[Video] STA širi laži: Zapisali “Clintonova zahteva preiskavo Trumpa zaradi spolnih napadov”, v resnici pa …

Hillary Clinton (vir: twitter)

STA je objavila novico z naslovom “Clintonova zahteva preiskavo Trumpa zaradi spolnih napadov”, v resnici pa spodletela predsedniška kandidatka ni rekla ničesar takega. Namreč, v intervjuju za CBS ji je presedlo odgovarjanje na vprašanja o spolnemu nadlegovanju njenega moža in je raje preusmerila pozornost na predsednika Trumpa.

Hillary Clinton je v nedeljo znova zahtevala uradno preiskavo ameriškega predsednika Donalda Trumpa zaradi obtožb o spolnih napadih, ki jih je deležen, poroča nemška tiskovna agencija dpa,” so zapisali na STA, kar je daleč od resnice.

V intervjuju, v katerega je Clintonova privolila, jo je CBS-ov novinar podrobno izpraševal o njenem odnosu do dejstva, da je njen mož in tedanji predsednik Bill Clinton spolno nadlegoval in posilil vrsto žensk. Najbolj odmeven je bil škandal z njegovo pripravnico Monico Lewinski, ki je morala Clintona oralno zadovoljevati v njegovi pisarni v Beli hiši.

Hillary izgubila živce
Proti Clintonu so zaradi tega tudi izglasovali ustavno obtožbo. Clinton takrat ni odstopil, njegovo odločitev je v intervjuju podprla tudi njegova žena. Kot je povedala, mu ni bilo potrebno odstopiti, saj ni šlo za zlorabo oblasti. Ker novinar ni odnehal, je postala Clintonova vedno bolj razdražena.

“So ljudje, ki vidijo incidente v 90-ih in trdijo, da predsednik ZDA ne more imeti sporazumnega spolnega odnosa s pripravnico. Moč in ravnovesje …” – Na tej točki je Clintonova prekinila novinarja. “Bila je odrasla,” je dejala, kar naj bi pomenilo, da v Billovem ravnanju ni bilo napak, in nato nadaljevala: “Naj vas vprašam tole. Kje je preiskava trenutnega predsednika, proti komur so podane številne obtožbe, ki jih zavrača, zanika in se jim posmehuje?”

Ravno to pa je tisto, s čimer se propadla kandidatka za predsednico ZDA ne more sprijazniti. Namreč, njena lastna odločitev, da je Billove žrtve v 90-ih zasmehovala, jim grozila ter jih diskreditirala kot neverodostojne, jo zdaj preganja. Clintonova ni nič zahtevala, kot poroča STA, spraševala je – zato, da bi preusmerila pogovor stran od neprijetnih tem, v katerih je sama igrala vlogo podpornice obtoženega spolnega nadlegovalca in posiljevalca.

Ivan Šokić

 • Olga2345

  Kar je sejala, pokvarjena skorumpiranka, to žanje! STA pa ni vredna, da jo pes poščije, skupaj z Murgleonejem!

  • Steiermark

   Ta podgana ni samo skorumpiranka, je tudi biseksualka in je svojemu bilćku pomagala novačiti “raddalke”………

 • soc

  Aktivisti na STA dobro razumejo slednje, drugega pa v bistvu nič:

  – Trump, Janša, RKC, bela rasa, heteroseksualnost, biftek, avtomobil: slabo
  – Vse, kar je proti Trumpu, Janši, RKC, beli rasi, normalni spolnosti, biftku in avtomobilu: dobro

  Načeloma jih tega naučijo že na FDV, sicer pa se da razumeti in ustrezno pisati že v nekaj urah schnellkursa. Edino težavo jim povzroča aktualni poglavar RKC, ker je v bistvu na njihovi liniji, pa ne vedo čisto točno, ali je “dobro” ali “slabo”.

 • Antonius

  V okviru medijske hiše Nova24TV je pričel delovati tudi agregat novic z imenom Vsenovice.info (https://vsenovice.info/), ki na strnjen način prinaša dostope do različnih medijskih portalov.

  Tovrstnih agregatov je v slovenskem prostoru več (na primer Jutro novice, ki sedaj s svojega portala večinoma izločajo novice do medijev v okviru Nove24tv in Demokracije, ali portal Najdi.si itd.), novi portal Vsenovice.info pa nam s svojim izborom tudi olajša iskanje pravih informacij po svetovnem spletu.

  Prosimo vas, da si na svoje računalnike in druge naprave naložite povezavo do medijskega agregata Vsenovice.info in s te povezave dostopate do izbranih informacij svetovnega spleta.

  Hvala za vaše sodelovanje!

 • ljubinica

  Neverjetno, kako predrzno Hillary laze. Gleda v kamero in laze. Laze, da ni v 90. brutalno napadala Monike Lewinski in drugih zrtev njenega moza ….

 • xtc

  Clintonovka je psiho njen mož pa navaden spolni predator,ki je izkoriščal pozicijo moči .SLO levaki in STA-nekako tako ,kot bi bral Barona Munchaussna.

 • Morala

  Poraz boli….

 • šmentanamuha

  Killary je oseba brez vsake morale in dostojanstva.

 • Delta

  Saj tudi pri nas najglasnejši pravičniki in svete kravice brez težav podpirajo predsednika vlade, ki je do zdaj znal povedati samo to, da so babe žabe.
  Tudi on si je sam kriv za svoj nivo humorja – če kdo temu lahko reče humor.

 • BlackOpsSystem

  A cigaro je že dobila???

 • pajot

  Čakam,kdaj bo napisala knjigo spominov.Na obdobje,ko sta z Billom veselo swingala.

 • Warrior princess

  Naj pregledajo njenega moža zaradi neštetih posilstev, ki jih je zagrešil in njo osebno zaradi lezbištva.

 • Olga2345

  Levajzli svojo mantro širijo se danes preko “Novic”…. Trump pač ni njihova “intimna” opcija! Oni imajo raje Tita z bungalovi bungalovi zabavami, kjer so si izbranke “ogledovale” spalnico….na račun davkoplačevalcev….

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Lewaki,
  rojeni v krvni mlaki,
  in ob veliki napaki.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!