Imigracija je samo nadaljevanje vojne z drugačnimi sredstvi

Ivan Šokić

Katalonija, Palestina, Kosovo, Tibet. Tu so še Severna Irska, Švedska, Kurdistan, Slovenija in še bi lahko naštevali, a ni potrebe. Za potrebe te kolumne se bomo osredotočili samo na prve štiri “dežele”, ki se soočajo z enakim problemom priseljevanja. Z enako tegobo se sooča celotna zahodna civilizacija, a za naštete štiri lahko rečemo, da je mogoče videti, kako je bolezen prešla v naslednji stadij.

Če je von Clausewitz trdil, da je vojna nadaljevanje politike z drugimi sredstvi, je izraelski vojni zgodovinar Martin van Creveld to dopolnil s trditvijo, da je imigracija nadaljevanje vojne na drugačen način. Edina razlika med vojno in imigracijo je čas trajanja. Vojne so relativno kratke in uničujoče, imigracija pa kakor rja deluje počasi, a nenehno.

Oglejte si še: Študent naj bo 

Posledice priseljevanja so enako uničujoče za kateregakoli od avtohtonih narodov. Ko je v državi dosežena kritična masa priseljencev, ti diktirajo način nadaljnjega sprejemanja političnih odločitev v državi.

Podcenjena moč priseljevanja
Samo zato, ker Mehičan pride v Ameriko, še ne bo čez noč postal Američan. Če pa je v Ameriki že vzpostavljena močna mehiška skupnost, ne bo čutil nikakršne potrebe, da bi se poskušal prilagoditi Američanom. V njegovih očeh za kaj takega niti ni potrebe, večino svojega časa tako ali tako prebije med svojimi sonarodnjaki, s katerimi govori špansko. Dejstvo je, da Katalonija nima realnih pogojev, da bi kadarkoli postala neodvisna država − ima preveč Špancev. Enako Palestina ne bo nikoli več “palestinska”, v njej je preveč Izraelcev. Kosovo zaradi vseh Albancev ne bo nikoli Srbija in Tibet zaradi priseljevanja Kitajcev ter razseljevanja Tibetancev ne bo nikoli mogel biti nič drugega kot samo še ena kitajska provinca.

Foto: epa

Ljudje radi podcenjujejo moč priseljevanja in uničujoč učinek, ki ga ima za avtohtono prebivalstvo. Pri tem ekonomska desnica rada navaja argumente v prid proste trgovine in zblojenega radikalnega individualizma, ki človeka osami in ga obravnava ločeno od družbe. Levica ni tu nič boljša, saj so v svojih domnevno človekoljubnih vzgibih v državo pripravljeni spustiti vse in vsakogar, ki si tega zaželi. Navsezadnje so za levico, ki je podpornica internacionalnega socializma, meje samo navidezne črte na zemljevidu, ki ločujejo ljudi. Opravka imamo torej s pohlepneži na eni in z bedaki na drugi strani, ki bi vsak iz lastnih sebičnih razlogov želeli trojanskega konja v državi.

Resnici na ljubo, včasih je preprosto nemogoče rešiti situacijo. Dober primer tega je Tibet. Proti veliki in močni komunistični Kitajski preprosto nikoli niso imeli možnosti. Dandanes jim preostane le samozažiganje sredi ulice. Dalajlama se jih spomni v svojih molitvah, Tibet pa še naprej ostaja v rokah Kitajcev. In teh je v deželi vedno več, Tibetancev pa vedno manj.

Številke povedo svoje
Ideja velike Albanije ni nikakršna skrivnost. Koliko so Albanci na tem sami zavestno delali, koliko pa je samo splet okoliščin, lahko le ugibamo. Če so na Kosovu včasih prevladovali Srbi, danes ni tako. Srbi odhajajo v tujino ali Srbijo, nimajo veliko otrok in počasi odmirajo. Albancem po drugi strani ni nikakršen problem, če je več kot 60 odstotkov prebivalcev na Kosovu mlajših od 30 let. Albansko moč je čutiti tudi v “Severni” Makedoniji, kjer so prav oni Zaevu zagotovili večino.

“Palestinci” v Izraelu stokajo, vse odkar je Izrael postal neodvisna država. Njegovi sosedje so to želeli hitro končati, a je na koncu zmagal Izrael. Število Izraelcev pa se na spornih območjih Gaze vztrajno veča. Kar ne gre z naravnim prirastom, storijo z razseljevanjem Palestincev in naseljevanjem Izraelcev.

In za konec še Katalonija. Največji problem katalonskega prizadevanja za neodvisnost so ravno številke. Po dostopnih podatkih v Kataloniji živi okoli 7,6 milijona ljudi, od tega je samo 4,4 milijona Kataloncev (tistih, ki govorijo katalonščino kot prvi jezik). To pomeni, da je v Kataloniji še 3,2 milijona Špancev, ki predstavljajo okoli 42 odstotkov katalonske populacije (po nekaterih podatkih naj bi bilo Špancev le 16 odstotkov). Z načrtnim naseljevanjem Špancev v Katalonijo je bila že pred časom onemogočena vsakršna možnost za mirno odcepitev. Prevelik del katalonske populacije so namreč Nekatalonci.

Ivan Šokić

 • janko

  Zelo poučen članek.
  ISTO velja tudi za Slovenijo, smo že na kritični točki. Stališče nas domoljubov je torej pravilno, povsem na mestu!

 • Amerikanc

  Kako lepo držijo gornje trditve, katere je v praksi sprovedel “drug tito”, je lepo vidno v Sloveniji in v njeni balkanski politiki. Titej nam je naselil toliko yužnjaških inženirjev in inteligence, da smo se popolnoma balkanizirali in Lj pripeljal tako daleč, da so Ljubljančani brez srbskega Vožđa popolnoma izgubljeni.

 • pajot

  Z nekaj besedami je Šokić povedal vse. Na primerih Tibeta in Kosova lahko vidimo kaj se bo zgodilo z nami. Sodelujemo v showu,ki se dogaja prav zdaj. Ta trenutek. In se tolažimo,da nas bodo obvarovali pred tem invazivnim islamizmom,drugi.
  Žal se bomo morali organizirati sami. Brez tuje pomoči. Tako je bilo,je in bo vedno v zgodovini.
  Šibkejši izgine.

 • Anton

  Nema nas više……. bo reku zadnji Slovenc.

 • Janez Novak

  Gobalisti, levi in desni, so že davno pripravili načrt odprave evropskih narodov prek ekscesnih migracij. To je multikulti. Cilj je oblikovanje evropske superdržave, Združenih držav Evrope, kjer bodo sedanje nacionalne države le še lokalne administrativne enote brez suverenosti. Nekakšne province imperija. Poleg tega bo orientalizacija Evrope omogočila nadalnje integracije v Severno Afriko in na Bližnji vzhod. Evroafroarabski imperij se bo širil na jug in na vzhod. Ustavil se bo šele na mejah Kitajske in seveda Rusije. Slednje mogoče tudi ne. Če globalistom uspe po Putinu instalirati kakšno globalistično lutko, ki bo ubogala zahodne imperialglobaliste, bo tudi Rusija postala del evro-ameriškega globalističnega multikulti imperija. Končni cilj je podreditev tudi Kitajske, kar bo verjetno najtrši oreh. Če evro-ameriškim globalistom to uspe, je planet “globaliziran”, kar pomeni, da lahko uresničijo svoje sanje: Svetovno državo s svetovno vlado (zametek OZN), svetovno vojsko (Zametek Nato) in svetovno valuto (zametek dolar), ki bo zasebna last evro-ameriških finančnih lordov.
  Zaradi načrta ustanovitve svetovnega globalističnega imperija globalisti podpirajo vse, kar slabi Evropo in Ameriko. Podpirajo migracije, podpirajo regresivno in destruktivno levico, podpirajo LHTB skupnost ker prispeva k poženščenju moških in k prevladi socialno destruktivnih feministk v politiki in drugod.
  Paradoks je, da ko bodo globalisti svoje cilje dosegli, bodo svojo politiko do spolov in spolnih deviacij zasukali za 180 stopnj. Orientalizacija Zapada bo imela za neizbežno posledico tudi ponovno odpravo enakopravnosti spolov in konec seksualne svobode, skratka konec LHTB skupnosti.

  • macon

   Cilj ni super država, temveč odprava zahodnega belega srednjega sloja, da bo elita lažje nemoteno vladala. Formalno gledano je za njih več družbenih pozicij, če je več entitet imenovanih države, v praksi pa so jim računalniki omogočili večjo povezanost kot kdajkoli. Mi drkamo po Facebookih in forumih, oni digitalizacijo uporabljajo za nemoten pretok kapitala.

   Produkcija lahko poteka brez zahodnega srednjega sloja, del bogastva bo in je že namenjen manjšim srednjim slojem v tretjem svetu. V totalu bo manjši odstotek bogastva namenjen ljudem kot nekoč na zahodu, več bo zažirala global(istič)na elita, vsaj tri četrtine do devet desetin človeštva bo globalnih revežev. V ta namen bodo cela področja družbeno in državno uničena, izgledala bodo kot Mehika v narko vojni, vladale bodo tolpe v nizkointenzivni vojni z drugimi tolpami in ostanki države.

   Mi smo zaradi levičarjev na poti k slednjemu izgledu in razvoju. Naslednji korak bodo getoizirane soseske islamskih pritepencev z nasilnimi tolpami in to bo veliko hujše kot so bili Jugoslovani, ki so v osnovi prišli delat v tovarne. Islamski mladci so prišli po socialne podpore in dobili jih bodo skupaj z blokovskimi naselji. Zrasel bo kriminal, Slovenci so že danes večinsko prebivalstvo samo po hribovskih vaseh in molče požirajo ves levičarski drek, koristolovski in debilni del mu še ploska.

   Na ta način bodo komunajzarji vladali za vedno in delali kar jim paše mimo in preko zakonov kot že danes. Pozabite volitve, so samo slaba tolažba.

   • Janez Novak

    Shulz, bivši predsednik Evropskega parlamenta, je odkrito izjavil, da država, ki ne podpira ideje o unitaristični superdržavi, Združenih državah Evrope (ZDE), nima kaj iskati v EU. Sicer pa malce pogooglaj in pobrskaj po youtubu. ZDE pa sploh niso končni cilj globalistov, končni cilj je Svetovna država. Tudi o tem obstaja veliko virov…

    • macon

     To, kar sem napisal, je hitreje in lažje uresničljivo. Najprej en velik geto oziroma čim večji.

 • Nakito Mijaši

  Zakaj potem Hrvati migrirajo Sokić? Za Slavonijo so umirali Hrvati, mladi fantje, danes se po slavonskih vaseh sprehajajo duhovi.

 • Artur

  Danes imamo masonske zapovedi katere mora izvajati katoliška Evropa. Cilj je enostaven, uničenje katolicizma, krščanstva pa tudi vseh drugih narodov in njihovih identitet ter vzpostavitev MINIONS EUdržave enoumja.
  Vse oznanil 2007 leta član Trilateralne komisije.

  Masoni su zapovjedali Evropi uvoz migranata
  Ako izbjeglice ne dođu – propada projekt – NOVI SVJETSKI POREDAK.
  https://antimigrant.ba/masoni-su-zapovjedili-evropi-uvoz-migranata/

  Rockefellerjeve Trilateralne komisije ???!!! Glej, glej kdo se je lani servilno štulil v tej masonsko zločinski združbi ? Gospod (mason ??!) Janez Janša, podalpski lokalni Igralec v EU NWO “masonskem teatru” good guy bad guy .

  Predsednik SDS Janez Janša na srečanju Trilateralne komisije med uglednimi in vplivnimi gosti iz celega sveta!
  http://www.demokracija.si/fokus/predsednik-sds-janez-jansa-na-srecanju-trilateralne-komisije-med-uglednimi-in-vplivnimi-gosti-iz-celega-sveta.html

  Ja kdo pa je ta Janšev stanovski kamerat José Manuel Barroso iz EU NWO Trilateralne komisije in za kaj se zavzema ?
  Evo ga:
  GLOBALIZACIJA: Barosso razotkrio NWO plan stvaranja europske federacije nacionalnih država ?
  https://www.novi-svjetski-poredak.com/2012/09/13/globalizacija-barosso-razotkrio-nwo-plan-stvaranja-europske-federacije-nacionalnih-drzava/

 • Artur
 • Artur

  Pogledajte kako migrantske bande uzvraćaju na gostoprimstvo:
  https://antimigrant.ba/pogledajte-kako-migrantske-bande-uzvracaju-na-gostoprimstvo/

 • Andrej

  Imigracije muslimanov so posledica delovanja pete kolone.

 • Slovenec 33

  Lepo razložena ena od oblik okupacije avtohtonih in njihovega zatiranja.

 • xtc

  Zadeva drži ,do neke mere kjrer ne poči.
  Vendar je razkorek med Španijo in Kosovom zelo velik–tudi kulturno gredo Katalonci bližje Šoancem kot Srbi Kosovarjem.
  Definitivno pa prihsjajo stvari,ki jih bo treba razmejiti.To pa ni ravno prijetno.