Bandellija ujeli na stojnici SDS!

Datum:

Poslanec stranke SAB Marko Bandelli v javnosti slovi kot glasen kritik Janševe vlade, SDS-a in madžarskega premierja Viktorja Orbana. Posebej glasen je v svojih nastopih v parlamentu in na družbenih omrežjih. A to ga ne ovira pri tem, da se ne bi udeleževal dogodkov pod okriljem SDS-a, Janše in Orbana. 

                   

Poslanec SAB Marko Bandelli je pred meseci desnico celo označil za “golazen”. A za biznisiranje je tudi stranka SDS zanj dovolj dobra. V resnici je v igri samo denar in nikakršna ideologija.

Spomnimo na to, kako je Bandelli napadal največjo vladajočo stranko v času srečanja njenih članov v Bovcu: “Zmerjajo poštene petkove kolesarje, ki upoštevajo ukrepe, ko se oni dobivajo v čredi, z maskami, ki ščitijo samo brado, ni razdalje, ni razkužila. A smo res že prvorazredni (patriciji) in drugorazredni državljani (plebejci).” 

Poslanec SAB Marko Bandelli v javnosti pogosto kritizira SDS zasebno pa se udeležuje njene ponudbe. (Foto: sta)

Kako zelo upoštevajo ukrepe, zlasti njihov neformalni vodja Zlatan Čordić – Zlatko in kako neizmerno pošteni so, denimo Anis Ličina (preprodajalec drog), je že lep čas znano. Da se “v čredi” simpatizerjev SDS-a znajde Bandelli, pa očitno tudi ni nič narobe. Dogodek gor ali dol. Srce na levi, denarnica pa na desni. Od revolucije ni kruha.

Spomnimo še na to, kako je poslanec SAB-a v javnem nastopu za italijansko državno televizijo užalil eno od naših sosed – Madžarsko. Na italijanski televiziji je slovensko vlado obtoževal uvajanja diktature, seveda povsem neutemeljeno, poimenoval pa jo je po madžarskem, demokratično izvoljenem predsedniku vlade Viktorju Orbanu.

Poslanec Bandelli je kritičen do vladajoče SDS in njenih podjetniških podvigov le za svoje piarovske potrebe, sicer pa pridno koristi njeno ponudbo. (Foto: Twitter)

A kot je znano, sta se letošnjega Celjskega sejma udeležila, glej ga zlomka, nihče drug kot Janez Janša in Orban, vendar njuna “zlovešča” navzočnost ni skalila Bandellijevega duševnega miru. Gre za navadno sprenevedanje in dvoličnost. Poslancu smo poslali novinarski vprašanji.

Poslanec SAB Marko Bandelli je v javnosti pogosto kritičen do Janše. (Foto: Facebook)

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Čigav novi obraz bo Peter Gregorčič?

"Ponudil jim je, da bi s svojo ekipo prevzel...

Proruski Kučanovi “mirovniki” pri Urški Klakočar Zupančič

Časnik Delo poroča o "skrivnem sestanku" Kučanovih šestih mirovnikov...

Kučanova zadrega s Čeferinom, ki ga ni tu

Revizija nakupa razpadajoče stavbe na Litijski v Ljubljani, v...

Golob pravi, da bo nakup Patrijinih oklepnikov strokovna odločitev, na Boxerje je očitno že pozabil

"Spomnimo, strokovnjaki so jih rotili, naj ne razveljavijo pogodbe...