Denise Dame v srbski oddaji poskrbela za dramo; očitali so ji, da je moški!

Datum:

Slovenska starleta in tekmovalka srbskega resničnostnega šova Zadruga Denise Dame je v oddaji na Pink TV poskrbela za pravo dramo, ko je gledalka, ki je klicala v oddajo, zatrdila, da je bila Denise operirana in da je v resnici moški, piše Blic. Lazar Čolić Zola je bil šokiran, sploh zato, ker je bil v resničnostnem šovu intimen z Denise.

Hotela sem pozdraviti Zola in Denise, je v studio poklicala gledalka in povedala, da ji je bila Denise Dame na začetku všeč. Glede na to, da je “she-male”, je dobro, da so jo predstavili. “Ni mi bilo všeč, kako je trans svet prikazala v slabi luči,” je bila kritična gledalka, ki je še dejala, da ni važno, kako ve, ampak ve. Povedala je tudi, da je njena prijateljica najbolj znana trans oseba.

V preteklosti so se že pojavljale govorice, češ da je Denise v resnici moški – to naj bi se videlo po njenem izrazitem Adamovem jabolku. Imajo ga sicer tudi ženske, a je večinoma manj vidno. Ne pa vedno – zaradi nekaterih dejavnikov imajo lahko tudi ženske izrazito Adamovo jabolko.

Novica šokirala moškega, ki je z Denise Dame imel spolne odnose
Kakorkoli, v navadi Denise Dame je, da govoric nikoli ne demantira, tako pušča več prostora za ugibanja in posledično tudi za več pozornosti. Lazar Čolić Zola pa ni bil nad informacijo, da naj bi bila Denise trans, prav nič navdušen. “Pričakoval sem vse, nisem pa pričakoval, da me bo moški oralno zadovoljeval. Zdaj samo čakam, da grem domov in molim k Bogu,” je dejal Zola, Denise pa se je valjala po tleh in se mu zaganjala v obraz. Pohvalila se je tudi s tem, kako dobro služi na OnlyFans in zabrusila Čoliću, da ne rabi njegovega parazitskega načina življenja.

Foto: zajetje zaslona/Blic.rs

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Multimilijonarska filmska zvezda se je označila za “srednji razred”

Filmska zvezda Cate Blanchett je na spletu pritegnila precej...

SDS slovenskim ribičem: “Niste sami!”

Slovenska demokratska stranka je vložila predlog spremembe zakona, s...

Politično klanje med “koalicijskima” Volkom in Brglezom zaradi Palestine

Do slovenskega priznanja Palestine še vedno ni prišlo. Radikalnejši...