Balkanska starleta Ava Karabatić tarna, da zasluži pol manj kot v preteklosti

Datum:

Hrvaška starleta in bivša kandidatka za predsednico hrvaške države Ava Karabatič se pritožuje, da ne služi več tako uspešno kot v preteklosti. Njeni prihodki pa so po njenih besedah padli za polovico.

                   

Ava Karabatić velja za “najdlje živečo” starleto na območju Balkana, ki že leta časopisne stolpce polni z različnimi škandali, čudnimi izjavami in ljubezenskimi prigodami. Sedaj pa se je zvezdnica rumenih medijev za hrvaški medij 24sata razgovorila o svojih dogodivščinah, ki jih je doživela. Glede na njene izjave, da sedaj zasluži dvakrat manj kot v preteklosti, bi lahko trdili, da ji je cena na trgu balkanskih starlet drastično upadla.

Ava se med drugim razburja, da so se včasih starlete postavile zase in znale tudi odlično zaračunati. Danes pa na razne prireditve hodijo dekleta, ki si želijo le brezplačno steklenico Dom Perignona. Karabatičeva pa je glede na svoje izkušnje tudi zagovornica legalizacije prostitucije. “Podpiram legalizacijo prostitucije. V Srbiji je veliko pevk in manekenk, ki se ukvarjajo s prostitucijo. Iskreno, ničesar, kar ni prisilno, zame ni nemoralno,” pove hrvaška zvezdnica.

https://www.instagram.com/p/CBAqrMMJEwx/

Njen največji adut so njeni možgani
V nadaljevanju Karabatićeva razkrije, da so njeni največji adut njeni možgani. Opozarja, da nobena starleta ne bi zadržala dolgo na sceni, če ne bi razmišljala. Sama zase trdi, da v našem okolju nima nobene konkurence. Hrvaška zvezdnica rumenih medijev si je slavo na Balkanu priborila z nastopanjem v vulgarnih balkanskih resničnostih šovih, v katerih ni manjkalo prepirov, nasilja in vročih prizorov.

Konkurenca na njenem področju je lovilka “razsipnega življenja” komentirala, da je včasih bilo nekaj oddaj, v katerih je pobrala odlične honorarje. Danes je pa tega čedalje manj. A hrvaška 32-letna starleta se ne sekira, saj njene vroče objave poskrbijo, da je še vedno dovolj evrov, dolarjev in kun na njenem bančnem računu.

https://www.instagram.com/p/CA4tcOjJ-86/

https://www.instagram.com/p/CBi8fObpYvL/

https://www.instagram.com/p/B_94zRiJihx/

https://www.instagram.com/p/B_rr_EepIPz/

 

Luka Perš

Sorodno

Zadnji prispevki