“Homo Soros” ali kakšno novo človeško vrsto vzreja samooklicani filantrop

Datum:

Agenda finančnega špekulanta Georgea Sorosa je v političnem prostoru pognala tako močne korenine, da v Belo hišo ne potrebuje posredovati svojih ljudi. Levici je po svetu uspelo zbrati politični kapital, ob čemer je igrala na noto “zatiranja” vsakovrstnih manjšin, ki bi jih morala družba sprejeti, kar pomeni propad že tako načetih civilizacijskih okvirjev. 

                   

Milijarde dolarjev, ki jih investira samooklicani filantrop George Soros v kulturo, izobraževanje, znanost in medije, so pripomogli k uspešnemu socialnemu inženiringu, s pomočjo katerega je finančnemu špekulantu uspelo “vzrediti” novo človeško vrsto po svoji pokvarjeni, grdi podobi. Gre za klone, ki zavestno ali nezavedno uresničujejo njegovo veličastno agendo uničevanja globalne družbe: popolno atomizacijo družbe, oropanje ljudi njihovih naravnih vezi in korenin, kar pomeni tudi oropanje identitete, poroča Polonia Christiana.

Tako se ustvarja svet, v katerem živijo ljudi, ki jih v življenju žene hedonizem in postajajo idealna, potrošniško naravnana družba. Rek “kruha in iger” je zamenjal prav tako učinkovit rek “spol in potrošništvo”, kar je še dodatno začinjeno z neizmernim navdušenjem nad “zelenim redom” ter kultom Matere Zemlje, kar je poganska ustreznica indijanski boginji “Pachamama”. Kot se opaža, zamisli Sorosa prodirajo celo v sam Vatikan, kar se med drugim kaže kot nekritične zahteve po podeljevanju begunskih pravic vsem ilegalcem. Tudi Radio Vatikan smo že slišali razglašati, da ima vsakdo pravico izbrati svoj kraj pod soncem, ki mu najbolj ustreza.

Ilegalni migranti (Foto: družbena omrežja)

Podobne procese lahko opazimo tudi v političnih strukturah Evropske unije. Tako med drugim Evropsko sodišče za človekove pravice, bedi nad “odprto” razlago človekovih pravic, ki jo razume ločeno od vseh naravnih, antropoloških in državnih meja. Progresivizem seveda ne pozna meja, “Homo Soros” pa bo po potrebi mutiral dalje, tako kot mutira koronavirus, samo da bi čim dlje časa preživel. V tovrstni družbi se opaža tudi poseganje v vezi med starši in otroci, obenem pa se že pojavljajo ideje o postavljanju pod vprašaj pomena zasebne lastnine. 

Soros naj bi obilno financiral ameriške predsedniške volitve 2020
Predlani smo že poročali, da je uničevalec sodobnega sveta, Soros, za ameriške predsedniške volitve pripravil nov finančni paket, vreden več kot 5 milijonov dolarjev. To je bistveno več kot na volitvah leta 2016, ko je doniral 2,1 milijona dolarjev. Breitbart je v preteklosti že večkrat poročal, da se Soros vmešava v številne notranje, na videz nevidne politične boje v ZDA, ko gre za imenovanje tožilcev in drugih funckionarjev. Pri tem podpira progresivne levičarje nasproti modernim levičarjem.

Domen Mezeg

 

Sorodno

Zadnji prispevki

Na tekmi s Srbijo se bo srečala balkanska naveza Vučić, Golob in Janković

Ob robu evropskega nogometnega prvenstva in pred četrtkovo tekmo...

Zgodba dveh digitalnih Slovenij

Prejšnji minister za digitalno preobrazbo v Janševi vladi je...

Miran Videtič: “Sile, ki težijo k spremembi smeri EPP-ja, bi znale uspeti!”

"Skratka, nekaj se bo dogajalo, čuti se neka napetost...

Ustvarjalna svoboda, ne izključevanje – upanje za vse

Za nami so evropske volitve, v katerih smo se...