Perverzno! Odpisali so mu 45 milijonov evrov dolgov, Janković pa prireja dobrodelni koncert za Krisa!

Datum:

Slovenski državljani so se množično odzvali na nemočen krik 19-mesečnega Krisa, čigar življenje zaradi redke bolezni visi na nitki. Njegovi starši so delili objavo, da obstaja upanje za Krisa, če v prihajajočih štirih mesecih dobi zdravilo, ki pa je dosegljivo le v Združenih državah Amerike in stane več kot dva milijona evrov. Svojo dušo si hoče zdaj očistiti tudi ljubljanski župan Zoran Jankovič, ki bo organiziral dobrodelni koncert v Stožicah. Dobra novica pa je to, da smo zbrali že skoraj milijon in pol evrov!

V teh dneh slovenska javnost in socialna omrežja spremljajo zgodbo 19-mesečnega Krisa iz Kopra, ki nujno potrebuje zdravilo v vrednosti 2,3 milijona evrov, da se mu bolezen ne bo razvila. V akcijo se je vključilo veliko znanih slovenskih športnih obrazov, med njimi tudi Luka Dončić. A kot kaže, je svojo priložnost začutil tudi ljubljanski župan Zoran Janković, ki bo organiziral v Stožicah dobrodelni koncert. Ali si s to potezo želi ljubljanski župan popraviti svojo javnomnenjsko podobo po zadnjih aferah, s katerimi je zaznamoval slovenski prostor?

Ob tem pa Jankovićeva poteza ni obrodila sadov javnosti. Veliko ljudi se zgraža nad hinavskim ravnanjem Jankovića, ki si hoče po težkih aferah popraviti svojo javno podobo na račun tragedije 19-mesečnega Krisa. “Motiv za Jankovićev dobrodelni koncert je ob gnevu 29 milijonov odpisanih pufov predvsem reševanje njegove umazane podobe, ne dečka Krisa. Če že, naj na skrivaj sam kaj primakne. Štrancarjev BIA Separation je, kot slišim, za Krisa že daroval 50.000 €,” je Jankovića izzval novinar Jože Možina na svojem Twitter profilu. “Neverjeten angažma POP TV,” pa je izpostavil, tudi na Twitterju, predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša ob novici, da se je ljubljanski župan aktiviral za organizacijo dobrodelnega koncerta v Stožicah.

Slovenci kažejo neverjeten angažma, zbrali skoraj milijon in pol evrov
Slovenci smo se še enkrat izkazali kot narod, saj smo vedno pripravljeni stopiti skupaj, ko je to najbolj potrebno. Dobrodelna akcija za Krisa je obrodila sadove, saj smo Slovenci v kratkem zbrali že skoraj milijon in pol evrov, sporočajo iz društva Palčica Pomagalčica. Ob teh podatkih smo lahko zadovoljni vsi državljani, saj se cilju dveh milijonov evrov zbranih sredstev za Krisa nezadržno približujemo. Ob tem se postavlja vprašanje, ali bo primer nesrečnega otroka spet izkoristila politika, kot ga zdaj hoče izkoristiti ljubljanski župan Zoran Jankovič?

Še vedno lahko pomagate!

Z SMS-sporočilom KRIS5 na številko 1919 ali pa prek TRR društva Palčica Pomagalčica, Glem 26, 6273 MarezigeSI56 0510 0801 6627 635, pri čemer je treba za namen poljubno visokega nakazila pripisati: za Krisa. TUJINA: navesti je potrebno BIC kodo Abanke, in sicer ABANSI2X.

 

Luka Perš

Sorodno

Zadnji prispevki

[Video] Izraelski zunanji minister: EU naj takoj sankcionira Iran!

Iranska revolucionarna garda je pred obalo Združenih arabskih emiratov...

Šestim novinarjem odpoved pogodb, Martić nadaljuje Golobove čistke

Še šestim izkušenim novinarjem in urednikom RTV Slovenija –...

[Video] Poslanec sovražne “Svobode” poslanske kolege označil za sodrgo

Poslanec Gibanja Svoboda Aleksander Prosen Kralj zase pravi, da...

[Ekskluzivno] Milović razkriva, kako je Čeferin pripravljen izdati svoje najbližje

Boris Tomašič je v tokratni ekskluzivni oddaji gostil Miloša...