Ugibanja se niso izkazala za netočna – namesto Primoža Cirmana vodenje Ukoma prevzema njegova žena!

Datum:

Predsednik vlade Robert Golob na čelo Ukoma predlaga Petro Bezjak Cirman, vodjo sindikata RTV in ženo novinarja portala Necenzurirano, Primoža Cirmana. Ugibanja, da bo Cirman prevzel vodenje Ukoma, se torej niso izkazala za povsem zgrešena.

                   

Saga okoli vodenja Ukoma je dobila popoln zaključek tistih šaljivcev, ki so ob odstopu dosedanjega vršilca dolžnosti Dragana Barbutovskega napovedovali imenovanje Primoža Cirmana na čelo vladnega urada za komuniciranje. On je bil namreč še edini izmed novinarjev portala Necenzurirano, ki ni dobil rente ali službe v krogih Gibanja Svobode. Namesto njega je Robert Golob predlagal kar njegovo ženo, Petro Bezjak Cirman – znano RTV sindikalistko, ki je tam skrbela, da je javna hiša ostala leva in pristranska.

Premier Golob je torej poskrbel praktično za vse novinarje portala Necenzurirano, ki so z medijskimi napadi pomagali rušiti prejšnjo Janševo vlado in ustoličiti levico. Vesna Vuković bo piarovka Gibanja Svoboda, Tomaž Modic pa bo za denar pomagal Mojci Pašek Šetinc pri njeni inkvizicijski parlamentarni skupini za pregon SDS.

Neodvisni novinarji kar čakajo, da jih zanese v politiko
Predvsem pa imenovanje Bezjak Cirmanove in ostalih v parlamentarne, vladne in strankarske službe znova dokazuje, da so nam medijsko sceno ves čas servirali levi aktivisti. Vse skupaj je še toliko bolj degutantno, ker se imajo za predstavnike neodvisnega novinarstva in profesionalizma. Žal je takšnih, ki komaj čakajo, da vstopijo na levo politično sceno, še ogromno, pa vendar vam bodo do zadnjega lagali, da so branilci svobodnega novinarstva.

Sara Kovač

 

Sorodno

Zadnji prispevki

Golobovo bežanje od problemov bo državo še kako drago stalo

Ta konec tedna se bo v Švici odvijala mirovna...

Hrvaški 822 milijonov, Sloveniji zadržanje

Evropska komisija je včeraj potrdila petega, doslej največjega hrvaškega...

Kuba: Režimski kršilci človekovih pravic bežijo v ZDA zaradi strahu pred socializmom

Kubanska tožilka, ki je leta 2021 v zgodovinskem protestu...