničevanjem Trumpove zvezde v Hollywoodu

Foto: epa

V soboto so se ameriški levičarji v zelo velikem številu zbrali v Hollywoodu blizu Trumpove zvezde, v tako imenovanem ‘holivudskem prehodu slave’, z namenom, da bi se uprli njegovemu načrtu o gradnji ‘zidu’ in njegovim pravilom za migracije. Na kraju so se zbrali tudi Trumpovi podporniki, ki so branili pravila in zakone, ki po njihovem mnenju ščitijo Združene države Amerike.

Sobotne proteste je že prej napovedala skupina Trumpovih nasprotnikov iz Los Angelesa z imenom Refuse Fascism LA. Podobni shodi protestnikov, kot so jih napovedali v skupini Refuse Fascism (Uprimo se fašizmu), pa so v tistem času potekali še v 18 drugih mestih po državi. V odgovor na proteste pa so podporniki Trumpa napovedali shod z naslovom ‘Aretirajmo več liberalcev’. Na shodu je bilo tudi nekaj nasilja, eden od članov levičarske skupine pa je celo udaril Trumpovega nasprotnika. Večino časa so bili del protestov samo vzklikanja različnih žaljivk, tako z ene kot druge strani.

Foto: epa

Trumpovo zvezdo so doslej že dvakrat onesnažili ter onečastili. Prvič je nekdo 23. aprila, po poročanju spletnega portala TMZ, s flomastrom na njegovo zvezdo napisal ‘F*ck Trump’. Nato pa je 8. maja nekdo, po poročanju Breitbarta, nad Trumpovo zvezdo postavil zlati WC in nanj napisal ‘Take a Trump’.

N. Š.

 • Najplemenitejši

  Vse kar rabiš, je rdeč flomaster in Krampovo zvezdo pobarvaš v rdeče, zraven pa narišeš še srp!

 • Olga

  Levičarji so tatovi, kriminalci, morilci in lažnivci! Ne morejo se sprijazniti, da so popušili z luzerko Clintonovo!
  Amerika je pravna država! Teroristi in vandali bojo dobili račun!
  Bravo Trump! Še levičarje za zid in rešetke!

 • althar

  Levičar in kultura? To dvoje gre precej težko v isti stavek, v naravi pa tega fenomena na splošno ni zaznati.

  Za levičarja kultura pomeni, da država meni ukrade denar, potem pa ga dodeli levičarju, ki se je samoopredelil za umetnika (prim. Lex Cekuta). To je to.

 • Snorri Sturluson

  Da ne bo končal kot Kennedy,tile so prav čudni z tem divjanjem

 • soc

  Ameriška verzija Antife. Agresivne militaristične levakarske škvadre. Recept za rešitev problema z neofašisti je isti kot za džihadiste – Guantanamo, Goli otok, vrbe…

  • slaipowi

   Barbara rov…

 • Kosobrin

  Vi, ki ste “prvi v službi resnice”, nič ne pišete o zlorabah 547 dečkov v pevskem zboru v Nemčiji, pa že vrabčki čivkajo o tem! Le zakaj?”
  “V katoliškem deškem zboru Domspatzen na Bavarskem je bilo med letoma 1945 in 1990 najmanj 547 žrtev fizične ali spolne zlorabe. Avtor končnega poročila o zadevi še navaja, da so žrtve obdobje v šoli, ki so jo obiskovali kot pevci zbora, opisovale kot “zapor, pekel in koncentracijsko taborišče.Med letoma 1945 in 1990, ko so bile zlorabe zagrešene, je internatsko šolo vodil brat nekdanjega papeža Benedikta XVI., Georg Ratzinger. Na njenem čelu je bil med letoma 1964 in 1994.
  Georg Ratzinger zagotavlja, da za zlorabe znotraj zbora, ni vedel.” Kdo bi mu verjel?

 • Kosobrin

  In vi jočete, ker so hoteli uničiti zvezdo? Kdo bi si mislil, še na pivu je ne marate videti!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!