Invazija ne pojenja, črnomaljski policisti prijeli štiri Pakistance med nezakonitim prečkanjem meje!

Datum:

Nedavno smo za razliko od mainstream medijev poročali o izsledkih televizijske ekipe Nova24TV, ki je na terenu preverila navedbe domačinov ob Kolpi, ki so se pritoževali nad vse večjim številom prehodov nezakonitih migrantov iz Hrvaške v Slovenijo. Tiskovna predstavnica Policijske uprave Novo mesto Alenka Drenik je v sporočilu za javnost potrdila navedbe, da migracije ne pojenjujejo; včeraj so namreč prijeli kar štiri osebe, ki so poskušale na nezakonit način prečkati mejo. Med vikendom pa so prijeli kar 14 nezakonitih prebežnikov.

                   

Črnomaljski policisti so med včerajšnjim opravljanjem nalog varovanja državne meje prijeli štiri osebe s pakistanskim potnim listom, ki so poskušale nezakonito prečkati mejo. Tujce so policisti prestregli v dopoldanskem času v naselju Zilje.

Pakistanci zaprosili za mednarodno zaščito
Potem ko so bili Pakistanci zasačeni, so zaprosili za mednarodno zaščito, nato pa so bili po zaključenih policijskih postopkih odpeljani v azilni dom. Kot lahko vidimo, migranti še vedno poskušajo na nezakonit način prečkati mejo, k povečanju prehodov pa zagotovo prispeva tudi povišanje temperatur. Neizpodbitno dejstvo je, da migranti prihajajo, čeprav si mainstream mediji pred tem zatiskajo oči.

Foto: Nova24tv

N. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Zelenski: Mirovnega vrha bi se morala udeležiti tudi Rusija

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v okviru priprave drugega...

Hrvaška: Cene bencina gor, dizel nespremenjen

Hrvaška vlada je v ponedeljek določila nove cene pogonskih...

Stoječe ovacije za Trumpa, znan je tudi njegov izbranec za podpredsednika ZDA

V Milwaukeeju, tj. v ameriški zvezni državi Wisconsin, so...

Vlada podražila goriva

Regulirana cena 95-oktanskega bencina na bencinskih servisih zunaj avtocestnega...