Kakšen šok tik pred porodom: Povsem nepričakovano izvedela, da bo v kratkem v isti porodnišnici rodila tudi moževa ljubica!

Datum:

Rojstvo otroka naj bi predstavljalo enega najlepših in najbolj magičnih dogodkov v življenju vsake žensko. Za eno izmed Američank, ki je nedavno rodila, pa tega vsekakor ni mogoče reči, saj je ta trenutek povsem zasenčila moževe nezvestoba. Znašla se je namreč v šoku, ko je tik pred porodom ugotovila, da se v isti porodnišnici nahaja tudi moževa skrivna ljubica. 

Še bolj šokantno pa je bilo spoznanje, da je moževa ljubica, tako kot ona sama, tik pred porodom. Babica, ki je bila dogajanju navzoča, prav tako ni mogla skrivati svojega začudenja nad nastalo situacijo.

Fotografijo je objavila na spletu
Pri soočenju razjarjene žene in nezvestega moža je v neposredni bližini sedela zdravstvena delavka, ki je tekom travmatičnega dogajanja posnela lasten selfi in ga objavila na ameriško spletno stran Reddit pod naslovom: “Ko nosečnica tik pred porodom izve, da je tik pred porodom tudi moževa ljubica”. Njen izraz na obrazu je dal vedeti, da je bila diskusija daleč od prijetne in da je bilo veliko kričanja.

Foto: iStock

Po poročanju Suna še ni povsem jasno, kaj se je dvojica pogovarjala, je pa mogoče sklepati, da pogovor ni bil prijazen. Objava selfija je sprožila val zgroženih odzivov obiskovalcev priljubljene ameriške strani. “Tako mi je hudo za njo, da je tik pred začetkom poroda izvedela, da je njen mož navadna gnida,” je zapisal eden izmed komentatorjev. Velika večina je sočustvovala s stisko in razočaranjem žene, moža pa označila za zgubo.

Nina Žoher

Sorodno

Zadnji prispevki

Zala Klopčič: Ljudje, ki spreminjajo spol, ne bi smeli biti zaposleni v šolstvu

S spletno komentatorko Zalo Klopčič smo se pogovarjali o...

Matjaž Han je novi predsednik SD

Matjaž Han je novi predsednik Socialnih demokratov. V drugem...

Vili Kovačič želi odpraviti neustavnosti referendumskega zakona

Vili Kovačič je na Ustavno sodišče RS vložil pobudo...

Tretjina azilantov v Avstriji je povsem nepismenih

Kar dve tretjini migrantov, ki so jim lani v...