[Foto] Na protestih v Ljubljani, kamor so med drugim vabili skrajna Levica, LMŠ in SD, mrgolelo totalitarnih simbolov in zamaskiranih skrajnežev, ki jim za javno zdravje ni mar!

Datum:

Na petkove protivladne proteste so več dni med drugim vabile politične stranke skrajna Levica, LMŠ in SD, ki pa jim je po podatkih policije uspelo privabiti vsega 5.500 udeležencev. Med njimi so bila vidna imena, kot so Marko Koprivc, Jernej Štromajer, Tanja Fajon, Luka Mesec, Miha Kordiš in Damir Črnčec, ni pa manjkalo niti zamaskiranih skrajnežev iz vrst antifa in nevarnih provokatorjev, kot je Igor Bricelj, ki se je v preteklosti nekaterih protestov že udeležil oborožen. Svoje protidemokratično razpoloženje so protestniki podkrepili z razkazovanjem totalitarnih simbolov SFRJ in teroristične Palestine, ni pa manjkalo niti drog in alkohola.

Kljub temu, da epidemije še ni konec in še vedno velja prepoved zbiranja, so skrajni levičarji v petek zvečer v Ljubljani uprizorili protivladni protest, ki se ga je po podatkih policije udeležilo 5.500 oseb, ki so kolesarile po središču Ljubljane. Številka pravzaprav ni visoka, še posebej, če upoštevamo, da so na proteste vabile nekatere politične stranke, kot so skrajna Levica, Lista Marjana Šarca in Socialni demokrati.

Iz vrst slednjih smo tako lahko na kolesih opazili poslanca Marka Koprivca, nekdanjega državnega sekretarja Jerneja Štromajerja, ki smo si ga zapomnili po sovraštvu do kristjanov in evropsko poslanko Tanjo Fajon. Slednji so pred kratkim ukradli kolo, tako, da si je z namenom protestiranja morala pri Zoranu Jankoviću izposoditi BicikeLJ.

Foto: družbena omrežja

Šarec na protest poslal svojega oprodo Črnčeca
Osramočeni nekdanji predsednik vlade Marjan Šarec se protesta ni udeležil, je pa tja poslal svojega oprodo Damirja Črnčeca. Slednji je v vlogi državnega sekretarja v kabinetu predsednika vlade zadolženega za nacionalno varnost do zadnjega preprečeval sklic Sveta za nacionalno varnost, zdaj pa je zaposlen v poslanski skupini LMŠ.

Foto: družbena omrežja

Na protestu ni manjkal Igor Bricelj, ki se je v preteklosti na protestih pojavljal oborožen
Sicer pa so se protesta udeležili številni znani skrajneži, med njimi tudi Igor Bricelj, ki se udeležuje vseh levičarskih shodov, na enem pa je bil v preteklosti oborožen celo z nevarno katano.

Foto: družbena omrežja

Na protestu mrgolelo zamaskiranih pripadnikov antifa
Prav tako je na kolesih mrgolelo skrajnežev in pripadnikov antifa. Ti so sicer kolesarili močno zamaskirani, a so nase opozarjali s prepoznavnimi simboli.

Foto: družbena omrežja

Ni manjkalo niti simbolov teroristične Palestine in SFRJ
Že v zadnjih tednih smo lahko ugotavljali, da protestnikom demokratične vrednote niso posebej blizu. Spodkopavajo namreč demokratično voljo ljudstva in si, v primeru, ko na oblasti ni levica, želijo izvesti kar revolucijo. Dodatno pa so svojo nagnjenost k totalitarizmu in terorizmu podkrepili s prikazovanjem številnih takšnih simbolov, med drugim Socialistične federativne republike Jugoslavije in teroristične Palestine.

Foto: družbena omrežja

Moški tudi v Mariboru mahal z zastavo SFRJ
Podobno kot v Ljubljani je bilo tudi v Mariboru, kjer je moški razburil z mahanjem z veliko zastavo SFRJ.

Foto: družbena omrežja

Mnogi pijanci in narkomani so se protesta udeležili, da bi se napili in zadrogirali
Protesta so se udeležili številni vidno pijani posamezniki, nekateri pa so s popivanjem nadaljevali tudi tekom protesta. Po naših informacijah na protestu ni manjkalo niti nelegalnih drog, kot je običajno za takšne dogodke levičarjev.

Foto: družbena omrežja

Skrajneži bi se drugače mislečih rešili s “šusom v glavo”
Zgovorno je tudi sporočilo enega izmed skrajnežev: “Čist vsi politiki so gnide, prasci, dbili, cigani, podgane, pedri, pedofili, pičkice, kuzle, kurbirji in še kaj, zato upam da pocrkajo vsi, od desnih do levih. Take oprance ko ste vi pa pred zid pa šus v glavo. Šele pol bo v državi mir!”

Foto: družbena omrežja

Rok Krajnc

Sorodno

Zadnji prispevki

Shema, ki pojasni, kakšno bogastvo so si nagrabili “necenzurirani”

"Necenzurirano" novinarstvo ni poceni. Iz sheme, ki jo objavljamo...

Pavel Rupar ne gre na evropske volitve – za evropsko poslanko podprl Zalo Tomašič

Na današnji tiskovni konferenci ljudske iniciative Glas ljudstva in...

Zaključujejo se dnevi Škofjeloškega pasijona

Letošnji Dnevi Škofjeloškega pasijona se zaključujejo. Pred nami je...