Melania Trump prvič po operaciji v javnosti: V mali črni oblekici jemala dih

Datum:

Prva dama ZDA Melania Trump se je prvič pokazala v javnosti, potem ko je pred skoraj mesecem dni prestala operacijo na ledvici, in s svojim prihodom počastila 40 povabljenih družin padlih ameriških vojakov. V mali črni oblekici je jemala dih vsem prisotnim.

Melania Trump je za posebno priložnost, da s svojim prihodom počasti 40 povabljenih družin padlih ameriških vojakov, izbrala t.i. malo črno oblekico in ujemajoče se čevlje španskega oblikovalca Manola Blahnika. Dogodek se je odvijal v Beli hiši, za medije pa je bil zaprt, a je Melania le osrečila tudi le-te, ko je na svojem Twitter profilu objavila nekaj fotografij s svečane prireditve. S tem je dokončno utišala številne zlobne govorice, zakaj se ne pojavi v javnosti. Vsekakor je prav, da si je vzela čas za okrevanje po operaciji, saj je pred prisotne stopila lepša kot kadarkoli doslej.

S fotografij je razvidno, da si je Melania ob tem omislila rahle kodre zgolj ob obrazu, ki so še bolj poudarili njen make-up. Tako kot vedno je bila tudi tokrat enostavno popolna. 

Prvo damo ZDA in najbolj uspešno Slovenko vseh časov je ameriška javnost nazadnje videla v začetku maja, ko je s svojim soprogom Donaldom Trumpom sprejela tri izpuščene ameriške talce iz Severne Koreje, piše Breitbart.

M. S.

Sorodno

Zadnji prispevki

Propad socialnega dialoga

Ekonomsko-socialni svet (ESS) je bil ustanovljen 25. aprila 1994,...

CDU se odmika od osovražene politike Angele Merkel

Nemška krščansko-demokratska unija (CDU) si prizadeva ponovno pridobiti oblast...

[Video] Prazne predvolilne obljube Golobove vlade

V pričetku oddaje Kdo vam laže? se je Boris...