[Video] Anarhističnemu taboru CHAZ (CHOP) oziroma “ameriški tovarni Rog” grozi zaprtje: lokalne levičarske oblasti so po seriji resnih kriminalnih dejanj naposled le doživele “eureko”!

Datum:

Prebivalci samooklicane avtonomne cone Chaz v ameriškem mestu Seattle so se pripravljeni spopasti s policijo, da bi obdržali to, kar so protizakonito uzurpirali. Levičarske mestne oblasti so naposled le spregledale svojo utopijo, saj po novem pravijo, da bodo odstranile kamp ultra-levičarskih Antife in Black Lives Matter, ki ga zaznamujejo pretepanje, strelski obračuni, zloraba prepovedanih drog, alkoholizem in brezdomstvo. 

                   

Fotografije in video posnetki na spletnih omrežjih prikazujejo levičarske izgrednike, kako utrjujejo poulične barikade, ki še vedno ločujejo samooklicani narod oziroma državo, tudi avtonomno cono Capitol Hill (CHAZ oziroma CHOP) od preostalega dela ameriškega velemesta Seattle. Ob tem se izgredniki osredotočajo še zlasti na obrambo manjšega dela območja lokalne policijske postaje, ki so jo nedavno okupirali. Za svoj namen so ultra-levičarski izgredniki uporabili celo tovorna vozila, in sicer za postavitev betonskih blokov na svojih obrambnih pozicijah, poroča RT.

Izgredniki so celo postavili človeško verigo, da bi zaustavili namere mestnih oblasti. Z že omenjeno verigo želijo sicer zablokirati prodor policijskih enot na okupirano območje, še zlasti zasedeno in poškodovano policijsko zgradbo. Betonske bloke naj bi izgredniki sicer odstranjevali izpred zgradbe policijske postaje in jih odvažali na neko drugo lokacijo, kjer poskušajo utrditi svoje pozicije. Že omenjeno območje pripadniki ultra-levičarskih organizacij obvladujejo že kakšna dva tedna. Sicer gre za območje šestih blokov, ki so ga izgredniki razglasili za območje osvobojeno od policije.

Mestne oblasti, ki so v začetku sicer nasprotovale posredovanju policijskih enot pa so jih številni nasilni izgredi na okupiranem območju prisilili k popuščanju. V zadnjih 48 urah je prišlo tudi do številnih strelskih obračunov, pri čemer je umrla vsaj ena oseba, vsaj dve pa sta bili ranjeni. Županja Jenny Durkan pravi da razlikuje med tistimi, ki mirno protestirajo in tistimi ki ne. CHAZ oziroma CHOP negativno vpliva tako na poslovanje kot tudi na stanovalce v okolici okupiranega območja. Včeraj je županja sicer naznanila, da se policija vrača na opuščeno območje, ob tem pa zagotovila, da bodo to storili mirno. Vendar pa ni navedla podrobnosti glede časa njihove vrnitve na območje in v zapuščeno policijsko postajo. Navedla je le, da se bo to zgodilo v bližnji prihodnosti. Novica prihaja prav v času, ko želijo tudi izgredniki v Washingtonu ustanoviti svojo avtonomno območje. Iz ameriške prestolnice prihajajo vesti, da je v t. i. Avtonomni coni Black House že prišlo do pretepov. Ta se sicer nahaja le nekaj ulic proč od Bele hiše.

CHOP oziroma po starem CHAZ – avtonomno območje oziroma samooklicana država znotraj ameriškega mesta Seattle, ki ga obvladujejo BLM, anarhisti in Antifa, je v resnici popolna katastrofa. Območje namreč postaja zbirališče narkomanov, pijancev, nasilnežev in podobne svojati, številni pa na območje prihajajo samo zato, da bi se dobro zabavali in nimajo namena protestirati proti aktualni ameriški politiki. Ob tem pa je eno jasno: ne gre za miroljubno utopijo. V videu objavljenem na Fox News so prikazani narkomani in brezdomci, ki beračijo, pa razni otopeli družbeni odpadniki za katere bi lahko le psihiater podal natančno diagnozo.

Opazimo tudi zamaskirane oborožene ljudi, norce, ki že po videzu spominjajo na zapornike, ki imajo za seboj že vsaj nekaj umorov, ropov, posilstev in masakrov ter podivjane horde domnevno Antifa izgrednikov, ki se izživljajo nad posamezniki. V kratkem filmčku lahko opazimo tudi razne salonske levičarje, ki anarhistično dogajanje očitno dojemajo kot napredek in maškarado – v kostume oblečene deviante, predvsem pa tudi razne tabornike, ki poležavajo med šotori ter dajejo vtis, da so pod vplivom opojnih substanc. Preostali devianti pa napol nagi plešejo in skačejo okoli parkiranih vozil.

Jani Kos

Sorodno

Zadnji prispevki