Španija: Maročan vdrl v šolo in grozil, da bo otroke zaklal kot jagnjeta!

Foto: Twitter

Maroški moški je povzročil paniko, ko je vdrl v madridsko šolo in v eni od učilnic zavpil “Alahu akbar” ter pri tem grozil, da bo otroke zaklal kot jagnjeta.

Maroški moški je vdrl v madridsko šolo v Španiji in v učilnici, kjer so bili tri leta stari otroci, zavpil “Alahu akbar” ter zraven grozil, da bo otroke zaklal kot jagnjeta. Skrbnik šole ga je zadržal do prihoda policije, ki je moškega aretirala.

Zastrašujoča izkušnja za otroke in starše
Daily Mail poroča, da so po prihodu policije 46-letnega moškega pridržali zaradi nasilnega vloma, povzročene škode in groženj. Moški je med napadom v roki nosil steklenico, za katero so sprva mislili, da je v njej strup, a je bilo kasneje ugotovljeno, da je prazna. Maročan sicer ni bil oborožen, znano pa je, da trpi zaradi težav z duševnim zdravjem.

Lokalni mediji navajajo, da osumljenec ni imel nobene povezave s šolo, starši otrok pa so trenutno v “velikem šoku”. Nihče ni bil ranjen, vendar je bila to za šolo zelo zastrašujoča izkušnja.

V Španiji je bilo od začetka leta 2015 aretiranih več kot 250 osumljenih džihadistov, od tega 206 po tem, ko so junija 2015 povečali nadzor v boju proti terorizmu.

D. Š.

 • Peter

  sam mal se je pohecu, no, tud nč ne štekate.

 • xtc

  Preventivni sanitarni odstrel na licu mesta.

 • Anton

  najbrž bo Maročanu oproščeno, ker je dejanje izvršil pod vplivom Alaha

  sarkazem press

 • Zima prihaja
 • if

  Ta in take novice so dejstva, ki v zdravi demokraciji vzbujajo upor proti oblasti, ki omogoča, dovoljuje, dopušča ali kako drugače vzdržuje tako stanje.
  Pričakujem odziv zdrave demokracije!

  • Novakec1

   Jo ni- zdrave demokracije.

 • pajot

  Eko. Možakar trpi zaradi težav z duševnim stanjem. Dve prekoredne! Na levo krug! Marš!

 • Olga_10

  Nogo v rit in naj gre, od koder je prišel! Za njim pa nori levičarski politiki!

 • soc

  … v učilnici, kjer so bili tri leta stari otroci …

  Spet blesteče prevajanje, nda. Ali pa so ravno španski otroci tako izjemno nadarjeni, da se učijo po šolah kmalu potem, ko shodijo? Morda tujih jezikov in filozofije?

 • Pesjan

  Tega prasca bi morali zaklati po sistemu halal za opomin drugim!!!!!

 • Slovenec 33

  Ne predstavljam si, da je v krščanskih deželah še kdo, razen topoumnih produktov usmerjenega izobraževanja in sorošistov seveda, ki ne ve, da je islam krvava, histerična, agresivna in pedofilska religija.
  Njihova “sveta” knjiga, ki ji pravijo koran je dejansko priročnik za ubijanje in zatiranje nevernikov in kdor se ne podredi ne preživi.
  Izvleček je na razpolago v nadaljevanju.

  https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?t=9913261

  Iz njega se napajajo verski blazneži, ki niso nič drugačni kot podli verski blazneži, ki so v času genocida nad Slovenci nad 600 morišč naredili.

 • šmentanamuha

  Tri leta stari učenci? Prazna steklenica in Alahu akbar? Kaj je zdej to za en ringa raja?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!