Direktor multimilijonskega podjetja: Če imajo državljani vsaj malo pameti, potem bo zdajšnja vlada dobila vsaj še 4-letni mandat

Datum:

Če imajo slovenski državljani vsaj malo pameti, potem bo zdajšnja stabilna in učinkovita vlada dobila vsaj še 4-letni mandat. V nedeljo, 24. aprila, računam na zmago razuma,” je v sporočilu zapisal direktor uspešnega podjetja BIA Separations Aleš Štrancar, ki je prepričan, da je trenutna vlada ogromno pripomogla tako k uspehu v slovenskem gospodarstvu kot prepoznavnosti Slovenije v tujini.

                   

Direktor več sto milijonov vrednega biotehnološkega podjetja BIA Separations Aleš Štrancar je v času aktualne vlade večkrat izpostavil njeno delovanje kot za Slovenijo izjemno pozitivno, saj je imel v preteklosti pod prejšnjimi vladami izredno slabe izkušnje, je pa zato tudi tokrat poudaril, kako pomembno je, da ima Slovenija naslednja štiri leta stabilno in učinkovito vlado.

Aktualna vlada doprinesla k uspešnosti gospodarstva za razliko od prejšnjih vlad
Štrancar je v svojem sporočilu poudaril pomembnost in stabilnost učinkovite vlade in opomnil na pretekle izvoljene predstavnike leve vlade, s katerimi je Slovenija le izgubljala dragoceni čas, potem pa so odstopile. “Tako imenovane leve vlade niso dokončale niti enega mandata, saj so se že prvi dan po volilni zmagi vodilni v teh strankah začeli boriti za svoje osebne interese in položaje in po par letih vrgli puško v koruzo. Tudi takrat, ko so imeli ustavno večino,” je zapisal Štrancar.

Foto: Demokracija

V prejšnjih vladah so poskušali uničiti njegovo danes zelo uspešno podjetje
Kot podjetnik se je Štancar soočil z marsikaterimi izzivi v letih svojega delovanja, slabe izkušnje pri prejšnjih vladah so mu prinesle težave, ko je svoje podjetje borbeno reševal pred uničenjem, in sicer so pri tem sodelovale vlade Boruta PahorjaAlenke Bratušek, Mira Cerarja in Marjana Šarca. K njegovemu razdiranju je pripomogla celo državna agencija SPIRIT v režiji sina zloglasne Hilde TovšakJerneja Tovšaka. Pa vendar mu je kljub vsemu uspelo povzdigniti uspešno podjetje na visok nivo, k čemur je seveda pripomogla tudi aktualna vlada in njeno delovanje, ki je pripomoglo k uspešnosti med drugim tudi njegovega podjetja. Danes je podjetje vodilni svetovni proizvajalec kromatografskih kolon in ponudnik inovativnih tehnologij za proizvodnjo bioloških zdravil. Štrancar je leta 2020 podjetje prodal za vrtoglavih 360 milijonov evrov mednarodni skupini proizvajalca biofarmacevtske in laboratorijske opreme Sartorius s sedežem v Nemčiji.

Dosti je bilo blefiranja, Slovenija se mora odločati po zdravi pameti
Pod trenutno vlado je po njegovih besedah poslovno okolje predvidljivejše, prav tako je trenutna vlada zaradi svoje prepoznavnosti v tujini resno pripomogla k temu, da bolje delujejo tudi slovenska izvozna podjetja, pri tem je imelo veliko vlogo izjemno predsedovanje Slovenije EU. Glede na metanje polen pod noge aktualni vladi s strani levih vlad zaradi svoje lastne nekompetentnosti je Štrancar v sporočilu zapisal tudi: “Trenutni nabor t. i. levih strank je cvetober boja za osebne koristi in vlada, ki bi jo sestavila taka združba, ne bo preživela 6 mesecev. Če imajo slovenski državljani vsaj malo pameti, potem bo zdajšnja stabilna in učinkovita vlada dobila vsaj še 4-letni mandat.” Štrancar ob prihajajočih volitvah v Sloveniji želi več odločanja na podlagi dejstev in manj vpliva tistih, ki svojih trditev ne morejo podpreti z dokazi, nedavno je tudi izjavil, da si hkrati želi tudi “manj pranja možganov s strani bleferjev, samooklicanih vplivnežev in monopolnih struktur vseh vrst.”

“V nedeljo 24. računam na zmago razuma”, je v svojem sporočilu zaključil Štrancar.

Tanja Brkić

Sorodno

Zadnji prispevki

Proruski Kučanovi “mirovniki” pri Urški Klakočar Zupančič

Časnik Delo poroča o "skrivnem sestanku" Kučanovih šestih mirovnikov...

Kučanova zadrega s Čeferinom, ki ga ni tu

Revizija nakupa razpadajoče stavbe na Litijski v Ljubljani, v...

Golob pravi, da bo nakup Patrijinih oklepnikov strokovna odločitev, na Boxerje je očitno že pozabil

"Spomnimo, strokovnjaki so jih rotili, naj ne razveljavijo pogodbe...

[Poskus atentata] Trump: “Neverjetno je, da se kaj takega lahko zgodi v naši državi”

Včeraj popoldne je na Trumpovem volilnem shodu v Butlerju...