Koliko narodnih izdaj in veleizdajalcev bomo še dopustili?

Aleksander Rant, urednik in voditelj. (Foto: Nova24TV)

Naslov te kolumne se bo nemara komu zdel preveč tendenciozen in popolnoma pretiran, saj se imamo v Sloveniji vendar tako lepo in nam popolnoma nič ne manjka in smo vedno stali skupaj za pravo stvar. A ni tako. Zgodovina bo prej ali slej pokazala, da so bili nekateri pred četrt stoletja narodni izdajalci, nekateri pa so to še danes. A izdaje je težko vse prepoznati, saj jih več ali manj zagrešijo pripadniki leve politične opcije, kar nato v celofan zavijejo režimski mediji, uradno zgodovinopisje pa o tem ne govori. V šoli se o teh veleizdajalskih podvigih ne govori.

Petnajstega maja 1990 se začne izvajati usodni ukaz generalštaba JLA o razorožitvi Teritorialne obrambe SRS. Nova vlada koalicije Demos še ni prevzela vlade, ministri še niso zasedli položajev, predsedstvo pa je že bilo formirano. Predsednik predsedstva je bil Milan Kučan in je bil kot pomemben član partije še isti dan obveščen o razoroževanju. Kučan se je o svoji vlogi lagal takrat in laže še danes. Kako naj si sicer razlagamo dejstvo, da je Kučan dejal, da je za razoroževanje najprej izvedel 15., potem 16. in nazadnje 17. maja 1990?

Predsedstvo cele štiri dni ni storilo ničesar. Šele po velikem pritisku javnosti in nove vlade je Kučan poslal ukaz o ustavitvi razoroževanja, a ta je bil šifriran, torej je trajalo še dlje, da se je razoroževanje dejansko ustavilo. V tistih dneh je JLA odpeljala okoli 90 odstotkov vsega orožja, s katerim je razpolagala teritorialna obramba. Slovenija je bila gola in bosa. Nismo se imeli s čim braniti. Kučan je s tem dejanjem zagrešil veleizdajo, ki pa je seveda naša postsocialistična sodišča in tožilstvo ne preganjajo.

Kučan in Ribičič italijanskega diplomata rotila, naj Italija ne prizna Slovenije
Kljub grozljivim potencialnim posledicam za mlado Slovenijo se taktika najvišjega komunista ni obnesla. TO je dobila novo orožje in se uspešno zoperstavila invaziji JLA na Slovenijo. Snovalci Manevrske strukture narodne zaščite so opravili svoje delo, Jugoslavija je s Slovenijo sklenila premirje. Začelo se je diplomatsko delo. A tudi tam veleizdajalska narava internacionalnih socialistov ni spala. Piero Fassino, nekdanji mednarodni tajnik Komunistične partije Italije, je v svojih spominih zapisal, da sta ga Milan Kučan in Ciril Ribičič le dan po razglasitvi samostojnosti Slovenije rotila, naj mednarodna skupnost ne podari priznanja Slovenije desnici (Demosu). Kučan in Ribičič sta torej aktivno delovala za zakasnitev mednarodnega priznanja Slovenije. To naj bi se zgodilo, ko bi komunisti spet prevzeli oblast. Tudi ta spletka komunistov se ni posrečila. Slovenijo je v času Demosove vlade priznala večina svobodnega sveta.

Ciril Ribičič in Milan Kučan mnogo let po izdaji. (Foto: STA)

Neskončno primerov, ko je levica izdala Slovenijo
O tem, kako je levica v zadnjega četrt stoletja sto in stokrat izdala naš narod, bi lahko pisal ure in ure. Primerov je neskončno. A niti eden od protagonistov ni nikoli odgovarjal za svoja dejanja. Poganja pa jih kapital, tudi mednarodni, ki se ga slovenski levičarji sicer javno tako zelo branijo. Če ne verjamete, da je slovenska levica kolaborant mednarodnega globalističnega kapitala, je dovolj pogled v en dogodek v naši zgodovini. 5. marca 2002 Milan Kučan podeli promotorju multikulturalizma in sovražniku demokracije Georgeu Sorosu častni znak svobode Republike Slovenije. Priznanje podprejo Mirovni Inštitut, Slovenska filantropija, Pravno-informacijski center nevladnih organizacij in drugi nevladniki, ki jih financira Sorosev Open Society Foundation. Zakaj je pomembno poznati ta detajl? Ker se nam prihodnji teden obeta še ena, če ne največja veleizdaja v zgodovini Slovenije.

Pedro Opeka, slovenski misijonar (Foto: STA)

Miro Cerar bo kljub nasprotovanju velike večine ljudstva in opozicije mirno odšel v Maroko in nas zavezal k sprejemanju neomejenega števila ilegalnih migrantov iz Afrike in Arabije. Zavezal nas bo k molku o nasilju migrantov. Zavezal nas bo k tihemu sprejemanju islama, posilstev, diskriminacije žensk, diskriminacije gejev. Trpeli bodo tudi tisti, ki danes z mavričnimi zastavami vpijejo “Dobrodošli”. In vse to samo zaradi denarja in moči. Marakeški dogovor podpirajo identične organizacije, ki so Georgea Sorosa predlagale za državno odlikovanje. Podpis globalnega dogovora o migracijah je v interesu globalističnega internacionalnega velekapitala, in čim prej boste dojeli, da je kljub svojim besedam del tega tudi slovenska levica, prej vam bo jasno, da lahko samo suvereni nacionalni voditelji gradijo novo Evropo. In ti praviloma rastejo na desnici. Veleizdajalci, ki se izdajajo za humanitarce, pa lahko, če želijo, migrantom pomagajo tako kot pater Peter Opeka. Na terenu, z žulji in s potom. Slovence in Slovenijo pa naj pustijo pri miru. Prebivalci te države smo se uprli fašizmu, nacizmu in komunizmu. In uprli se bomo tudi vašemu multikulti totalitarizmu. Bratje in sestre v Franciji so že začeli. Čas je za revolucijo normalnosti.

Aleksander Rant

 • VERZIFIKATOR

  SOVRAŽNA DEBATA

  (dialog med prijateljema)

  “Kdaj že končno steber ta nosilni
  z metra petdeset na tla se zvrne,
  in potem se tam več ne obrne,
  govor da imel bom poslovilni?”

  “Tole, je, prijatelj moj, sovražni
  govor, to naj ti bo vendar jasno!”
  “Nič ne de, povedal ga bom glasno,
  in dodal zidak tedaj opažni.”

  “Kam, prijatelj, meriš zdaj z zidakom?”
  “Kam? Potrebna vendar je podpora,
  da ne pride več nazaj pokora,
  to je jasno zadnjim še bedakom.

  Le tako postal bo meni všečen
  moj prijatelj bo na vekov veke,
  ko ga zaustavijo prepreke
  in imel pred mano mir bo večen.”

 • Boj

  Kakšen zmazek pa je to.

 • Krtača 20

  Rant bi rad pisal zgodovino po jajotovem nareku…

 • jakob kovač

  Samo SDS je brezgrešna ,Velika večina nas se je Odločila za samostojnost,zdaj pa si eni radi prisvojili zasluge

  • Peter

   Veliko Nedelskega bereš, Jakob?
   Poskusi se malo odvaditi, boš videl, pomaga, no.

 • Lea Pralines

  SPET ENE GLUPE IZJAVE RANTA,KURJAČA KI NIMA POJMA O STVAREH.DAJ BOLJE JE DA SI TIHO IN DA LAŽEŠ IN PODPIHUJEŠ LJUDI TAM KJER ŠE ZAČASNO DELAŠ…UBOGA PARA…NEDONOŠENČEK UBOGI.

 • mali49

  Rant, strinjam se s tvojo kolumno. Pravijo, da resnica boli. In res je, ta resnica boli vse komunistične levičarje in pa tudi njihove voditelje. Zato pa ustvarjajo takšno gonjo proti sovražnemu govoru. Jaz pa pravim, da je to komunistično levičarska gonja proti resnici.

 • Janez Novak

  Tudi podpora Webru za predsednika Evropske komisije je “izdaja”, saj Weber podpira etnocidni, genocidni in protidemokratični Marakeški sporazum, ki pomeni tudi konec svobode govora, s tem pa začetek konca demokratične Evrope. Plutokratska elita, ki vodi EU, zlorablja tako levico kot desnico za svoje cilje, ki so diametralno nasprotni interesom evropskih narodov. Elita je evropskim narodom namreč namenila nič manj kot izginotje in njihovo zamenjavo z Afroaziati (Kalergijev plan). Mednarodna elita bo izkoristila in opetnjastila tako levico kot desnico, vsako na svoj način, rezultat pa bo konec Slovenije in Evrope kot jo poznamo. V njej ne bo več ne evropske/slovenske levice ne desnice, temveč samo še tujerodni orwellijanski podložniki neototalitarnega režima, ki ga kani vzpostaviti elita.

 • totex39

  Največji problem je bil ta, da smo tem komunistom omogočili, da so še v novo nastali državi lahko delali naprej kot komunisti in si s tem pridobivali vedno nove in nove člane, sedaj so pa spet na oblasti kot izdajalci, ki trosijo sovraštvo med narodom, kar se je že dogajalo med in po vojni.

  • domovina mili dom

   Kdo je naiven? Poštenjak je naiven. Naivnost nas je koštala svobode sedaj.

  • Jann SI

   brez zamere, nisem ne lev, ne desen, ampak od vseh ki jih poznam so ravno desničarji obsedeni z delitvami. čez njihove oči je vedno vse samo naš/vaš.. še vedno lovijo kučane, pa udbo ipd.. obstali so tam leta 1945. vedno iščejo neke sovražnike, teorij zarot, enkrat so to južnaki, enkrat javni sektor, drugič izbrisani, tretjič ilegalci.. pol pa gredo v nedeljo k maši, kjer molijo k Kristus, verjetno še v kaki Cerkvi, kjer je bil župnik že postopku zlorabe otrok. Nor svet.

   • totex39

    Saj ravno to ni pravo razmišljanje, da so desno usmerjeni na razne delitve ko prihaja resnica na dan, ki razkrivajo podtalno delovanje komunističnih levičarjev že desetletja.

    • Lea Pralines

     ti si prfuknjen….kr neki pribijaš, ko nimaš nič pojma za kaj se gre

 • domovina mili dom

  Izdajalci slovenske države imajo predsedniške, funkcionarske penzije. Butast narod pa mini plače in penzije.
  projekcija iz gnile Juge.

  • Flower Power

   hehehehehe debil zabiti……….

   • domovina mili dom

    Flower Power domovina mili dom • 7 minut nazaj
    hehehehehe debil zabiti……….

 • Flower Power

  narodne izdajačce smo imeli včasih in jih imamo tudi danes,za tiste pred 75 leti vemo kje so končali za današnjee pa še ni odločeno……….

  • Franc Šink

   Prvo bomo odločili mi kam z komunisti.

 • domovina mili dom

  Kdor po letu 91 maha peterokrako krvavo, je izdajalec Slovenije.

 • Jann SI

  narodni izdajalci? pa dajte no, to je pa že res too much. Torej tudi Nemčija, Hrvaška, Francija, Španija, Portugalska, Švedska, itd itd.. bodo poslale svoje narodne izdajalce? Res kakšne neumnosti prebereš tu. Dajte se mal umirit no. V državi je revščina, zdravstvo ne deluje, neenakost se povečuje, mladi ne pridejo do stanovanj, veliko jih dejansko emigrira iz Slovenije, vi pa se ukvarjate s tistimi ilegalci, ki tako želijo samo prečkati Slovenijo.

  • etrusk

   Malo pameti vam nebi škodovalo

  • totex39

   Pa si se kdaj sam spraševal, zakaj pri nas gre vse v PM ??????????????????

  • Franc Šink

   Te države se hočejo ilegalcev samo znebiti. Zato še enkrat premisli.

 • kraljica vesolja

  Rant, kok si ti star. Da si bil že takrat zravn in da sploh prbližn veš, zakva se gre.

  • Janez Novak

   Zanimivo, kako migranti iz ex-Juge navijate za migrante iz Afrike in Azije. Pozabljate pa na bistveno: Tudi vi ste Evropejci. Ko bodo afro-azijski migranti v večini, vas čaka enaka usoda kot vse druge.

   • Grog

    Zanimivo kako kr vse k se ne strinjajo z vami imenujete imigrantje iz ex-Juge ;) Pateticno ;p

    • Janez Novak

     To je tvoje natolcevanje, kar pišeš. Poglej sličico ob nicku kraljice vesolja. Če slučajno bereš cirilico, boš morda razumel. Ni pa nujno …

   • kraljica vesolja

    Jst sem kvečem migrant na tem planetu. Slovenija je moja gruda. Nehte mi že pametvat.

 • etrusk

  g. Rant, človek se res lahko sprašuje , koliko časa še bomo čakalo tako korajžnega domoljuba ,ki se je prvi postavil po robu komunistov

  • MižekFiga

   Samo naše VOLITVE imajo pišmevritično udeležbo. Iz napovedanih sporememb bo najbolj občutljiva nova klima v EU Sloveniji. Ddr. Kučan naj sprejema tri pokojnine, pa po vseeno ZELO DOBRO po novih dobrih spremembah volilne zakonodaje za državljane, ne za komuniste kakršnekoli oblike.

   Zgledujmo se po Švicarjih in njihovi kantonski ustavi !!! Levičarje imajo, nimajo komunistov!

 • Bandit123

  Ko mi takle smrkav pezde govori o čemerkoli kar sam ni doživel, ker mu je nekdo dal možnost, da izkorišča za to medij, ki ga na srečo ne spremlja kaj dosti ljudi, bi ga moral nekdo z velikim čevljem suniti v rit.

  • etrusk

   Smrkav pezde, mar ni to sovražni govor . kje si kučan.

   • Bandit123

    Ne, to je realnost.

  • janez cepec

   pa to bi mu pasau, de b’ ga sunu u rit, sej videš. de ni Aleksander Rant ampak – Buza Rant

  • Lea Pralines

   točno tako,že na vides je bebec…

 • gorjanc

  Edini,ki je Sloveniji priboril ozemlje je bil general Maister.
  Pod vsemi LEVIMI političnimi strankami in režimi pa smo IZGUBLJALI ozemlje;
  –KOROŠKI PLEBISCIT-Levičarske stranke na slovenskem koroškem glasovale za Avstrijo.
  –MEJA Z ITALIJO .-Ker smo bili v očeh zahoda na KOMUNISTIČNI strani imamo sedanjo mejo. V Italiji je ostalo okoli 100.000 SLOVENCEV. Če bi bila Jugoslavija zahodno demokratična država in ob predpostavki ,da je bila do 1943 fašistična in “potem demokratična”, meja med dvema demokratičnima državama nebi bila postavljena tako v škodo SLOVENCEV
  MEJA V SAVUDRIJI Kljub pozivu prebivalcev Savudrije ,da jih dodelijo Piranu,jeKARDELJ prepustil velik del Občine Piran Hrvatom.
  –Arbitražni sporazum(Desnica je zahtevala, da se pred vstopom Hrvaše v EU rešijo vsi odprti problemi(MEJA ,,,BANKA VARČEVALCI NUKLEARKA…)pa so dobili odgovor, da so to dvostranska vprašanj in nimajo veze z vključevanje HR: v EU— pa
  smo spet najebali” od levice”
  —RAZSODBA ARBITRAŽE—– IZGUBA OZEMLJA IN SELITEV zgroženih prebivalcev v DONOVINO SLOVENIJO

  SEDAJ PA ŠE KAPITALNA IZDAJA LEVIČARJEV Z MARAKEŠEM

  -KEŠ -KEŠ.-KEŠ za IZBRANCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Grog

  Nasa levica je desna in nasa desnica je komunisticna ! :)

 • tasilo

  Ljudje. o katerih pišete, niso izdajalci, temveč so … pizdajalci in velepizdajalci.

  Howgh, ih habe gešprohen.

  • Franc Šink

   To so ritodajalci vseh spolov.

   • tasilo

    Ritodajalci in vritojemalci.

    • Hunyađi

     BuzaRanti in guzaRanti.

 • Grog

  Torej ce ne volis SDS-a , si izdajalec Slovenije ;)

  • Flower Power

   sveda pri debilnih domosranskih kretenih je vsakdo sovražnik in izdajalec kateri se ne poserje v svoje gate……………

  • Janez Novak

   Će podpiraš etnocidno in genocidno Marakeško izjavo z vsemi narodno-izdajalskimi političnimi zahtevami, ki jih vsebuje, potem si izdajalec. Voliš pa lahko kogarkoli, magari komedijanta, ki se igra premiera.

   • Grog

    Rant se nestrinja z tabo ;)

 • Franc Šink

  Z podpisom dogovora v makarešu se bodo razmere v Svetu tako radikalno spremenile. da bo na žalost tekla kri.

 • Flower Power

  tale rant je res en debilni kreten,sem ga gledal ko so bile lokalne volitve kako se je delal norce iz kandidatov ki niso bili iz stranke sds,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  • janez cepec

   Buza Rant, kva češ

   • Hribouc

    Kako lepo se odkrijete trije vrhovni ljubosumneži. Dejte, zmente se med sabo in se stisnite nekje na toplem.
    Iskra velikega pozitivnega duha vroče levuharske zapuščine vrele krvi revolucije smrti naj vas greje, dokler vas ne useka alergija na usrane riti.

  • Lea Pralines

   ČISTI DEBELI TELEBAN,kar mu rečejo more narediti,sam itak ni sposoben nič,še da gre na sekret ne…ha ha ha ha

 • Hunyađi

  Rant je mali buzarant, guzarant.

  • Hribouc

   Veš kaj je značilnost svinjskega Loja?
   Tudi vročina čez 300 mu ne pride do živega in nobena žvau ga ne morte prežvečit!
   Torej, loj lojasti, odjebi!

   • Hunyađi

    Pederigoti se grupirate.

    • Hribouc

     Reku sem, da odjebi, Loj!

     • Hunyađi

      Odjebal bom jst tebe po njuski.

     • Hribouc

      Welcome, bojevniče!

     • Hunyađi

      Ne klic hudica v rovte.

     • Hribouc

      oh, yes!
      Skale smo navalili, cisterne vročega olja so polne, katapulti obnovljeni, enako lokostreli, kose nabušene, buzdovani našpičeni na novo, da Hudiča mlatimo tok k’t se za junake spodob. Sploh, če nosjo spakedralasta imen.Poprau vsaj ime, de se ne boš večskrivou!
      Hunyadi n’kol ni imel dž-teslo prvoklasno.

     • Hunyađi

      Nimas ti genetike za stratega. V pomankanju razuma mi odkrivas tvoje misli.

     • Hribouc

      Lepo.
      Prispela sva na eno špičasto špico.na kateri se ne da stati.
      1.Človeka-stratega že spisanega v genetiki je, ima pogioje delno ali pa
      ni.Strategija se uči.
      2.V pomanjkanju čigavega razuma odkrivaš ti misli, veš ti sam, tvoja stvar.
      ——————————————————————
      Torej svojo genetiko, strategijo, razum in prave misli skrivaš kot želva betico.

      Izhaja , da vse kar drekaš na tem portalu je fucking fake, play & shitting.
      S tem sva razpravo “kako & zakaj” zaključila.
      Bodi kar češ in se lepo iigrajčkaj, naj te vodi bolni igralec Serpentinšek.Recimo.

     • Hunyađi

      Revcek je uzaljen.

     • Hunyađi

      Mi bos s šibrovko zaigral wilkomen.
      Pa sebe v kolen ustrelu, te bom moral se na urgenco vozt.

    • Lea Pralines

     IMAŠ PRAV,SAME PEDERČINE TAKO KOT MED DUHOVNIKI…

 • Borut Stari

  V Sloveniji imamo družbeno politične slike še vedno v istem 70 let starem okvirju.Slike se menjajo okvir ostaja vedno isti. Trenutno je v njemu, okvirju, slika antijanša in dajmošarec.

 • Osti jarej

  …voditelj s frizuro a la severna koreja

 • Artur

  No levi kreteni tu prisotni glede na to, da serete po Rantu ki pač opozarja na te divjake, ki se nam po veleizdaji vaših komunajzlov množično obetajo, da slišim slavospeve in dobrodošlico za te vaše bodoče “doktorje, inženirje , raketna tehnike….”
  https://www.youtube.com/watch?v=_rVSwXloXoM

 • Artur

  Levajzlsko primitivno pljuvanje brez protiargumentov pa zdaj po :
  https://www.youtube.com/watch?v=qrwzbb820s0&t=112s
  Navali SLOlevi v glavo ruknjeni čobani, pripravljeni pozor zdaj .

 • Franc Vidrih

  Nujno je treba ustaviti T.I.T.O. tajno internacionalno teroristično organizacijo, ki že predolgo traja. Začelo se je že pred drugo svetovno vojno. To je boljševistična doktrina, ki ustvarja vojne in uničuje demokracije po celem svetu.

 • Get Smart

  Težava z naslovom je drugje: v pojmu “izdajalci” in nato “izdajalci naroda”.

  TA dva pojma NISTA jasna (natančno pojasnjena) in sta dejansko celo napačno uporabljena; še posebej “izdajalci naroda”.

  MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA =
  = ŠARAC SD DeSUS Levi LDS zares SAB sholtesi TRSi idr. “novi obrazi” KPJ =
  je ZLOČINSKO ZDRUŽENJE,

  ki ne goji narodne pripadnosti in jo v celoti zavrača.
  Cilj kaviaržido KOMINTERNE je t. i. “novi svetovni red”, kar pomeni “nov”, za razliko od sedanjega sveta NARODOV, plemen itd.
  in seveda pomeni dejansko njihov (kaviaržido KOMINTERNISTIČNI =
  babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija … = stari SUŽNJELASTNIŠKI red.)

  NAROD SLOVENCEV pa sovražijo bolj kot kateregakoli, saj je NAROD SLOVENCEV podaril svetu KULTURO ŽIVLJENJA, ki je ti psi ne morejo smisliti in ni njihova opcija =
  (GLEJ spodaj RAZLIKO med KULTURO ŽIVLJENJA in “KULTURO SMRTI”).
  Niso in tudi ne bodo kdajkoli delali za kak narod,
  še najmanj za narod Slovencev,
  ampak prisegajo satanu in njegovim služabnikom (same te lahko kao izdajo).
  Ker pa
  te MURGL JUGOKOMUNISTIČNE kreature po protokolu (de iure) prisežejo, da bodo kao spoštovali “Ustavo RSlovenije in da bodo kao delali za Slovenijo, jih lahko de iure pač preganjaš, ko ne izpolnijo obljube oz. jih pogojno lahko imenuješ tudi za izdajalce države Slovenije.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   Pomni, kaj so ti položili v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    = babilon egipt perzija bizanc rim jugoslavija …
    =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE = sviranje kurtzu = prodajanje magle = skratka PARAZITIRANJE na ljudeh … =

    transićizem = TEMELJNA AGENDA teh kreatur = svoje izrodke in posvojene otroke
    kastrirajo in jih VZGAJAJO v pedofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in predvsem s hormoni nasprotnega spola,
    ko te kreature odrastejo, so, kot si sami pravijo, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI =
    sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ,
    poznate PODTIKANJA o fovšiji =
    fejk ženske = kastrirani fantki ne morejo roditi, ne morejo izkusiti
    ženskih bolečin in užitkov,
    fejk moški = transićirane deklice = v glavnem jih kastrirajo in te ne morejo rojevati in do konca svojih dni igrajo vloge “poženščenih kao moških”

    pedrizem / lezbizem je najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS=hlapec =
    kar nato, kot vse ostale zadeve tega sveta, te kreature PODTIKAJO LJUDEM:
    kolikokrat ste slišali “za HLAPCE ROJENI” =
    ja, CANKAR je govoril o teh kaviar SERBUSNIH KREATURAH,
    ki so za SERBUSE tekovina revolucije rojeni;
    potem pa je pedrizem/lezbizem sredstvo za poneumljanje otrok, predvsem deklic,
    ki “kupijo” PROPAGANDO o “grdih moških, ki da zlorabljajo ženske” =
    kar je znova samo še ena izmed POTURANCIJ =
    samo te parazitske kreature in njihovi SERBUSI zlorabljajo ženske,

    in predvsem je pedrizem/lezbizem sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA=
    =
    enako velja za ostale -izme =
    = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …
    (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
    =
    “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

    1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
    2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
    psi čuvaji tekovina revolucije
    3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
    oz.
    z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

    Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
    seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
    .
    Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
    so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
    osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

    • Get Smart

     SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=KAPITALIZEM=
     FEVDALIZEM = MUSLIćKULTIZEM …
     so vse po vrsti onanije, drkancije nje,
     ki so vse po vrsti IZUMI kaviaržido KOMINTERNE =

     =SUŽNJELASTNIŠTVO.

     Dovolj bo, če pogledate, katero je NAJVEČJE KAPITALISTIČNO društvo v Sloveniji =
     = FORUM 21
     =
     MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA,
     predsednik je pa MILAN KUćAN,
     ki je tudi predsednik
     PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji=
     =
     ki se je uradno preimenovala v SD = SOCIALNI DEMOKRATI
     in podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije =
     = uradno preimenovan v LDS =
     DeSUS LEVI bratuške šoltesi Zares POZITIVNA-srbija dobri dobovški ŠARAC
     i tako dalje do tokija,
     pa so vse le “novi-obrazi” teh dveh struktur, ki je dejansko ENA =
     MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

     • Get Smart

      Tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
      = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI SERBUSIZEM …

      in ostali -izmi = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = USTAŠIZEM=ČETNICIZEM = SERBUSIZEM=hlapčizem = vukojebizem = pedrizem = pedofilizem = muslićkultizem = kozojebizem = vegizem = feminizem … = TRANSIćIZEM =

      kaviaržido KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA =

      = SMRTNO neprijateljstvo DO LJUDI.

      (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuške Sholtes ŠARAC …
      pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
      gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
      i tako dalje do tokija …)

      vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
      delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviar KOMUNISTIČNO INTERNACIONALO
      =
      “Nov svetovni red” = njihov red = skozi TISOČLETJA isti red = SUŽNJELASTNIŠTVO =

      1. = PRVORAZREDNI TRANSIćI so gazde
      2. = DRUGORAZREDNI TRANSIćI so SERBUSI=hlapci = watchdogići =
      psi čuvaji tekovina revolucije
      3. = TRETJERAZREDNI = ljudje = LJUDJE so SUŽNJI
      oz.
      z njihovimi besedami,”… RAZRED, ki ne sprejema njihove sužnjelastniške ureditve.”

      Ker so ti paraziti v svojih glavićih “bog i batina nje”,
      seveda PRVORAZREDNI odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psičkov in LJUDI.
      .
      Vsi našteti in ostali “-izmi” (“novi obrazi” nje )
      so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno ZASUŽNJEVANJU ljudi.
      .
      .
      Jezus Kristus:
      »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas boosvobodila.«
      .
      »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Cristian Romanov

  Cer se na žalost sploh ne zaveda kaj je storil mogoče mu bo kdaj prišlo v glavo vendar komuniste po svoje razumem raje se sprijateljijo z najbolj zanikrnim promitivnim in agresivnim sistemom kot je islam, kot da bi se sprijaznil da je z njimi pač konec. Posledice te zanikrne religije bomo čutili v civiliziranem zahodnem svetu še stoletja ti ljudje se sploh ne zavedajo kakšno kolateralno škodo povzročajo.

 • MižekFiga

  Predsednik Pahor je polovičar. Lotil se je krajevnih napisov na avstrijskem koroškem, Uspeh polovičen od pogodbenega. Piranski zaliv, pol nam ga je ostalo. Ustavno sodišče je po njegovih posegih manj od polovično demokratičnega. Dovoljuje 6 (šest) komunističnih strank v Parlamentu.

  Naše VOLITVE imajo pišmevritično udeležbo. ZAKAJ? Iz napovedanih sporememb bo najbolj občutljiva nova klima v EU Sloveniji. Ddr. Kučan naj sprejema tri pokojnine, pa po vseeno ZELO DOBRO po novih dobrih spremembah volilne zakonodaje za državljane, ne za komuniste kakršnekoli oblike.

  Zgledujmo se po Švicarjih in njihovi kantonski ustavi !!! Levičarje imajo, nimajo komunistov!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!