Gostilniški pretep na Mostu na Soči se je sprevrgel v klavnico – ena oseba umrla

Datum:

V gostinskem lokalu na Tolminskem je v četrtek zvečer prišlo do spora med gosti lokala. Udeleženih je bilo več oseb, 56-letni slovenski državljan pa je osumljen, da je z ostrim predmetom poškodoval 25-letnika, prav tako državljana Slovenije. Ta je zaradi poškodb umrl. Še ena oseba je bila poškodovana, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Policija je bila o dogodku obveščena nekaj po 20. uri. Obravnavo primera so nato prevzeli novogoriški kriminalisti, na kraju sta bila tudi okrožna državna tožilka in preiskovalni sodnik, ki je odredil sodno obdukcijo umrlega.

Kot je v današnji izjavi povedal vodja sektorja kriminalistične policije PU Nova Gorica Marino Pangos, naj bi bili udeleženi v sporu znanci. Po neuradnih informacijah se je tragični dogodek zgodil na železniški postaji na Mostu na Soči, česar pa Pangos ni želel potrditi.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja so na kraju osumljenemu odvzeli prostost, po preiskavi pa so ga s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Zaradi interesa kriminalistične preiskave in izvajanja dodatnih preiskovalnih dejanj drugih podrobnosti v tem trenutku še ne morejo posredovati, so še sporočili novogoriški policisti.

C. Š.

Sorodno

Zadnji prispevki

Judovski rabin šokiran nad grožnjami s smrtjo, ki jih dobiva od Slovencev

Judovski rabin David Belman, ki deluje v Sloveniji, je...

Krvav obračun v javnih sanitarijah v Celju

Celjski policisti so v nedeljo v enem izmed javnih...

Svet se pripravlja na globalni spopad, Golob pa nabira šparglje in zajtrkuje

Neposredni napad Irana na Izrael je povsem in za...

Utrinki z nedeljskih srečanj podpornikov stranke SDS

Včeraj je potekalo srečanje članov in podpornikov Posavske in...