[Video] Luka Simonič: Štajerci odločamo, kakšno vlado želimo v prihodnosti in kako se bomo razvijali

Datum:

Pričakujem ugoden rezultat, to je, da bomo zmagali,” je dejal kandidat SDS Luka Simonič in dodal, da tudi Štajerci odločajo, kakšno vlado želijo v prihodnosti. “To so volitve desetletja, od njih je odvisno, kako se bomo razvijali,” je dodal. Volilne rezultate bo pričakal v svojem lokalnem okolju, v Orehovi vasi. “Upam, da bomo nazdravili s penino.”

Do 11. ure je na volitvah v državni zbor glasovalo 356.976 volivk in volivcev oziroma 21,05 odstotka vseh volilnih upravičencev. Kandidati za poslance SDS so danes obiskali volišča in opravili državljansko dolžnost.

Karmen Furman: “Danes je pomemben dan za Slovenijo in za to, kako se bo razvijala v naslednjih štirih letih. Z našo vlado na čelu s SDS smo pokazali, da znamo graditi Slovenijo za vse ljudi, zato si želimo, da bodo ljudje danes to tudi prepoznali in da bomo po tej poti gradili Slovenijo tudi v prihodnje. Rezultate volitev bomo z volilnim štabom in podporniki pričakali v centru Slovenske Bistrice.”

Branko Grims: “Te volitve so pomembne zato, ker je pomembno, v katero smer se bo razvijala Slovenija. Želimo, da bo Slovenija varna, da bo to država blaginje, da bodo v njej cenjene slovenska identiteta, kultura in prave vrednote. Gradimo Slovenijo!

Klavdija Operčkal: “Kar so za športnike olimpijske igre, to so za politike volitve. Sodniki na današnji tekmi bodo volivke in volivci.

Mojca Škrinjar: “Te volitve so pomembne, ker potrebujemo varno, mirno, blagostanja polno in zeleno Slovenijo, kjer se spoštujemo vsi ljudje. Rezultate volitev bom pričakala na sedežu stranke SDS.”

Rado Gladek: “Da se bodo volivci pravilno odločili in – roko na srce – zmago Slovenske demokratske stranke.” Volilne rezultate bo pričakal skupaj z volilnim štabom in podporniki.

Julija Herle: “Volitve so zelo pomembne, saj vsi soodločamo, v kakšni prihodnosti oziroma v kakšnih pogojih bomo živeli. Zelo lepo je, da ta praznik sovpada s praznikom Božjega usmiljenja, belo nedeljo.”

Demokracija

Sorodno

Zadnji prispevki

Prekršek za izmaličen obraz, obsodba za nekaj besed proti prvorazredni

"Zanimivo, da je fizični napad na nekoga lahko tudi...

Migrantsko nasilje vse pogostejše na ulicah Ljubljane

Aprila novo posilstvo v Ljubljani, gre spet za migrante?...

Bo “prešuštvo” s Pfizerjem ustavilo Von der Leynovo?

V zadnjem času je v javnosti močno odmevala "romanca"...