[VIDEO] Pavličević s polovice igrišča zadel za zmago Olimpije

Datum:

Včeraj so bile na sporedu tekme 2. kroga Lige za prvaka v prvi slovenski košarkarski ligi. Vse skupaj bi minilo brez večje pozornosti, če košarkarji Uniona Olimpije ne bi prišli do svoje prve zmage z metom s svoje polovice igrišča v zadnji sekundi srečanja. Junak prve ljubljanske zmage v Ligi za prvaka je bil Pavličević.

Union Olimpija je letos spet prikazala sramotno podobo, potem ko se je vsaj malce odkupila z nekaj boljšimi predstavami v Evropi. Zmaji so letos že spet ostali brez pokalne lovorike, tudi v boju za naslov državnega prvaka pa jim ne gre najboljše. S fantastičnim metom s polovice igrišča Nikole Pavličevića so včeraj dosegli svojo prvo zmago na drugi tekmi Lige za prvaka.

Življenjski met Pavličevića
Košarkarji Olimpije so tokrat vodili skozi celotno srečanje, a je na koncu kazalo, da bodo spet ostali praznih rok. Potem ko je Sandi Čebular tri sekunde pred koncem srečanja z zadetim prostim metom povedel Tajfun v vodstvo za dve točki, je novinec v zeleno-belih vrstah Nikola Pavličević poizkusil srečo ter s pomočjo table z nasprotne polovice zadel za zmago Uniona Olimpije. Tajfun je tako edino moštvo v ligi šestih ekip, ki še ni doseglo zmage, Zlatorog je zmagal dvakrat, medtem ko imajo Rogaška, Krka, Olimpija in Helios eno zmago in en poraz.

R. V.

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Kangler podprl delavce Pošte Slovenija – potrebno se je upreti!

Vlada trdi, da Pošte Slovenije ne namerava privatizirati, vendar...

Problematika škod po divjadi v Državnem svetu

V organizaciji Komisije Državnega sveta za kmetijstvo, gozdarstvo in...

[Video] Na FDV še kar traja študentsko divjaštvo

"Fuck NATO" in podobni slogani so skupaj s komunističnimi...