Islamizacija Zahoda v pogonu: bogati muslimani študentom džihadistom plačujejo šolnine na prestižnih univerzah

Datum:

Nekdanja radikalna islamistka se je spreobrnila v evangeličanko in svari Zahod pred obliko džihada, ki se je začel pojavljati v izobraževalni sferi. Isik Abla je za Christian Post povedala, da bogati muslimani pošiljajo študente džihadiste v ZDA in v ostale države na Zahodu, z namenom, da se infiltrirajo v najboljše svetovne univerze in tako prispevajo k doseganju končnega cilja. To je islamizacije Zahoda. 

Pojasnila, da obstajajo različne vrste džihada. Poleg fizičnega džihada, ki temelji na uporabi sile napram nevernikom, obstajajo tudi: izobraževalni, populacijski, medijski in ekonomski džihad.

Bogati muslimani plačuje šolnine na prestižnih šolah
Po prepričanju Isik Able so te vrste džihada integrirane v zahodnem svetu. Dodala je, da je tudi njo mož rekrutiral prek izobraževalnega džihadizma. Izobraževalni islam namreč skrbi za plačevanje šolnin študentov, ki obiskujejo najbolj prestižne šole in univerze na Zahodu, kot so Harvard, Princeton in Yale. Povedala je, da je cilj, da se džihadiste umesti na visoke položaje z namenom, da bodo ti lahko usmerjali, kaj se mora dogoditi na Zahodu, pri čemer imajo v mislih islamizacijo Zahoda.

Univerza Harvard (Foto: iStock)

“Nekega dne sem se zbudila in spoznala, da me islamski ekstremisti izkoriščajo za doseganje svoje agende, zato sem se odločila, da pobegnem iz Turčije v ZDA, da se rešim nasilja, ki je izviral iz ekstremno nasilne zakonske zveze,” je povedala Isik Abla. Po prihodu v ZDA je začela delovati v skladu s pravili krščanskega delodajalca, kjer je našla Jezusa, poroča Christian Today. “Nekega dne sem se želela ubiti in storiti samomor, potem pa se mi je na čudežen način prikazal Jezus in mi popolnoma spremenil življenje.”

Isik Abla (Foto: Printscreen/YouTube)

Prek Facebooka je sporočila, da sploh ni imela identitete, dokler ni spoznala Jezusa. “Jezus mi je pokazal, zakaj sem bila ustvarjena in kako dragocena sem mu. To razkritje mi je spremenilo življenje! Kot muslimanka sem bila manjvredna kot moški, ampak danes sem prek Jezusa Kristusa otrok edinega živega Boga.” 

N. Ž.

Sorodno

Zadnji prispevki

Še naslednjih pet let

"Njene napovedi so dovolj splošne in všečne vsem stranem,...

Zakaj ni slovenske zastave, kjer nastopa državna predstavnica?

Slovenska državna zastava simbolizira zgodovinski pogum skozi stoletja, ki...

Ruska mornarica je izgubila pomorsko bitko na Črnem morju

Ruska črnomorska flota je pred vojno z Ukrajino vzbujala...

Neverjetno veliko Američanov podpira politično nasilje

Ameriška politična resničnost je vedno bolj podobna slovenski. "Pajdaška"...