Izdihnila še šesta smrtna žrtev črnega terorista – osemletni otrok

Datum:

Nočne more v Waukeshi še kar ni konec. Tožilstvo je v torek, 23. novembra 2021, da je zaradi posledic poškodb umrl še 8-letni Jackson Sparks. To je že šesta smrtna žrtev, med ranjenimi pa je kar 18 otrok. Število poškodovanih v, kar bi v normalnih okoliščinah bilo označeno za teroristični napad, se je po zadnjih informacijah povzpelo na 62 ljudi. Številni se nahajajo v kritičnem stanju, zaradi česar obstaja možnost, da bo število smrtnih žrtev v kratkem še narastlo.

81-letni Wilhelm Hospel, 79-letna Virginia Sorenson, 71-letna LeAnna Owen, 52-letna Tamara Durand, 52-letna Jane Kulich in 8-letni Jackson Sparks. To so imena vseh, ki so  doslej umrli v napadu Darrella E. Brooksa Jr. s terenskim vozilom na božično parado v Waukeshi v Wisconsinu.

Število ranjencev se je iz sprva poročanih več kot 40 povzpelo na 62 ljudi. Več oseb se nahaja v kritičnem stanju, med poškodovanimi pa je ravno tako kar 18 otrok.

Namerno skušal povoziti čim več ljudi

Čeprav naj bi Brooks v času, ko se je zagnal v množico na božični paradi po poročanju Breitbarta “domnevno” bežal z drugega kraja zločina, pa je policija poudarila, da je v množico ljudi zapeljal naklepno. V nasprotju s prvotnimi trditvami medijev policija v tem času napada ni preganjala Brooksa, ta pa je vseeno s svojim terencem prebil policijsko barikado, ki je varovala božično parado in skušal povoziti čim večje število ljudi. Pri 24ur izpostavljajo, da je Brooks v svojem terencu celo vijugal, da bi ja ubil čim več ljudi.

Kot smo poročali na Nova24TV, je Brooks na družbenih omrežjih pogosto pozival k nasilju nad belci, ravno tako je bil velik podpornik ekstremistov iz vrst BLM. Vseeno organi pregona vztrajajo, da vsem dejstvom navkjub ne gre za teroristični napad. “Ni dokazov, da bi šlo za teroristično dejanje,” je za medije v ponedeljek, 22. novembra 2021, zatrdil policijski načelnik Dan Thompson. Ta isti Thompson je junija 2020 vodil pohod BLM v Waukeshi in svoje policiste prisilil, da pokleknejo v čast črnskemu ekstremističnemu gibanju, ki požiga, ropa in uničuje.

Po napadu izbrisali njegova 

Kakor so opozorili pri  National Justice, je Brooks obsojeni pedofil, serijski zločinec in samooklicani črni terorist, ki zagovarja nasilje nad belci. Še pred dnevi je imel račun na Soundcloudu, kjer je pod “umetniškim imenom” Mathboi Fly širil sovraštvo in nestrpnost proti belcem. Ko je prišlo v javnost, kdo je v resnici Mathboi Fly, so pri Soundloudu tako kot na drugih družbenih omrežjih po hitrem postopku izbrisali njegov račun. A dovolj zgovorno je dejstvo, da vsebina ni bila sporna, vse dokler ni Brooks svojih groženj uresničil.

V nasprotju s prvotnimi trditvami medijev policija v času napada Brooksa ni preganjala, ta pa je vseeno s svojim terencem prebil policijsko barikado, ki je varovala božično parado, in skušal povoziti čim večje število ljudi.

Ivan Šokić

Sorodno

Zadnji prispevki

Še naslednjih pet let

"Njene napovedi so dovolj splošne in všečne vsem stranem,...

Zakaj ni slovenske zastave, kjer nastopa državna predstavnica?

Slovenska državna zastava simbolizira zgodovinski pogum skozi stoletja, ki...

Ruska mornarica je izgubila pomorsko bitko na Črnem morju

Ruska črnomorska flota je pred vojno z Ukrajino vzbujala...

Neverjetno veliko Američanov podpira politično nasilje

Ameriška politična resničnost je vedno bolj podobna slovenski. "Pajdaška"...