Skupina muslimanskih najstnikov obtožena skupinskega posilstva petih danskih deklic, mati enega od domnevnih posiljevalcev celo vztraja, da gre za rasizem do njenega sina

Slika je simbolična (Foto: epa)

Šest najstnikov arabskih in turških korenin je obtoženih poskusa skupinskega posilstva petih mladoletnih deklet na Danskem. Mati enega od obtoženih vztraja, da gre za rasizem.

Danska policija trenutno preiskuje več domnevnih posilstev deklet iz Nive, Kokkedala in Horsholma, ki so se zgodila lansko leto. Zgodba je po poročanju Voice of Europe pretresla lokalno prebivalstvo, ki se boji za varnost lastnih otrok.

Glede na obtožbe naj bi se več napadov zgodilo v Kokkedalu. Obtoženi vztrajajo, da so nedolžni, zaenkrat se še čaka nadaljnje postopke. V tem času obtoženi ostajajo zaprti v zavodu za mladoletne prestopnike.

Mati domnevnega posiljevalca trdi, da gre za rasistični napad na sina
Eno od deklet je bilo prisiljeno celo v oralni seks. “16. oktobra so jo držali za glavo ter potisnili svoje ude v njena usta.” Ostale deklice so bile tudi posiljene. Po pisanju danskega portala B.T. naj bi šlo za skupinsko posilstvo. Najmlajša od deklic je stara komaj 13 let.

Foto: epa

Navkljub temu mati enega od posiljevalcev vztraja pri nedolžnosti svojega edinca ter zatrjuje, da gre za obtožbe, osnovane na rasizmu. “Jočem, ko pomislim nanj. Imam samo njega. Res je ljubek in vljuden, in ne nadleguje /…/ in potem ga nenadoma odpelje policija. Zdaj hočem vedeti, zakaj. Mislim, da je nenavadno. Najbrž je (žrtev posilstva) rasistka ali pa ima kaj proti tujcem.” Vsi osumljenci, ki so v pridržanju od junija, so turškega in arabskega rodu.

Ivan Šokić

 • Morala

  Potem je rasizem tudi posilstvo danskih deklet…na koncu še kaznovani ne bodo…

 • xtc

  Bandite skopiti in ostalo familijarno basndo zraven z njim izgnat nazaj.

  • Ashtar Sharan

   TERMINIRAT komplett z familijo

 • Zgornji

  Hja, da ni šlo morda celo za rasistični orgazem ali pa orgazmični rasizem … ČAROVNICA MOHAMEDANSKA BABJA ZLOBNA POKVARJENA PEKLENSKA HUDIČEVSKA SATANSKA !!! ! !!!

 • garfi

  zaprt angleški domoljub in aktivist Tommy Robinson, ker je razgaljal te svinjarije
  logično v totalitarnih državah in tudi molk gLobaLističnih medijev
  https://www.youtube.com/results?search_query=Tommy+Robinson

 • Steiermark

  Stokrat prekleti satanovi izmečki islamski posiljevalci in tisti, ki so nam jih pripeljali , pravtakšni satanovi iztrebki, ki si jemljejo pravico, da nas uničuje – iztreblja ter nam vsiljuje te pošasti, da ne rečem živat, pa naj bo to vajgl. fajonka, merklca ali sam soroš!

  • stane

   Saj predstavniki islama v SLO javno govorijo, da si bodo zapomnili Jankovica in tiste,ki so bili za gradnjo dzamije. Pa tudi tiste,ki so bili proti. Da se dzamija gradi za nas Slovence, ki bodo kmalu pomuslemanjeni. Kako se temu rece? Razmislite.

   • stane

    Pomuslimanjenje v SLO ze poteka na razlicne nacine, s pomocjo komunistov. Nekateri Slovenci se ze nekaj casa prostovoljno pomuslimanjajo(izjava imama v SLO).
    Nad tem nimam besed, da nam kultura,krscanstvo(vrednote)slovenstvo izginja pred ocmi. Drzava pa ne naredi cisto nic, da to tujerodno kulturo zaustavi.
    Slovenci butasti se pa prepirajo kdo bo sestavil vlado,namesto,da sprejmejo ukrepe po hitrem postopku,da se trend propada SLO zaustavi. Nasprotniki s pridom uporabljajo vsak dan, da labilne Slovence spremenijo sebi v prid. Temu se rece inteligentna zasedba prostora.

    • Steiermark

     Malo razmisli, “kdo” se prepira za sestavo vlade, s strani poražencev na volitvah, medtem ko so imeli edini argumen tza “obdelat” združevanje v sovraštvu proti edenemu, sposobnemu, ki bi Slovenijo lahko obvaroval in popeljal ven iz dreka, kamor so nas zavlekli rdeči uničevalci in sovražniki Slovenije, proti JJ in podpisovali in se zaklinjali, v “koaliciji” proti Janši in to celo z opankarjem, tujcem in potujčevalcem Slovenije, s strani muslimanov. Denar tem barabam očitno, ne smrdi, pa četudi pride iz arabskih emiratov – katarja, ali pa celo iz irana……

 • Caetano

  Nov jihadistični napad v Pakistanu. Talibani v samomorilskem bombnem napadu pobili 20 ljudi med njimi politika pod imenom Bilour, ki je nasprotoval šeriatu in skupino njegovih podpornikov.

  https://en.wikipedia.org/wiki/2018_Peshawar_suicide_bombing#Bombing

  • Franjo

   a so tile napadi skriti pod strogo zaupno ali kako to, da noben drug medij ne poroča o njih

 • šmentanamuha

  Arabski in afriški rasisti terorizirajo Evropejce in uničujejo belo raso. Tu ne gre samo za rasizem, ampak za genocid nad belo raso.

  • pajac debeli

   Pred 50 leti smo bili belci 16% Svetovne populacije, po 50 leti levičarstva in multikultija nas je pa 8%. Zaradi navitih davkov in proti tradiciji in družini napirjeni feministični socijalistični državi je rodnost na nivoju izumrtja. Med tem se v Afriko pošilja toliko denarja pod pretvezo pomoči, da imajo demografsko eksplozijo in bodo v parih letih podvojili prebivalstvo. EU globalisti, bi pa najrajše ves ta narod k nam speljali.

 • WatsonForus

  vse izgnat ! , s familijami vred !

 • pajac debeli

  Ja, če je pa rasizem, pol pa najboljše da jih spustijo.

 • Franjo

  kastracija in izgon

 • Olga2345

  Fukat je pa res fajn!

 • bojan

  jst bi še to mater dal zapret. Fufla usrana, posiljevalca ščiti, bi mu raj kozo nabavla da se iztrebek muslimanski ma na čem zgont, ne pa da posiljuje

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!