Alžirski migrant v obraz zabodel žensko, ker je zavrnila poroko z njim

Datum:

Francoska policija je aretirala 30-letnega alžirskega ilegalnega migranta, ki je obtožen poskusa umora matere in njene hčere. Tragičen dogodek se je pripetil v Bayonnu na jugozahodni Franciji. Zločin se je zgodil, potem ko je hči zavrnila poroko z njim. 

                   

Osumljenec naj bi 64-letno žensko in njeno 28-letno hčer zabodel v obraz. Dogodek se je pripetil v petek zvečer, žrtvi pa sta utrpeli hude telesne poškodbe. Policija sicer navaja, da je osumljenec prejel ukaz, da zapusti francosko državno ozemlje, a je kljub temu še nekaj dni ostal pri ženskah. Znano je, da naj bi postal nasilen, ko je izvedel, da se 28-letnica ne želi poročiti z njim, poroča Remix News.

Potem ko je doživel zavrnitev, je najprej zapustil stanovanje, nato pa se je vrnil oborožen z nožem. Obe žrtvi je zabodel v obraz, ki so ju takoj potem prepeljali v bordeauxovo bolnišnico. Obe sta utrpeli hude telesne poškodbe, vendar nista v življenjski nevarnosti. Preiskava dogodka še vedno poteka. Domnevni napadalec je obtožen poskusa umora in ostaja v priporu.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Slovenska nogometna reprezentanca prvič v zgodovini v osmino finala velikih prvenstev

Slovenska nogometna reprezentanca se je prvič v zgodovini uvrstila...

[Video] Množična udeležba na tradicionalnem praznovanju dneva državnosti na Polževem

Občina Ivančna Gorica je skupaj s soorganizatorji ob dnevu...

Moskva blokirala dostop do Nova24TV in Demokracije

Rusija je blokirala dostop do 81 medijev držav članic...