Alžirski migrant v obraz zabodel žensko, ker je zavrnila poroko z njim

Datum:

Francoska policija je aretirala 30-letnega alžirskega ilegalnega migranta, ki je obtožen poskusa umora matere in njene hčere. Tragičen dogodek se je pripetil v Bayonnu na jugozahodni Franciji. Zločin se je zgodil, potem ko je hči zavrnila poroko z njim. 

Osumljenec naj bi 64-letno žensko in njeno 28-letno hčer zabodel v obraz. Dogodek se je pripetil v petek zvečer, žrtvi pa sta utrpeli hude telesne poškodbe. Policija sicer navaja, da je osumljenec prejel ukaz, da zapusti francosko državno ozemlje, a je kljub temu še nekaj dni ostal pri ženskah. Znano je, da naj bi postal nasilen, ko je izvedel, da se 28-letnica ne želi poročiti z njim, poroča Remix News.

Potem ko je doživel zavrnitev, je najprej zapustil stanovanje, nato pa se je vrnil oborožen z nožem. Obe žrtvi je zabodel v obraz, ki so ju takoj potem prepeljali v bordeauxovo bolnišnico. Obe sta utrpeli hude telesne poškodbe, vendar nista v življenjski nevarnosti. Preiskava dogodka še vedno poteka. Domnevni napadalec je obtožen poskusa umora in ostaja v priporu.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Evroposlanci: Vnovična izvolitev von der Leynove je zamujena zgodovinska priložnost!

Evroposlance iz vrst SDS smo povprašali, kaj menijo o...

Slovenske železnice po številu zaposlenih prekašajo celo ameriški Amtrak

Gospodarnost in učinkovitost investicij Slovenskih železnic je pod drobnogledom,...

Ameriški intelektualec: “Podporo Trumpu generira strah pred komunizmom”

Ameriški matematik, investitor in javni intelektualec dr. Eric Weinstein...