Je nasilnež s fotografije Sindikata policistov Slovenije ljubljanski mestni svetnik Janez Stariha?

Datum:

Sindikat policistov Slovenije je, o čemer smo že poročali, na družbenih omrežjih objavil prošnjo za pomoč. Vse uporabnike družbenih omrežij so prosili za informacijo, ali s priložene fotografije kdo prepozna identiteto nasilnega fanta, ki se je udeležil četrtkovih nasilnih protestov v središču Ljubljane. Omenjeni naj bi namreč udaril policista, medtem ko je bil ta sredi rabe prisilnih sredstev proti drugi osebi. Po družbenih omrežjih je zaokrožil kolaž dveh fotografij, iskanega policijskega neznanca, in ljubljanskega mestnega svetnika, Janeza Starihe z namigom, da bi zakrinkani nasilnež lahko bil prav Stariha.

                   

Po družbenih omrežjih kroži kolaž dveh fotografij, ki namiguje, da bi nasilnež, ki je zahrbtno udaril policista v akciji in katerega zakrinkano fotografijo je javnosti po dogodku posredoval Sindikat policistov, lahko bil ljubljanski mestni svetnik Janez Stariha.

Stariha, kot smo že poročali na Nova24TV, ima za sabo že več primerov odkritih groženj z nasiljem policiji. Še več, Stariha je znan po eksplicitnih, predrznih javnih grožnjah Policiji ter članom in članicam stranke SDS. Če bi torej kaj takega na nasilnih protestih storil, nas ne bi smelo čuditi in Stariha se tega tudi ne bi sramoval.

Stariha poziva k nasilju, in podpornikom SDS grozi s smrtjo (foto: twitter)

Ne dovolimo si špekulirati, če je na fotografiji res Stariha, vsekakor pa obstaja podobnost in kot dodatni indic, da bi lahko bil on, njegovo preteklo vedenje. Vsekakor ne bi škodilo, če policija preveri, ali je Stariha uresničil svoje grožnje.

Aleš Ernecl

Sorodno

Zadnji prispevki

Trump dosegel novo pomembno zmago

"Združimo se, da bi končali z vsakršnim oboroževanjem našega...

“Golobnjak” poskrbel za ponižanega Brgleza

"Vlada Republike Slovenije je na današnji dopisni seji na...

Podobnik podprl povezovanje SLS in NSi

Po dolgoletnem evropskem poslancu in nekdanjem predsedniku SLS Francu...

Je Klakočarjeva spoznala razsežnosti sejanja sovraštva do drugače mislečih?

Zaradi poskusa atentata na nekdanjega ameriškega predsednika se je...