[FOTO – NI ZA OBČUTLJIVE] Napad z nožem v Splitu: Moški zabodel 4 osebe, med katerimi je bil tudi policist!

Datum:

V petek zgodaj zjutraj je moški na vhodu v gostinski objekt na plaži Bačvice v Splitu poškodoval štiri osebe. Poškodovane, med katerimi je bil tudi policist, so oskrbeli v splitski bolnišnici. Policija je napadalca že aretirala, posnetki dogodka pa so pretresljivi.

Zločin je izvršil 42-letni moški, ki je po poročanju spletnega portala 24 sata v petek ob 3.30 na vhodu v gostinski objekt na splitski plaži Bačvice napadel ter z nožem poškodoval štiri osebe. Po uradnih informacijah so med poškodovanimi uslužbenci lokala ter tuji gostje, ki so utrpeli poškodbe stegen, rok, nog in trebuha.

Policija je bila o napadu obveščena ob 3.42 in je hitro prispela na kraj dogodka. Kljub prvim poročilom, da gre za eno poškodovano osebo, so takoj po prihodu ugotovili, da so poškodbe v resnici utrpele kar štiri osebe. Napadalca, ki je pri sebi še naprej imel nož, so policisti hitro našli ter ga aretirali. Pri aretaciji pa so naleteli na težavo. Osumljenec se je namreč tako močno upiral, da so si morali policisti najprej pomagati kar s sprejem za oči, zaradi česar je v nadaljevanju tudi napadalec prejel zdravniško pomoč.

Foto: Facebook

Med poškodovanimi tudi policist, ki ni bil na dolžnosti
Posnetki očividcev omenjenega dogodka so pretresljivi. Prikazujejo namreč ranjene, ki ležijo na tleh v krvi. “Sprašujem se, kaj je imel ta človek v glavi, ko je zabodel štiri ljudi – osebje, neznane goste, naključne mimoidoče – v noge, boke, roke, jetra?” je zapisal eden izmed očividcev. Slobodna Dalmacija sicer poroča, da je bil med poškodovanimi tudi policist, ki ni bil na dolžnosti. Z njim se je napadalec najprej sporekel ter ga poškodoval, v nadaljevanju pa se je lotil še dveh hrvaških državljanov ter enega državljana Avstrije. Poškodovance so oskrbeli v bolnišnici v Splitu. Poškodovanega policista so morali tudi operirati.

Foto: Facebook

Rajko Golob

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Izraelski zunanji minister: EU naj takoj sankcionira Iran!

Iranska revolucionarna garda je pred obalo Združenih arabskih emiratov...

Šestim novinarjem odpoved pogodb, Martić nadaljuje Golobove čistke

Še šestim izkušenim novinarjem in urednikom RTV Slovenija –...

[Video] Poslanec sovražne “Svobode” poslanske kolege označil za sodrgo

Poslanec Gibanja Svoboda Aleksander Prosen Kralj zase pravi, da...

[Ekskluzivno] Milović razkriva, kako je Čeferin pripravljen izdati svoje najbližje

Boris Tomašič je v tokratni ekskluzivni oddaji gostil Miloša...