[FOTO – NI ZA OBČUTLJIVE] Napad z nožem v Splitu: Moški zabodel 4 osebe, med katerimi je bil tudi policist!

Datum:

V petek zgodaj zjutraj je moški na vhodu v gostinski objekt na plaži Bačvice v Splitu poškodoval štiri osebe. Poškodovane, med katerimi je bil tudi policist, so oskrbeli v splitski bolnišnici. Policija je napadalca že aretirala, posnetki dogodka pa so pretresljivi.

                   

Zločin je izvršil 42-letni moški, ki je po poročanju spletnega portala 24 sata v petek ob 3.30 na vhodu v gostinski objekt na splitski plaži Bačvice napadel ter z nožem poškodoval štiri osebe. Po uradnih informacijah so med poškodovanimi uslužbenci lokala ter tuji gostje, ki so utrpeli poškodbe stegen, rok, nog in trebuha.

Policija je bila o napadu obveščena ob 3.42 in je hitro prispela na kraj dogodka. Kljub prvim poročilom, da gre za eno poškodovano osebo, so takoj po prihodu ugotovili, da so poškodbe v resnici utrpele kar štiri osebe. Napadalca, ki je pri sebi še naprej imel nož, so policisti hitro našli ter ga aretirali. Pri aretaciji pa so naleteli na težavo. Osumljenec se je namreč tako močno upiral, da so si morali policisti najprej pomagati kar s sprejem za oči, zaradi česar je v nadaljevanju tudi napadalec prejel zdravniško pomoč.

Foto: Facebook

Med poškodovanimi tudi policist, ki ni bil na dolžnosti
Posnetki očividcev omenjenega dogodka so pretresljivi. Prikazujejo namreč ranjene, ki ležijo na tleh v krvi. “Sprašujem se, kaj je imel ta človek v glavi, ko je zabodel štiri ljudi – osebje, neznane goste, naključne mimoidoče – v noge, boke, roke, jetra?” je zapisal eden izmed očividcev. Slobodna Dalmacija sicer poroča, da je bil med poškodovanimi tudi policist, ki ni bil na dolžnosti. Z njim se je napadalec najprej sporekel ter ga poškodoval, v nadaljevanju pa se je lotil še dveh hrvaških državljanov ter enega državljana Avstrije. Poškodovance so oskrbeli v bolnišnici v Splitu. Poškodovanega policista so morali tudi operirati.

Foto: Facebook

Rajko Golob

Sorodno

Zadnji prispevki

SDS: Poraz vladajoče koalicije na evropskih volitvah bo še povečal njeno nesposobnost

Slovenska demokratska stranka je na seji sveta SDS opravila...

Danes: 53. tabor slovenskih pevskih zborov v Šentvidu pri Stični

V Šentvidu pri Stični bo danes osrednja prireditev 53....

Černač: Slovenija je izgubila vso verodostojnost

Po medijskem razkritju zaušnice, ki jo je Evropska komisija...