Kdo je fizioterapevtka, ki je postala nova tiskovna predstavnica na Ministrstvu za digitalizacijo?

Datum:

Ministrstvo za digitalizacijo ima novo tiskovno predstavnico. Nekdanjo slovenko leta, članico zelene stranke Vesna, ljubiteljsko fotomodelko, “socialite” – Petro Greiner. Na hodnike ministrstva za digitalno preobrazbo so jo verjetno pripeljala prav poznanstva. Do sedaj se je namreč ukvarjala s fizoterapijo, Pilatesom in družbenim ozaveščanjem.  

Bivša Slovenka leta Petra Greiner in nova tiskovna predstavnica Ministrstva za digitalizacijo je zelo zanimiva oseba. Že njena šefica, ministrica za digitalizacijo Emilija Stojmenova Duh, je zaslovela kot “Damjan Murko slovenske informatike”, s kom bodo primerjali njeno tiskovno predstavnico pa je še preuranjeno govoriti.

Po naših informacijah naj bi službo na ministrstvu dobila s poznanstvi z ministrico. Njene profile na socialnih omrežjih pa krasijo fotografije v spodnjem perilu. Tudi njena nenehna skrb za urejen in prikupen videz daje vtis, da gre za gospo, ki da veliko na svoj videz. Na Twitterju je zapisala: “Priletim na recepcijo in prosim za škarje. Na krilu se mi je zataknila zadrga in je s sebe nisem dobila že nekaj ur. Pristopi mlad zaposlen in mi reče, da sem ujeta.

Ustanovitveni kongres stranke Vesna – zelena stranka. Voditeljica Petra Greiner. Vir: STA

Slovenka leta
Sname značko z imenom in mi odpre zadrgo. Napisala bom pohvalo, ker me je (od)rešil. Ni gej. Naslednjič ga povabim v sobo.”
Znano je tudi, da se zadržuje v kulturniških krogih, povezanih s Fotopubom, podobno kot kulturna ministrica Asta Vrečko, minister za delo Luka Mesec idr. Obožuje družbo znanih osebnosti, denimo predsednika UEFE Aleksandra Čeferina, prav tako se je z Zavodom 13 angažirala za pomoč otrokom s posebnimi potrebami, saj je imela tudi sama hčerko Sofio z redko genetsko napako, imenovano trisomija 13. Leta 2017 je postala Slovenka leta.

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Ste videli njihove naslove? V Levici skoraj sami buržuji

Stranka Levica se svojim volivcem predstavlja kot "ekosocialistična" stranka....

Pasti evtanazije: Ubil se bo lahko vsak, ne samo na smrt bolni!

Je izčrpanje možnosti zdravljenja pogoj za evtanazijo? Ne. Po...

Drsimo: Slovenijo v 20 letih prehitele številne nekoč zaostale države

Od desetih držav, ki so leta 2004 vstopile v...

Zaton naše civilizacije je tik pred vrati

Vsaka civilizacija v zgodovini je doživela svoj vzpon, svoje...