Janet in Graham Walton sta pred 35 leti dobila šesterčke! Poglejte jih danes!

Datum:

Janet in Graham sta se dolga leta borila z neplodnostjo, pa vendar nikoli nista opustila sanj, da bi postala oče in mama svojim otrokom. Janet je uspela zanositi po letih boja z neplodnostjo. In ko so bila dekleta na poti, je pozabila na vsa zdravljenja, na številne neuspehe in bolečino, ki jo je prenašala.Tako je pred točno 35 leti svet pozdravil prve šesterčke, šest zdravih deklic.

                   

In kot pravijo, dobre stvari pridejo do tistih, ki čakajo. Novica o nosečnosti je bila sprejeta z navdušenjem in nejevero. Po tolikšnem času je molitev Waltonovih končno dobila odgovor. Pravo presenečenje pa je prišlo, ko so jima povedali, da ne bosta dobila enega, tudi ne dveh, ampak šest dojenčkov v decembru 1983.

Deklice so bile popolnoma zdrave in ​​porod je potekal po načrtih, se tistega časa spominjata mama in oče otrok za spletni portalu WakeUp.

Hannah, Ruth, Luci, Kate, Jennie in Sarah so prinesle neskončno veselje in srečo v življenje svojih staršev. Bile so najbolj znane sestre v Liverpoolu in so pogosto pritegnile pozornost medijev, ki so se zanimali za življenje te družine.

Ko se Janet spominja prvih let življenja svojih čudežnih otrok, pravi, da sta bila z možem tako zaposlena z otroki, da sta komaj kaj spala. Pogosto se spomni, da so deklice za uro ali dve zaprle oči, in to je bilo vse. Janet se ni nikoli pritoževala, ker so bila ta dekleta njune sanje.

Deklice so počasi odraščale in morale so v šolo. Janet in Graham sta vedela, da je izobraževanje šestih otrok izziv, vendar jima je bilo veselje, da jih imata, vredno vseh žrtev. Te dni je družina po več letih ponovno objavila skupno fotografijo, ki je še isti trenutek postala hit družabnih omrežij in medijev.

Franci Donko

Sorodno

Zadnji prispevki

Karavana “Odprte kuhne” bo obiskala Ptuj

Na Mestni trg v Ptuju bo 20. julija in...

[Komentar] Atentat sredi Bidnovega kaosa

Poskus atentata na nekdanjega ameriškega predsednika se ni zgodil...

Panično poročanje ameriških medijev o poskusu atentata na Trumpa

Po poskusu atentata na Donalda Trumpa je večinske ameriške...