Aleš Primc vabi na prvi veliki družinski shod proti Golobovi vladi pred Državnim zborom!

Datum:

“To kar se gre ta vlada presega vse meje! Vsak dan je vse čedalje dražje, nezakonitih migrantov je čedalje več. In kljub temu, da nas Golob enormno zadolžuje, denarja zmanjkuje za vse, razen za njihove spolne umetnike in nevladnike. In sedaj so se spravili še na otroke in družine! Tukaj je pa meja,” je v oddaji Komentar dejal Aleš Primc. 

V zadnji oddaji Komentar je nastopil vodja Gibanja za otroke in družine, Aleš Primc: “Najprej vam kar takoj povem pomembno novico, ki jo mnogi že dolgo čakate – v torek 27. septembra 2022 ob 17 uri, bo pred Državnim zborom prvi Veliki družinski shod proti vladi Roberta Goloba in za spoštovanje pravic družin in otrok.” To namerava v prihajajočih dneh še večkrat ponoviti. Pomembno je, da je shod še pred škodljivimi spremembami Družinskega zakonika, v primeru sprejetja pa se bo nemudoma pričelo zbiranje podpisov za referendum. S shodi so doslej demokratično izražali voljo predvsem skrajni levičarji, sedaj pa je čas, da enako ravnamo ostali. Spomnil je na referendume, ko se je posebej poudarjalo, da je potrebno glasovati “PROTI”.

“To kar se gre ta vlada presega vse meje. Vsak dan je vse čedalje dražje, nezakonitih migrantov je čedalje več. In kljub temu, da nas Golob enormno zadolžuje, denarja zmanjkuje za vse, razen za njihove spolne umetnike in nevladnike. In sedaj so se spravili še na otroke in družine. Tukaj je pa meja,” je bil oster Primc. Kot je v nadaljevanju pojasnil, bo Državni zbor naslednji teden obravnaval in sprejemal spremembe Družinskega zakonika. Z njimi namerava Golobova vlada uzakoniti posvojitve otrok v homoseksualna, lezbična, transseksualna, interseksualna in vsa razmerja, ki jih lahko sestavijo iz stotih spolov. Hkrati želijo ukiniti zakonsko zvezo žene in moža. V vrtce in šole nameravajo uvesti LGBTQA+ prevzgojni program, kar vključuje tudi spreminjanje spola in spolne usmerjenosti pri otrocih.

V prihodnje pa nameravajo uvesti tudi umetno oploditev žensk brez moškega in uvedbo trgovine z otroki (nekateri to imenujejo nadomestno materinstvo). Ženske v stiski bodo rojevale in prodajale svoje otroke bogatim naročnikom. Ob tem je prebral tudi kratek izsek iz učbenika, kjer je govora o tem, kako je zamišljena vzgoja LGBTQA+ otrok v vrtcih in šolah. Otroke se bo učilo, da lahko za šalo pred ogledalom glasno rečejo: “Jaz sem lezbijka, jaz sem gej, jaz sem ženska, jaz sem moški, jaz nisem niti moški niti ženska. Pomembno je, da si ne poskušate za vsako ceno predstavljati, kako je biti lezbijka, in gej, če slučajno niste. Recimo tako, da si v mislih predstavljate, da ste v ljubezenskem ali spolnem odnosu s svojo najboljšo prijateljico ali prijateljem.”

Oddajmo podpis za referendum o RTVS, vladi in dolgotrajni oskrbi, tega ne bo nihče namesto nas!
Ob tem je Primc gledalce vprašal, ali se jim zdi normalno, da se takšne stvari otroci učijo v osnovnih šolah. Vprašal jih je še, ali se gledalcem zdi normalno, da se otroke v osnovni šoli sili, da si predstavljajo, da so v spolnem odnosu z najboljšo prijateljico ali prijateljem. V nadaljevanju se je dotaknil tudi seje Odbora za delo, družino in socialne zadeve in invalide, ki se je nanašala na Družinski zakonik in na kateri je bil deležen “groznega, nespoštljivega, nekulturnega, pokvarjenega odnosa s strani Mihe Kordiša, ki vodi ta Odbor”. Primc je družbeno aktiven že več kot 20 let, vendar takšne agresivnosti in vzvišenosti ne pomni. Primc ne vidi drugega razloga kot to, da jim takšno aroganco dovolimo in neprenehoma upamo, da bo boljše. “Žal mislim, da moramo ugotoviti, da ne bo boljše, dokler jih ne bomo sami ustavili. Zmeraj hočejo več in več. Čedalje več in več si upajo,” je še pojasnil. Tako pa je, ker jim to dovolimo.

Aleš Primc. (Foto: Nova24TV)

Primc je izpostavil še to, da je Kordiš vabljenim gostom, predstavnikom stroke in civilne družbe, določil pičlih pet minut za predstavitev stališč. Ob tem je zagovornikom pravice otroka do mame in očeta, Metki Zevnik, Tomažu Meršetu, Urši Cankar Soares in Primcu, neprenehoma vpadal v besedo in pametoval s svojimi ideološkimi levičarskimi samogovori. Enako je ravnal tudi v primeru poslanca Branka Grimsa. “Kar si ta človek dovoli je res višek!” Primc pa je še spoznal, da je bila nekoč med levimi strankami še kakšna razlika, recimo to, da niso bile vse tako radikalne kot Levica, sedaj pa med njimi ni razlike, kar ni dobro. “Napad na družine in naše otroke je meja! Tukaj se moramo dvigniti in povedati “dovolj je”! Prepričan sem, da je sedaj skrajni čas za prvi Veliki shod proti Golobovi vladi ter za zaščito otrok in družin pred državnim zborom!” Za konec je pozval tudi k oddaji podpisov za tri referendume, med drugim o javni RTVS.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Politični analitik: Mene bi bilo sram!

Predsednik vlade je zakuhal nov PR škandal, ko se...

Za oblečene kopalke islamske veroizpovedi kopalni red ne velja?

V kranjskem javnem kopališču so obiskovalci priča vse večjemu...

[Video] Meteorski vzpon zlagane Kamale Harris – od posteljnih aktivnosti do nameščenih afer

Podpredsednica ZDA Kamala Harris je v svoji domovini znana...

Ruska znanstvenica “padla skozi okno”

Umrla je ena izmed vodilnih ruskih ekonomistk Valentina Bondarenko....