Levičarji se izdajajo za humanitarce, v resnici pa bi najraje pobijali svoje nasprotnike

Aleksander Rant, urednik in voditelj. (Foto: Nova24TV)

Pred dnevi smo bili lahko priča incidentu, ko je odlikovani član stranke Socialnih demokratov na družbenem omrežju Twitter odprto grozil staršem poslanca SDS dr. Anžeta Logarja. Mitja Crnkovič je zapisal: “Ata in mama Logar, a se bosta sama ubila, ali vaju je treba ubit zaradi spočetja in rojenja tega sprevrženega stvorenja?” Oglasil se ni nihče oziroma nobena od levičarskih organizacij, ki naj bi se borile proti sovražnemu govoru.

Tiho je bil Mirovni inštitut, tiho je bil Svet za sovražni govor, tiho je bila varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer. Tiho so bili tudi v stranki Socialnih demokratov. To lahko pomeni samo eno stvar. Zavržno ravnanje člana te naslednice Komunistične partije vsi odobravajo oziroma jih ne moti. Pozivanje k samomoru, umoru in imenovanje poslanca ”sprevrženo stvorenje” za levičarje ni nič napačnega. Zgolj mnenje.

Dvojni standardi levice so nevarnost za demokracijo
Kot lepo pokaže ta primer, so levičarji v svojem bistvu močno razcepljeni. Na eni strani v javnosti zagovarjajo ideje solidarnosti, strpnosti in miru, v resnici pa so skrajno nestrpni, sovražni in sebični. Zakaj to trdim? Primerov je nešteto. Pa poglejmo za začetek lažno solidarnost, s katero opletajo levičarji. Zadnji poskus, s katerim so hoteli upravičiti mit o solidarnosti, je migrantska kriza. Kljub temu, da ves svet ve, da je šlo za uvoz mladih radikaliziranih moških iz arabskega sveta, so levičarji v javnosti razglašali, da gre za humanitarni dogodek. Da je treba pomagati ubogim ženskam in otrokom.

Zaradi te lažne solidarnosti levice je Evropa v razsulu. Vrstijo se teroristični napadi, neasimilirani migranti po ulicah ropajo, morijo in posiljujejo domačine, domači prebivalec, ki ga, sploh v Sloveniji, tepejo visoki davki, pa je prisiljen gledati, kako njegov denar izginja za oskrbo ubogih in trpečih – ubogih in trpečih z najnovejšimi mobilnimi telefoni, velikimi zneski gotovine in skoraj 2000 evri, ki jih država nameni za njih. Koliko pa država nameni za vas? Niti centa. Vse kar imate – od zdravstva, šolstva, storitev – plačate z davki in prispevki.

Solidarnost levice je torej navidezen koncept. Solidarni so do ljudi, ki jim prinašajo volilne glasove, do vseh ostalih pa imajo gosposki odnos. Obnašajo se kot zemljiški gospodje, ki bolje vedo, kaj je dobro za vas. Po domače – imajo vas za butlje.

Strpnost do enakomislečih, odprto sovraštvo in grožnje do drugih
Strpnost je tudi eden izmed konceptov, na katerem levica gradi svojo ”moralno” večvrednost. Seveda gre strpnost samo v eno smer. Spomnimo se zapisov v Dnevniku, kjer so nekoč pisali, da bi bilo najbolje, če se vseh 30.000 članov SDS kar pobije. To seveda ni bil sovražni govor. Kje pa! Za levičarje je bilo to mnenje. Vzemimo zapis člana SD, ki je s smrtjo grozil staršem dr. Anžeta Logarja. To ni bil sovražni govor ali grožnja. Kje pa, to je bilo, za levičarje, upravičeno mnenje.

Nataša Pirc Musar, nekdanja informacijska pooblaščenka, je na Twitterju zapisala, da se takšne stvari pač dogajajo, ker se ljudje ne strinjajo z nekom. Zanimiva dikcija. Ko sem sam pisal o uvajanju LGBT-ideologije v vrtce in šole, se je takoj našla skrajna levičarska feministka, ki me je prijavila Društvu novinarjev Slovenije. Častno razsodišče tega režimskega društva me je seveda spoznalo za krivega sovražnega govora in spodbujanja sovraštva, pa nisem nikjer zapisal ”alo, homoseksualci, se boste sami pobili ali vas moramo mi?”

Tudi ko je predsednik največje opozicijske stranke na svojstven način opozoril na presstitucijo na RTV Slovenija, se je zganil cel levičarski medijski stroj. V zrak so skočile vse nevladne organizacije, ki jih izdatno financira ravno trenutna oblast. Janša je kriv, so s krvjo na rokah kričale feministke, režimski novinarji in nevladniki. Pa je Janša morda zapisal: ”Mojca P. Š. in Evgenija C., se bosta sami ubili ali vas moramo mi?” Nič podobnega. Ko pa levičar odprto grozi z umorom in poziva k samomoru, pa je to za dediče revolucije le mnenje.

Kaj vam je dala levica?
Če boste kdaj v prihodnosti imeli čas razmisliti v miru, boste hitro prišli do ugotovitve, da vam levica v vseh 26 letih naše države ni dala ničesar. Menjali so maske, a ideologija je ostala enaka. Kup bogatih kaviar-levičarjev, humanitarcev in progresivcev, ki živijo več kot dobro, in horda revežev, ki jih pred vsakimi volitvami ”nategnejo”. Levica igra na čustva ljudi, medtem ko desnica igra na razum. Zato so levičarji bolj privlačni politiki, saj igrajo igro čustev.

Pomoč ubogim, borba za delavce, boj proti korupciji. Same laži in natolcevanja. Levica se nikoli ni borila za delavce! Vsi vidni levičarji imajo dobre plače, dobre avtomobile in velike nepremičnine. Prav tako sindikalisti. Medtem pa se delavci, kljub 21-letni vladavini levičarjev, še kar zgarani vračajo domov in skušajo preživeti z minimalno plačo. Levičarji naj bi se borili proti zlobnemu kapitalu – kako je potem možno, da je v osrčju vsakega večjega finančnega škandala, vsake večje denarne malverzacije, vsakega ropa iz malhe davkoplačevalcev ravno levičar? Kako to, da se ti borci proti kapitalu najbolj mastijo, ko kapitalizem izkoriščajo v svoje tovarišijske namene.

Za zaključek. Levica nikoli ni zamenjala srca, zamenjali so le maske. Od leta 1945 naprej pri slovenski levici vlada ista ideologija. Izdajajo se za vse mogoče. Za zaščitnike ubogih, za prijatelje gejev (čeprav so jih v rajnki Jugi preganjali), za varuhe svobode govora (čeprav jo preprečujejo vsem, razen svojim), a na koncu velja le eno – če nisi z nami, si proti nam. Kot je njihovo ideologijo lepo povzel Mitja Crnkovič. Četudi se borite za dobre stvari, vas bomo umorili, samo zato, ker niste naši. Dediči krvave revolucije niso pozabili na okrutna dejanja svojih dedov. Nikoli jih niso priznali in nikoli se niso pokesali. Zato je toliko bolj verjetno, da jih bodo ponovili. A zlo levičarskega ekstremizma, ki sega v same vrhove levih strank in je protidemokratično, je treba enkrat za vselej ustaviti. Šele nato bomo lahko postali normalna država.

Aleksander Rant

 • dr Janez Sveti

  Levičarji so militantni sadistični psihopati,ki podobno kakor islamisti radi širijo svoje ideje z ognjem in mečem.Njihove ideje vedno temeljijo na strahovladi in jemanju tujega imetja v duhu enakopravnosti. Nikjer na svetu levica ne mara inteligentnih, samostojnih in svobodomiselnih ljudi.
  E moj Crnkoviču, jadna majka, koja te rodi.
  DR Janez Sveti genij

  • Zima prihaja

   Hm ,mar ni evropski človek tako zasedel južno in severno Ameriko pa se Avstralijo ,staroselce pa takorekoč uničil ….?

   • dr Janez Sveti

    Res je.
    DR Janez Sveti genij

   • Olga

    …in prinesel demokracijo in blaginjo, kar se še danes pozna! Kjer so se pa zasidrali komunisti (Kuba, Venezuela, Severna Koreja..) je šlo vse v maloro!

  • Ašnaj Zenaj

   Znaš srbski,komunist.

   • dr Janez Sveti

    Govorim več jezikov, pa izberi kateri ti bo bolj všeč. Zabitost kažeš že z tem komentarjem.
    DR janez Sveti genij

    • Ašnaj Zenaj

     Vem da boli ampak še zmer si komunajzar

     • dr Janez Sveti

      Boli? Daj ne bodi no ta teslo. Da bi te vzel resno, bi moral biti vsaj pol tako pameten kakor sem jaz. Tako pa je tvoje mnenje popolnoma nepomembno.

      DR Janez Sveti genij

     • Ašnaj Zenaj

      Očitno je, da nimaš kaj veliko pameti,da odgovarjaš na take butaste provokacije

     • dr Janez Sveti

      Zakaj ne? Tebe z lahkoto zabijam.
      DR Janez Sveti dominanten

  • Olga

   Pa še 100% prav ima! Komunisti so zločinci, ne damo tatovi!

  • indijanka

   Strah je prvinsko čustvo. Levica se je naučila manipulirati z njim. Zmanjša ga lahko le zaupanje. Romana in Anže končno vzpostavljata zaupanje. Postajata “močni” osebi političnega sveta. Levica ju s proti JJ politiko ne bo več zmogla utišati. Izmisliti si bo morala nekaj drugega. Nazadnje bo JJ s prerazporeditvijo bremena, lahko končno zadihal. Svobodno. Brez pritiska in brez nadzora. Po toliko letih. Njegov glas se bo slišal po vsej domovini. Nemoči Crnega se zato lahko le posmejimo. Desna pomlad prihaja! Mladenič in ženska. Izjemna odločitev. Modra

   • dr Janez Sveti

    Želim si SDS-a v bolj moderni obliki.
    DR janez Sveti vesoljc

    • indijanka

     Zahteven si ❤.

     • dr Janez Sveti

      Drugače bodo samo večna opozicija. Me bolj zanima posel, kakor politika, vendar to kar je sedaj ni politika ampak privatiziranje države.
      SDS se ukvarja s preteklostjo in za vse kar se zgodi krivi komuniste, ki jih že zdavnaj ni. Osebe,ki sami sebe imenujejo levi, oziroma prokomunistično usmerjeni, niso nič drugega kakor kruhoborci, ki radi živijo na tuj račun.
      Levice..tiste prave, delavske v Sloveniji ni. To so samo nekakšni lumpenproleteri z diplomami nepotrebnih znanj, ki jim je cilj državna služba ali agencija ali pa kakšna organizacij za jebnje radoznalih.
      DR Janez Sveti genij

 • janez zorman

  Komunisti so že pred drugo vojno, med drugo vojno in še po njej, dobesedno pomorili slovensko meščanstvo, deloma kmetsvo, izropali in pomorili pa so tudi industrialce in nekompatibilno inteligenco. Zato se čudim nekaterim slovenskim pomladnikom, da so nasedli levičarski ideologiji že leta 92 in se pustili pretentati raznim Spomenkam, Milančkom,…in smo takoj prišli nazaj na star tir, tako da smo uvozili Yugoslovanskega predsednika za premierja, pustili smo da deponirajo zločinske rdeče knjižice,…skratka še vedno se oddaljujemo od EU.

 • totex39

  Ravno zaradi vseh teh razlogov bi morali nevarne naslednike komunistične partije, ki se sedaj imajo za “levičarske demokrate” preprečiti njihova delovanja, ki lahko svoje besede tudi udejanjijo in bodo res začeli skupaj s islamisti pobijati.

  • primsek

   TOOO! Lustracija! Naj izginejo iz politike Grims, Tanko, Janša in vsi nasledniki komunističnih pristopov, preprečimo njihovo delovanje!

   • Olga

    Kučan, Forum 21 za zapahe!

   • šmentanamuha

    Demon.

 • Ivan Serpentinšek

  Kar narod dopusca to narod ma!

 • Zima prihaja
 • Antonius

  VERZIFIKATOR je še vedno
  blokiran, Tomašič in Petek
  sta pa še vedno *taglavna* v
  NOVI 24TV.
  —————————————-

  Guliver N.

  DEŽELA ZRCALKA

  Je dežela, kjer po glavi hodi,
  kvišku noge kjer drži večina,
  tam neznatna vgnezdi se manjšina
  ki deželo prav lahkotno vodi.

  Ni se tam kak Guliver sprehajal
  po deželi, kjer narobe glave
  mislijo, da so neskončno zdrave,
  kjer še maček kakor pes bo lajal.

  Tam se vidi vsaka stvar zrcalno,
  proti levi bere se pisava,
  čemur praviš vladavina prava,
  proti tebi scela je, frontalno.

  Kar bilo naj bi humanitarno
  in do vseh tako zelo odprto,
  v sebi je pokvarjeno, zavrto,
  proti levi bere se: nevarno.

  Kar tam imenuje se mirovno,
  kar sovražni govor zasleduje,
  tisto koruptivnost občuduje,
  proti levi bereš: protislovno.

  Proti levi vendar se ne bere,
  nejeverno z glavo boš odmajal,
  ker ne boš zrcalnosti dohajal,
  se medtem pošteno te odere.

  Tisto, kar razglaša za pošteno,
  se v deželi tej narobeglavi,
  tisto s tabo v naglici opravi,
  rdeče je, pa pravi si zeleno.

  Kdaj konča se ta zrcalna slika,
  boš morda čez leta končno vprašal,
  ko še zadnji fičnik boš prinašal,
  luknja da se zamaši velika.

  Se dežela ta še kdaj popravi?
  Tu odgovor res je enostaven:
  Ne, če kot doslej boš nedejaven,
  zadovoljen, ker stojiš na glavi.

  • indijanka

   Kako lahko pomagamo?

   • Antonius

    Vsa nezainteresiranost obeh najbolj odgovornih se kaže v tem, da je VERZIFIKATOR zastonj ponudil v pomoč NOVI 24TV celo programerskega strokovnjaka, pa ga nista Tomašič in Petek niti poklicala.
    VERZIFIKATORJU je namreč nekdo ukradel uporabniško ime, s posegom odgovornih na NOVI so blokirali pa napačnega.
    Ne vem, kako bi lahko pomagal drugače, kot pomagam mojemu prijatelju sovztrajniku in našemu VERZIFIKATORJU.
    Me pa drži, da bi razbobnal skrivano resnico o PRANJU DENARJA v rokometnem klubu v katerega je bil vpleten eden *pomembnejših* iz NOVE 24TV.
    Indi, Več ali manj si svoje že naredila. Pomagaš ga postavljati na vrh med najboljše komentarje, najbolj vidne in prebirane.
    Kaj naj?! Vztrajati je treba pa, če včasih nesramnost in zmerjanje še tako težko prizadenejo.
    :-)

 • cploger

  Zgleda, da bomo res morali mi.

  • Olga

   Ja kdo pa? Angleži, Madžari, Avstrijci?

 • primsek

  Polizanček, ki ne zna šteti do pet, trdi, da levica igra na čustva, desnica pa na razum. Že ta njegova butasta izjava kaže, da ni razumen,. Torej izjava ni točna in je lažnivec, ali pa je levičar po lastnem prepričanju : sta vek je namreč čustven, ne racionalen. Gre za tipičen manever tretjerazrednega pisuna na orbanovskem portalu

  • Olga

   Spet diskreditacija, ker ni argumentov? Že videno! Čisto po levaško!

  • sprehajalec

   Reciva takole. Ko zazidavaš rudnik z živimi ljudmi, delaš to s čustvi ali razumom?

   Po tvoji teoriji levica to počne z razumom.

  • šmentanamuha

   Ti si v službi demonov.

  • Soave

   Začni z racionalnostjo pri sebi, pa bo takoj bolje.

 • Olga

  V Angliji lahko davkoplačevalci komentirajo vedenje kraljeve družine in njene razsipnisti! V Butalah je pa negativen komentar na temo hčere predsednika upokojenskega stranke, ki ščiti samo priviligirane upokojence, že kriminal! Kaj pa je dala Slovencem dotična hči, razen da razsipa denar, ki ga njen oče z lahkoto ropa slovenskim davkoplačevalcem?
  Vsi na volitve naženimo levake na smetišče zgodovine!

 • Franc Šink

  Kdaj bo levičarjem končno jasno da je homoseksualnost bolezen, ki je v nasprotju z vsemi zakoni narave.Da takšni ljudje nas vodijo.Imam pravico biti hetero.

 • Olga

  Čestitke Aleksander Rant!

 • Miro Jereb

  Pounam človeka ki je poslal SMS: Vrni mi denar če ne te bom ubil……..in dobil je 6 mesecev zapora…verjetno zato ker ni bil rdeč niti v politiki niti v rdečem gospodarstvu…me zanima kako se bo pa to odvijalo. Sramota in skrb vzbujajoče so take grožnje rdečkarjev.

  • rabbit

   Jaz poznam človeka, ki je v svoji hiši po rokah z bejzbolskim kijev udaril roparja, ki je imel nakradeno zlatnino, denar in ostale vrednejše stvari že spakirane v kovčku. Zlomil mu je obe roki in dobil pogojno 1 leto zapora.

 • MEFISTO

  Komunisti izvajajo le sanitarno čiščenje in deratizacijo.

 • Janez

  Ja ?
  ZA TISTI SRAMOTEN ZAPIS – JE NAJBOLJE TOŽITI PISCA MITJO. L.R. J. KOMENDA

 • Hun

  tald Rant je pa ritopik

  • Janez

   PRAŠIČI
   SO VRSTA ŽIVALI.
   DA ČLOVEK POSTANE PRAŠIČ – NI TREBA, DA SE SPREMENI V PUJSA.
   DOVOLJ
   PIJS JE ŽE – ČE JE ” HUN ” .
   Se zdi. Se zdi z veliko verjetnostjo.
   Pujsi spadajo na gnojišče – zato – “HUNA” DOL S TEGA OK PORTALA. Lr. J. KOMENDA

   • Hun

    resnica pa to…te ne zanima..knjiznji molj

  • Olga

   Diskreditacija, ker ni več argumentov? Poznamo vaše metode! Rant je odličen novinar! Lepo vas je opisal!

   • Hun

    Olga ritopik

    • Korenjak

     Seveda. Na eni strani tuliš, kako so desničarji sovražniki gejev, na drugi pa vsakega desničarja zmerjaš z ritopikom. Leftardi.

     • Hun

      jst ne zmerjam in ne tulim, povem, ker pedra takoj vidiš..nimam pa nic prot njim…za vas desnicarje so pedri nesnaga, ki jo je potrebno spucat…

    • Olga

     Od pikov mi je všeč le sladica “čebelji pik”!

 • radames

  Seveda bodo tiho ob sovražnem izpadu Mitje Crnkoviča. Nobena institucija ne bo protestirala proti nasilnemu twitu.
  Kajti – in to si dobro zapomnimo – NIHČE od odgovornih ni bil za časa življenja, niti posthumno, obdolžen za MNOŽIČNE POBOJE. Nasprotno! Te ljudi se časti, se jim postavlja spomenike in teh spomenikov najbolj odgovornim (Kidrič, Kardelj) NOČEJO odstraniti.
  Vsi ti “heroji” in množični morilci so jim danes garancija in legitimacija za oblast. S priznanjem, da so bili tako hudi zločinci, da se doslej še nikoli tako hudi zločinci niso pojavili na slovenskih tleh, pade tudi njihova oblast.
  Zato bo zaveden Slovenec vedno črtil te zločince in jih ne bo NIKOLI pripoznal kot osvoboditelje. Ti ljudje so vredni vsega prezira in zaničevanja. Od tita navzdol. Do Kučana.

 • Gru

  Ce ne bote volili desnice ste horda revežev, ki jih pred vsakimi volitvami ”nategnejo”. ;)

  Tko se dobiva nove volilce ;)

 • Franjo Trojner

  Levičarji so zagrenjeni ljudje, krasi jih široka množica lastnih kompleksov. Politična levica ljubi in je zvesta Marxu, Marx pa ni maral osnovne celice družbe družino, ni maral kmetov, ne veleposestnikov, ne lastnikov tovarn, ne bankirjev, ne lastnike kapitala, še posebej ni maral vernih ljudi in ne demokracije in ni prenesel pogled na delavca, ki ni bil boljševik in nenazadnje Marx tudi preveč zavzetih boljševikov ni maral ………torej Marx ni maral nikogar zato niti njegovi častilci do leta 1991 komunisti danes vsi sami socialisti humanitarci gotovo nikak nemrejo biti! Me pa prav ta trenutek na laž postavlja radio, ki pravi, da je raziskava javnega mnenja pokazala, da je stranka SD prehitela na lestvici stranko SDS, te pa mi zdaj vi povejte, kdo je nor in kdo laže? Sedaj pa res verjamem, da mediji brez vseh težav lahko postavijo tudi opico na vsako izvoljivo mesto v državi.

 • Catwoman

  Da bi levičarji pobijali svoje nasprotnike, je bilo pogosto vidno tudi na tem portalu. Preveč jeze je v ljudeh in vsak ima pravico do svojega nenasilnega mnenja.

 • soc

  Ideološka podstat levice, marksistov v vseh pojavnih oblikah, je totalitarnost. Tako kot islama. Levice v obliki komunizma, fašizma, nacizma, in končno današnje frankfurtske šole neomarksizma.

  • Janez

   Točno to.
   Zelo dobra opredelitev. L.r. J. KOMENDA

 • Franc Bizjak

  Pravzaprav preveč prizanesljivih besed. Komunisti so bili v vseh svojih oblikah in podobah vedno izključno gangsterska organizacija. Laž, kraja in vse ostale izprijenosti, ki jih pozna človeški rod so bili vedno temelj njihovega delovanja in obstoja. Peščica naivnežev, ki je iz nevednosti zašla v njihove vrste tega dejstva ne spreminja. Edina “politika”, ki so ji komunisti vedno sledili je likvidacija drugače mislečih na tak ali drugačen način. Današnji levici, ki strumno vstopa v komunistične škornje ta trenutek razmere še niso toliko naklonjene, da bi si lahko dovolila fizične masovne likvidacije drugače mislečih daje pa sleherni dan in na vse načine vedeti, da je na te likvidacije pripravljena. Čas je, da se tega dejstva začne zavedati tudi desnica in se temu ustrezno pripravi.

 • Grenze

  Levičarji a se boste sami pobili a vas morjo desničarji oziroma pošteni SLOVENCI ?????..

 • Catwoman

  Zelo hudo je, ko nam levica po celi Evropi vsiljuje invazivno in nevarno vrsto, ki v naše okolje ne paše in nas ogroža. Tukaj ne gre za majhno število migrantov ampak za nekaj sto tisoč, nekaj milijonov ali nekaj deset milijonov?

  V praksi bi bilo nujno uvesti mehanizme, ki bi ločevali ‘plevel’ od zrnja in že v osnovi omejevali odklone, kakršni se pojavljajo na Švedskem in drugod, zaradi katerih se domače prebivalstvo čuti deklasirano in ogroženo (primer: simbolična kazen za posilstvo na Švedskem). Takšnih mehanizmov zaenkrat ni.

  Mislim, da na svetu ni države, ki bi tako širokogrudno in nekritično izvajala nekaj, kar ji na srednji in dolgi rok lahko zelo škodi. Levica je en sam VELIK ODKLON od normale!!!

  • Gru

   Se bolj hudo je , ker je desnica povabila migrante v EU ( teta Merkel ) ;)

   • Catwoman

    Merklova je bivša komunistka. Enkrat komunist, vedno komunist. Volk dlake ne menja. :-)

    • Gru

     Haha a tko k JJ , Gorenjak itd… ? ;)

   • Korenjak

    Merklovo so indokrtinirali v komunistični trdnjavi DDR. Združitev obeh Nemčij ni prinesla le bede iz vzhoda, ampak tudi vso komunistično navlako, ki je po združitvi le zamenjala obleko (postala navidezno demokratična), v svojem bistvu pa ostala plenilska, protinarodna sodrga.

 • Catwoman

  Razlika med komunistom in anti komunistom :

  Prvi berejo Marksa in Engelsa, antikomunist ga pa razume. To je pri nas tipično.

  • Corneliu

   Čista resnica

 • domovina mili dom

  Ej novinar, komunisti razumejo demokracijo, humanost, socialo. Seveda med enako mislečimi v barvnem spektru od roza do ultra rdeče.

 • Shalalabayzer

  G. Rant…vem da bom zvenel pokroviteljsko, vendar so že leninisti in trockisti govorili, da je kapitalist za ustvarjanje denarja (suženj, podložnik, tlačan), da ga lahko komunist (baron, grof, veleposestnik) razporedi in zapravi.

  Nič se ni spremenilo, in zato je vse v najlepšem redu
  …po njihovem, oni zgledno izvajajo revolucijo.

 • Burek Burecki

  Ah dejte no. Nic koliko krat sem zasledil v komentarjih kako bi pobijali. Teta olga bi pobijala celo muslimanske otroke tako da ne serte ker niste nic bolsi tle… Levi fasizem ali pa desni nacizem isti ste vsi…

  • Korenjak

   Pomanjkanje znanja zgodovine ali imaš slepo pego v dojemanju stvarnosti? Nacional socialisti (nacisti), so prav tako socialisti, kot jugokomunisti. Isto sranje, drugo pakovanje, bi rekli na jugu. Nacizem, fašizem, socializem: vzi -izmi so le totalitarizmi.
   Bi rad še? Hitler je vodil ljudstvo s propagansno mašinerijo, en narod, en voditelj en “reich”. Imel je hitlerjugend z uniformami in tajno policijo, ki je pobijala politične nasprotnike.
   Tito – in njegovi nasledniki danes – je imel propagandno mašinerijo, en narod (jugoslovanski), ki je imel enega voditelja; imel je titove pionirčke in mladince v uniformah ter tajno policijo, ki je pobijala politične nasprotnike.
   Res moraš biti slep, da ne viidš podobnosti med naštetitmi totalitarizmi.

  • Olga

   Kako si drznete lagati in natolcevati! Sram vas je lahko! Ste brez časti in morale! Kot vsi komunisti! Komunisti ste zločinci, ki ste se znašali nad slovenskim narodom in imate krvave roke! Pobijali ste otroke, celo nosečnice, jim celo izrezovali otroke iz trebuhov, posiljevali ženske, pobijali starce..Ni da ni! Ravnali ste enako kot danes islamisti!
   Vaš cilj je diskreditacija ljudi! Ker vas moti resnica, ki jo pišem!
   Fašizem, nacizem, komunizem, vse je levo! Imate krvave roke! Tudi ščuvanje, ki ga izvajate, je delo levičarja brez časti in morale! Ilegala, zahrbtnost! Vse za neke sprevržene, bolne cilje!

 • herman

  Vsaj uredniku Petku, ki je bil odličen novinar dokler ni prodal duše hudiču, bi lahko bilo jasno, da Nova24TV z objavljanjem takih nebuloz samo še povečuje odpor večine volivcev do SDS in da bodo zato tudi naslednje volitve predvsem volitve proti Janši. Škoda!

  • Janez

   TROBEZLJAŠ !
   Komendčani bomo volili Janšo in SDS.
   NAM JE
   TAK KOT JE –
   ČISTO OK. ZA 1000 % BOLJŠI OD SD, SMC, DESUS, ZL KOMUNISTOV4 L.R. J. KOMENDA
   P.S.
   KOMUNISTI SO NAS POBIJALI, NAM PREPOVEDOOVALI VERO, NAS ZAPUFALI ITD.

  • Korenjak

   Jaz bi k urednikovim besedam dodal še: lažna skrb za drugega. Zanimivo, koliko levičarjev vas “iskreno skrbi”, da je SDS sicer v redu, ampak dokler imajo takšno vodstvo in takšen medij, kot je nova24, ne bodo prišli nikamor. In obvezno pomilovalno dodajo: “Kakšna škoda”. Saj pravim: biti levičar ni politično prepričanje, je okvarjeno stanje duha, njihov čustveni svet pa ne samo nepristen, ampak zlagan do obisti.

  • Franjo Trojner

   De, de, de, če bi jaz včaraj iz vsaj treh metrov na glavo na beton pado bi ti danes morada celo verjel, tako pa veva oba, da ti proti Janši in SDS zaradi nekih svojih koristi itak vedno že od same osamosvojitve vun glasuješ. Herman morda ti bo kmalu v tvojo betico kanulo, da je glas oddan proti g. Janezu Janši in stranki SDS v bistvu glas oddan proti demokracij, glas oddan proti pravni državi, glas oddan proti normalni državi, glas oddan proti domoljubju, glas oddan proti narodni zavesti, glas oddan proti lastni kulturi, običajem in tradiciji, glas oddan proti sprejetju vseh nujno potrebnih reform, glas oddan za še večje zadolževanje države, glas oddan za še dodatno nabijanja veno znova novih davkov, glas oddan za nelegalno odpiranje mej za ekonomske migrante, glas oddan za povečanje javnega sektorja, glas za nekaznovanje povzročiteljev bančne luknje, glas oddan za nekaznovanje kriminalcev ki so oprali 1 milijardo $ v državni banki, oddan glas za dolge čakalne vrste v zdravstvu, glas oddan za nekaznovanje razbohotene korupcije v zdravstvu, glas za nelegalno podeljene dodatke za stalno pripravljenost, glas oddan za mizerne plače in penzije, glas oddan za tradicionalni družini neprijazno politiko, glas oddan za širjenje kristjanofobije, skratka oddan glas za totalno uničenje države in naroda!

   • herman

    Torej bo najmanj 75% Slovencev po tvojem glasovalo za totalno uničenje države in naroda. Res čuden ta narod!

    • Franjo Trojner

     75% Slovencev ne more glasovati! Glej vsak, ki ima volilno pravico naj gre na volišče in naj glasuje po svoji vesti in lastni presoji. Herman daj mi povej zakaj ravno politično levico, ki vlada že 26 let in ni za državo in za državljane naredila nič dobrega in sprejela niti ene samcate nujno potrebne reforme. Povej mi Herman kaj za vraga so levičarji na oblasti skupaj z svojimi levimi sindikati naredili za delavca ali penzijoniste, brezposelne in študentarijo. Daj mi Herman prosim podrobno in po resnici odgovori!

   • Karmen

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • ljubinica

  Laz je v samem jedru levicarstva.
  To je ze pred vec kot pol stoletja ugotovil Orwell.

 • dob

  >>“Ata in mama Logar, a se bosta sama ubila, ali vaju je treba ubit zaradi spočetja in rojenja tega sprevrženega stvorenja?”<<

  Musarjeva, ti sam zameni ime Logar z imenom Kučan! Pol pa še enkrat preberi stavek in ga enako komentiraj z "zanimiva dikcija".

  • Soave

   + + + + + + + + + +

 • ogledalo

  Smrt fašizmu-svoboda narodu!

  • Janez

   Si mislil na ” komunistični fašizem” a ne ? L.r. J. KOMENDA

 • Janez

  POMEMBNE INFORMACIJE O ŠKODI,
  KI
  NAM JO POVZROČAJO EX KOMUNISTI – DR. D. TURK, B. PAHOR, DR. CERAR – A R B I T R A Ž A !
  Dr.
  Ernest PETRIČ – EX PREDS. USTAVNEG SODIŠČA
  V
  POGOVORU NA RADIU “OGNJIŠČE PRAVI
  DR.
  D. TURK – NA JE VSILIL SLABEGA DR. SEKOLCA.. Poglejte v LINKU. L.R. J. KOMENDA
  P.S.
  VSILJIVI DR. D. TURK.
  NAM JE VSILIL DR. SEKOLCA

  http://radio.ognjisce.si/sl/195/utrip/25321/

 • karlina

  VELIK, PODČRTAN PODPIS, NI KAJ DODATI !!!!!!!

 • xtc

  Levičar je žal v večini primrov zločinec.

 • Olga

  Kako sramotno je ravnanje levakov! Ko nimajo argumentov, začnejo diskreditirati ljudi, širiti laži, natolcevati, kradejo Nicke.. Vse sovraštvo, ki ga sami čutijo do drugih ljudi, narodov, ras, pripisujejo svojim političnim nasprotnikom… Srhljivo, pokvarjeno, sprevrženo!
  Dol z levaštvom in zločinskim komunizmom!

 • Janez

  Ja?
  OSTRA TOŽBA TEGA “UGLEDNEGA” ČLANA PREJ KOMUNISTIČNE – ” S D ”
  Drugega
  JEZIKA – KOT “” DENAR” – TI EX KP, ZK LJUDJE? Tako ne razumejo. Kar TOŽBA ! L.r. J. KOMENDA

 • Valter BraniSlav

  Solidarnost levice je torej navidezen koncept. Solidarni so do ljudi, ki jim prinašajo volilne glasove, do vseh ostalih pa imajo gosposki odnos. Obnašajo se kot zemljiški gospodje, ki bolje vedo, kaj je dobro za vas. Po domače – imajo vas za butlje.
  TOCNO TAKO, NE BI MOGLE BOLJE POVEDATI.

 • Valter BraniSlav

  Levica ni sposobna produkcije. Ni sposobna ustanavljanja podjetij, kreiranja izumov ipd.

  Poslanstvo levice je da si pridobi oblast v “borbi” za izkoriscanega cloveka.

  Tako je v vzhodni Evropi prisel na obast Komunizem, ki bi brez Nacistov ostal za mejami Sovjetske Zveze.

  Danes Nacistov ki ogrozajo Slovanov ni vec, zato rabi Levica novo foro.

  Nasla je nove “ponizane in razzaljene” da se bo borila v njihovem imenu (za lastno oblast seveda). Ti “novi proletarci” so muslimani ki jih hoce levica privleci cim vec.

  Ob vsem tem pa levicarji pozabljajo da bodo prav oni tisti ki jim bodo muslimani, ko jih do kraja izkoristijo za potrebe invazije, prvim pognali metek v glavo.

  Muslimani ne prenasajo levicarjev in to zato ker so levi ateisti in ker se zavzemajo za enakopravnost spolov in spolnih orientacij. Kolikor vem levicarji ne sedijo v nobenem parlamentu musimanskih drzav.

  Tako dalec pa levim ne kapne. Lasten narod posiljujejo s toleranco do ljudi ki tolerance ne poznajo. Igrajo se z ognjem ki bo prve pogoltnil prav njih.

  Po njihovo, kdor aktivno ne podpiral islamizacijo Evrope in Slovenije je rasist in fasist.

  Ti levicarski skrajnezi bi takoj obrnili lajno ce bi za migrante morali dati kaj is svojega lastnega zepa.

  Tako pa delegirajo davkoplacevalce kaj morajo narediti. Pridejo na zbor, obsojajo druge “manj humane” Slovence in ob tem dozive katarzo.

  Kaksno Evropo bodo pustili nasim zanamcem jin ne zanima.

 • Valter BraniSlav

  TOLE SEM NAPISAL V DELU PREK KAKIM LETOM:

  Prav zanima me kaj bodo potem – ko bodo zaprte tihotapske poti – delali Videmsek, Mesec in Hanzek?

  Kdo bo Videmska placeval za njegove jokajoce nesmisle brez repa glave ki zamenjujejo vzrok in posledice? S kaksnim mesijanstvom si bodo potem sluzili denar ostali dusebrizniki?

  Se najvecjo skodo je levica s svojo ihtavo zaletavostjo naredila istospolnim. Slovenci so UPRAVICENI strah pred masovno islamizacijo razsirili na siroko paleto ljudi.

  Zivimo pac v realnem svetu in ne v blodnjah nasih levicarjev.

  Demokracija se lahko razvija le v stabilnem okolju, vednar demokracije levicarji nocejo ker v njej tezko vladajo. Njim je potreben konflikt pa naj stane kar hoce.