V Nemčiji iščejo moškega afriškega videza, ki je posilil 23-letnico pred njenim fantom, njemu pa grozil z mačeto

Foto: iStock/Nordrhein-Westfalen Polizei

Policija v Bonnu išče moškega afriškega videza zaradi posilstva 23-letne ženske. Medtem, ko je žensko ustrahoval in jo posilil, je njenemu fantu zagrozil z umorom z mačeto, če bi kakorkoli ukrepal in bi skušal rešiti dekle.

Preiskovalci so po poročanju Breitbarta povedali, da so v sredo prejeli več kot 150 sporočil o napadu, ki se je zgodil v delu naravovarstvenega območja Siegaue.

Z mačeto je vdrl v njun šotor
V nedeljo, le nekaj minut po polnoči, se je napadalec približal šotoru, v katerem je bil mladi par, in ga z mačeto poškodoval, preden je zahteval izročitev gotovine. Fantu 23-letnice je zagrozil z umorom, če bo skušal posredovati, nato pa je od ženske zahteval, naj zapusti poškodovani šotor in jo posilil.

Foto: iStock

Policijski tiskovni predstavnik Robert Scholten je povedal, da sta bili v času dogodka žrtvi v smrtnem strahu, za območni časnik General-Anzeiger pa je dejal, da je 26-letnemu fantu med posilstvom dekleta uspelo poklicati policijo in jo obvestiti o grozljivem dogajanju.

Policija je prejela več sporočil
Mlada ženska je po posilstvu noč preživela v bolnišnici, žrtvi pa sta zdaj v oskrbi ustreznih svetovalnih in podpornih služb. Kljub temu, da je policija preiskala okolico zločina s helikopterji in sledilnimi psi, jim ni uspelo izslediti napadalca. Več prič, ki se je tistega večera udeležilo zabave, ki je bila nekaj sto metrov stran od kraja napada, je povedalo, da so v okolici zagledali moškega afriškega videza, ki preži naokoli. Preiskovalci pa so še povedali, da naj bi moškega opazili tudi v bližini Nordbrücka.

Strokovnjaki iz Zvezne kriminalne policije so na podlagi opisov prič izdelali fotorobot napadalca in pozvali vse, ki bi v povezavi z napadalcem karkoli vedeli, naj to sporočijo. Napadalca so opisali kot okrog 1,80 metra visokega, temnopoltega in govorečega v polomljeni angleščini. Vzorca napadalčevega DNK-ja, ki je bil pridobljen po posilstvu, ni bilo mogoče najti v policijski bazi, kar po prepričanju Scholtena vodi k sklepanju, da moški v preteklosti ni bil vpleten v izvajanje nasilnih dejanj in ropov.

N. Ž.

 • Olga

  Ovaditi je treba Merklovo, sanje vse to omogočila!

  • šmentanamuha

   Na kandelaber. To bi se ji zgodilo v južni Ameriki.

  • samsara

   Samo ovaditi?

 • RATATA

  Ni le videza afriškega…..

  Je črn zamorc – Afrikanc,
  afrikanskega smradu….
  je črna nagnusna žival, ki ne more imet pravic človeka.
  A zdej bomo pa ovinkaril?

  • samsara

   Morda ga je cmeravi cincar lani ali predlani švercal na naše stroške z našo oskrbo, podporo…

   • RATATA

    Mim grede je pa sendviče in deke stran metal, pa šotore zažigal… sej smo vse vidl.

    • samsara

     Najbrž je ocenil, da so drugorazredna roba, nevredna novih prvorazrednih EU državljanov. Verjamem, da sam dobro prepozna prvo kvaliteto, saj je sam razvajen in privilegiran otročiček kaiarkomunizma.

 • MladiLiberalec

  Dej Nova24 zdej pa dost! Še zmeri niste objavili novice da je Trump ukazal s Tomahawki kaznovat Asada. Jest sem že kokice si nabavu in surfam po spletu in gledam to vi pa kar tiho. XD XD

  Za RTV mmc zamujete že neki ur.

  • sprehajalec

   Nova ni rumeni tsik, ki skače za svežimi novicami. To počnejo RTV slo, pa 24ur, ki so tudi plačane za to iz davkoplačevalskega denarja. Tržna niša Nove so članki, ki jih drugje ne moreš zaslediti. Kar je pravilna usmeritev.

   Sedaj se bo usulo žveplo prolevičarskih in proliberalnih medijev o grdih Američanih, ki bombardirajo, ko je Putin eno leto metal bombice po Asadovih nasprotnikih, se je to v kominternovski maniri tam o tem molčalo. Še več, Rusi so razglašali, da dostavljajo humanitarno pomoč, slovenski levi lobotomiranci so pa ploskali.

   Kot nekoč v Zimski vojni leta 1940 so Sovjetska letala bombardirala povsem nebranjene Helsinke na Finskem. Sovjetska Pravda je poročala na naslovnicah, da letala odmetavajo kruh za lačne finske delavce.

   • MladiLiberalec

    LOL

    Vseeno dejva jim mal pomagat:

    ZDA se odloči kaznovat Asada

    http://edition.cnn.com/2017/04/07/opinions/us-raid-on-syria-key-questions-bergen/index.html

    Putinovo jamranje

    https://www.rt.com/news/383815-putin-us-syria-aggression/

    Odzivi na napak na letalsko bazo v Siriji

    http://www.bbc.com/news/live/world-us-canada-39521332

    Lohk še sam kej dodaš

    • sprehajalec

     Ne vem, zakaj bi posiljevala Novo z novicami o tomahawkih, pa Asadovem jokcanju? Ko je Putin streljal po Al Nusri, pa ostalih borcih za svobodo sirskega naroda, tudi nisva Nove posiljevala s tem.

     • MladiLiberalec

      Ah spet se ne da sodelovat XD Pa majce ne skupi zažgat pa o tem kak jih je hudobni Asad dobil končno mal po glavi ne

     • sprehajalec

      Bodi sam Kerlc, pa se sprehodi z majico z napisom Fuck Asad po ljubljanskem FDVju, če upaš. Boš dobil rdeče džihadiste pa samega Beblerja na vrat.

     • Duhec

      Levi so za geje…

     • sprehajalec

      Pa Asada. Vidijo ga kot žrtev kapitalističnega imperializma.

     • Duhec

      Ja no… na nasprotni strani maš pa teroriste, IS.

     • sprehajalec

      Včasih smo jih imenovali Borci za svobodo. Še ne tako dolgo nazaj.

     • Ruggedplant

      Če vidiš svet kot črnobel, potem res. Po tej logiki so tudi partizani borci za demokracijo in svobodno Evropo, čeprav so dejansko izvedli revolucijo z ravno nasprotnimi cilji., kajne?

     • Ruggedplant

      V slovenistanu postaja oznaka, da je nekdo “čez les” krepko premila za FDV in filofaks libertarde.

     • sprehajalec

      Pač, Dolančev Faks.

     • šmentanamuha

      napad ZDA na Sirijo je sovražno dejanje, enako kot je to bilo v primeru Iraka in Libije.

     • sprehajalec

      Napad Sovjetov na Afganistan pa seveda to ni.

     • šmentanamuha

      Pogovarjamo se o včerajšnjem napadu na Sirijo, kr tko iz ljubega miru, se Američanom zdi, da lahko izvedejo vojaški napad na drugo suvereno državo, ki brani svoj teritorij pred napadi ISIS norcev.

     • sprehajalec

      Naenkrat je seveda suverena. Da nekdo šprica svoje državljane s Sarinom, je pač v okvirih te suverenosti.

      Arabska pomlad je UPOR arabskega ljudstva proti svojim samodršcem na oblasti. Tukaj odpade ves OZN pa suverena pa kaj vem kaj.

      Če bi ta upor podpirali Rusi, bi bil to seveda boj za svobodo na RTV
      Slo. Ker so večino samodršcev podpirali Rusi, je naenkrat to
      teroristično dejanje na RTV Slo.

      Ko so Vietkong gverilci iz Severnega Vietnama napadali Južni Vietnam in se je ta pritožil na OZN, to seveda ni imelo legitimnosti, saj je šlo za osvoboditev Vietnamskega ljudstva izpod imperialistov.

      Levičarji pač ne morete iz svojih začrtanih okvirjev.

     • Ruggedplant

      Tudi primera s Titom bi bila povsem na mestu – na svetu zlepa ne najdemo diktatorja s tako krvavimi rokami na tako malo število prebivalcev, pa ga ljudje še vedno častijo, ker je šlo za “dober namen” oziroma (ta je še boljša) : “ker so po počeli negativci mimo njegove vednosti”. In naključno ti isti častilci množičnega marilca podpirajo tudi Assada, Saddama, Putina, edino pri Kimu se jim zatakne, da ne izpadejo preveč nori.

     • sprehajalec

      Isis je obroben. Glavni sovražniki Asada so Al Nusra pa ostale frakcije, ki se borijo s Asadom za oblast v Siriji. Ki so se proglasile za legitimne vlade v Siriji. Tako kot se je nekoč Asadov oče sam proglasil za legitimno oblast v Siriji. In sedaj Rusi tolčejo po njegovih nasprotnikih. Če Francozi ali pa Angleži in Američani, je pa seveda napad na suvereno državo.

      Razumem vas tudi da tako gledate, ste pač za Ruse in Asada.

     • Ruggedplant

      To ni bil napad na Sirijo, ampak napad na diktatorja in vojnega kriminalca Miloševićevega kalibra. Nekateri ste povsem izgubili kompas.

     • Bozz

      Ne poznam toliko ozadje Asada (njegovih morebitnih zločinov,…), a imam eno vprašanje zate neodvisno od njegovega ozadja: Če bi ti bil ti na njegov mestu, s kakšno roko bi vladal določenemu delu prebivalstva, ki si želi jihad proti tebi in tvojim bližnjim? Če misliš, da je v muslimanskih deželah možna demokracija, potem si res smešen in naiven.

     • Ruggedplant

      Indonezija, Malezija, Bangladeš so muslimanske države z relativno visoko mero demokracije (precej višjo od slovenistana vsekakor), je pa res, da je to bolj izjema kakor pravilo. Islam je resnično zelo težko združljiv z demokracijo, tu ti ne morem oporekati, a diktatura NI odgovor, ampak le še en problem. Kaj je torej bolje – verska ali sekularna dikatatura – odgovor je NOBENA, zato je edini pravi stav do njihovega
      konflikta odklonilen do OBEH, torej točno ta, ki ga ima ZDA -pod Trumpom bo postalo to še bolj evidentno. Podpreti je torej potrebno le tiste vojaške skupine, ki so se uprle tako Assadu kakor ISIS-u, podpora komurkoli izmed obeh temnih strani je paktiranje s hudičem za lastne interese (Rusija/Turčija/arabske države).

     • MladiLiberalec

      Ja tuki ti dam pa prav. Ni varno ceprav se huje bi blo ce bi mel majico fuck Che Guevara. XD

     • sprehajalec

      To bi bila pa smrtna obsodba. Ker Che je pa zlizan z našo oblastjo in pravosodnim sistemom. Se še spominjam Stožic in Upor izpred nekaj let in pesem o Cheju.

      V glavnem bi po stari levičarski maniri izginil…

     • MladiLiberalec

      Scaaaarrryyy.

   • Franc Novak 1979

    Sprehajalec, pejd na malo na sonce. Američani so 6.4.2017 brez vojne napovedi napadli mednarodno priznano državo, članico OZN, najbrž v spomin na 6.4.1941 ko so nacisti brez vojne napovedi napadli kraljevino Jugoslavijo. Poleg tega je v Siriji edina mednarodno priznana oblast na čelu s predsednikom Asadom zaprosila Rusijo za vojaško pomoč, kar je povsem legitimno. In če kdo pobija tvoje ljudi, na tak način, kot so jih pobijali nacifašistično kolaboranti v Sloveniji (Jugoslaviji), torej s sekanjem glav in udov, potem je jasno, da bodo te z zahoda plačane morilce in kriminalce naši kolaboracijofilisti podpirali, kot vse nacistično-fašistične ideje ZDA, EU in NATO pakta. In kako bi se na OZN pogovarjali, če bi afganistnska ali iraška ladja priplula pred ameriško obalo in brez vojne napovedi izstrelila rakete na Fort Lauderdal, ameriško bazo na Floridi, kjer se vadijo marinci.

    • sprehajalec

     Uh, koliko laži. Si šele sedajle prišel k sebi od včerajšnjega orgijanja za šankom pa tastaturo?

     • MladiLiberalec

      Zakaj ga tok zanima ta folk v Siriji ki je za Asada mi tud ni jasno. Mene bolj zanima kaj je pri nas pa zdej ko sem lacen ker sendvic bi pojedu pa kake kinky stvari. Levicarji so pa tok obremenjeni kr z necim.

    • soc

     Zelo nevzgojeno in delovnemu človeku sumljivo je, da imenuješ slovenske ponosne partizane nacifašistične kolaborante. Nekaj takega dela Reporter, politično sovražna revija, ki bi jo v pravilni družbeni ureditvi že zdavnaj prepovedali. V naši Severni Koreji je gotovo ne bi bilo. Tudi njenih urednikov ne več.

     TI pa kljub temu čestitam za nabor pridevnikov in samostalnikov, kakršnega bi še v Slovenskem poročevalcu 1946 težko našli. Kolaboraciofilisti… Inventivno, svobodomiselno, popolno.

     Za domovino – s Titom naprej! Tja do velike Sovjetske zveze.

     • Franc Novak 1979

      Nacifašistični kolaboranti v Sloveniji so tisti, ki so javno prisegli Hitlerju, ki so se poklonili Italjanskim fašistom že leta 1941, ki so sodelovali pri ubojih in transprtih Slovencev v koncentracijska taborišča, torej belogardisti, domobranci, MVAC in wermani. In ti kar pojdi s svojim mrtvak naprej!

     • soc

      Težko si predstavljam konzistenco v nekom, ki ljubi Rusijo in partizanščino, hkrati pa prav tako in še bolj iskreno pizdi na islamiste, Američane in Legebitro. Diagnoza levo-desne razcepljene osebnosti je nekam na dlani, mar ne, kolega Novak iz zelo številčne tukajšnje Novakove družine? O zgodovini 1941-5 po vseh že objavljenjih dokumentih pa s tistimi, ki so se je učili preko partizanskih dedov in socialističnih učbenikov res ne bi. Vale!

     • Franc Novak 1979

      Pojdi svoje diagnoze predavat na FDV, saj je tam najtežji predmet knjižna omara, padeš pa lahko samo po stopnicah. (ali pa pod profesorja)

  • Ruggedplant

   heheh “liberalec” po novem stopa v bran tudi diktatorju. Aja, saj res, po tvojih merilih je najbrž tudi Asad liberalec, vsakič pozabim.

   • MladiLiberalec

    Ja ni mu bila se dokazana krivda tud Janeza ste tako branil. Mi je pa vseeno fajn gledat amerisko tehniko ko ga mal vdari. Ker ni krvavih rok. Tko da me tud mal po krivem obtozujes. XD

    • Ruggedplant

     Krivda? Si sploh prebral njegov življenjepis? Kako pri zdravi pameti si našel primerjavo med Assadom in Janšo? Če bi za primerjavo vzel Cmerarja, bi bil neskončno bližje resnici. Preberi si malo življenjepis, pa boš videl koga zagovarjaš – človek ima praktično identični diktatorski rezime kot Kim Jong Un;
     “Assad was elected as President, succeeding his father, who died in office a month prior. In the 2000 and subsequent 2007 election, he received 99.7% and 97.6% support, respectively, in referendums on his leadership. On 16 July 2014, Assad was sworn in for another seven-year term after taking 88.7% of votes in the first contested presidential election in Ba’athist Syria’s history. The election was criticised by media outlets as “tightly controlled” and without independent election monitors,
     while an international delegation led by allies of Assad issued a
     statement asserting that the election was “free, fair and transparent”
     He is also commander-in-chief of the Syrian Armed Forces, General Secretary of the ruling Arab Socialist Ba’ath Party and Regional Secretary of the party’s branch in Syria. He is a son of Hafez al-Assad, who was President of Syria from 1971 to 2000.”

     In to je šele osnovni del biografije ne da gremo v krute detajle in afere.

 • rubec

  Ni čudno da njegovega DNK ni v bazi saj bazo za opice odkar je Dian Fossey umrla nihče ne ažurira.

  • samsara

   Muslimani pa so na tleh EU itak zaščitena vrsta absolutno nedotakljivih.
   Levičarji jih imajo za svoje, saj je med njimi veliko tega, kar jih povezuje.

 • McBobo

  Takole bom napisal; če bi živel v Nemčiji, bi bil že oborožen, pri nas pa bom, ko se bo to sranje bolj konkretno začelo.

 • tramal

  Kdo dela svinjarije?Črni afričani in rdeči komunisti in zamazani muslimani.

 • Duhec

  Fantu je med posilstvom uspelo telefonarit???

  • sprehajalec

   Pač produkt feminističnih matron in vzgojnega sistema, ki producira takšne fante. Vojske pa itak ni več, ker je v nasprotju z mirovno usmeritvijo modernega sveta. Začne se v vrtcih in šolskem sistemu, ki ga nadzorujejo matrone. V naslednji generaciji pa črnec ne bo več vedel koga naskočiti, saj bo šlo za istospolnike…

   • Duhec

    Mirovna usmeritev modernega sveta?! Ja kje se pa to opazi???

    • sprehajalec

     Imaš mirovni inštitut, plačan iz državne malhe, pa raznorazne Varuhe, tega ali onega.

  • Iza Demos

   No posiljevalec je bil še boljši: v eni roki mačeto z drugo pa slači????????????????

   • stajerc5

    Spica noza na vratu tvojega dragega in ti se bos sel heroja?
    Pa da te vidim, brale!

    • Iza Demos

     Bi imel kaj videti. Raje mrtva kot posiljena. Raje mrtva kot priča posilstva partnerja.

     • Steiermark

      Klatiš bedarije!

     • Iza Demos

      Ljudje smo si pač različni.

  • Steiermark

   Tebi pravgotovo nebi, ker bi vztrajno “polnil” hlače in širil svoj smrad!

 • pajot

  je pa ta fant en brezjajčni mutant. če bi men to naredu,bi bil že trikrat mrtev,preden bi se sploh dotaknil moje ženske.

  • samsara

   Razvajeni, pomehkuženi otroci rojeni v obilju in zrastli v obilju.
   Kaj drugega bi najbrž težko pričakoval, ob srelanju s primitivnim, agresivnim, morda mentalno in emocionalno degeniriranim muslimanom (parjenje znotraj sorodstva) iz Afrike ali pa tudi iz Azije.
   Izvajalci ‘NWO’ so so vse dobro premislili in preračunali. Tudi podmazali in zmanipulirali, le neki Orban in še kdo z vzhodne Evrope so postali moteči dejavniki v domišljenem načrtu.
   Cincavi cmerko-švercar, seveda pluje s tokom destrukcije, kaosa, strahu, trpljenja…

  • Steiermark

   Očitno imaš bujno fantazijo, kar se tiče teh zločincev, trikrat zapečenih muslimanskih posiljevalcev! V tem primeru, sta lahko srečna oba, tako fant kot punca, da sta to gozljivo dejanje sploh preživela! Takšno trapasto komentiranje in norčevanje iz žrtev pa si lahko privoščijo samo brezsrčni in bebasti primerki, ki bi zbežali ob samem poku pod čevlji tega muslijevskega iztrebka, ko bi se približeval šotoru, v katerem bi bil ti sam, s svojo punco!

 • Novakec1

  Ja, mačeta je za zamurce kot pircing.

 • črnaovca

  Je ni mačete ki bi mi preprečila obračun, očitno so Nemci postali mehkužni

  • sprehajalec

   V glavnem so vedno takšni bili, kot posamezniki. Učinkoviti postanejo šele pod komando.

  • Steiermark

   Nimajo vsi “nemci” balkanskih krvoločnih genov……

 • Hun

  desni ste sami komandosi….

  • sprehajalec

   So spregovorili junaški geni tvojih prednikov, Borcev za svobodo in socialno osvoboditev slovenskega naroda?

   • Hun

    tvoji predniki so sami vojščaki – kmetje, hlapci, služinčad…res pester nabor vojaških veščin se preliva v tvoji krvi

    • sprehajalec

     Bili so tudi vojaki med njimi.

     • Hun

      mobilizirani kmetje v vojsko za kanon futr…tako kot moji predniki ki so pogresani kot nemscniki na ruski fronti…

     • sprehajalec

      Usoda Europejcev 2000 let. Napoleonova Grande Armee leta 1812 na pohodu v Rusijo, je bila sestavljena iz le 70% Francozov, po nekaterih virih še manj.

     • Hun

      nemščniki so umiral v 2.svet vojni …troljalus nerazgledan

     • sprehajalec

      Taj koji je mrtav ne zna da je mrtav, drugima je teško. Isto je i kada si Hun. Srbska poslovica.

     • Hun

      glup nezna da drugi trpe zbog njegovih gluposti

     • sprehajalec

      Od mojih trpe samo glupi. Drugi nimajo problema.

     • Hun

      lepo si povedal od mojih…vazn da ste vaši…narcisoidni domoljubi…hehe koristi od slovenije imajo oportunisti, ki vs strižejo…ti se pa delaj pametnega…sluzil si pa kruh od garanja ne pameti

    • Steiermark

     Hlapec si ti in tvoji predniki in sicer “turški hlapec” in to dokazuješ s svojimi bebastimi komentarji!

  • Franc Šink

   Kako desničar? Pišem z levo roko,razmišljam z levo sfero možganov. Je pa res da sovražim komunizem.

 • mannuro

  madona, tale iz “foto-robota” si je res bogi, ma veliko botoksa in naših pra-pra prednikov v sebi. Takih sicer bodo našli veliko, ker ma vsak “njihov”, kar precej potez in videza iz fotografije v sebi. Zdaj bodo pa lovil vsakega ta drugega.

  • stajerc5

   Ne biti malenkosten, vsaki drugi? Vsakega je treba…

   • mannuro

    zadovoljen bi bil že z vsakim drugim. Bil bi dober začetek. Samo kaj, ko niti z vsakim 1000 ne pridem čez.

 • šmentanamuha

  Ko bo Gela sprejela zakon o sovražnem govoru, bodo tudi take novice prepovedane, ker postavljajo v slabo luč drugo raso ali veroizpoved. Oni so pač taki, to je njihov način življenja, ki nima pravice nihče spreminjati. Ste hoteli še kaj vprašati?

  • sprehajalec

   Ja, je potem pravilno, da se jim tudi mi prilagodimo v tej njihovi navadi?

   • samsara

    Seveda, saj smo visoko (mentalno) razviti (kot npr. Evgenija Carl), socialno čuteči, naprednih levičarskih idej, tolerantni do drugačnih, širokega obzorja, razumevajoči…

    • Franc Šink

     In na robu debilnosti.

  • stajerc5

   O ja, bom se lahko simfal cez DDR in Yugo…, mislim ker jih ni vec!?

 • soc

  Ubogi revež je bil gotovo psihično labilen, po poročanju zdravih medijev gotovo celo psihično bolan – begunec pred nasiljem v domovini. Razumeti ga je treba in mu najti še nekaj takih parov, da se bo laže socializiral v psihično rahlo obolelo nemško družbo.

 • soc

  Leve aktivistke ji gotovo zavidajo.

 • Caetano

  Spodaj vidim se na veliko kregate glede zadnjih dogodkov v Siriji. To sploh ni tako pomembno! Dosti bolj je pomembno, da je IS ubil 140 ljudi, ki so begunili iz Mosula in nekatere za svarilo javno obesil. To in pa islamizacija v Evropi je dosti bolj pomembno. Nova24 ima prave prioritete in tempo!

 • samsara

  Novoevropejci v svoji akciji, personificiranja nekdanje Evrope.
  Da se bodo počutili bolj domače, to je pač treba razumeti in spoštovati kajne levičarji?

 • Feriss.H

  Če bi objavili da iščejo šimpanza humanoidnega videza bi se folk verjetno prej zmigal, sploh ko gre za šimpanza z manšeto. Tisto o mačeti pa je verjetno tiskarska napaka, od kod opicam mačete.

  Bo pa tale chimp-Nigger deležen olajševalnih okoliščin – “v preteklosti ni bil vpleten v izvajanje nasilnih dejanj in ropov” – edino vprašanje je koliko bonusov še ima v dobrem.

  PS
  Vsem tabornikom v premislek, ko greste v naravo, sploh z deklico, razni alpinistični cepini in sekirice ali kakor koli se temu že reče, so povsem LEGALNI taborniški pripomočki. Že beseda cepin pomeni da “sodobnemu imigrantu” z neporabljenimi bonusi povsem upravičeno lahko razcepiš lobanjo. Nato pospraviš šotor, vključno z nerazcepljeno deklino, in oba zgineta od tam.

  POMEMBNO – Policijo ne klicati, ker bo sicer nujna obramba še bolj nujno okvalificirana kot Rasistično dejanje z NAMENSKO prirejenim cepinom za prepovedano cepljenje, in to brez konsenza cepljenega, ki je povrhu še pod institucionalnim in spomeniškim varstvom vseh možnih Sorosevih agencij vključno z lokalnimi oblastmi.

  • samsara

   Naj pa razmislijo ob morebitni posesti raznoraznih ‘preživetvenih pripomočkov’ ali ‘športnih rekvizitov, koliko so v resnici vešči alternativne uporabe le teh v morebitnih konfliktnih situacijah, ko je treba rečevati zdravje in življenje sebe in/ali drugih.
   Če so sicer bolj razvajeni in kilavi produkti sedanjega časa (tega pa si ne bo najbrž nihče priznal), zadnjih par desetletij npr., je tak ‘pripomoček’ lahko kmalu v rokah agresorja in njegov rekvizit proti lastniku. Usodna napaka, ki lahko zelo drago stane.

   • Feriss.H

    Ja cepin ali kakrkoli konkrektnega ni za mevže, sicer pa tudi deklice niso za mevže

  • stajerc5

   Dobri nasveti, ni kaj, samo na “asov”- ljopat, si pozabil…

  • Feriss.H

   POZABIL OMENITI – Vseeno sta oba imela NEVERJETNO SREČO – pavijan je bil SAM – po navadi so taki v skupinah, kot pavijani pač. Da ih je bilo več bi tudi fantek fasal, lotili bi se ga ostali med čakanjem na vrsto pri deklici.

   Popravek pouka – če je teh več tudi cepin ne pomaga, zato taboriti v naravi samo v večjih skupinah in po možnosti s kakšnim pridruženim Jagermeisterjem, ne flašo, Jager-Meisterjem z puško. Do sedaj smo se zajebavali, a Evropa dejansko postaja EU-Afro-Rabija in vsak novi “imigrant” nas samo še bolj nabija.

   • stajerc5

    Ah, mi smo ja varni… Nisi videl zadnjega porocila nasih super milicajcev? Samo letos so jih po seznamu nevarnih in ze zabelezenih kot taksnih, nasli 50 komadov!?
    Nimam pojma, kdo jih je prisilil do objave…

    • Feriss.H

     Nekaj malega so MORALI objaviti, da se izognejo RESNIČNIM številkam. Lahko lapajo kar čjo, a sem prepričan da smo kot Švicarski sir

     • stajerc5

      Vsaj nekaj od Svice, a ne!?

     • McBobo

      He he, ta je dobra.

    • Ruggedplant

     Meni je pa zabavna ministrova opazka takole mimogrede “40, 50”. Od nekoga, ki naj bi bil odgovoren za varnost državljanov, bi pričakoval da se o VSAKEM takem primeru posebej poroča, mediji pa lahko na ta način spremljajo in raziskujejo kaj se bo zgodilo z vsakim izmed njih. Tale “40, 50” mi deluje približno toliko strokovno kot če bi mi v dohodnini pisalo, da moram plačati tam nekje med 50 in 500 €. V tem primeru pa gre za ljudi, teroriste z imeni, priimki, slikami, biografijami. Se zdi tej vladi to res tako nepomembna tema, da lahko takole v tri krasne strelja s pavšalnimi številkami? Sicer pa glede na strokovnost in resnicoljubnost te vlade ni za izključiti, da je bilo takih primerov čez 100, a o točni številki raje molčijo, da ne ustvarjajo REALNEGA strahu in grožnje, ki so ga s svojim nestrokovnim in neodgovornim ravnanjem prizadejali Sloveniji in celotni EU.

   • Brane

    No pozabil si omeniti, da ti današnji švabčki niso niti senca svojih wermaht dedkov. Tudi za punco se mu jebe, samo, da odnese celo tintaro. Mogoče celo ne ve še, kaksnega spola je pa je samo testiral ???

 • Danda

  No,to posilstvo bi a rad videl!!!Možakar z mačeto v roki,…Nadaljujmo z analizo.. V eni roki mačeta z drugo roko obvlada dekle in njen fant to spremlja,,, A me imate za norca,, Očitno je napadalec bardapapa in komlet obvlada okolico…Ne me jebat!!!!

 • Danda

  Miro Petek ,kot Korošca ,Črnjana sem te imel ta kredibilno osebo,a kar zdaj objavlate na tej Novi TV,je pa podn od podna..Ko so te namlatili pred tvojo hišo sem bil na tvoji strani,kar pa zdaj obvljavljate je pa brez veze…In ko prebiram te nebuloze,imam občutek da so te še premalo namlatli,,,

 • Danda

  Nova TV ,gnoj od gnoja……….Zdaj pa lahko navalite in mi jebete mater in vse po spisku… Gnoji!!!!

  • stajerc5

   Samo, da ti je malo bolj jasno v tvoji primitivni betici! Zadeva je ze vsaj deset dni stara in so prav vsi nemsko govoreci oddajniki predvajali dnevni razplet iskanja crnega divjaka!
   Kdo ti je kriv, ce stojis samo na Hanzije!?

  • McBobo

   Bomo, samo najprej ti damo možnost zagovora, zakaj NovaTV gnoj od gnoja? A zato, ker objavlja resnico mogoče?

   • Brane

    Kaj pa idiota, imenovanega Danda, sprašuješ in se braniš z zagovorom. To so stekli psi socializma ali pa roboti v imenu kumrovškega parazitskega morilskega AVNOJ-a greznica človeske vrste !

  • Dragan Krstič

   A je matka bionda?

   • Franc Šink

    Jaz imam raje črnolaske.

  • pajot

   Pozabu si si pritisnit plus. l glas obiskovalca. No,bo šlo?

 • samsara

  Ko se tak agresiven, primitiven primerek človeške vrste, odrastel in prekaljen v najrazličnejših težavnih situacijah na drugem področju sveta, kjer vladajo povsem drugačni standardi sooči s kilavim pomehkuženim, razvajenim zahodnoevropejcem, slednji logično nima absolutno nobenih možnosti.
  Kot bi pudlja neke razvajene pomehkužene evropske ali ameriške lastnice primerjal z volkom.
  So pa tudi izjeme, na zahodu.

  Tisti ki jih vabijo in jih nameravajo privabit baje 6 milijonov, to zelo dobro vedo.
  & milijonov bo kar dovolj. Zelo kmalu bo številka 10, 15, 25 45 120… milijonov.
  Je sokomentator ‘sprehajalec’ napisal pred kratkim, da je v Siriji bilo v 50′ letih 3 mio. prebivalcev, pred par leti pred izbruhov mojne pa 15 mio. Pa si računajte in upoštevajte, da je Evropa področje, na katerem (ne)povabljeni prišleki lahko prosperirajo še dosti bolje, saj jim k temu izdatno pomagajo brezumni domačini in njihovi veleizdajalcki voditelji, ponižni sluge kreatorjev ‘novega svetovnega reda’ oz. kaosa

 • miha57

  Težko ga bodo našli ,tam je teh z Afriškim videzom na sto tisoče !

  • stajerc5

   Imas prav, za nas so komaj za razlociti. Upam, da imajo tudi svoje zumbeke med policijo. Za njih je preprosta zadeva.

  • Franc Šink

   Afričani so skoraj vsi enaki,azijci tudi. v Europi ni kitajskih pokopališč.Dokumente pokojnika izročijo ilegalnemu priseljencu Tako je to.

  • cosmosjasnovidec

   Saj ga niti ne bodo iskali.

 • Dragan Krstič

  V Stockholmu med pešce zapeljal kamion.

  • stajerc5

   Ah, pa daj no, na svedskem je ja vse piko-belo, nobenih problemov in sploh olala, a ne!?
   Trije mrtvi na ulici in se v center je hotel zapeljati…

   • Dragan Krstič

    Sej švedski mediji ne bodo nič napisal al pa poročal. Če folk ne bo zvedu pol je tko kot da se ni nič zgodil.

    • stajerc5

     Kot, da bi bili pri nas v soli…

  • Caetano

   Ja, ja. Spomnimo se IS Jasmina iz Bosne kako je govoril naj jihadisti ubijajo nevernike.

   • Dragan Krstič

    Jasmin je bil iz perolahke kategorije. Tisti v Nici pa težka kategorija.

 • dob

  Smem vprašati kje so naprodaj mačete? Morda bom ponoči sanjal džunglo, pa da sem primerno opremljen.

  • Dragan Krstič

   Raje si nabavi kakšne dobre superge da boš lažje pred kakšnim podivjanim kamionom laufov. Zgleda da bo to letos en bolj popularnih športov v Evropi: tek pred kamionom. Lansko leto je bila samo mala uvertura, spoznavanje s to tekaško disciplino.

   • dob

    Res se vem zakaj Švedi zdaj o tem poročajo. Po mojih izkušnjah, če dovolj dolgo mižiš, gre stvar sama proč.

    • Dragan Krstič

     Ja res, lahko bi se zgledoval po naših volivcih s spominom zlate ribice.

     • dob

      Pri nas je vse ravno narobe. Če mižiš, komunizem ostaja.
      Če pa odpreš oči, je sovražni govor tudi če nič ne rečeš.

    • tarantela

     Izjemen nasvet, se ga bom oprijela! Hvala!

   • Ana Job

    Tek brez kamioni… Včasih je bil v Španiji tek pred biki.
    Časi se pač spreminjajo.

  • cosmosjasnovidec

   Ja res je.Vsi imajo vedno kot neke mačete v resnici pa imajo nožičke za čiščenje nohtov.
   Strah naredi svoje in vse skupaj poveča.

 • Brane

  Črnuhi so bili vedno problem, Mandela je kot predsednik JA povsem obupal nad lastno nacijo, čeprav je odkartal 25-let aresta. Torej rasa na stopnji neandrtalca, versko idealizirana je isto kot komunisti pred leti (in danes) trop idiotov za uničenje in tudi plačujejo jih isti bankirji in njihovi degenerirani elitni politikanti ! Simple one ! Razen za FDV- golazen !

  • učko

   Bravo Brane! Kje s’ bil do zdej ???

 • D&G

  Nigri naj ostanejo na svoji celini oni so še na ravni primatov.. podobni so jim teli arabci in musliči ne morejo in ne morejo sprejeti civilizacije…

  • KIKI

   Pred sto leti je ljudsko izročilo temeljilo na videnju, da bo
   čez 100 let prevladala po svetu rumena rasa…In glej, ga vraga,
   zmotili so se le za nekaj nians!

 • D&G

  Čudan da se nič več ne poroča o tistih migtantih v Srbiji … po moje so srbi imeli dober biznis in so jih že poslali naprej malo po malo vsakih toliko časa in so se losali balasti… mi jih pobiramo iz vlakov v Zalogu in jim strežemo… kmalu bomo imeli oglase da iščejo stanovanja …za njih … in ne delo …tako je z temi osebki … ko pridejo bo treba za njih poskrbeti. Državljana Slovenije pa ožet..

 • Jožef

  Moški oziroma tisti, ki ima t… in 2 j….. med nogami in ni v stanju unesposobiti črnuha med tem, ko mu posiljuje negovo dekle, ni vreden moškega spola. To je lahko samo še rezultat množičnega gibanja LGBTQ in gender teorije.

  • cosmosjasnovidec

   ++++++++++++++++++

 • sunday

  seveda ni bil vpleten v kazniva dejanja že prej, če je včeraj prišel preko sredozemlja v bonn z ostalimi gnojnimi iztrebki podganjih izmečkov – no, drugače pa je ubogi izgubljeni miroljibni migrantek, slučajno muslič pi mu mat, najdel bi ga in prosil bi me za smrt!!! fant pa tak, tudi verjetno kakšen “mirovnik”???

  • cosmosjasnovidec

   Švaba zabit ne mirovnik.Ne moraš biti tak mirovnik,da bi posilstvo gledal zraven.
   Razen tega je tedaj imel priliko,da ga fenta z bilo čim kar se mu najde pri roki.
   Kot prvo je imel že cevi od šotora katero bi mu zarinil v vrat ali vrvico z katero bi ga zadavil.
   To so navadni posranci zato pa je tako kot je.

 • Antonius

  Nemški policaji našim lahko samo čevlje čistijo.
  Naši miličarji takoj poiščejo koga politično opozicijskih, dodajo vnaprej pripravljene pravljične ugotovitve in človeka pospremijo pred krivicosodni oltar. Kdo se ne spomni arestantov iz razvpitega primera Patrie in Magajnovih oblečenih nagic, kot najbolj razbobnanih miličarskih primerov.
  Zadnja, ki ju po naročilu višjih instanc trenutno miličarji “gnetejo” je nadpovprečno sposobna tožilka Kotnikova in nedokazano kriv dr. Milko Novič.

  Bi bilo pa prav, da se nemška milica izogne namigujoči rasistični terminologiji. Afriškega videza?! Kako naj razumemo uradni miličarski jezik v oznanilu. Skoraj bi pomislil, da gre za afriškega črnca. Iščejo belca s poudarjenim odtenkom črne polti prek celega telesa, bi bilo bolj primerno miličarsko izjavljanje v tenkoslišno uho belske javnosti, sredi prestrašene Evrope.
  Šment se plazi po krščanski Evropi. Evropejcem sex predpisuje politika, =bejo jih pa šeriatarji z miličarsko pišmeuhovsko pomočjo.
  Kaj sploh še preostane povsem razoroženemu Evropejcu? Zanesi se nase in na svojega konja, pa če tudi ga nimaš.

  • cosmosjasnovidec

   Kot je razvidno iščejo črnca ali pa res samo podobnega črncu kajti nimajo interea da bi ga sploh ujeli.
   Ne naša policija je pa sto let za švabi predvsem v tehnoligiji in vsem drugem.Nemci naši policiji podarjajo stare aparature katere bi drugače zmetali proč in imajo vedno najnovejše sisteme.
   Sposobni so pa seveda tudi ogromno bolj saj tam policaje izbirajo in ne more vsak zidar ali pometalec ceste v policijo kot pri nas.
   Je pa posredi politika katera jim je po zaslugi prasi.. “merklce” zavezala roke tako,da so nemočni zato se pa tudi za nič ne trudijo in ne posredujejo.
   Sem videl na posnetku kako se muslič dere po ulici in na policaja kako je nemčija muslimanska,da bodo prišli musliči ter pobili vse belce in tako naprej butasti policaj pa kot,da ga ne vidi.
   Torej je očitno zelo nekaj narobe,ker bi ga drugače seveda aretiral,če ne celo polomil na male kose.

 • McBobo

  Teroristični napadi po EU se stopnjujejo, sankcij pa še kar nobenih.
  Če bo šlo tako naprej, bomo kmalu tudi SLO moški kmalu dobili priložnosti, koliko smo sposobni braniti svoje najbližje.
  Zase in za druge upam, da bomo do takrat že oboroženi.

 • dob

  >>V Nemčiji iščejo moškega afriškega videza, ki je posilil 23-letnico pred njenim fantom, njemu pa grozil z mačeto<<

  Ko ga bodo našli, ga bodo spustili in mu rekli: Ti loviš!

 • cosmosjasnovidec

  Nemci so še bolj fuknjeni kot se je predvidevalo.Nigerijski muslič zagrozi temu smotanemu švabu in posiljuje njegovo dekle.Tale bedk pa je gledal zraven namesto,da bi ga z čimerkoli udaril po betici ali zabodel.
  Še prej pa opazijo na zabavi musliča kako opreza naokoli in ne storijo nič.
  Ali so vsi tako pritegnjeni,da hodijo naokrog brez orožja ali kaj?
  Postrelati enostavno kamlotrajbarsko muslimansko golazen takoj ko se opazi,da naklepajo kaj sumljivega.
  Da mu jebem mater z telefonom bi črnuha nakresal tako po tikvi,da bi crknil na licu mesta,če ne bi imel kaj bolj primernega pri roki tale posranec švabski pa je gledal zraven.
  Če bi jez bil tam policist bi še mu pozneje zaradi tega nametal take batine,da bi mesec dni preživel v bočnišnici.

 • Vrhovni sodnik

  Švabi so povečini pedri, kot Švedi, edin pri Slovanih batine kasirajo.

  • Zgornji

   Ja.
   Ampak, kaj pa če bi si pa ti danes , na Soboto svojo slikico zamenjal … ? :-) A nebi bilo to fajn ? :-) Pa daj kakšno drugo , primernejšo imenu ” Vrhovni sodnik” … Hvaaalaaaaa :-)
   Lep dan ti želim še naprej :-)

 • sunday

  me res zanima, kako je ob enem posiljeval in grozil a oni pa nič? ! črni gnoj bi lastna jajca žrl – pi mu mat!!!

 • bojan

  v takem primeru je dober bit obroržen … če ne zlepa se ga odstrani z metkom v čelo

  • Zgornji

   Hja, Ampak, potem te bo Pričakal še na onem svetu … pa tudi sicer se ne sme ubijati, … lahko bi ga pa “kaznoval” v “samoobrambi” … ;-)

 • Zgornji

  No, pa sej z tisto skrhano klino nebi tolk škode naredu, … težko pa je do njega priti z kolom, četudi ima skrhano klino nastavljeno na vrat bejbe … ker, se lahko prehitro zgodi nesreča … :-(

 • Jovo

  ++++

 • Goran Hvala

  Kaj so to pravljice…kak lahko posiljuje pa obenem se grozi z maceto.?..tip je vecopravilen ocitno…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!