Šest migrantov omamilo in posililo 26-letno mater treh otrok

Foto: epa

Potem ko je tolpa šestih migrantov iz Iraka, Sirije in Bahrajna ugrabila in omamila 26-letno mamico treh otrok, so jo še brutalno posilili.

Daily Mail poroča, da je tolpa šestih migrantov iz Iraka, Sirije in Bahrajna ugrabila, omamila in brutalno posilila mamico treh otrok, 26-letno Angležinjo.

Zbudila se je v modricah, porezana in odrgnjena
26-letnica je policiji prijavila, da se je zbudila v tuji hiši, kjer je opazila, da je vsa porezana, v modricah in odrgnjena. Prepričana je, da so ji migranti v njeno pijačo, ko je odšla na neko zabavo v Sunderland, podtaknili mamila.

Policija je na podlagi njene prijave aretirala šest moških, starih od 20 do 30 let, ki so sicer nezakoniti migranti iz Iraka, Sirije in Bahrajna.

Napad pa je izzval veliko ogorčenih protestnikov, ki so se podali na ulice in zahtevali za migrante najstrožjo možno kazen. Ker protestniki niso zadovoljni z delom policije na tem primeru, so protesti prerasli v nasilje.

Omamili so jo s pijačo
Glavni inšpektor s tamkajšnje policijske postaje Paul Milner je povedal: “Vemo, da se je ženska v mestnem centru Sunderlanda zbudila na neznanem naslovu na Peel Streetu z urezninami, odrgninami in modricami. Uspelo ji je zapustiti hišo in se vrniti domov okrog petih zjutraj naslednjega dne. Žrtev je prepričana, da so storilci v njeno pijačo stresli sredstvo za omamljanje. To je zelo resen incident in ga kot takega tudi obravnavamo. Ker vemo, da je lokalna skupnost zelo zaskrbljena, bomo na to območje pogosteje pošiljali patrulje.” Dodal je še, da so šest migrantov, ki jih v tem primeru sumijo posilstva, zadržali v priporu.

M. S.