Izpoved elitne beograjske ‘sponzoruše’ Anđele, ki zapeljuje bogataše

Datum:

Vsaka ženska se znajde po svoje v življenju. Ženske, ki se pogosto zapletajo s premožnimi moškimi, se jim po balkansko reče ‘sponzoruše’, oziroma sponzoriranke. V Srbiji je svojo zgodbo sponzoriranke predstavila 27. letna Anđela S.

                   

Anđela S. je že veteranka svojega posla. Z vlogo zapeljevanj premožnih predstavnikov moškega spola je začela s svojimi 17. leti. To ji je ustvarilo luksuzno življenje, ki si ga sicer ne bi mogla drugače privoščiti.  Ne glede na vse prigode, Anđela redno investira v svoje telo. Na svojem telesu je imela v preteklosti veliko estetskih operacij, trikrat si je povečala prsi, popravila si nos, ustnice in zobe ter enkrat mesečno si vstavlja umetne trepalnice. Sama svojo srečno življenje utemeljuje s tem, da je imela v življenju srečo glede svojih razmerij s premožnimi moški.

Njen dan zgleda zelo preprosto. Vsako jutro popije kavo s svojim bogatim fantom, potem pa sledi pedikura, solarij in obisk frizerja. Očitki, da jo ljudje zmerjajo s ‘sponzorušo’, jo ne motijo. Sama trdi, da je imela srečo v življenju, da je lahko uživala z bogatimi moški. Sedaj uživa že dve leti v zvezi. Nazadnje ji je partner podaril avtomobil, sledi pa še nakup stanovanja.

BMW M2 (vir: twitter)

Beseda delo jo dela utrujeno in nesrečno
Aktualni fant pa je poskušal Anđelo prepričati, da si najde službo in zaposli. Ob teh besedah je Anđela postala utrujena in nesrečna, saj se je izgovorila, da želi svojemu dragemu biti vedno na razpolago, kadar bo želel. V svojih besedah je povedala, da je srečna v aktualni zvezi. Dokler bo njen izbranec imel na svojem računu zajeten kupček finančnih sredstev, bo Anđela še naprej veselo izkazovala zvestobo, vse do trenutka, ko bo ujela novo bogato moško žrtev.

Luka Perš

 

Sorodno

Zadnji prispevki

Klakočarjeva užaljena, ker nesojenega partnerja na slavnostno sejo spet ne bo

Premier Golob se bo na predvečer dneva državnosti udeležil...

Francoska desnica pripravljena voditi državo

Da so pripravljeni vladati Franciji, je na programski konferenci...