Zapor znotraj zapora: Islamski skrajneži celoten zapor spremenili v območje šeriatskega prava

Datum:

Islamski skrajneži so prevzeli popoln nadzor nad delom zapora in ga spreobrnili v “prepovedano cono” (“no-go zone”) za ostale zapornike. Tiste, ki preselijo v ta blok, pa prisilno spreobračajo.

                   

Člani sindikata zapornih paznikov zapora v Leicestershiru javnost opozarjajo, da je celoten blok njihovega zapora pod “jurisdikcijo” šeriatskega prava. Šokantno stanje so odkrili, ko je tisoč muslimanskih zapornikov izjavilo, da so zaradi radikalizacije in porasta terorističnih vadišč ogroženi.

Številni nemuslimani so namreč zavračali nastanitev v ta strašljivi del zapora, saj njihovi člani na prišleke – če se ti ne spreobrnejo v islam – z grožnjami izvajajo hud pritisk, poroča britanski Express.

Znotraj zapora deluje zapor s šeriatskim pravom
Med šokantnimi obtožbami so tudi zgodbe o nemuslimanih, ki so bili opozorjeni, da na stenah zapornih celic ne smejo imeti plakatov s pomanjkljivo oblečenimi ženskami, prav tako pa se ne smejo tuširati goli. Viri so povedali, da imajo muslimanske tolpe svoja pravila in uporabljajo šeriatsko pravo. S tem so ustanovili svoj zapor znotraj zapora.

Zaskrbljenost se je še povečala, ko se je vodstvo zapora odpravilo na ogled zaporniških celic in se je na lastne oči prepričalo, kaj se tam dejansko dogaja. V sindikatu so zato že sporočili, da so dogajanja predali njihovi upravi za kazenske sankcije, ki je pristojna za nadzor nad zapori.

M. P.

Sorodno

Zadnji prispevki

Kulturni boj je zadnja “deviza” levice

"S tem bi radi na plano potegnili devizo, ki...

Prepoved Airbnb bo stanovanjsko krizo še poglobila

Kot smo že pisali tukaj, je stranka Levica glavni...

Za samopromocijo bi tudi lagal

Kako daleč gre lahko posameznik za pridobivanje "všečkov", slave...

Ali so partizani osamosvojitelji? Malo morgen!

Predsednica države Nataša Pirc Musar je ob dnevu državnosti...