[Anketa Nova24TV] Kakšen strel v koleno Golobove vlade – posvojitev v istospolne skupnosti ne podpira več kot 90 odstotkov vprašanih!

Datum:

Anketa na portalu Nova24TV razkriva, da neverjetnih 93 % vprašanih novega družinskega zakonika, ki dovoljuje posvojitve tudi istospolnim parom, ne podpira in vidi v tem izigravanje volje ljudstva. Ankete niso skoraj nikoli tako zelo prepričljive v eno smer. Kaže, da je socialistična koalicija tokrat vendarle presegla prag sprejemljivega tudi za narod, ki je vajen levičarskih ekscesov.

Jasno je, da Slovenci ne glede na to, ali so levi ali desni, ne podpirajo posvojitve otrok istospolnih partnerjev. Slovenska družba je ekonomsko pretežno levičarska in kolektivistična, glede družbenih odnosov pa je še kako konzervativna. To je pokazala tudi na treh različnih referendumih, kjer so jasno izrazili voljo, da si jedrno družino v Sloveniji predstavljamo kot skupnost matere, očeta in otrok, ne pa posameznikov “ki se imajo radi“, kot bi radi učili neomarksistični profesorji.

Spomnimo, da je Jasna Murgel, nekoč poslanka stranke SMC, pred tem in pod tem pa sodnica – in celo predsednica okrožnega sodišča v Mariboru – že leta 2015 po še enem porazu na referendumu, kjer je levica želela uveljaviti zakon, ki bi istospolnim omogočal umetno oploditev, napovedala, da leto hitro mine in bodo kmalu menjali ustavne sodnike. In so jih res. Trenutna sestava Ustavnega sodišča je takšna, da nima več nobenega stika niti z resničnostjo in znanostjo (pri obravnavi protikoronskih ukrepov) niti z etično-moralnim jedrom našega naroda.

Anketa na vzorcu več kot 2500 vprašanih je razkrila enormno nasprotovanje odločitvi Golobove vlade o posvojitvah otrok v homoseksualne skupnosti. V anketi je še vedno mogoče sodelovati.

Še en referendum, njegov rezultat je že vnaprej znan
Takoj po uzakonitvi spornega predloga sprememb družinskega zakonika v državnem zboru, ki bi istospolnim omogočal tudi posvojitve (48 glasov za, 29 proti) je vodja koalicije Za otroke gre! Aleš Primc ponovil, da se isti dan začenja zbiranje podpisov za nov družinski referendum. Že vnaprej je jasno, kakšen bi bil rezultat referenduma, po drugi strani pa je tudi znano, da bo trenutna koalicija s sebi povsem servilnim pravosodjem uporabila vse vzvode oblasti, da bi referendum – torej implementacijo ljudske volje – prepovedala, najbrž tudi tako, da referendum Ustavno sodišče razglasi za neustaven.

Aleš Primc je dobil že tri družinske referendume. Kot vse kaže, bo tudi četrtega. (Foto: STA)

Napad na voljo ljudstva za koalicijo ne bo poceni
A na koncu jih bo takšno nasilništvo nad pravno državo in tudi voljo ljudstva drago stalo. Tu ne gre za temo tipa, “vzamimo bogatim”, “rešimo okolje”, “ohranimo pitno vodo”, teme, pri katerih večinoma prosperira leva politična opcija. Gre za edino temo, kjer je splošna ljudska volja veliko bližje desnici kot levici, česar se trenutni oblastniki očitno ne zavedajo.

Če bodo ljudstvu dobesedno vsilili, da bodo otroke vzgajali tudi istospolni, je to v očeh povprečnega Slovenca podobno, kot če bi jim vsilili, da ne sme nihče zaslužiti več kot 1.000 evrov. To je fundamentalno trenje med konservativnim jedrom naroda in kvazi-liberalci in socialisti, ki se skupno trudijo, da bi po Leninu “uničili sistem in ga zgradili na novo”. Erozija slovenske družine je meja, kjer Slovenci levici ne bodo pustili, da prestopi rubikon. Če bodo vztrajali na politični bitki, ki jo je nemogoče dobiti, potem lahko to pomeni tudi konec ne le Golobove koalicije, ampak tudi levičarske hegemonije v Sloveniji. Ljudje po napadu na tradicionalne vrednote končno spoznavajo, kaj si leva politična opcija zares želi.

Andrej Žitnik

Sorodno

Zadnji prispevki

Radgonske gorice osvojile šampionsko odličje in deset zlatih medalj

V sredini julija je v prostorih Pomurskega sejma potekalo...

Domoljubni stranki so bili nedemokratično odvzeti pripadajoči položaji v EU parlamentu

Evropska levica, vključno z EPP, je nedemokratično odvzela pripadajoče...

V hrvaškem turizmu ne cvetijo rožice: “Najslabša sezona v zadnjih 20 letih”

Hrvati niso zadovoljni z letošnjo turistično sezono, poročajo hrvaški...